Jump to content

Recommended Posts

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.11:15

Pascoe Vale SC U20 - Bulleen Lions U20

Kotijoukkue o2.5 @2.55 Paf

Tempastaas kokeiluun Aussien janttereista Pascoelle väh.3 maalia.

Pascoe on taulukossa kolmantena ja maalisuhde on 16 maalia plussalla.Sillä on alla nyt kolmevoittoa putkeen ja maalit niissä sen eduksi 12-3.Kaksi edellistä kotiotteluaan se on voittanut numeroin 4-0,6-2 tosin noissa joukkueet on sarjankaksi huonointa mistä ne tuli.Bulleen Lions on sijalla 10 taulukossa ja maalisuhde sillä on 7maalin verran miinuksella.Lions on kyllä vieraissa ollut ihan hyvä ja voittoja irronnut jo useampikin.Viimeisin ottelu sillä oli Melbournea vastaan vieraissa,jonka se hävisi 3-1.Melbourne ei noita maaleja ole suoltanut läheskään niin paljon kuin Pascoe.Kotijoukkueena tässä olevalla Pascoella on resursseja tänään kolme tehdä,elleivät sitten pasko housuun.Nopea Pascoen maali heti alkuun tekis kutaa ja ekallapuokilla pari olisi ihannetilanne.

maalin päähän jäi :(

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.11:15

Oakleigh Cannons FC U20 - St Alban Saints SC U20

Kotijoukkue o3.5 @2.04 Paf

Koitetaas tähän samaavetoa,mutta linet on hiukan korkeemmat ja kertoimet matalampia,mutta täysin mahdollinen mennä oikein.

Alban on ottanut pisteautomaatinroolin ja sitä vastaan pelanneet jengit ovat saanet pitää maalinteko harjoituksia.Alban on taulukon jumbo ja maalisuhde on peräti 50 maalia miinuksella,kun esimerkiksi sen edellä olevalla Bentleight Greensilla se on puolet vähemmän,josta voi nyt tehdä joitain johtopäätöksiä.Albansin viidessä edellisessä vieraspelissä on jokainen vastustaja tehnyt sen 4 maalia vähintään sille.Se jopa hävisi edellisen pelinsä joka oli sen kotikentällä juurikin sen edessä olevalle Bentleight Greensille,jonka maalieroluvuissa ei ole juurikaan kehumista.Oakleig piti viimeksi kotonaan pienet maalikarkelot,kun se voitti sarjanhäntäpään kuuluvan Port Melbournen 7-0.Nyt Oakleigh pääsee todellakin pitää maalinteko treenit jos se ei vaan rupee hianostelee niin numerot saattaa olla rumat vierasjoukkueen kannlta katsottuna.Pidän tätä jopa varmempana overina kuin tuota ylläolevaa.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Em kisat U21 finaali:

Saksa - Espanja 2 1.83 @ Unibet

-Vauhdikasta jalkapalloa luvassa. Espanja voittanut kaikki ottelunsa ja omaa muutamia kovan luokan pelaajia. Saksakin on onnistunut luomaan paikkoja edellsissä otteluissa, mutta tässä ottelussa espanjalaisten pallonhallinta tyrehdyttää niitä tehokkaasti. Sen sijaan Espanja luotuaan paikan on todella tehokas.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Australia NPL Victoria

Aiheeseen liittyvä kuvaMelbourne Knights - Avondale FC Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 13:30

Valinta: Avondale FC @1.88 (Coolbet)

Australian liigassa pelataan tänään 4 peliä ja Avondale saa tänään hyvää kerrointa erittäin huonossa vireessä olevaa Melbourne Knightsiä vastaan. Melbourne Knights on sarjataulukossa kahdestoista, kausi on ollut vaikea ja puolustus on ollut erittäin huonoa, kun 19 ottelussa on mennyt omiin jopa 39 osumaa, joka on kolmanneksi huonoin koko liigassa. Melbournella ei ole muutenkaan mennyt hyvin, kun on ollut valmentajahässäkkää, joka ei varmasti auta yhtään tässä tilanteessa kun voittoja pitäisi ottaa. Avondale on sarjassa neljäs ja kausi on sujunut mukavasti ja voittoja on tullut. Puolustus on melkein parhainta koko liigassa ja vastustajilla on ollut vaikeaa saada maaleja Avondalelle, Green Gully siinä onnistui aika hyvin kun Avondale hävisi vieraissa 3-0. Avondalella on hyökkäyksessä monta hyvää pelaajaa ja maalit eivät ole jääneet yhden pelaajan varaan. 

Tästä ottelusta on luultavasti tulossa tiukka, koska Melbourne tarvitsee voittoa, että pääsisi lähemmäs Kingston Cityä, joka pitää viimeistä paikkaa, ettei joutuisi karsintaan. Avondalella on hyvä vire käynnissä ja uskon että he tämän voittavat. Melbournellakin on se valmentajahässäkkä meneillään, niin se ei auta kotijoukkuetta yhtään.

LYCKA TILL! :clap:

Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, Tanska , KLO 14.00

Sønderjyske - Horsens 

Valinta: Sønderjyske 

Kerroin: 1.90 (Unibet) 

Ottelussa kohtaavat kaksi Tanskan Pääsarjajoukkuetta, mutta jälleen katseet kohdistuvat kokoonpanoihin. Tässä ottelussa kotijoukkue Sønderjyske lähtee laadukkaammalla nipulla ja se kun on jo etukäteen näistä se laadukkaampi. 

Horsensin kokoonpanossa on tänään melko paljon testattavana olevia pelaajia, eikä niistä usein monikaan ole muun joukkueen tasoinen. 

Sønderjysken kokoonpanossa on epäselvyyksiä, mutta se todennäköisesti lähtee otteluun hyvällä nipulla. Ainakin paremmalla kuin Horsens.

Muutoinkaan Horsensia ei tunnu ottelu kiinnostavan, kun ei siitä paljoa puhuta joukkueen sivuilla tai joukkueen twitterissä. 

Link to post
Share on other sites

Ykkönen TPS - KPV  vallinnat, X2 kertoimella Veikkaus.

HT/FT 1/2 ja 2/1 kertoimet 52 ja 30 Veikkaus. alkamisaika: 19.22

 

Turussa pelataan kärkikamppailu, joka on samalla TPS:n 95-vuotis juhla ottelu, jonka johdosta, joku on keksinyt nerokkaan idean ottelun alkamisajaksi.

 

Tarjoan kahta ideaa, toinen on osuvampi X2 joka tuntuu kärki otteluun kelpo kertoimelta ja toisessa ideassa toisen pitää johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta mieluiten olla vähintään maalin häviöllä lopussa.

 

Idea tuossa FT/H vedoissa on olosuhteet jotka vallitsevat tällä hetkellä rannikkoa. Tuulen nopeus on sitä luokkaa, että katsomossa on syytä pitää hatuista ja tupeista kiinni. Ennustus Turkuun illaksi on 15 m/s ja osittain avoimella Veridaksella päätykatsomo on merelle päin, ja toinen pääty on täysin suojaamaton tuulelta, ja ei ole vaikea ennustaa, että toisella puoliajalla vastatuuleen pelaava joukkue on haastellisen tilanteen edessä, tuulen suunta on avoimelta puolelta.

 

Tietysti veto vaati monen asian osuvan kohdilleen, mutta joukkue joka pääsee pelaamaan kovassa myötäisessä saa selvän edun kovaan vastaiseen pelaavaan joukkueeseen nähden ja tuo korostuu pelin ja väymyksen edetessä.

 

 

Tässä molemmilla on taitoa tehdä maali tai kaksi, mutta myös puolustus on toiminut, kun molemmat on päästänyt ainoastaan alle maalin per peli ja en usko pelin ratkeavan suuntaan tai toiseen ensimmäisellä puoliajalla, vaan mahdollisesti jomman kumman 1-0 puoliaika voittoon.

 

TPS on siis illan juhla kalu, mutta sen voitto on kaikkea muuta kuin kirkossa kuulutettu, sen verran jo olosuhteet tuo arvaamattomuutta peliin ja kaiken lisäksi KPV:llä on todella tasokas rinki ykköseen, ja kovinkaan suuri yllätys ei olisi, jos se onnistuu ottamaan pisteen tai katkaisemaan TPS:n kahdeksan tappiottoman ottelun putken.

 

Pelionnea!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, Puola, KLO 15.00

Radomiak Radom - Legia Warzawa

Valinta: 1. Puoliaika: Legia -0,75

Kerroin: 1.98 (Bet365) 

Puolan jättiseura Legia kohtaa Puolan kolmannella sarjatasolla pelaavan Radomiak Radomin. Tasoero on valtava, mutta oletus on että Legialla on pelkät junnut läpsyttelemässä. Näin ei kuitenkaan ole. 

Legian erityisesti avausnippu on varsin kova. 

IMG_20170630_140308.jpg

Vasen on avaava kokoonpano. Ottaen huomioon, että vastustaja tosiaan pelaa vasta kolmannella sarjatasolla, on tuo todella kova nippu. Hyökkäyksessä Hämäläinen, Guilherme sekä Nagy tulevat tekemään rajua jälkeä. Keskikentällä peliä rakentamassa Moulin ja Kopczynski. Myös puolustuksessa on avainpelaajia kuten Pazdan ja Jedrzejcyk. 

Tuon kokoonpanon kanssa tasoero kasvaa niin valtavaksi, että on yhdentekevää, ketkä Radomiakilla ovat pelaamassa. Legia painaa silti 2-4 maalia ensimmäiseen jaksoon. 

 

Kohde menee oikein, kun Legia voittaa ensimmäisen puoliajan vähintään kahdella maalilla. Jos Legia voittaa ensimmäisen puoliajan vain yhdellä maalilla, on kohde puoliksi voittanut. 

Link to post
Share on other sites

Tennis: ATP Eastbourne(nurmikenttä)

Gasquet-Monfils

Pelivalinnat; Gasquet kerroin 1.80@bet365

Yli 23.5 peliä kerroin 1.90@bet365

 

Illan ottelussa vastakkain asettuvat kaksi ranskan kovaa varsin tasaista pelaajaa. Monfils, jonka alkukausi oli hieman sekalainen, ensin kulki mutta sitten indian wellsin kolmoskierrokselta alkoi 3 ottelun tappioputki. Ranskan avoimissa hän sai kuitenkin putken katkaistua ja putosi vasta 4 kierroksella Wawrinkalle, sitten tuli tappio saksassa juurikin Gasquetille. Nyt alla kaksi helppoa vastustajaa Eastbournesta ja tänään vastustaja koveneekin huomattavasti. Gasquetin koko kausi on ollut tasaisen vahvaa ja tappiot ovat tulleet vain todella koville pelaajille. Hallessa tie päättyi vasta välieriin, jossa Zverev oli vahvempi eräluvuin 2-1. Gasquet antoi kuitenkin myös Zvereville varsin kovan vastuksen eikä esitystä voi moittia. Nyt Eastbournessa alla kolmevoittoa, ensin kaatui monipuolinen Tiafoe, sitten kaksi syöttöhirmua Anderson ja Isner molemmat eräluvuin 2-0.  Molemmat ottelut olivat vakuuttavia, Isnerille ei hän antanut yhtään murtopalloa edes, ja Andersonillekin vasta viimeisessä syöttövuorossa syöttäessään otteluvoitosta. Siinäkin 0-40 tilanteessa kolme murtopalloa, mutta otti 5 pistettä putkeen ja vei ottelun vielä samalla syöttövuorolla. Tämä kertoo siitä että Gasquetin pelihuumori on tällä hetkellä kunnossa. Miehet kohtasivat tosiaan Hallessa viime viikolla, jossa Gasquet oli vahvempi eräluvuin 2-1. Verrattaessa tilastoja tältä kaudelta on molemmilla noin 250 syöttövuoroa takana. Näistä Gasquet on pitänyt 82% Monfilsin 79% vastaan, 1syöttö% on 63-65 niukasti Monfilsin eduksi, voitetut 1syötöt tasan 72-72 ja voitetut kakkossyötöt taas reilusti Gasquetin hyväksi 53-47%. Gasquet on siis aavistuksen edellä syöttötilastoissa ja kakkossyötöllä löytyy enemmän monipuolisuutta. 

Palautustilastoissa molemmilla myös n.250 palautusvuoroa takana, joista Gasquetilla 202 murtopalloa monfilsin 179 vastaan, murtopallojen ottamis% 45-39% reilusti Gasquetin eduksi. Palautuspeleistä Gasquet on voittanut 32% Monfilsin 29% vastaan. Kokonaisuutenaan kaikista pisteistä on Gasquet voittanut 53% Monfilsin 51% vastaan. 

Tilastot ovat siis hieman Gasquetin eduksi joka osastolla, ja mielestäni Gasquetin otteet juuri nurmikentillä ovat erittäin hyviä. Uskon että ottelu tulee menemään aikalailla Hallen ottelun kaavan mukaisesti ja lopussa Gasquet nakertaa pidemmän korren pitkän kaavan mukaan menevässä ottelussa.

 

E: erittäin tiukka ottelu olikin, ja viimeinen erä tiebreakkiin joka ikävä kyllä kääntyi 4-7 monfilsille :( 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, KLO 18.00

Auxerre - Royal Mouscron

Valinta: Auxerre 

Kerroin: 2.00 (10Bet) 

Ranskan Ligue 2:ssa pelaava Auxerre kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussaan Belgian Pääsarjajoukkue Royal Mouscronin. Auxerre on joukkueista aavistuksen laadukkaampi. 

Otteluun liittyvien juttujen perusteella sain sellaisen käsityksen, että Auxerren kiinnostus tätä ottelua kohtaan on huomattavasti suurempi kuin Mouscronin. Auxerre pelaa ainoastaan kaksi harjoitusottelua ja tämä on ensimmäinen kerta kun joukkue pelaa yhdessä tällä kaudella. Auxerre nimesikin otteluun todella hyvän kokoonpanon. 

Auxerre:

Maalivahdit:

Boucher,  Lenogue, Brass

Puolustajat:

Diallo, Tacalfred, Ndicka, Boto, Traore

Keskikenttäpelaajat:

Konate, Ba, Sissako, Goujon, Adeoti, Fumu,  Tamuzo, Obraniak, Vincent, Barreto

Hyökkääjät:

Courtet, Aye, Sangare, Montiel

Kokoonpanossa ainoat minun silmääni heikot yksilöt ovat Diallo, Montiel, Sangare ja Ndicka. En kuitenkaan kovin paljon heitäkään viitsi lähteä aliarvioimaan, sillä potentiaalisia ja taidokkaita jannuja he ovat. 

Mouscronin kokoonpano ei ole tiedossa, mutta ei heitä kovin paljoa ottelu tunnu kiinnostavan. Kotisivuilla ja Twitterissä ei lue juuri mitään otteluun liittyen, kun taas Auxerrella haastattelua ja muutakin. En usko Mouscronin pelaavan kovin laadukkaalla joukkueella tänään, sillä se kohtaa vielä muutaman Belgialaisjoukkueen ennen kauden alkua ja niihin se laittaa todennäköisesti ihan hyvän nipun. Vaikea kuvitella muutenkaan sen lähtevän ykköskokoonpanolla otteluun, josta se ei edes mainitse kotisivuillaan. 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...