Jump to content

Recommended Posts

Viikon Bannion.

Championship - playoffit

Klo 19:30

Fulham - Reading

kulmapotkuja yhteensä kotijoukkue yli 6,5 @2,05 (Unibet)

Englannissa toiseksi korkeimmassa sarjassa ollaan päästy jo siihen vaiheeseen, että ratkotaan sarjanousijaa ensi kauden Valioliigaan. Neljästä ehdokkaasta vain yksi tulee selviämään tästä taistelusta nousijana. Viime kauden vastaavia ensimmäisiä kamppailuja muistellessa neljänneksi päätynyt Hull aloitti 3-0 voitolla Derbystä ja Sheffield Wed. haki 2-0 voiton tänä kautena vihdoin nousun saavuttaneesta Brightonista.

Tämän vuoden ensimmäisessä välierässä vastakkain asettuvat hyökkäävä kotijoukkue Fulham sekä sarja kolmoseksi itsensä punnertanut Reading. Molemmat joukkueet tykkäävät pelata aggressiivista jalkapalloa ja etenkin Fulham tapaa laittaa täyden höyryn päälle ensi minuuteista alkaen. Viimeisessä kolmessa kotiottelussa taisteltaessa playoff-paikasta sai Brendford ottaa vastaan 18/7 maalintekoyritystä (/laukausta kohti maalia) ja 11 kulmaa, Aston Villa 14/5 sekä 10 kulmaa ja Ipswich 18/8 ja 7 kulmaa. Viimeksi, kun Fulham kohtasi Readingin sai jälkimmäinen ottaa vastaan  24/12 maalintekoyritystä sekä 7 kulmaa ja 5 maalia. Tuosta ottelusta on jo puolisen vuotta, joten liikaa sille ei pidä antaa arvoa. Yksi asia on kuitenkin selvä: kotijoukkue haluaa painaa päälle, ja jos se ei tarkoita maaleja, se tarkoittaa usein kulmia. Reading ei  myöskään ole viime peleissään arkaillut antaa niitä.

Käytännössä Fulhamin on saatava kotona hyvä tulos, sillä Reading hävisi koko kautena vain kaksi ottelua kotonaan, eikä vierasmatkan varaan kannata laittaa paukkuja. Vaikka lähtö peliin saattaa olla astetta varovaisempi, on Fulhamin pelaajissa ollut näkyvissä asenne, jossa vaaditaan koko joukkuetta laittamaan likoon "110%". Tavoitteena on saavuttaa etulyöntiasema. Pienen hermostumisen siivittäessä kumpaakin joukkuetta, on hyvä mahdollisuus siihen, että kotijoukkueen laukauksia blokataan yli päätyrajan, etenkin koska Readingin tavoitteena lienee selvitä ottelusta tasapelillä, tai korkeintaan antamalla yksi maali. Ainoa näköpiirissä oleva riski on, että Fulham saa nopeasti 2-0 taululle, tai peli lähtee liian varovaisesti käyntiin, Toisaalta fakta on se, että Fulham lähtee hakemaan voittoa. Nyt toivotaan, että se konkretisoituu kulmina, etenkin koska kaikki maalikertoimet on poljettu aivan liian alas.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti

Aiheeseen liittyvä kuvaMiddlesbrough - SouthamptonAiheeseen liittyvä kuva

Valinta: 1X @1.85 UniBet

Klo. 17.00

Middlesbroughtin kausi on mennyt penkin alle ja joukkueen tippuminen takaisin Championshippiin varmistui. Southamptonin kausi on ollut jälleenihan ok tasoinen, mitä moni odottikin kauden alussa. Joukkue löytyy sarjataulukossa sijalta 10, mutta pari sijaa pystyy vielä joukkue kiivetä ylöspäin. 

Miksi 1X? Pääsyy tähän on Middlesbroughtin halu näyttää ja uskon siihen. Tämä ottelu on viimeinen kotiottelu Valioliigassa tänä kautena ja väkeä Riveside Stadiumille on odotettu ihan mukavasti. Joukkue ei varmasti halua pettää kotiyleisöä vaan napata kaikki pisteet Southamptonilta, sillä hetkeen Valioliiga otteluita ei tule kotiyleisö näkemään. Seuraava ottelu Middlerbroughtilla on vieraspeli Liverpoolia vastaan, joten tästä (toivottavasti) napatut pisteet tulevat todennäköisesti jäämään viimeisiksi ja tämän tiedostaa myös pelaajat. Southamptonilla sen sijaan on vielä edessä kaksi kotipeliä ja joukkueella ei ole enää mitään pelattavaa paitsi mahdollinen 8 tai 9 sijoitus, joten motivaatio tuskin on korkealla otteluun lähdettäessä.

Middlesbroughtin ainoat kauden kotihäviöt ovat olleet seuraavia joukkueita vastaan: ManU, ManC, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Tottenham, West Ham, CPalace sekä Watford. Omasta mielestäni kaikki näistä joukkueista paitsi Crystal Palace ja Watford ovat laadukkaampia kuin Southampton. Ja Crystal Palace sekä Watford häviöt olivat kauden ensimmäisiä kotipelejä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli joulukuussa Southamptonin kotona ja se päättyi 1-0 kotijoukkueelle. Peli kuitenkin oli tasaväkinen eikä Negredo pelannut Middlesbroughtille, joka oli iso miinus. Negredo on tärkeä palanen Middlesbroughtin hyökkäykselle ja yhdessä hyökkäys saa luotua todella hyviäkin maalipaikkoja. Edellinen kotimatsi Citya vastaan päättyi 2-2, mutta Middlesbroughtilla oli enemmän laukauksia maaliakohti, vaikkakin pallonhallinta oli 68% Citylla. Tämä kertookin joukkueen vahvuuden, joka on vastahyökkäys ja nopeat hyökkäykset varsinkin.

Poissaolijat: (Livetulokset)

Southampton: Van Dijk Virgil (CB), Austin Charlie (ST)

Middlesbrough: Victor Valdes (GK), Daniel Ayala (CB), Gaston Ramirez (MF)

Southamptonilta puuttuu ykkösmaalintekiä Austin Charlie joka on iso palanen. Virgil loukkaantui vuoden alussa, mutta pelasi alkukaudesta täysiä minuutteja.

Middlesbroughtilta Victor Valdes on kova poissaolo ja Ayala on pelannut täysiä minuutteja, mutta en näe niin tärkeänä palasena joukkueeseen.

 

Yhteenveto: Middlesbroughtilla on enemmän näytettävää ja kerroin on makea ottaen huomioon doublechanse. Molemmilla kohtalaisia poissaoloja

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 21.15

 

Italia -  Saksa 

Valinta : 2,erä Kotijoukkueen  ( Italia ) maalit Over 0,5 maalia 

Kerroin : 2,60 ( Unibet )

 

Otetaan kokeiluun Italia tekee ainakin maalin ottelun 2,erässä. Kerroin on yllättävän hyvä. 

Italia on tehnyt 3/5 ottelussa ainakin yhden maalin ottelun 2,erässä.  Italia on tehnyt yhteensä  viisi (5) maalia ja näistä kolme  (3) on tullut ottelun 2,erässä. 

Saksa on päästänyt 3/5 ottelussa ainakin yhden maalin ottelun 2,erässä.  Saksa on yhteensä päästänyt 19 maalia ja näistä 2,erässä on kuusi (6) maalia.  

Pelin luonne:

Italia : Jos haluaa selvitä pois putoaja tuolista on tästä ottelusta tultava pisteitä mahdollisimman paljon.  

Saksa : Jos haluaa päästä puolivälieriin,  niin tästä on otettava täydet 3 pst.  Kylmä fakta se on.  Saksa:lla on omissa käsissä tuo puolivälierä-paikka,  Mikäli Latvia häviää odotetun pelin USA:ta  Tai Venäjää vastaan.  Saksa on pakko ottaa 3,pst.

Yhteenveto 

Luultavasti Saksa saa hurmoksen päälle ja siinämenee Italialla 1,erä nauttiessa,  mutta 2,erässä peli yleensä tasoittuu pitkien vaihtoaitio -matkojen vuoksi, niinpä usein 2,erässä on isoin riski virheisiin ja eiköhän Italia tee maalin. 

Italia on tehnyt kuin Saksa on päästänyt 3/5 pelissä maalin 2,erässä,  niin koitetaan, jos nyt nämä joukkueet tekisivät sen taas. 

Edelliset pelit: 

saksa: ei päästänyt maalia 2,erässä,  kun kaikki päästetyt tuli 1,erässä 

italia: Teki Ruotsin 8-1 tappiossa ainoan maalinsa 2,erässä. 

 

Kunhan Italia tekee ainakin 1 maalin ottelun 2,erässä,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 13,15

 

Norja - Suomi

3-suunnan tasoitus 

Valinta : Norja +1  Merkki: X   Kerroin : 6,25 ( Unibet )

Valinta : Norja +2  Merkki : X   Kerroin : 5.25 ( Unibet ) 

 

Otetaan kokeiluun Suomi voittaa joko Tasan 1 tai 2 maalilla. 

 

Tämä ottelu on  Kuolemanpeli.  Ottelu, jossa Suomen on pakko ottaa 3 pst.  Tätä ottelua ei saa ryssiä,  mutta niinkuin yleensä menee, niin nämä pelit ovat vaikeita. 

Suomi on ennakkosuosikki ansaitusti,  mutta Norja osaa olla ilkeä.  Pitää muistaa,  että Norja on pelannut hyvät kisat ja taistelee puolivälierä paikasta.  Norjasta löytyy tulivoimaa Patrick Thoresen muodossa, joka on tehnyt tehot 3+3=6.  Myös Olimb veljekset ovat olleet hyviä.  

Suomi tulee kuitenkin päästämään sen 1-2 maalia, joten Suomen yli kahden maalin voittoa on vaikea uskoa tällaisessa tilanteessa.  

Tasapanoksella hyvää jännitystä peliin ja jos Suomi voittaa, niin uskon vahvasti,  että silloin näistä toinen myös osuu.

 

Suomi, kunhan voittaa tasan 1 tai 2 maalilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00 

 

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators 

Valinta : Pittsburgh Penguins 

Kerroin : 1,88 ( Unibet )

 

Game 1

Pittsburgh pudotti Columbus ylivoimaisesti 4-1. Tämän jälkeen rutiinilla kaatui Washington Capitals voitoin 4-3. Rutiini oli, että voittava joukkue voitti lopulta häviävän joukkueen.  Pittsburgh oli parempi ja Crosby voitti Ovechkin. Myös Fleury oli parempi kuin Holtby ja noissa oli isot erot,  mikä kertoo lopulta rutiinivoitosta. 

 

Ottawa Senators on pelannut hyvin ja kaatoivat Boston Bruins kuin Ny Rangers voitoin 4-2.   Ottawa on liikkeellään ja Erik Karlsson johtajuudellaan kaatanut molemmat.  Nyt Ottawa on uudessa paikassa,  nimittäin joukkue joutuu aloittamaan sarjan vieraissa. 

Tilasto 2000-luvulta 

Pittsburgh : Aloittanut sarjan kotonaan saldolla 13-5 

Pittsburgh : yleensä aloittaa sarjat saldolla 15- 13

 

Ottawa : aloittaa sarjan vieraissa saldolla : 6-7

Ottawa : yleensä aloittaa sarjat saldolla : 11- 11

 

POFFEISSA 2017

Pittsburgh : on voittanut molemmat aikaisemmat sarjojen G1 pelin 

Ottawa : on saldo puolestaan 1-1 

 

yhteenveto 

Pittsburgh on ollut hyvä sarjojen ensimmäisessä pelissä varsinkin kotonaan. Myös itse pidän Penguins astetta kovempana joukkueena.  

Pittsburgh on vähän laajempi kärki ja maalintekotaito,  mitä Ottawa on kohdannut tähän mennessä, että nyt saa Ottawa puolustus kovan testin eteensä.  Myös Pittsburgh puolustus on ollut hyvä, että Ottawa saa pelaa aika helvetin hyvin molemmissa päissä kenttää, jos haluaa pärjätä oikeasti tässä sarjassa. 

Pittsburgh tulee ottamaan rutiini avausvoiton.

 

Pittsburgh Penguins, kun voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

Conn Smythe Trophy VIHJE

 

 

Link to post
Share on other sites

LaLiga Espanja jalkapallo

Espanyol - Valencia

Espanyol @2.37 Coolbet

Klo 17:00

LaLigan päivän ensinmäisessä ottelussa kohtaavat keskikastin joukkueet jossa Espanyol isännöi Valenciaa. Espanyol isännöi tämän kauden viimeisen kerran sarjaottelussa kotona, ja kummallakaan joukkueella ei ole enään sen kummempia panoksia pelissä kuin lopulliset sijat sarjataulukon keskivaiheilla. Vierasjoukkue Valencialla on ollut vaikea kausi, alkukausi lähti käyntiin erittäin huonosti mutta kevät on näyttänyt hieman jo paremmalta. Vieraspelaaminen on ollut Valencialle vaikeaa kun katsoo joukkueen 10 edellistä vierasottelua niin tilasto on aika murheellinen 2-2-6, vaikka joukkue on onnistunut maalinteossa vieraissa niin omissa verkko on heilunut noissa kymmenessä ottelussa 20 kertaa mikä on liikaa ja kertoo ettei vieraista ole pisteitä tullut mukana. Espanyol on tuttu näky jo sarjataulukon keskivaiheilla, olisin halunnut nähdä joukkueen pari sijaa ylempänä ja olisi siihen ollut hyvät mahdollisuudet kun joukkue olisi alkukauden tasapelit saanut taisteltua voitoiksi. Kotona joukkue on onnistunut, mutta sarjan kärkeä vastaan joukkue ei ole saanut haastettua niin hyvin kun olisin odottanut, edelliset kotipeleissä Barcelona ja Atletico Madrid kävi hakemassa pisteet. Mikä kertoo hyvästä kotipelaamisesta niin tilastot ovat 10 edellisestä kotipelistä 6-1-3 ja kotona maalintekokin on onnistunut hyvin poislukien edelliset kaksi ottelua juurikin Barcelonaa ja Ticoa vastaan joukkue jäi nollille. Oma näkemys on että vaikka ottelussa ei ole isoja panoksia niin uskon Espanyolin halauavan pelata viimeisen kauden kotiottelun kotiyleisölle ja ottavan voiton, ja Valencian vaikean vieraspelaamisen kanssa en usko että tulee tänään siihen parannusta.

Kohde menee oikein kun Espanyol voittaa ottelun.

Link to post
Share on other sites

Euroviisut

Klo 22:00

Head To Head: Iso-Britannia - Australia, Australia, @Unibet 2,40

Iso-Britannia on jälleen kerran lähettänyt kisoihin hajuttoman ja mauttoman esityksen. Viime vuosina sijoitukset on jääneet sinne parinkymmenen paikkeille enkä usko että tänä vuonna tapahtuu suurta parannusta. Australia taas on mukana kolmatta kertaa; ekalla kerralla tuli viides sija ja viime vuonna toinen. Tänä vuonna ei ole yhtä hyvää kappaletta mukana kuin noina vuosina, mutta 17-vuotias Isaiah Firebrace erottuu silti joukosta positiivisesti ja eiköhän Australia tule jälleen keräämään hyvän kasan ääniä. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...