Jump to content

Recommended Posts

La Liga, Espanja, KLO 21.45

El Clásico

Real MadridReal Madrid - FC Barcelona Barcelona

Valinta: FC Barcelona O1.5 maalia

Kerroin: 1.88 (Marathonbet) 

Tilastoja: 

Voitot: 97-109

Tasapelit: 59

Maalit: 434-460

61 edellistä El Clásicoa:

Voitot: 18-26

Tasapelit: 17

Maalit: 84-106

Yli 1.5 maalia: 54/61

Yli 2.5 maalia: 37/61

Yli 3.5 maalia: 21/61

Real Madrid yli 1.5 maalia: 28/61

Barcelona yli 1.5 maalia: 30/61=49%

Edelliset 20 El Clásicoa: 

Barcelona yli 1.5 maalia: 11/20=55%

 

  • Barcelonalla nyt erinomainen paikka pestä kasvonsa kaiken rämpimisen jälkeen ja herättää vielä mahdollisuutensa jopa mestaruuteen. 
  • Vaikka Barcelona on pelannut viimeaikoina huonosti ja etenkin maalinteko on tökkinyt, on El Clásico aina oma pelinsä. Kun Real Madrid on vastassa, ei menneitä ajatella. 
  • Vaikka El Clásicot ovat olleet aina erittäin tasaisia, on Barcelona kuitenkin ollut todella tehokas niissä. Kaikista otteluista keskimäärin 1.96 maalia/ottelu ja 61 edellisestä 1.74/ottelu. 
  • Tempo tulee ottelussa olemaan kova, tylsää El Clásicoa ei ole aikoihin nähty. Kova tempo takaa myös sen, että maalipaikkoja tulee olemaan. Edellisessä 8:ssa El Clásicossa Barcelonan laukauksista 42% on mennyt maalin ja se on kova viimeistelyprosentti. 
  • Joka tapauksessa ottelu tulee olemaan suurella todennäköisyydellä tasainen, sillä vaikka kuinka näiden joukkueiden välillä kiistellään, ovat ne kutakuinkin yhtä kovat. Uskon kuitenkin vahvasti, että Barcelona kykenee tänään tekemään ainakin kaksi maalia. Barcan on yksinkertaisesti pakko voittaa, Barcelona on ollut todella hyvä El Clásicoissa ja Real Madridin puolustaminen on edelleen hieman kyseenalaista, mielestäni Bayern Munchenin hyökkääminen ei kovin erikoista ollut ja silti Navas löysi pallon kaksi kertaa selkänsä takaa. Miksei siis myös Barca tänään? 

Tulosveikkaus: 2-2

 

Kohde menee oikein, kun Barcelona tekee ainakin kaksi maalia

 

 

 

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

on se hieno ilta....Toiset katsoo suorana klo 22 futista Madrid -Barcelona ja toiset lätkää Boston - Ottawa. 

Toiseen, kun vihje tuli, niin koitetaan saada myös toinen osumaan ja vietetään upea urheilu-ilta :thumbup: :clap:

 

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

Boston Bruins  - Ottawa Senators 

Valinta : X2 ( Tasapeli tai Ottawa Senators )

Kerroin : 1,68 ( Unibet )

 

Game 6. Ottawa johtaa sarjaa voitoin 3-2. 

 

 Tähän X2 - merkkiin liittyy vain pienimuotoinen varmistus, sillä tämä ottelu on mielenkiintoinen, jos pistetään laseja päähän. 

Boston Bruins

kotona:

Tammikuusta lähtien pelannut kotisaldolla 14 - 9-2 

- Viimeiset 4 pelistä on 2 kpl mennyt jatkoille 

- Boston tunnetaan hyvänä kotijoukkueena, joka on vaikea voittaa varsinaisella peliajalla 

loukkaantumiset : Bruins leiristä ei ole kuulunut mitään varmoja uutisia 

- puolustaja McQuaid ei pelaa 

- 2,sentteri Krecji, ,,on Day-to-day statuksella, ,pelipäivä kertoo vasta 

- Puolustaja Carlo ei pelaa todennäköisesti ainakaan 

- Puolustaja Krug palasi treeneihin,  mutta ei mitään käryä pystyykö pelaa 

Tässä sarjassa: Bruins on ollut alakynnessä, mutta välillä hyvää peliä, jotka siivittävät voittoon. Tuukka Rask on ollut hyvä maalissa ja sen pitää olla sitä tänäänkin. 

Vähän pelottaa: Jatkoaika pelejä tullut ja tiukka sarja, niin jaksaako tuo Bruins pakisto enää? Chara isokokoinen ja pelaa fyysistä,  niin alkaako jo hapottaa,  kun Bruins kuitenkin on ollut pelillisesti alakynnessä. 

 

OTTAWA 

Vieraissa 

Ei ole kovin hyvä yleisesti vieraissa 

- On voittanut Bostonissa TD-GARDEN:issa 5 kertaa putkeen 

- On voittanut tässä sarjassa jokaisen TD-GARDEN pelin 

Loukkaantuminen :

Borowiecki,  Pyatt ja Stålberg kaikki todennäköisesti eivät pelaa, mutta en tiiä todellisuutta 

Tässä sarjassa : Ovat pelillisesti parempia olleet oikeastaan kaikissa peleissä.  Erik Karlsson on ollut huikea yksittäin pelaaja, joka saattaa jopa yksin liikkeellään tänään ratkaista sarjan. 

Vähän puolesta: Ottawa on liikkuva ryhmä ja Bruins joukkueessa varmasti painaa vähän enemmän jalka ja on puolikuntoisena pelaajia, niin näen pienen edun tässä Senators puolelle. Ottawa pelityyli sopii Ottawan eduksi Bruins vastaan.  

Huomioitavaa 

-Ottawa on pärjännyt Bruins -areenalla, kun ovat voittaneet 5 edellistä peliä siellä.  

- Tässä sarjassa on pelattu 3/5 jatkoaika-ottelua 

 

Yhteenveto 

Vaikka olenkin Boston fani ja rakastan Bruins -maalilaulua, niin jotenki haisee, että Ottawa tulee tänään voittamaan. 

Pelistä tulee tasainen ja jatkoaika -herkkä, mikä pakottaa betsaajan nousemaan varpaille, mutta kuitenkin lähden Ottawan kautta pelaamaan,  sillä ovat he olleet kuitenkin pienissä asioissa parempia ja taitaa Boston -tankki olla jo aika tyhjä. 

 

Ottawa ML on hyvä kerroin,  mutta jotenkin uskon enemmän ettei Ottawa varsinaisella peliajalla tule häviämään,  niin otetaan astetta varmempi. Kuitenkaan kerroin ei ole omaan silmään liian matala. 

 

Ottawa Senators,  kunhan ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

HUIPPU-ILTA JA BETSI-TUPLA

Pistää tuplana @FUT_Griez vihjeen kanssa, niin johan on jännitystä kerrakseen. Taitaa jopa olla isompi kerroin Marathonbetillä tähän Sens X2 kohteeseenkin tarjolla mitä tähän heitin.  

 

HYVÄÄ URHEILU ILTAA JA BETSI-ONNEA :thumbup:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...