Jump to content

Recommended Posts

No niin, täällä vedellään aina kesät isojen liigojen kausien välissä.

Meno on rennompaa enkä merkkaile prosentteja tai panoksia. Kohteita tulee silloin kun tulee. Lähinnä veikkausliigaa ja euroliigakarsontoja tulee seurattua, ei oikein muita sarjoja. Joitain peesauksiakin varmasti luvassa. Täällä saattaa tulla myös kokeiluja ja ns. harjoitusvetoja ensi kautta ajatellen. Nää tuplavedot kohteisiin vaikuttaa ainakin potentiaalisilta, eli tällaisia ainakin luvassa.

Frosinone - Carpi 2 ah +0,25 @2,20 /2

+ 1.pa X @1,94 (NB)

- Aloitetaan tällä. Ensimmäinen ottelu oli hyvin tasainen, ja vaikka Frosinone on kova kotijengi, niin tuskin lähtevät ainakaan riskejä ottamaan. Näissä muutenkin annetaan aina yleensä liikaa kerrointa kotiinpäin, kuitenkin paineet vaikuttavat monella tapaa eritavoin, kun normi sarjapelissä. Tekisi mieli vetää tämä Nordicbetin bonusrahoilla,  mutta tuolla on kyllä kertoimet hakusessa ja muutenkin Eurooppalainen tasoitus on varmasti vedonlyönnin hölmöin keksintö.

Otetaan sen sijaan bonusrahoilla tuo alempi kohde (tosin bet365 antaisi tuohon 2,05). NB:n veto menee keltaiseksi jos on missi.

 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tianjin - Dalian, tekee maalin Acheampong @2,45 (coolbet) + tekee maalin Carrasco @2,40 (coolbet) KPV - SJK, yli 2,25 maalia @2,050 /0,7 (bet365) Ilves - HJK, yli 2 maalia @1,900 /0,8 (bet36

HJK - Shkendija 2 ah +0,75 @1,800 /1,75 (bet365) - Kyllähän tässä on kaikki kertoimet vieraiden puolella. Itse asiassa HJK:n kuntokäyrä on viimeiset viikot ollut aikalaisen huono ja pelaajistokin

PAOK - Spartak, btts @2,00 /1 (bet365)

Tosiaan vedot ilman muuta mainintaa aina Unibetilta. Jos on eri bookeri, niin maininta aina perässä.

Merkkaillaan nyt kumminkin prosenttejakin panoksiin, niin pysyy vedonlyönti hauskana.

1860 Munchen - Regensburg 2 ah +0,25 @2,200 /2 (bet365)

- Tiukka ottelu luvassa, derby, joka tarjonnee korttejakin, mutta ainakaan tällä hetkellä ei ollut kohteita auki tolta saralta. Munchen ei ole mitenkään vakuuttanut painetilassa pelatessaan, Kauden päätöshän oli joukkueelta floppi ja nyt on enää vain tämä yksi ottelu aikaa kääntää kurssi. Ensimmäisessä ottelussa vain tuuri (ja Regensburgin epäonnistunut rangaistuspotku) toi tasapelin. Kotona tullaan varmasti paremmalla asenteella, mutta mitään riskejä 1860 ei voi ottaa tai omissa helähtää saman tien. Eli lähtökohtaisesti edessä on varovainen 50/50 vääntö, jossa en itse kykenee antamaan kotijoukkueelle ennakkosuosikin asemaa.

- Italiasssa Perugia peliin, jos aukeaa kotijoukkueelle kulmien veto, niin pitää ehkä testata. Muutoin on niin ympäri pyöreä ottelu, että siihen on vaikeaa lyödä mitään, lähinnä Beneventon ontuvan vieraspelaamisen takia. Tuossakin on mielestäni kuitenkin liikaa painotettu kotietua, etenkin, koska vieraat voivat lähteä vain puolustamaan. Mutta voi hyvin päättyä 1-0 ja mennään jatkoille.

 

Link to post
Share on other sites

4.6

Girona - Real Zaragoza 1 @3,40 /1 (bet365)

+ zaragoza 2 @6,50 /0,5 (bet365)

-Lasken tämän yhdeksi kohteeksi, eli jos jompi kumpi osuu niin kyseessä on voitto, jos kumpikaan ei osu niin tappio. Eli haussa oikeastaan 12 veto, josta X tuo tappion. Minimipanos jaettuna kahtia. Markkinoiden oletus on, että kumpikin joukkue hakee tästä tasurin ja siksi kentällä ei tapahdu mitään. Tasapeli takaa siis kummallekin joukkueelle sen mitä niiden on saavutettava enää tänä kautena. Keväältä on jo pari esimerkkiä vastaavista otteluista, joista osa päätynyt tasan ja osa ei. Näitä pitää aina välillä haistella, sillä paljon voi tapahtua yhdessä pelissä ja jos tulee mahdollisuus voittoon, niin ei sitä huvikseen poiskaan lahjoiteta. Astetta varovaisempi peli kyseessä varmasti, etenkin koska Zaragoza on ollut paha vastus Gironalle, mutta tasapelin vetäminen kertoimella @1,50 ei houkuta missään tilanteessa ja tuo on mielestäni selkeä alikerroin. Huomioitavaa sekin, että Alcorcon (44 pistettä) pelaa ristiin vieraana Ucam Murcian kanssa (48 pistettä) ottelussa, josta jälkeenmainittu haluaa myös tasapelin tai voiton ja jos se saa, niin Zaragoza on kuivlla (49 pistettä). Tämän jälkeen on vielä kierros segundaa, eli vielä ei ole kuoleman ottelu kyseessä.

- Voi päättyä hyvinkin tasan, mutta voitto kertoimet on paisutettu niin ylös, että testattava on.

Link to post
Share on other sites

JJK - Kups 1X @2,62 /1,5 (bet365)

- Monta mielenkiintoista ottelua tänään veikkausliigassa, mutta rasituksen ollessa nyt pahimmillaan (jengit pelaavat 4-5 ottelua pariin viikkoon) on kyseessä normaaliakin epävarmempi kierros tulosten suhteen, joten eipä tonne mitään uskalla vetää. FC Lahti ah 0.25 @1,90 olisi ollut yksi potentiaalinen, mutta noinkohan FC inter saa kotivoiton pitkästä aikaa. Pelisuman kasvaessa saatetaan olla liikkeellä puolustuvammalla taktiikalla, joten olisikohan ensimmäinen(?) underikierros luvassa? Mielenkiintoista on myös seurata miten HJK:n nimekäs miehistö jaksaa motivoitua tähän työtahtiin, vai hakeeko SJK tasapelin hyvällä kertoimella.

- Mutta asiaan, koska kyseessä on hyvin epävarma kierros, niin haetaan hieman epävarmempaa osumaa. JJK on yksi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista. Hyvällä tapaa rohkea ja sinnikäs jengi, joka ei ole lannistunut monista tappioista huolimatta. Nyt seuraa toinen kotiottelu perä perää neljän päivän sisään. Samassa ajassa KUPS on vieraillut Rovaniemellä ja tulee nyt jälleen vierasotteluun. Laajemmalla materiaalilla pelaava Kups saattaa kärsiä matkarasituksesta. Cup peli päättyi toki Kupsille 9-1, mutta tossa taidettiin mennä JJK:n puolella hyvin erikoisella kokoonpanolla. Veikkausliigassa pitkät tappiomattomat putket ovat ylipäätään harvinaisia (Esim. VPS sai yhtäkkiä turpasaunan Ilvekseltä ottelussa, jossa tilastojen valossa Ilveksellä ei pitänyt olla saumaa). Kupsin viiden viimeottelun saldo on 4-1-0, joten aletaan olla veikkausliigan pakollisen ja usein mystisen tilastonotkahduksen äärellä.

Link to post
Share on other sites

4.6

Rops - HJK, maaleja yhteensä kotijoukkue yli 0,5 @2,04 /1,75

- Otetaan tähän väliin tilastoveto. HJK pitänyt hyvin pelejä kontrollissa ja suurin ongelma ollut lähinnä oma maalinteko. Tilanteita joukkue ei anna vastustajilleen montaa. Nyt on kuitenkin sen verran pitkään pidetty nolla, että jossain vaiheessa helähtää taas omissa. Matka Rovaniemelle vaatii veronsa ja (lämmitetyllä) keskuskentällä pelaaminen viiden plus asteen lämmössä saattaa varastaa osansa HJK:n nimimiesten huumorista. Rops tasoituksella saattaa olla myös lähellä toteutumista, kuten vihjeosiossa vihjataan.

Link to post
Share on other sites

SJK - FC Inter X2 @1,925 /1,75 (bet365)

- En oo varma ehtiikö SJK:n uusi espanjalainen alaseurojen valmentaja sopeutua suomalaiseen pelityyliin päivässä. Voi olla, että joukkue haluaa näyttää osaamistaan, joten sinällään on aina riski lyödä valmentajaa vaihtanutta jengiä vastaan. FC inter on kuitenkin etenkin vieraspeleissä näyttänyt positiivista kypsyyttä ja kerroin on mielestäni ihan hyvä. Tasapelilläkin voitto kotiin.

Link to post
Share on other sites

Reus Deportiu - Valladolid, btts @2,18 /1,75

- Kokeillaan tällaista perus btts:ää, eli Valladolidilla tarve saada pisteitä, kun taas ilman stressiä pelaava kotijoukkue haluaa antaa faneille vielä jotakin.

- Italiassa Beneventolla on taas ehkä vähän liikaa kerrointa, mutta nyt vastaikkain on nyt kaksi niin hyvää joukkuetta, että mitään kovin varmaa otteluun on vaikeaa lyödä. Jos katsoo aikaisempia otteluita, niin ensimmäinen puoliaikaa päättynee tasan, mutta jää nyt kokeilematta.

Link to post
Share on other sites

Kesällä tosiaan ei mene oikein liigoja, joita itse seuraisi pahemmin. Ainoa on veikkausliiga ja jossain vaiheessa alkava euroliigakarsinnat.

Joten peesaillaan, Voisihan tässä olla koko kesän vetelemättä mitään, mutta tylsäähän se on, ja tässä tulee opeteltua samalla uusien liigojen vahvuuksia.

Merkkailen peesaukset tähdellä eteen, eli jos ei ole *tähteä, niin on oma haku.

VP: *Atletico GO - Ponte Preta, btts @1,90 /1,5 (bet365)

Bahia - Cruzeiro, kulmia yhteensä yli 10.5 @1,95 /1,5 (bet365)

- Alempi myös VP:n inspiroima veto, mutta koen kulmat turvallisemmiksi.

Link to post
Share on other sites

*Brasilia - Argentina 2 ah 0,0 @1,825 /2 (bet365)

- Tää vaikuttaa lupaavalta. Argentinalla paineet alkaa saada tulosta pitkän huonon kauden jälkeen, joten tähän ystävyysotteluun on haettu nimekäs ryhmä. Brasilialla toki vähemmän paineita ja myös hyökkäyspäässä voimaa. Btts:kin voi olla lähettä toteutumista, mutta kertoimet liian alhaalla.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...