Jump to content

Recommended Posts

F1 | Britannian GP

15.00

e37f4c2adb92a455bbb278724ac64711.pngRäikkönen - Bottas 9a90b1eb8cdab85f5b02e2762a6a8c19.png

 

Bottas | 2,40 | Veikkaus

 

  • Räikkönen (Ferrari) lähtee kilpailuun toisesta lähtöruudusta, Bottas yhdeksännestä lähtöruudusta vaihdelaatikon vaihdosta tulleen rangaistuksen myötä. Räikkönen on MM-pisteissä viidentenä, Bottas kolmantena. Bottas on voittanut tällä kaudella 2 kilpailua, Räikkönen ei kertaakaan. Urallaan Räikkönen on voittanut Britannian osakilpailun kertaalleen vuonna 2007, Bottaksen paras sijoitus on toinen vuodelta 2014.
  • Asetelma tämän päivän kisaan on yksinkertainen. Räikkösen sekä Bottaksen paras mahdollinen sijoitus tänään on kolmas, sillä Hamilton tulee voittamaan kilpailun ilman teknisiä murheita ja Vettel ottaa kakkospaikan viimeistään tallimääräyksen avulla. Kovin kilpailu käydään siis viime kisan tapaan viimeisestä palkintopallipaikasta.
  • Räikkösellä on etuna hyvä lähtöpaikka, josta voi lähteä hyökkäämään jopa Hamiltonia vastaan. Räikkösen lähdöt ovat kuitenkin olleet suhteellisen heikkoja muihin kärkikuskeihin verrattuna, kun taas Bottaksen lähdöt ovat olleet mainioita koko kauden ajan.
  • Bottaksella on kuivalla kelillä rengasetu, sillä hän lähtee kisaan kovemmalla soft-rengasseoksella, kun taas Räikkönen ja muut kärkikuskit lähtevät pehmeämmällä supersoft-seoksella. Asetelma on siis samankaltainen kuin viime viikon kisassa, jossa Hamilton ajoi kovemmalla rengasseoksella pidempään kuin muut, ohittaen Räikkösen varikkopysähdysten yhteydessä. Nyt Hamiltonin tilalle laitetaan Bottas, jolla on kaikki edellytykset toistaa tallikaverinsa temppu viime viikolta.
  • Jos kilpailussa sataa, niin Bottaksen mahdollisuudet saattavat jopa kasvaa, vaikka rengasetu katoaisi Mersu-kuskilta siinä tapauksesssa. Mielestäni Bottas on sadekelillä nopeampi kuljettaja kuin Räikkönen ja Mercedes on todistetusti ollut erittäin nopea märällä kelillä. Viimeisimpien tietojen mukaan sadetta voidaan nähdä pieninä kuuroina ennen kilpailua sekä kilpailun aikana. 
  • Mercedeksen vauhti on ollut koko viikonlopun ajan silmiähivelevää. Bottas oli kahden ensimmäisen harjoitussession nopein mies ja Hamilton oli nopein kolmansissa harjoituksissa sekä tietysti aika-ajoissa. Kisavauhti on myös molemmilla kuljettajilla ollut erinomaista. Sen sijaan Räikkösen kisavauhti on ollut jokseenkin hukassa jo jonkun aikaa, mistä johtuu hänen valtava piste-ero tallikaveri Vetteliin.

 

On täysin mahdollista, että Räikkönen yllättää tänään allekirjoittaneen ja nappaa palkintopallipaikan, mutta Bottaksella on hyvä momentum päällä, mahtava auto alla ja varmasti suuri halu nousta palkintokorokkeelle pitääkseen mestaruushaaveet elossa. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu paremmin kuin Räikkönen.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilun Timanttiliiga RABAT 

 

Miesten seiväshyppy (19:55)

Voittaja: Pawel Wojchiechowski kerroin 1.75@paf

+Wojchiechowski-Lisek valinta 1 kerroin 1.55@paf

 

Tänään käydään siitä harvinainen seipään osakilpailu että mukana eivät ole kumpikaan Lavillenie tai Kendricks. Puolan Wojchiechowski kuitenkin osoitti Lausannen osakilpailussa pärjäävänsä vaikka miehet olisivatkin mukana, sillä hän sijoittui toiseksi Lavillenien edelle parantaen puolan ennätystä lukemiin 5.93. Hyppääminen oli koko illan eleettömän ja hienon näköistä ja senmukainen oli myös tulos. Pahimpana haastajana tänä iltana voidaan pitää maamiestä Piotr Lisekkiä. Lisek oli kuitenkin mukana myös Lausannen osakilpailussa, ja jäi jo "vaatimattomasti" tulokseen 5.73. Miehen ennätyskin on vain 5.82 joten ennätysten uusimista todennäköisesti vaatisi että mies pystyisi tänään voittotaistoon. Wojchiechowski on tällä hetkellä huippukunnossa ja tänään varmasti pääsee ilman paineita hyppäämään kun kovimmat ovat pois viivalta, ja samanlaisella suorittamisella kuin Lausannen osakilpailussa, niin tulee hän varmasti kilpailun voittamaan. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilun Timanttiliiga RABAT

Miesten 800m(21:22)

Voittaja Nijel Amos kerroin 1.65@paf

 

Miesten kasisatasella on vain yksi voittajasuosikki tälle illalle.

Nijel Amos teki aivan hurjan suorituksen Lontoon osakilpailussa, kun hän veti koko matkan kovaa ja irtosi loppusuoralla helppoon voittoon kellottaen komean kauden parhaansa 1:43:18. Sitä ennen hieman hitaampitempoisessa Pariisin osakilpailussa osoitti hän voittavansa myös kirillä 800metrin kilpailuja. Tänäänkin viivalla oleva Kipyegon Bett jäi taakse turvallisella erolla. Mies on noussut aivan huikeaan kuntoon juuri ennen MM-kisoja ja jopa 1:43 alitus on mahdollinen mikäli juoksusta muodostuu vauhtijuoksu. Miehen ennätys on hurja 1:41:73 ja ikää on vasta 23 vuotta, joten tältä kaverilta on lupa odottaa hurjia tuloksia. Mies on jo tällä hetkellä kuumin suosikki voittamaan lontoossa, sillä muiden 800metrin ennakkosuosikkien juoksu on takkuillut viimeaikoina kuten myös Bettin juoksussa on ollut Shangain osakilpailun jälkeen havaittavissa ongelmia.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilun Timanttiliiga RABAT

Naisten 400m aitajuoksu(21:03)

Voittaja Rhonda Whyte kerroin 5.50@paf

Tässä tarjotaan aivan liian suurta kerrointa Jamaikan Rhonda Whytelle. Whyte on aloittanut kilpailukautensa vasta kesäkuussa, ensimmäinen kilpailu oli 10.6 Kingstonissa jossa vasta kuudes sija ja aika 55.52. Tämän jälkeen 23.6 Kingstonissa jamaikan mestaruuskilpailuissa oli kuitenkin jotain tapahtunut ja tekeminen oli aivan erinäköistä. Tuloksena ylivoimavoitto kovalla ajalla, joka oli myös naisen oma ennätys 54.29. Mukana oli myös tänään ennakkosuosikin viittaa kantava Janieve Russell joka jäi neljänneksi yli sekunnin päähän voittajasta. Russelin viimeisin kilpailu Luzernissa ei myöskään ollut parasta mahdollista tekemistä ja aika 55.13 jätti hänet toiseksi. Uskoisin että Russell kilpailee hieman liian usein ja säästeliäästi kilpaileva Rhonda Whyte tulee jälleen virtaa täynnä radalle ja jahtaa jopa 54sekunnin alitusta. Tässä on aivan liian kovaa kerrointa tarjolla erittäin tasaiselle 400metrin aitajuoksumatkalle. 

Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga VPS - FC Inter valinta FC Inter kertoimella 3.05 Unibet.

alkamisaika: 18.30

 

Otetaan "nopea" , eli idea tässä VPS:n Veikkausliigassa tappiossa mies muistiin, on VPS:n selvästi tiiviimpi otteluohjelma ja vierailu Tanskassa menneellä viikolla + FC Inter on kohtalaisen kova nippu Furuholmin ja kumppanien johdolla ja en muutenkaan näe tilastollisesti mitään estettä Interin voitolle.

 

Pelionnea!

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Islanti:Pepsideild jalkapallo klo.23:00

Vikingur Reykjavik  Vikingur Reykjavik - Valur  Valur

Valur tekee maalin molemmilla puoliajoilla @3.25 Unibet

Laitetaas Islannista hakuun Valurin osumat molemmillajaksoilla.

Vikingur taulukossa 5 ja vierailija Valur johtaa Islanninsarjaa.Valur himoitsee kovasti mestaruutta ja tänään voitto olisi maukas ja se on mahdollista.Valurille on ollut tälläkaudella vaikeaa tehdä maaleja ja harvoin se on kahta päästänyt ja kun se itse pystyy niitä maaleja tekemmän niin voittojakin sitten tulee.Vikingurin mahdollisuuksia heikentää Serbi hyökkääjä Tufegdzicin poissaolo,joka on yksi Vikingurin avainpelaajia.Valur puolestaan sai hyviä uutisia,kun v2015 Valurissa pelannut hyökkääjä Tanskalainen Patrik Pedersen tekeepaluun.Pedersen voitti 2015 maalipörssin,eli varsin kovan vahvistuksen Valur saa.Pedersen saapuu Norjan Vikingistä jossa pelasi kuusiottelua tehden yhdenmaalin.Valur hävisi kotonaan eurooppa-liigan matsin Domzalelle 1-2,joten toiseen osaotteluun jäi tekemistä ja näyttäisi siltä että jatkopaikka on mennyt.Valurin on vaan nyt painettava ja jahdattava sitä Islanninmestaruutta ja voitto tänään Vikingurista olisi nannaa.

Link to post
Share on other sites

Baseball MLB

Boston Red Sox - New York Yankees

Vihje: Alle 9 juoksua

Kerroin: 1,84

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 03:05

Tämän päivän toinen kohtaaminen lyhyen ajan sisään. Aiemman ottelun Yankees hoiti 3-0 numeroin.

- Boston Red Soxin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen David Price jonka tämän kauden saldo on 4-2 3.91 Eralla. Price on viime aikoina pelannut hyvin ja onhan Price muutenkin hyvä syöttäjä.

- New York Yankeesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Masahiro Tanaka jonka tämän kauden saldo on 7-8 5.47 Eralla. Tanaka on ollut tällä kaudella suht heikko ja viime pelissään hän pelasi todella synkästi antaen 5 juoksua, mutta ennen tuota Tanaka pelasi ihan hyvin ja varmoin ottein pari ottelua, harmittavasti miehen taso kuitenkin ailahtelee kuin tuuliviiri.

- Boston Red Sox on sarjassa 10. tehdyissä juoksuissa ja Red Soxilta löytyykin hyvä lyöntikalusto. Kuitenkin viimeisessä 18 vuoroparissa Yankeesia vastaan tässä ottelusarjassa Red Sox on onnistunut saamaan vain yhden ainoan juoksun. Red Soxin lyöntipeli on tällä hetkellä vähän poissa tolaltaan niin sanotusti muttei kuitenkaan kannata liikaa tuijottaa viime otteluita kun tietää Red Soxin lyöntikaluston.

- New York Yankees on sarjassa 3. tehdyissä juoksuissa ja myös Yankeesilta löytyy hyvin passeli lyöntikalusto.

- Alkuillasta nämä joukkueet juuri kohtasivat ja bullpenit tulevat olemaan jonkin verran väsyneitä. Ottelun voittaja ratkeaa pelinalku vaiheilla siihen kumpi saa aikaisemmin paremmin tulosta aikaan. Red Soxin näen tähän otteluun suosikkina vaikka heidän lyöntipelaamisensa on ollut tällä hetkellä varsin heikkoa. Aloittavissa syöttäjissä myös kotijoukkueella on etua Pricen aloittaessa mutta myös Tanaka osaa pelata hyvin kun sille päälle sattuu. Molemmilla joukkueilla on hyvä lyöntikalusto mutta vastassa on myös hyvät syöttäjät, aikaisemman ottelun vuoksi pelaajat ovat väsyneitä, etenkin bullpenit ja näen tämän pelin säilyvän myös vähä juoksuisena.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Reds - Phillies Vihje : Alle 8.5 juoksua 1.85@ Coolbet 1:40 Molemmilla tosi hyvät syöttäjät ja ei nämä joukkueet liikaa ole juoksuilla rällästellyt.   
    • Jääkiekko, NHL Edmonton Oilers vs. LA Kings klo. 5.00 Oilers yli 4,5 maalia ja Zach Hyman vähintään kaksi tehopistettä/6,25 Unibet Edmonton Oilers aloitti väkevästi ottelusarjan LA Kingsiä vastaan toissa päivänä ja murskasi tämän 7-4 -lukemin. Nyt ottelusarjassa pelataan toinen ottelu ja hyvinkin samankaltaista kotijoukkueen juhlaa voidaan odottaa. Ensimmäiseen kamppailuun Connor McDavid teki 0+5 tehot ja Zach Hyman iski kolme maalia. Ei yllättäisi, jos tässäkin kamppailussa Hyman tekisi kaksi maalia, kun ylivoimalla pääsee maalin edustalla riehumaan. Toki Hymanille riittää 1+1 tehotkin ja Oilersille viisi maalia varsinaiselle peliajalle, jotta tämä veto tulee kotiin.
    • Jääkiekko, NHL Dallas Stars vs. Vegas Golden Knights klo. 4.30 Stars -1,5 ja Logan Stankoven vähintään yksi tehopiste/4,40 Unibet Dallas Stars on tiukan paikan edessä, kun hallitseva Vegas Golden Knights onnistui voittamaan ottelusarjan ensimmäisen kamppailun toissa päivänä. Nyt Stars tarvitsee voiton, että Golden Knightsia vastaan ei tarvitse Las Vegasiin lähteä sarjassa 2-0 -tappiolla. Stars oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisessä ottelussa mutta neljä päästettyä maalia reiluun erään oli liikaa.  Nyt uskon, että Stars tulee täysin uudella energialla kotiotteluunsa ja lyö 5-2 -lukemat taululle. Logan Stankoven muodostaa yhdessä Jamie Bennin ja Wyatt Johnstonin kanssa todella vahvan kolmosketjun Starsiin. Uskon, että tämä kenttä pistää parastaan voitossa.
    • Toinen kierros: David Gilbert - Robert Milkins  to klo 15.00 Tässä on semmonen pari, että tämän otttelun voittaja ei tule pelejä enää seuraavan kierroksen jälkeen jatkamaan. Gilbert arvostettu -2.5 suosikiksi ja overin rajaksi on asetettu 22.5.  Luulen kuitenkin Milkinsin menevän näistä jatkoon, joten Milkins +2.5 lapulle. Judd Trump - Tom Ford  to klo 21.00 Trump arvostettu suosikiksi 4.5 tasoituksella, mutta itse uskon Fordin panevan Trumpin tiukille. Pelivalintani on Ford +4.5. Jones Jak - Si Jiahui  pe klo 12.00 Si pudotti yhden suurimmista suosikeista minun papereissani, kun voitti Mark Williamsin erin 10-9. SI jatkoon -2.5 tasoituksella. Tähän peliin kannattaa livestä ottaa molemmat pelaajat +20p framessa, tulee toteutumaan useita kertoja. Ainakin PAF ja Unibet tarjoavat semmosta kohdetta livessä. Stephen Maguire - Shaun Murphy  pe klo 16.30 Molempien pelit nähneenä tässä on vain yksi suosikki joka marssii jatkoon ja se on Murphy. Seuraavalla kierroksella Murphy saa vastaan Gilbertin tai Milkinsin, ja siitäkin hän jatkaa. Lapulle Murphy -2.5 Jack Lisowski - Stuart Bingham la klo 21.00 Lisowski voitti Dingin 10-9, ja Bingham pudotti Gary Wilsonin. Bingham ei esiintynyt mitenkään erikoisesti, ja uskon Lisowskin voittavan hänet reilusti. Lisowski -1.5 tasoituksella lapulle. Joe O'Connor - Kyren Wilson  la klo 21.00 Wilson pudotti Dalen 10-1, ja O'Conner Selbyn 10-6. En saa mitään muuta otetta tästä, kuin otetaan over 21.5.   John Higgins/Jamie Jones - Mark Allen Allen suosikki kumpaakin vastaan, pelivalinta kunhan selviää vastustaja.   Ryan Day - Ronnie O'Sullivan (Ronnie johtaa 8-1, eiköhän jatka) Ronnie suosikki menemään jatkoon kumpaakin vastaan. Tasoituksesta riippuen voidaan harkita myös betsiä Ronnieta vastaan.      
    • ESL Pro League PK: Astralis - FaZe | Astralis | 2.37 (bet365)   PK: Eternal Fire - Imperial | Imperial | 2.69 (Pinnacle)
×
×
  • Create New...