Jump to content

Recommended Posts

Valioliiga, Englanti, KLO 18.30

Tottenham - Arsenal

Valinta: Tottenham 

Kerroin: 1.85 (Bet365) 

  • Mestaruustaisto kiihtyy ja Tottenham joutuu kovan paikan eteen kun vastaan asettuu Arsenal. Kyseessä Lontoon derby ja myös Arsenal tarvitsee kipeästi voittoa. 
  • Kummankin pitää lähteä agressiivisesti hyökkäämään, sillä tasapeli tuskin riittää tänään. Kun molemmat hyökkäävät agressiivisesti, paikkoja tietenkin syntyy. Tottenham on kuitenkin huomattavasti Arsenalia paremmin suoriutunut puolustuspäässä. 
  • 7 edellistä liigakohtaamista White Hart Lanella: 4-1 Tottenhamille ja kaksi tasapeliä. 
  • Arsenal lähtee otteluun ilman puolustajiaan Koscielnyä ja Mustafia. Kaksi erittäin pahaa puolustuksen poissaoloa. 
  • Tottenham on ollut varmempi kovissa peleissä, Tottenhamin viime vuosien saldo White Hart Lanella Arsenalia vastaan on erinomainen, Tottenhamin puolustus on ollut paljon varmempaa ja kun Arsenalin kaksi avainpuolustajaa puuttuu huomenna, on tilanne entistä hankalampi Arsenalin kannalta. 

Tulosveikkaus: 3-1

 

Kohde menee oikein, kun Tottenham voittaa ottelun 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska

Aiheeseen liittyvä kuva Dijon - Bordeaux Aiheeseen liittyvä kuva

Valinta: Alle 2,5 maalia @2.04 NordicBet

Klo. 18.00

 

Pitkästä aikaa jälleen vihjettä kun vihdoin löytyi sopivasti aikaa tulla kirjoittelemaan.

Kotijoukkue Dijon majailee sarjataulukossa sijalla 18, kun pelaamatta on neljä ottelua. Joukkueen tavoite varmasti oli välttää putoaminen, mutta joukkue on vain yhden pisteen erolla pudotuspaikoilla. Bordeaux taas on sarjataulukon toisessa päässä sijalla 5 ja taistelee europaikoista. 

Dijon lähtee otteluun varmasti rauhallisesti ja pyrkivät pitämään palloa mahdollisimman paljon. Joukkue tarvitsee tällä hetkellä jokaisen pisteen eikä halua antaa Bordeauxille maalia heti ottelun alkuun, jolloin he joutuisivat pelaamaan paljon aggressiivisemmin. Bordeaux:kaan tuskin lähtee pelaamaan aggressiivisesti vaan jää tunnustelemaan pelin kulkua ja pyrkii iskemään pelin edetessä yhden tai kaksi maalia. Joukkueella ei ole mikään pakko voiton paikka, mutta piste tästä vähintään tarvitaan sillä tämän jälkeiset pelit ovat vaikeita joukkueelle.

  Bordeaux on iskenyt kaudella 49 maalia 34 pelissä joka tekee keskiarvoltaan noin 1,44 maalia per peli. Dijon taas on kotonaan kauden mittaan päästänyt noin 1,23 maalia per peli ja kaksi viikkoa sitten päästi tällä hetkellä euroopan eniten maaleja tehneen Monacon kotona vain 2 maalia, joka on mielestäni todella hyvin. Joukkueet ovat pelanneet kaudella yhteensä 64 peliä, joista 34 on tehty alle 2,5 maalia ja 34 tehty yli 2,5 maalia.

Asiaa helpottaa vielä se, että Bordeauxille eniten maaleja tehtaillut Rolan Diego tulee missaamaan pelin (livetulosten mukaan). Myös numerolla 7 pelaava kärki Jeremy Menez tulee jättämään pelin väliin.

Yhteenveto: Molemmat joukkueet todennäköisesti aloittavat pelin rauhallisesti, eikä kumpikaan joukkue halua päästää hätäisiä maaleja. Bordeauxin tärkeä maalintekiä on poissa. Dijon on päästänyt kotonaan 1.23 maalia per peli ja bordeaux tehnyt 1,44 per peli

 

Tulosveikkaus: 0,1 - 1,2

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

F1 | Venäjän GP

15.00

 

f822aef44f286d9ffb75e01bb88b7a65.pngHamilton - Bottas  0da8d79fccdb5cfcce45caa7aa7a8197.png

 

Bottas | 2,30 | Veikkaus

 

  • Hamilton (Mercedes) ampaisee kisaan 4.lähtöruudusta, Bottas (Mercedes) 3.lähtöruudusta. Hamilton on MM-pisteissä toisena, Bottas kolmantena. 
  • Bottas päihitti tallikaveri Hamiltonin jokaisessa kolmessa harjoitussessiossa sekä aika-ajoissa lähes puolen sekunnin erolla.
  • Bottas on aina onnistunut mainiosti Venäjän Sotshin radalla, jolla ollaan ajettu vuodesta 2014 asti. Hän nousi palkintopallille kyseisellä kaudella 2014 ja olisi sijoittunut jokaisessa Venäjällä ajetussa kilpailussa neljän parhaan joukkoon ilman surullisenkuuluisaa törmäystä viimeisellä kierroksella Kimi Räikkösen kanssa kaudella 2015.
  • Hamiltonin viikonloppu on ollut hyvin vaikea. Hän ei ole missään vaiheessa saanut juonesta kiinni, vaan ajaminen on mennyt yliyrittämiseksi ja se on näkynyt kellossa. Sotshin rata sopiikin oletettavasti Bottaksen ajotyylille paremmin kuin Hamiltonille.
  • Bottaksella on valtava halu näyttää tallilleen, että hän pystyy kisavauhdissa vastaamaan Hamiltonille ja tänään on paras paikka sille. Perjantain kisasimulaatioissa Bottas oli Hamiltonia vahvempi ja sama voi jatkua sunnuntain kisapäivänä.

 

Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Hamilton.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tästä on yhtä varma tunne kuin viime vuonna vihjatessa finaalien G5 ja G6 pelejä.  Tästä on oikeastaan yhtään varma tunne kuin Pens-Jackets G5 peliä vihjatessa tänä vuonna 

 

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Edmonton Oilers  - Anaheim Ducks 

Valinta : Anaheim Ducks ML

Kerroin : 2,06 ( Unibet ) 

 

Game 3. Edmonton johtaa sarjaa voitoin 2- 0. 

 

G1-2 : Ducks olivat parempia tasakentällisenä ja pelillisesti olisivat kuuluneet voittaa edes jommankumman.  

Näiden kahden pelin tilastot kertoo, että yhteensä  Ducks  voitti laukaukset 76- 55. Taklaukset 78- 52. Aloitukset meni 82- 54. Ducks vei pelin vaikuttavia asioita aika selkeästi näissä peleissä.  Ainoastaan ylivoiman pelin voitti Edmonton numeroin 2-3. painopiste tuskin tulee muuttumaan kauheasti vaikka siirrytään Edmonton kentälle. 

Tällä hetkellä ero; Kylmä fakta on, että Ducks molari Gibson häviää vastapuolella olevalle Talbot:ille.   Kylmä fakta on, että G2 pelin Oilers 0-1 johtomaali ei olisi saanut ikinä mennä sisään.  Ei ikinä.  

Ducks on munannut itse näitä pelejä ja uskon, että nyt Ducks ottaa sen heille kuuluvan voiton. 

USKO TAI ÄLÄ SEURAAVAAN

Kemmu arvaili   että Oilers voittaa G2 pelin ja Kerron nyt, mistä sen arvuuttelin. 

Ducks on joukkueena,  joka usein voittaa kotonaan joko molemmat G1-2 pelit Tai häviävät molemmat. 

Tilastot 2000-luvulta 

Ducks saldo kotonaan G2 peliin lähdettäessä..sarjassa 1-0 Johdossa, niin G2 pelin saldo on : 6-3 ja tänä vuonna Flames sarja nosti sen 7-3;numeroihin 

Ducks saldo kotonaan G2 peliin lähdettäessä, ,sarjassa 0-1- tappiolla, niin G2 pelin saldo on : 1-4 ja tänä vuonna Oilers nosti sen tilaston 1-5 numeroihin. 

 

Pelillisesti Ducks olisi pitänyt voittaa G2, mutta Joukkueen historia oli kyllä hurja ja Tilasto voitti pelillisen kannan. 

 

TÄHÄN PELIIN G3 vaikuttavia tilastoja  2000-luvulta 

Ducks : Kun ovat sarjassa tappiolla 0-2 ja pelaavat G3 ottelun vieraissa ,  niin tämän G3 pelin saldo on : 3-1 ( 3 Voittoa ja 1 Tappio ) 

Ducks : yleisesti, kun ovat sarjassa 0-2 tappiolla,  niin tämä G3 pelin saldo : 4-1 

Ducks : Ei ole hävinnyt 3 kertaa putkeen sitten vuoden 2006 jälkeen poffi-sarjassa

Ducks : Ei ole myöskään hävinnyt 3 kertaa putkeen vuoden 2006 jälkeen jos kaikki poffi-pelit pistetään putkeen. ,ELI jos Ducks on hävinnyt vuonna 2008 viimeiset 2 poffi-ottelua niin ovat he voittaneet vuonna 2009 ensimmäisen poffi-ottelun 

 

Ainoa tilasto-miinus Ducks -leirille: Vuonna 2006, kun Ducks meni sarjassa 0-3 tappiolle G3 pelin jälkeen Se  Tapahtui juuri Edmonton Oilers - joukkuetta vastaan.  

 

Yhteenveto : 

Oilers on vähän ottavana osapuolena ollut, kuitenkin herrojen Talbot,  Draisaitil,  McDavid ovat kääntäneet pelit Oilers:ille.  Uskon, että Oilers on vähän ylityytyväinen tähän tilanteeseen,  sillä vieraista kaksi voittoa tuollaisella pelillä on aika kova suoritus.  Onko hiukan maha täynnä?    

Ducks tulee luultavasti kovaa päälle ja Getzlaf on ollut hyvä, niinpä jos Ducks saa taas pelillisesti otteen pelistä, luulen ja uskon, että SE voitto tullaan sieltä hakemaan tässä G3 ottelussa.  

Historia yleisesti on tällä hetkellä Ducks puolella numeroin 3-1,  nuo 3 ovat G3 pelien saldo,,,ei ole hävinnyt 3 kertaa putkeen ottelusarjassa sekä laskin puolikkaat pisteet menneistä peleistä( g1-2)  + että ei ole vuodesta 2006 hävinnyt 3 poffi-peliä putkeen mikään vuosi yhteen laskettuna Oilers 1 pisteen tuli vuodesta 2006. 

 

KEMMU USKOO VAHVASTI TÄHÄN KOSKA

Pelin  näyttö pelillisesti   + Historia =  Ducks voittaa 

 

Anaheim Ducks,  kunhan voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

Itsellä on erittäin luottavainen olo tästä :)  Jos osuu, niin en pahemmin pelkää tulevia finaaleja :rolleyes::thumbup:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Norja:Eliteserien jalkapallo klo.19:00

Stabaek  Stabaek - Haugesund  Haugesund

Tekee maalin Ohi Omoijuanfo @2.28 Unibet

Norjan pääsarjaa ja tekijää laitankehiin.

Kotijoukkue Stabeak on aloittanut kauden hyvin.Viidestä ottelusta sillä on 4 voittoa ja yksi tasuri.Haugesundin startti on ollut heikompi ja vieraista se on ottanut ainoan voittonsa toistaiseksi sarjan heikoimmista Lilleströmista.Stabeakilta on löytynyt näin kaudenalusta ainakin hyvin maalintekovoimaa ja etenkin kaksikko Omoijuanfo ja Brochmann on osoittanut vahvuutensa.Stabeakin 12 osumasta on kyseinenkaksikko iskenyt peräti 10 maalia.Stabeakilla on tällähetkellä hyvä meno päällä ja kaksi hattua viidessäpelissä tehnyt Omoijuanfo on ollut iskussa.Tänään jos maaleja nähdään kotijoukkueelta niin luultavasti siel on tilastoissa tekijänä Omoijuanfo vai viittaako etunimi Ohi johonkin.Haugesundin kolmessa vierasmatsissa omissa on kolissut kuudesti ja nyt vastassa tulivoimaa omaava Stabeak niin otetaan testiin tätä.

Link to post
Share on other sites

Nhl Nashville -Blues moneyline 1 kerroin 1.70

Preds on minusta koko sarjan parasta puolustuspeli joukkueesta. Joilla on hyviä vastaiskuja  sen lisäksi.  Homman nimi ón aika yksinkertainen . B pisteiden väli miehittetään että alhaalla on vähitään 4-5 miestä sulkemalla maalinteko sektorille menoa. Rinteen hyvät pelit perustuu pitkälle myös joukkueen uhrautuvaisuuteen. Ja laukaukset tulevat niin sanotun sota alueen ulkopuolelta.  Mutta laajuutta on joukkueessa on myös osaavia hyökkääjiä. Tai niitä pelaajia jotka nostaamnäissä peleissä profiilia.  Lisäksi omalla puollustus alueella kiekolliset isketään koko ajan häirintää. Eli aikaa ei ole . Tätä joukkueessa tekee kaikki tosi nöyrästi ja kurinalaisesti.  Kukaan ei fuskaa. Bluesin hyökkäyspelistä on niin vajavaista että vaikea,uskoa heidän kykenemään murtaa  predsin hyvää puolustusta.  

Blues pelasi wildin ulos vähän samalla sapluuna lla.  Mutta laajuutta maalintekoon ei ole läheskään samaa mitä kotijoukkueelle.  Ja ilman alun preds joukkueen  polvitaklausta he tuskin  edellistä,peliä,olisi vienyt. Mutta jostain joukkue on aina kaivaa vain voittoja. Tosin wildilla, ei ollut sellaisia pelaajia tarpeeksi jotka olisi mennyt tekee niitä maaleja sota alueelta . Mutta nyt heitä vastassa on samanlainen joukkue eikä helppoja vastaisku ja anneta. Ja kyllä Wild saa syyttää heikkoa viimeistely taitoa omasta tippumisestaan.  Allen oli huikea sarjassa. Mutta itse olen sitä mieltä että Allenista  tehtiin myös huikea.

Itse en ole ollenkaan ihastunut bluesin peliin ja hyökkäyksiä ja kiekollisesti pelissä on puutteita.  Hyökkäyksiin lähdössä on ongelmia. Mutta tämä, on minun näkemys.

Ja predsin peli tyyli on pahinta myrkkyä Bluesille.  He eivät pelaa yltiöpäisesti hyökätessä vaan oma pää pidetään eka ja vastaisku ja jaksetaan odottaa. Ja predsin vastaan pitäisi hyökkäys pelin oltava nopeaa taitavaa kiekollista peliä. Blues ei siihen ole näissä sarjoissa pystynyt.  Eli kaksi aika samanlaista joukkuetta. Tarasenkko teki kaksi maalia viime pelissä. Ja se kunnia bluesin suuntaan on sanottava. Että ottivat vain yhden jäähyn. Ja preds 5 min plus 4x2min. Ja silti blues ei kyennyt kuin yhteen ylivoima osumaan. Tänään  noita tilastoja tuskin nähdään. Eikä mikään huono olisi yrittää 2.20 kertoimella voittoa suoraan kolmessa erässä

Blues vaikeuttaa predsin peliä jos ei ota jäähyjä.  Mutta se on mahdotonta koska peli perustuu vastustajan pelin rikkomiseen lähes kokonaan. Preds pelaa hyvää yv tä. Subban on löytänyt oman roolinsa kiekolliset pakkia joka myös rytmittää hyvin peliä ja kykenee hyvää avauspeliin. Tarasenkko ja kumppanit ei tänää ehkä tilaa saa. Ja blues voittaakseen tarvii nyt huikean tason nosto  muilta kentiltä. Johon itse en hirveästi usko   . Klara Vappen

Veikkaan että Nashville menee  niästä jatkoon.  Eiköhän country kaupunki tänää ole liekeissä. Bluesia vastaan minulla ei ole mitään. Ja menneinä vuosina olen heidän peleistä tykännyt. Nyt vaan peli näyttää aika ankealta .  Mutta noin kauan kun tulosta tulee niin ei siinä mitään.  Kaksi kovaa taistelevat joukkuetta . Aika moista miekkailua on luvassa. Hyvät vaput

   

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...