Jump to content

Recommended Posts

Australia:NPL Western jalkapallo klo.10:00

Bayswater City  Bayswater City - Joondalup United  Joondalup United

HT/FT Bayswater City @2.50 Bet365

Päräytetääs Heinäkuu käyntiin vihjeidenosalta ja testiin lähtee Bayswaterin puoliaika/kokopelinvoitto.Joukkueet ovat taulukosa peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6 samoillapisteillä.Pidän tässä kummiskin Bayswateria potentiaalisena voittajana kotonaan.Joondalupin pelit ei vaan ole ottanut toimiakseen vieraissa.Joondalup johtaa yhtätilastoa vieraspeleissään,kun se on eniten päästellyt maaleja omiinsa johon ei edes sarjan häntäpään joukkueet ole pystyneet.Joondalup hävisi edellisen vieraspelinsä taulukon alaosaston Subiacolle 2-0 ja sitä ennen se kärsi tappion sarjajumbo Mandurahille 5-3.Joondalupilla on varmasti mielessä Huhtikuunpeli,kun se hävisi kotonaan Bayswaterille 0-4(0-2).Jos Joondalupin vieraspelit edelleen takkuaa niin Bayswater luultavasti pari häkkiä heittää ekallapuolikkaalla ja sanoisimpa,että silloin tämän ottelun voi laittaa nippuun.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.09:00

Sydney FC U20 - Apia Leichhardt Tigers U20

Sydney FC U20+1 @2.75 Paf

Tätä kerrointa ihmettelin,kuin huomasin sen,mutta enpä jäänyt sen enempää ihmettelee vaan tälläsin lapulle sen.Joukkueet ovat taulukossa peräkkäin Sydney kolmantena 29pisteellä.Tigersit siis neljäntenä 26pisteellä.Maalisuhde on molemmilla sama +15 plussalla.Sydney on kotona nyt kolmenottelun voittoputkessa,mutta ne on tulleet joukkueista,jotka ovat taulukon 3 viimeistä.Sydneyn edellinen matsi oli vieraissa sarjassa toisena olevaa Blacktownia vastaan ja tulos oli hyvä 1-1.En tiedä miksi Apia on kertoimissa niin selkeä suosikki tässä,kun ei noi sen viimeisimmät pelit nyt niin loisteliaasti ole menneet.Kaksi edellistä reissuaan se on hävinnyt sen alapuolella oleville jengeille,Välissä se kävi hakemassa 0-1 voiton Rockdalesta mutta sitä ennen se hävisi 4-3 sarjan toiseksiviimeiselle  Manlylle.Kun ei nyt ole tarkkaa selvyyttä tuosta kerroinasettelusta,miksi Sydney saa noin hyviä kertoimia kotonaan niin laitetaan Sydneylle yksi maali eteen ja jos peli päättyy tasuriin niin kerätään rahat pois,eikä kerrota kellekkään.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.08:30

Hume City U20 - Port Melbourne U20

Hume City-1 @1.85 Paf

Lähdetään tähän koittaa selkeästi viimekierroksilla parempia otteita esittänyttä Humen väh.kahdenmaalin voittoa.Hume on taulokon 4 ja sillä on 19 ottelusta saldo 10-3-6 maalisuhteella +12.Melbournen tilastot on 19 pelistä 5-2-12 ja maaliero -17.Melbourne on kyennyt 9 vieraspelistään ottamaan vain kaksivoittoa.Hume vastaavasti 9 käymästään kotipelistään on hävinnyt kolmekertaa.Melbourne jäi edellisessä vieirailussa 1-1 tasuriin häntäpään Green Gullya vastaan ja sitä ennen se otti 7-0 pataan keskivaihella olevalta Oakleighilta.Hume on kumma kyllä enemmän tehnyt maaleja vieraissa kuin kotona,mutta ei kolmeosumaa ole Humelle kotona mikään vierasasia.Viimeksi kotonaan se voitti keskivaiheilla taulukossa olevan Kingstonin puhtaasti 3-0.Melbournella on sen verran surkeampi puolustus mitä Kingstonilla,kun vertailee niitten tekimiä/päästettyjä maaleja niin Humella on tänään tilaisuus niitä maaleja saada useampikin.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, KLO 11.30

Viktoria Plzen - Banik Sokolov

Valinta: 1. puoliaika: O1.5

Kerroin: 1.98 (Bet365)

Tsekin suurseura Viktoria Plzen kohtaa neljännessä harjoitusottelussaan Tšekin toisella sarjatasolla pelaavan Sokolovin. Plzen on pelannut harjoitusottelunsa vakuuttavasti voittamalla ne 10-1, 2-0 ja 8-1. Tänään jälleen tasoero on suuri, sillä Sokolov ei ole edes Tšekin kakkosliigan kärkijoukkueita.

Plzenin kokoonpanosta ei ole varmaa tietoa, mutta todennäköisesti se on eri kuin kolme päivää sitten pelatussa 8-1 -voitossa Usti nad Labemia vastaan. Joka tapauksessa tasoero on suuri ja se näkyy todennäköisesti jo ensimmäisellä jaksolla. Plzenin tällä leirillä olevista pelaajista kun jokainen olisi Sokolovin joukkueessa parhaimmistoa, heikoimmatkin.

Sokolov ei suurella todennäköisyydellä ainakaan parhaimmistollaan otteluun lähde. Sillä on seuran nuoria pelaajia ja muita pelaajia testattavanaan.

Uskon Plzenin ylivoiman näkyvän jälleen heti alusta asti ja lukemat ovat melko rumat jo tauolle mentäessä. Plzenin puoliaikatasoitusta en kuitenkaan tällä kertaa pelaa, vaan ensimmäisen puoliajan O1.5, jolle saa mehevää kerrointa.

Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, KLO 12.00

Pogon Siedlce - Wisla Plock

Valinta: 1. Puoliaika: Plock

Kerroin: 2.15 (ComeOn)

Pääsarjajoukkue Wisla Plock pelaa tänään kolmannen preseason-ottelunsa ja vastaan asettuu 1. Divarijoukkue Pogon Siedlce. Tasoeroa löytyy ja ainakin Plockin valmentajan puheiden perusteella se lähtee tosissaan tähän otteluun.

Wislan kokoonpanosta ei ole varmaa tietoa, mutta sen voi helposti päätellä edellisistä otteluista. Muutamat pelaajat tulevat vaihtumaan, mutta osittain kokoonpano säilyy samana kuin aikaisemmissa otteluissa. Mielestäni Plockin kokoonpano on ollut ihan hyvä kahdessa aikaisemmassakin harjoitusottelussa, enkä usko sen tänäänkään olevan kovin paljoa heikompi. Jos sen kokoonpano on yhtään sama kuin aikaisemmissa otteluissa, kyllä se tämän hoitaa suht. helpostikin.

Pogonin kokoonpanosta ei ole oikeastaan mitään tietoa, mutta sillä ei ole väliä, mikäli Plock lähtee hyvällä kokoonpanolla. Vaikea kuitenkaan uskoa, että Pogon lähtee noin ohuella miesvahvuudella riskeeraamaan kaikkia tärkeimpiä pelaajiaan. 

Todennäköisesti kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla pelaavat ne Plockin kovimmat nimet ja toisella puoliajalla vaihdetaan, joten lapulle isketään Plockin puoliaikavoittoa

Kohde menee oikein, kun Plock johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen

Link to post
Share on other sites

Harjoitusottelu, KLO 14.00

Aalborg - Vendsyssel

Valinta: Aalborg -1 AH

Kerroin: 2.07 (Marathonbet)

Pääsarjajoukkue Aalborg isännöi harjoitusottelussa toisen sarjatason Vendsysseliä. Aalborg on ilmoittanut jo miehistönsä otteluun ja se ilahdutti.

AALBORG:

Börsting RM, Sylvestr , Meilinger, Larsen, Flores, Christensen, Ahlmann, Blåbjerg, Holgersson, Pedersen, Wurtz, Risgaard, Thellufsen, Pohl, Abildgaard,  Grönning, Ramkilde, Lansing, Bytyqi, Lyngsö, Kakeeto, Andersen

Tuossa nipussa ei juuri heikkoja lenkkejä ole. Ainoastaan Lyngsö, Kakeeto ja Andersen eivät ehkä mahtuisi Vendsysselin parhaimpaan kokoonpanoon, mutta kaikki muut kyllä, vähintäänkin vaihtopenkille. On lähes yhdentekevää lopulta millainen avaus Aalborgilla on, tällä nipulla tasoero on silti suuri. Plussaa olisi vielä, mikäli Vendsyssel antaisi nuorille peliaikaa tai se peluuttaisi testipelaajia, mikä on hyvin mahdollista. Uskon kuitenkin Aalborgin ottavan voiton ongelmitta ja todennäköisesti vielä muutaman maalin erolla.

Link to post
Share on other sites

Esports/CS:GO PGL Major Qualifier

Kuvahaun tulos haulle big csgoBIG - ImmortalsAiheeseen liittyvä kuva

Klo: 14:30

Valinta: BIG @3.25 (NordicBet)

Kolmas päivä koittaa näissä karsinnoissa ja 1-1 statseilla olevat tiimit kohtaa ja BIG - Immortals on yksi niistä.  BIG aloitti karsinnat Cloud9:ä vastaan ja siinä oli erittäin hyvät mahdollisuudet vaikka voittoon, mutta aivan liikaa virheitä tehtiin ja C9 otti siittä voiton. Toisessa matsissa oli huono alku, mutta Tengri kaatui 16-14 pikkuisen tiukasti, mutta hyvä voitto oli kumminkin. BIG tulee tähän otteluun varmasti hyvällä asenteella ja kun he saavat paineet kuriin, niin BIG:illä on potentiaalia vaikka mihin. Immortals pelasi ensimmäisen matsin G2:ta vastaan ja tiukka matsi päättyi jatkoajan päätteeksi 22-20 G2:n hyväksi. Toisessa pelissä tuli vastaan dignitas, jota vastaan eka puolisko meni hyvin, mutta toinen puolisko oli järkyttävä, mutta silti Immortals sen hoiti. Heikkouksia löytyy paljon ja BIG varmasti kiinniti niihin huomioita. 

BIG:in potentiaali ei ole näkynyt oikein kunnolla vielä tässä turnauksessa, mutta uskon että tässä pelissä BIG saa paineet pois niskastaan ja Immortals kaatuu. Kerroin on aika hyvä BIGin hyväksi, niin sitä on pakko testata, vaikka Immortals hyvä joukkue onkin.

GOODLUCK! :clap:

Link to post
Share on other sites

J - League  Albirex Niigata - Iwata  valinta, Iwata kertoimella 2.8 Unibet.

alkamisaika: 13.00 

 

Nopea tilasto tipsi Japaniin, jossa jumbona oleva koti saa oiwassa vireessä olevan vierailijan, jonka sijoitus keikkuu keskikastin yläpuolella.

 

Kodin kausi ei ole herättänyt hurraa huutoja lainattavissa ja sen koti sadokin on murheelinen, kun plakkarissa on ainoastaan yksi voitto seitsemästä mahdollisesta ja kymmenestä edellisestä pelistä on ainoastaan yksi voitto ja peräti yhdeksän tappiota. Kodin maalisuhde peliä kohden näyttää -1.5 eikä sillä maalinteon tuskan keskellä, edes puolustus anna lohtua.

 

Iwatan kausi on siis ollut selkeästi kotia parempi ja vieraissakin sen tilasto on kohtuullinen 3 voittoa 3 tasapeliä ja 2 tappiota, maalisuhteenkin ollessa positiivinen. Iwatalla etenkin puolustus on ollut rautainen, kun maaleja sille ollaan tehty ainoastaan 0.9 peliä kohden 16 ottelussa.

 

Vieraita testiin melkein kolmen kertoimella.

 

Pelionnea!

 

Hemmetti poikkes netti hetkeksi.. kohta alkaa.

 

Lopputulos: 0-2 tästä hyvä jatkaa :)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ykkönen   OPS - GRifk valinta, OPS kertoimella 2 Unibet. alkamisaika: 18.00

 

Tartutaan ykkösen toiseen otteluun ja kotijoukkue OPS:iin jolla on kyllä surkea rekordi viiteen peliin, kun sillä on ainoastaan yksi voitto viidestä ja peräti neljä tappiota, mutta noista viidestä pelistä kolme on ollut vieraissa, ja sen ainoa voittokin viiteen peliin on juurikin vieraista, sen lisäksi, että pelit on ollut vieraissa, on se myös kohdannut kertalleen viiden pelin aikana KPV:n, TPS:n ja Hongan, eli sen otteluohjelma on ollut kaikenlisäksi vastustajien osalta aivan haastavimmasta päästä.

 

OPS:in terveystilanne on hyvä ja se vahvistuu Pavezilla vielä tähän peliin puolustuksen osalta, joka on ollut sen akileen kantapää. esimerkiksi edellisessä vieraspelissä Jaroa vastaan, sillä oli omat hetkensä kolmeen pisteeseen, mutta epäonnekas oma maali vai siltä pisteenkin.

 

Edellinen ottelu Kauniaisissa päättyi OPS:in 2-0 viersvoittoon ja epäilen Oululaisten juhlivan tälläkin kertaa, nytten kotona Grangullan kustannuksella, jolla maalinteko on ollut tervanjuontia ja jolla on pitkä matka edessä.

 

Kahden kertoimella kotia lapulle, tulosveikkaus 2,3-1 

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

1.7. Viron Premium Liiga, kierros 17: OTTELU LIVENÄ KLO 19 ALKAEN http://sport.postimees.ee/4163845/jalgpalli-otsepilt-tammeka-voorustab-hadasti-punkte-vajavat-vaprust?_ga=2.71506259.1575400881.1498572736-1486409960.

Tartu Tammeka 1488200350.png   - 1490429392.pngPärnu Linnameeskond 

Tuomari: Roomer Tarajev
Avustavat: Neeme Neemlaid, Hannes Reinvald
Neljäs tuomari: Kristo Külljastinen

 

Sen verran jäi hampaankoloon eilisestä Paiden pelistä, jota myrsky sekoitti, että tänään pitää kiillottaa kilpeä, kun Premiumin 17. kierros päättyy Tammekan ja Pärnun välisellä ottelulla. 

Viime kierroksella Tarttolaiset onnistuivat katkaisemaan 10 ottelun voitottoman putkensa voittamalla kovan kotijoukkue Narvan vieraissa (otettakoon huomioon kuitenkin Narvan punaisten vaikutus), kun puolestaan Pärnu koki jo toisen kaksinumeroisen tappion neljän pelin sisään, kun Floralta otettiin turpaan 0-10. Ensimmäinen keskinäinen matsi tällä kaudella päättyi 1-1 tasapeliin, jossa Tarton Anderson tasoitti lisäajalla - tästä ottelusta hän on kuitenkin poissa pelikiellon takia. 

Ei Tammekan joukkuetta voi silti yhtään heikompana pitää ottelun alla, sillä 18-nimiseen pöytäkirjaan on arvattavissa ainakin Tristan Koskorin ja Kevin Rääbisin nimet. Koskor tuli 75 000 siirtosummalla Paidesta ja Rääbis palaa loukkaantuneiden osastolta, molemmat ovat nuoria laitureita ja tuovat kaivattua pelinopeutta. Rääbisille ottelu olisi ensimmäinen kuluvalla kaudella. Myös Lokk tuli Levadiasta lainalle ja Siim lähti suorittamaan asepalvelusta. Viljandin seurasiirrot kesän aikana eivät olleet kummempia, Esiliigasta Kutsarev sisään ja Vardi ulos. 

Olen 100% varma Tammekan tämänpäiväisestä voitosta, Pärnu on Viljandin kanssa toinen joukkue, joka ei kuuluisi liigaan, olen sitä mieltä, että Viron kokoisesta maasta ei löydy 10 pääsarjatason joukkuetta (8 olisi sopiva) ja silloin maaliskuun luminen pornokin jäisi toteutumatta. Tänään kelikään ei estä voittokulkua! Viimeiset 10 keskinäistä ovat menneet 9-1-0 Tammekalle ja maaleja näissä on syntynyt 27 (Tammeka 22, Pärnu 5). 

PELIVIHJE: TAMMEKA -1.5 ah 2.00 @ Unibet   Älkää nyt päivän vihjeeksi tällaisia valitko :D uskomattoman huonoa tuuriakuitenkin taas handicapin kanssa pelin seuranneena.

Mahdolliset kokoonpanot:

tammeka.png.6e02eccdede584fde0fb377ff4c32b25.png

2017 pelivihjeet: 23-4-20 (47 vihjettä)

Palautusprosentti (ROI): 100,1%

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • 3. Bundesliga / Jalkapallo Saksa SV Sandhausen - Arminia Bielefeld SV Sandhausen AH 0 @ 1.83 Pinnacle Alkaa 20:00 Sandhausen(6.) voitti viisi viimeisestä kuudesta kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Arminia Bielefeld(15.) voitti ainoastaan kaksi viimeisestä kahdeksasta vieraskamppailustaan häviten noista neljä matsia. Kotonaan neljän ottelun voittoputkessa oleva Sandhausen voittaa ottelun maalein 2-0.
    • LIIGA Kärpät - KalPa Kärpät/ 2.32 NordicBet Klo 18:30   Liigan pronssiottelu jossa Kärpät isännöi Kalpaa Oulun Raksilassa. Molemmilla tietty pettymys välierä sarjasta, kun Tappara tiputti KalPan 4-1 ja samoin otteluvoitoin Pelicans heitti Kärpät ulos. Uskon että molemmat ovat kummiskin toipunut tuosta pettymyksestä ja nyt pelataan siitä mitä jäljellä on saatavilla. Kärpät on omasta mielestä kokeneempi ja laadukkaampi joukkue ja uskoisin että Karhunen pelaa tämän viimeisen pelin. KalPa puolustaa hyvin joukkueena mutta hyökkäyspäässä tulos vastuu on ikävästi jäänyt vain ykköskentän varaan ja siinäkin kahdelle tietylle herralle (Kapanen,Mäenpää). Kärpät tulee ottamaan pronssimitalit kaulaan kokemuksen, laajuuden ja kotiyleisön turvin.
    • Kiinan GP Sprint Shootout PK: Charles Leclerc - Carlos Sainz | Charles Leclerc | 1.83 (bet365)   PK: George Russell - Lewis Hamilton | Lewis Hamilton | 2.25 (bet365)   PK: Daniel Ricciardo - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 1.75 (Veikkaus)   PK: Top 3 Sijoitus | Sergio Perez | 1.85 (Coolbet)
    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
×
×
  • Create New...