Jump to content

Recommended Posts

Australia:Nuorisoliigat U20 klo.07:45

Brisbane Strikers U20 - Cold Coast City FC U20

Brisbane Strikers U20 o2.5@2.06 Paf

Aloitetaas tämäday ja kotijoukkueen väh.kolmemaalia vaatis tämä tipuli.

Brisbane taulukon kolmas Cold Coast viides ja maalisuhde on molemmilla lähes sama +27.Brisbane on takonut ja pystyy  kotonaan ihan mukavasti noita maaleja tekemään ihan noille sarjan kärkiryhmillekin.Viimeisin ottelu sarjakakkosta vastaan päättyi sen eduksi 4-3.Cold Coast ei vieraspeleissän ole ollut hyvä ja sille on joukkue kuin joukkue mukaan luettuna noi taulukon alaosaston porukat tehneet maaleja jos toisenkin.Coastit hävisi viimeksi SWQ Thunderille 3-1.Coastin vieraspelit siis jatkuu tänään ja vaikeuksia uskoisin heille tulevan Strikersia vastaan.Brisbane on useassa pelissään jopa vieraissa kyennyt väh,sen kolme iskemään.Toivotaan Brisbanen olevan iloisella pelituulella niin kolme tai enemmän sille on mahdollsta.

Link to post
Share on other sites

Etelä-Korea:K-League Classic jalkapallo klo.13:00

Jeonnam  Jeonnam - Jeju  Jeju

Jeonnam @4.00 Marathonbet

Koitetaas tähän Korean matsiin kotivoittoa mukavantuntuisella kertoimella.

Joukkueitten vireet on lähteny menee erisuuntiin.Jeonnamin vire on nousussa ja Jeju vastaavasti menossa alaspäin Kyllä Jeonnam on ihan hyvin pelannut kotona ja pystyy hyvänäpäivänä voittamaan kenet vaan tässä sarjassa.Jeonnamin kaksi edellistä kotiottelua on tosin mennyt vähän heikommin,kun niistä on saatu vain 1 piste.Jeju ei ole niitä sarjan parhaimpia vieraissa ollut ja on oikeastaan keskitason alapuolella vierasmatseissa.Jeju on hävinnyt nyt jopa kaksi reissuaan peräkkäin ja jäi viimeksi kotonaan Incheonia vastaan kotonaan 1-1 tasapeliin.Jeonnam allekirjoitti sopimuksen kokeneen keskikentän Jae-Sung Kimin kanssa,joka kattaa loppukauden.Kim pelasi 7 ottelua Australian Adelaide Unitedissa ja olipa tuolla AFC Mestarienliigassa myös mukana.Jeonnam saa näin merkittävästi vahvistusta keskikentälle,mut varmuutta mulla ei ole onko mies tänään avauksessa.Vuoden 2015-2016 neljästä kotiottelusta Jeonnam voitti kahdesti Jejun,mutta tänkauden ekassa Jeju vei kotonaan 2-0..Maalipörssin ykkönen Jeonamin Brassi Jairin onnistuessa tänään hyvin ja jos Jeonnamin puolustuspelaaminen on tänään hyvä niin ei kotivoitto täysin mahdoton ole.

hittolaine,Jeju tasoitti heti Jeonnamin mentyä johtoon ja vielä Jeonnamilla lisäajalla ylärima ja tasuri 2-2 siitä sit tuli

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Elitserien  Odd - Sarpsborg 08  valinta, Sarpsborg 08 kertoimella 2.8 Unibet.

alkamisaika: 19.00

 

Testiin Norjan pääsarja jalkapalloa ja vierailija Sarpsborg 08 joka lymyilee aivan kärjen takanana, kun sillä on 14 kierroksen jälkeen eroa Roseborgiin kolme pistettä.

 

Kotijoukkue Odd:in kausi ei ole ollut yhtä vahva, tosin heillä ei ole eroa kuin neljä pistettä vierailijoihin ja pari peliä enemmän vieraissa, kuin kotona, mutta ajatuksena tässä on, että Odd pelaa europelejä ja vieraat saa valmistautua edun, kun kotijoukkue pelasi torstaina Eurooppa liiga karsintaa, kun vieraat on täysin saanut keskittyä tähän sille tärkeään peliin ja vaikka se pelasikin kotona ja vastus ei ollut kovimmasta päästä, niin se ei muuta sitä tosia asiaa, että valmitautuminen jää hieman lyhyemmäksi.

 

 

Kotijoukkue Odd:in suurin synti on ollut sen aikaansaamattomuus, eikä se ole tehnyt kuin 0.9 maalia ottelua kohden, toisaalta luku ei ole järin suuri yllätys, kun sillä on ollut keskimäärin 2.4 laukausta maalia kohti ja maalinteko yritykset 7.4 peliä kohden. Toisaalta sille ei olla tehty kuin 1.1 maalia peliä kohden ja tuo -0.2 maalin ero menee jo sattuman ja siihen tosia asian piikiin,  että pelejä vieraissa on ollut hitusen enemmän, kotona on kulkenut ok. ja ainoat piste menetykset se on kärsinyt Moldelle ja Brannille.

 

Vierasjoukkue Sarsborg 08 omaa hyvän puolustuksen ja sille ei olla tehty kuin 0.9 maalia peliä kohden ja sen maalinteko on toiminut ok. sen tehden 1.6 maalia ottelua kohden, ja se on pystynyt tekemään kaksi kertaa enemmän laukauksia maalia kohti, kuin koti, ja joka toinen sen maalinteko yrityksestä on mennytkin maalia kohden, kotijoukkueella vastaava luku oli joka kolmas.

 

 

Poissaoloista sen verran, että kodilta puuttuu ainakin puolustaja Berge, joka otti punaisen edellisessä pelissä, Sarpsborgin terveystilanne pitäisi olla ok.

 

Tiukka peli luultavimmin, jossa kotietu tasaa puntteja, mutta luotan tässä vierailijoiden hieman pitävämpään puolustukseen ja "ehjempään" kauteen ja siihen, että kodilla on ollut ongelmia luoda maalipaikkoja.

 

Pelionnea!

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Esports/CS:GO PGL Major Qualifier

Kuvahaun tulos haulle big csgoBIG - Liquid Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 17:30

Valinta: BIG @2.07 (Unibet)

Nyt on erittäin tärkeä peli molemmille tiimeille, kun 2-1 statseilla olevat kohtaa ja jompikumpi pääsee tänään huokaisemaan helpotuksesta ja pääsee isoimpaan CS:GO tapahtumaan tänä vuonna eli majoriin. BIG aloitti turnauksen häviöllä, siinä tulikin virheitä ja ihan ansaitusti tuli häviö. Mutta seuraavissa matseissa peli parantui ja ensin kaatui Tengri odotetusti ja sitten hienon esityksen jälkeen Immortals. Tämän joukkueen potentiaali on alkanut tulla esiin ja tänään se palkitaan majoriin pääsemisellä. Liquid aloitti myös mukavasti voitolla tämän turnauksen, mutta sen jälkeen tuli murskatappio ja kolmannessa ottelussa kaatui hienosti Hellraisers 16-2. Liquidikin on näyttänyt erittäin hyvää peliä tässä turnauksessa ja luultavasti pääsee majoriin myös, mutta ei tästä ottelusta. BIG on minun mielestäni parempi ollut koko turnaukessa ja se voittaa tämän matsin. Tiukka matsi pitäisi olla tulossa, mutta uskon vahvasti BIG:in voittoon.

GOOD LUCK! :clap:

Link to post
Share on other sites

Confederations   Chile - Saksa valinta, tekee maalin Goretzka kertoimella 8.8 Veikkaus.

ja tilastovetona . kotijoukkueen pallonhallinta O 49.5% kertoimella 1.85 Unibet.

Veikkaus alkamisaika: 21.00

 

Illan finaali ja testataan hienon turnauksen pelannutta Saksan nuorta Goretzkaa, joka on onnistunut jo kolme kertaa maalinteossa turnauksen aikana ja voidaan sanoa, että pelaaja on kuuma.

 

Goretzka on vasta 22 vuotias Schalken pelaaja ja tämä on siis ensimmäinen turnaus Saksan maajoukkueessa, tosin takana on nuoriso maajoukkueista pelejä. Goretzkalla kansainväliset pelit näyttävän muutenkin sopivan, hänelle kiertyi Eurooppa liigan otteluita tällä kaudella 9 ja niissä syntyi 3 maalia.

 

Goretzkan kertoimeen varmasti vaikuttaa se, että hän ei ole ollut mikään maaliruisku ja pelipaikka on keskikenttä. Niin tai näin, mutta maalit Meksikoa vastaan syntyivät loistavilla pysty juoksuilla vastaiskuista, joihin Goretzka sai hienot syötöt joukkue kavereilta.

 

En nyt tarkalleen tiedä millä taktiikoilla joukkueet lähtevät illan peliin, mutta oma arvaus on, että Saksa saattaa jopa yrittää luovuttaa pallonhallintaa Chilelle, kuten Portugali teki ja yrittää iskeä vastaan, jo toimivalla tavalla ja tässä kohtaa esiin voi hyvinkin nousta Goretzka, jonka itseluottamus on varmasti hyvällä tasolla.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Snooker klo 12.00 Zhang Anda - Jak Jones Zhang -2.5 2.24 (Veikkaus)   Kun rankingissa ollaan sijoilla 11 ja 44, niin kyllä siinä taitoeroa pelaajilta löytyy. Tästä rohkaistuneena Andan -2.5 hyvällä kertoimella Veikkaukselta lapulle. 10-7 arvaus lopputulokseksi.
    • Kiinan GP Aika-ajot PK: Sergio Perez - Charles Leclerc | Sergio Perez | 1.74 (Unibet)   PK: Lewis Hamilton - George Russell | Lewis Hamilton | 1.87 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Lando Norris | Lando Norris | 2.10 (Coolbet)   PK: Haas - Sauber | Sauber | 2.20 (Coolbet)   PK: Top 6 Sijoitus | Oscar Piastri | 1.95 (bet365)
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   IPK  - Ketterä    Valinta :  Ketterä ML  Kerroin : 2,06 ( Veikkaus )   GAME 7.  Sarja on tasan 3-3 Kemmun sarja vihjaus :  4/6  ( 1€ panoksilla saldo miinustaen panokset näyttää +1,29...    Voitokas finaalivihjaus,  vaikka summana niin iso olekkaan   HENKINEN KANTTI RATKAISEE  - IPK pystyykö kotiyleisön edessä pelaa pelkäämättä  - Ketterä voittanut G5 0-6 sekä G6 pelissä noussut 0-2, 1-3 takaa voittoon asti.  - Ketterä voitti 50-60min G6 ottelussa  4-0 - Ketterä finaaleissa jokavuosi  2019, 2021,2022,2023,2024....   - IPK ENSIKERTALAISELLE LUU?   Yhteenvetoa  IPK on kotonaan kotiyleisön edessä suosikki.   Kuitenkin henkisesti Ketterä on tällä hetkellä varmempi suorittaa.   Myös IPK ekaa kertaa finaaleissa.  Joutuuko kuitenkin maksumieheksi?   Kyllähän tuo viime ottelu olisi pitänyt jo voittaa.  Kahdesti kahden maalin johdossa.   Mä en voi olla lyömättä vieraita tässä kohtaa nyt.   Veikalla erittäin maukas ML Kerroin.     Kunhan Ketterä voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Tappara ML  Kerroin :  1,76 ( PAF / Veikkaus )    GAME 1.  FINAALIT ALKAA  Liiga huipentuu tänään alkaviin finaaleihin.   Jokatoinen päivä tahkotaan isoista voitoista.   Finaaleissa kohtaavat kestomenestyjä Tappara sekä ehkä kasvanut Pelicans.   Viime vuoden uusinta.  TILASTOJA  TAPPARA - PELICANS  - Runkosarjassa voitot 3-1 Tappara suuntaan  - Tappara voitti maalit 14-8 sekä pisteissä 8-4.  - Tappara 11 vuoteen yhdeksäs finaalisarja edessä.   Neljä mestaruutta tullut sinä aikana.  - Pelicans finaaleissa 2012 sekä 2023 Molemmilla kerroilla 4-1 tappio sarjoissa   FINAALIEN GAME 1 - MESTARI voittanut 2010-2023 välillä finaalien G1 ottelun 6/13 kerrasta  - Tappara finaaleissa 2013-2023 voittanut 4/8 kerrasta finaalien G1 ottelun  - Tappara mestaruusvuosinaan 2003,2016,2017,2022,2023 voittanut finaalien yksittäisen G1 pelin 3/5 kerrasta  - Pelicans finaaleissa 1/2 kerrasta voittanut G1 pelin.   Kotona 1/1, vieraissa viime vuonna tappio    TAPPARA :   DYNASTIA JATKUU VIELÄ?  Pelannut lopulta perinteisen kauden.   Voitti runkosarjan sekä poffeissa aika perinteinen meno.   Kotitaika pysyi TPS sarjassa erinomaisesti sekä sitten siitä G6 ottelusta haettiin vierasvoitto, mistä jatkoon.   KalPa oli tiukka pelillisesti,  mutta niin vain kahdesti B2B pelit kotiin ja KalPa otti sen yhden pakollisen huilipäivien välissä olleen pelin.   4-1 finaaleihin on aika tyylikäs.   Täksi kaudeksi joukkue sai uuden päävalmentajan ruotsista.  Rikard Grönborg, joka pisti kirvesrinnat pelaa uutta lätkää.    Nyt karvataan lähtökohtaisesti ylempää ja yritetään riistää kiekkoja ajoissa.  Tuo on ollut kaksijakoinen miekka.  Periaatteessa omiin tulee tilanteita paljon.  Maaliodottamat hävitään melkeinpä illasta toiseen.  Kuitenkin itsekkin ollaan sitten hyviä erikoistilannepelaamisessa sekä tehokkaita maalipaikoissa.  Myös oma maalivahti Heljanko on älyttömän hyvässä iskussa.  Se ajoittain pelastaa ja kantaa joukkuetta yksinään.  TÄMÄ TILASTO KERTOO POFFEISTA PALJON  - 0-50 MIN PELATTU Maalit näyttää 21-20 (+1) - 50+  pelin loppuun Pelattu maalit näyttää 15-2 ( +13)  Grönborg kiekko on poffeissa ainakin pelin lopussa toiminut.   Aika tasaista ollut ekat 50 min,  mutta kirvesrinnat olleet älyttömän hyviä pelimiehen kympillä.   Tuossa on monta peliä käännetty itselleen taikka lyöty lopullinen niitti.      PELICANS :   JOKO  OPITTU VOITTAMAAN? Pelicans oli runkosarjassa osittain vaikeuksissa,  mutta loppukaudesta varsinkin kotiyleisön edessä joukkue oli voittamaton este.   Tuo siivitti joukkueen hyvään lentoon.  Lasch,  Bryggman, Jämsen,  Kokko muun muassa olleet hyviä poffeissa.  Nämä herrat, kun onnistuu,  niin sarja voi helposti kääntyä turkoosien puolelle.   Luisteluvoimaisia ja älykkäitä.  Erikoistilannepelaaminen ollut myös suht hyvää,  mikä pitää olla varsinkin kirvesrintoja vastaan.  poffit menneet hyvin.   Johdettu 3-0 sarjoja molemmilla kierroksilla.   HIFK vastaan melkein sulattiin,  mutta Kärpät tyylikkäästi 4-1.   Näiden otteiden myötä joukkue on varmasti valmis haastamaan uudestaan hallitseva dynastia.   Kuitenkin finaalit on oma maailma.   Kahdesti hävitty sarja aika pystyy 4-1.  Joko on opittu voittamaan myös finaaleissa.   Tappara hävisi kolmesti putkeen 2013-2015 ennen palkintoa.   IPK myös näyttänyt sulavan johtonsa.   Vegas ei sitten finaaleissa pärjännyt ekalla yrityksellä.   NYT ON SE KOLMAS YRITYS ja nyt on tultava oikeastaan tulosta jo.  Joko lahdessa on maksettu tarvittava hinta saadakseen se isoin palkinto?     YHTEENVETOA  Tasainen sarja edessä.   Jokainen yksittäinen ottelu on tiukka.  Tänään ehkä se kumpi on valmistautunut tähän iltaan paremmin ottaa voiton.  Viikko on kuitenkin aika pitkä tauko.  Pelicans hyvät aseet on iskeä itselleen maaliodottamat sekä 50 min pelattava voitokasta lätkää.  Tarkoitan, että johdettava tuossa saldossa.   Pelimiehen kymppi ollut äärimmäisen hyvä Tappara puolella.  Varsinkin tasainen ottelu usein sitten kääntyy lopussa kirvesrintojen suuntaan.  Pelicans oltava siihen rynnistykseen valmis joka pelissä.   Liiga mestari ei sinällään usein ratkea ensimmäiseen otteluun.  Usein tuleva mestari jopa häviää tämän.   Toki tuossa Tappara on ollut pieni poikkeus,  kun 3/5 kerrasta voittanut sen kuitenkin.   Uskon, että nähdään tasainen ottelu, missä kotiyleisön tuen siivittämänä Tappara ottaa ensimmäisen.   Pelicans liiton ollut hyvää sarjojen alussa,  mutta nyt mestarin tien on kuljettava toista reittiä.      Kunhan Tappara voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • mlb, baseball Dbacks - Giants Vihje ; Yli 7,5 juoksua  2,00@ Unibet 5:15 Raja omaan silmään aika matala, jos katsoo miten tänään syöttävät syöttäjät ovat tällä kaudella suoriutuneet. Ei mitään ihme miehiä ole ollut vaan melko heikkoakin on ollut tekeminen tällä kaudella. Raja melko matala kerroin korkea, maistuu peleihin mukaan.
×
×
  • Create New...