Jump to content

Recommended Posts

Championship Playoffit, Englanti

Aiheeseen liittyvä kuvaHuddersfield - ReadingAiheeseen liittyvä kuva

Valinta: Jatkoonmenijä Reading @2.10 UniBet

Eilen osu Legue 2 finaalin molemmat kohteet kun Blackburn voitti Exeterin 2-1. Tänään pelataan taas Wembleylla ja toivottavasti kohteet osuvat samaan malliin. 

Viimeisessä viidessä kohtaamisessa Readingin sekä Huddersfieldin välillä 4 kertaa kotijoukkue on vetänyt pidemmän korren ja kerran on päättynyt tasapeliin. Tänään kuitenkin pelataan neutraalilla kentällä (Wembleylla) joten kotietua ei varsinaisesti kummallakaan joukkueella ole.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet tasaisen kauden, mutta Readingin otteet ovat näyttäneet kyllä vahvemmilta kuin Huddersfieldin

Tilastoja

Sarjassa

Reading: Sijoitus 3. Pisteitä 85. Maaliero  68-64, Kotona 35-16, Vieraissa 33-48

Huddersfield: Sijoitus 5. Pisteitä 81. Maaliero 56-58, Kotona 34-26, Vieraissa 22-32

Playoffit

Reading: Vieraissa 1-1, Kotona 1-0

Huddersfied: Vieraissa 1-(2) rp, Kotona 0-0

 

Huddersfield lähti ensimmäiseen playoffpariin altavastaajana (Jatkoonmeniäkertoimet @2.05 - @2.10 Huddersfield, @1.67 - @1.77 Sheffield Wed) ja voitettuaan sen sai varmasti paljon energiaa ja tahtoa lisää. Mielestäni Huddersfieldilla oli vain todella hyvä tuuri. Kotona pelattu 0-0 ei sinäänsä ollut mikään suuri yllätys joukkue piti paljon palloa ja puolusti hyvin. Vieraissa taas ainut maali oli oma maali ja lopulta rankkarit voitettuaan pääsi jatkoon. Yhteensä molemmissa peleissä Huddersfieldilla oli 27 maalipaikkaa ja ainut maali oli vastustajan omari. Ehkä tämä kertoo jotain Huddersfieldin maalintekovoimasta?

Reading pelasi Fullhamia vastaan, joka mielestäni oli vaikeampi vastus, kuin Sheffield Wed, jota vastaan Huddersfield pelasi. Reading lähti myös ottelupariin suurena altavastaajana (Jatkoonmenijäkertoimet @2.45 - @2.50 Reading, @1.50 - @1.56 Fullham) ja pelasi ottelut paremmin. Vieraissa Fullham pyöritti peliä, mutta Reading taipui loistavaan 1-1 tasuriin. Kotona Fullham piti myös peliä, mytta Reading sai maalin rangaistuspotkusta, jonka jälkeen piti Fullhamin hyvin nollissa. Reading saa etua kun saa lähteä otteluun selvänä altavastaajana, kuin Blackpool eilen myös.

Loukkaantumiset

Reading: Tennai Watson (DF) sekä Callum Harriot (MD). Kummankaan poissaolo eipitäisi merkitä Readingin pelille mitään ja jannut todennäköisesti istuisivat jokatapauksessa vaihtopenkillä. Watson on pelannut kauden aikan vain kolme peliä ja Harriot 12

Huddersfield: Ei poissaoloja

Uskon Readingin voittavan ja pääsevän pelaamaan ensikaudeksi Valioliigaan. Reading on pelannut kokonaisuudessaan paremman kauden ja Huddersfieldin niskassa on enemmän paineita. Uskon joukkueiden lähtevän pitämään palloa mahdollisimman paljon itsellään ja uskon pelin päättyvän varsinaisella peliajalla 1-1. Loppujenlopuksi Reading tulee vetämäänpidemmän korren. Toinen kohde mikä on tarttumisen arvoinen hyvän kertoimen takia on Yli 2.0 maalia @1.75 ComeOn.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Sitten mennään :rolleyes:

 

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Pittsburgh Penguins - Nashville Predators 

Valinta : 1,erän maalit Under 1,5 maalia 

Kerroin : 1,72 ( Unibet )

 

Game 1

Stanley Cup finaalit alkavat taas, kun viime vuoden mestari Pittsburgh Penguins yrittää voittaa 2000-luvulla ensimmäistä kertaa Cup:in kaksi vuotta putkeen. Vastassa on neitsyt Nashville Predators, joka saa ensimmäistä kertaa historiassaan finaali-kokemusta. 

Siinä missä Predators puolustus on kokonaisuudessaan parempi, niin Penguins hyökkäys on monipuolisempaa.  Molemmissa maaleissa on kuitenkin huippumolari.  Matt Murray on ollut tuttu hyvä itsensä saldolla (4) 3-1 torjunta%  1,31%.  Pekka Rinne (16) 12-4  torjunta% 1,70%.  Maalivahtien perusteella on tulossa vähä-maalinen finaali.

Finaalit on aina oma juttunsa.  Varsinkin NHL-kaukalossa, sillä Idän ja Lännen oikeita voimasuhteita on vaikea ennustaa.  Saattaa olla, että Penguins on joutunut pelaamaan kovempia otteluita ja pitää neitsyt Nashville:ä pilkkanaan tai Nashville Chicago kaato oli osoitus kuinka kova joukkue on edessä.  Näihin saadaan tänä yönä vähän osviittaa, että kumpi Konferenssi on toista edellä. 

Nashville on ensimmäistä kertaa finaalissa, joten G1 vieraissa saattaa olla vähän ihmettelemistä ja varsinkin alku halutaan ottaa varovaisesti ja lähdetään puolustuksen kautta.  Myös Pittsburgh saattaa aluksi katsoa millä tavalla Predators pelaa.  Kumpikaan ei ole täysin fyysinen joukkue, jolloin pelistä saattaa tulla nopea ja mennään paljon päästä päähän. Tällöin myös maalipaikkoja syntyy enemmän. Kuitenkin uskon, että finaalien avauserässä haetaan sitä uutta vaihdetta ja se saattaa syödä maalipaikkoja aluksi.  Molemmissa päissä löytyy huippumolari, joten sekin vähän helpottaa luottamista, että avauserä olisi vähämaalinen. 

Tilasto 2000-luvulta

1,erä Over 1,5 maalia : 6 Kpl

1,erä Under 1,5 maalia : 10 Kpl 

Pittsburgh finaalissa 2 viime kpl on saldolla : 2 kpl Over 1,5 maalia 1,erä

Yhteenveto 

Usein finaalit alkavat vähän katsellen, niinpä se suosii silloin parhaiten Under vetoja.  Myös tällä kertaa Finaaleissa on hyvät molarit, joihin pystyy luottamaan, joten sekin aavistuksen helpottaa näitä vetoja.  

Nashville lähtee ehkä kuitenkin puolustuksen kautta ja koittaa ainakin aluksi puolustaa Pittsburgh alku-huuman pois, joten  sekin suosii, että avauserä olisi vähämaalinen.  

Yksi virhe tai ylivoima saattaa kusta tämän homman,  mutta riskejä on otettava. 

Kuitenkin Viime vuonna finaalien G1 vihje ei maalia ekaan 10 min osui...Myös MM-KISAT finaalit  ei maalia ekaan 10 min osui sekin....Nämä tuo itselleni ainakin lisää luottoa, että nämä saattaa osua kuitenkin hyvin.  

Kumpaakaan ei viitsi pistää lapulle, sillä kertoimet on joko liian alhaalla taikka tilastot puoltaa molempia joukkueita, jolloin paras G1 peliin on lyödä vähämaalinen avauserä. Kerroin muihin vaihtoehtoihin on kuitenkin Pelikelpoinen, joten lähdetään tällä tällä kertaa. 

 

Kunhan 1,erässä nähdään alle 2 maalia,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

Otteluun muita Tilastoja löytyy blogista 

 

 

Tästä se lähtee, ,,11/11,,,toivottavasti jatkuu putki ;)

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...