Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 16.7 - Formula 1 (vormulafani) [OIKEIN]

Recommended Posts

Räikkönen - Bottas

Vihjaaja: vorm
Liiga: Formula 1 - British GP
Alkamisaika: 15:00

 

  • Räikkönen (Ferrari) lähtee kilpailuun toisesta lähtöruudusta, Bottas yhdeksännestä lähtöruudusta vaihdelaatikon vaihdosta tulleen rangaistuksen myötä. Räikkönen on MM-pisteissä viidentenä, Bottas kolmantena. Bottas on voittanut tällä kaudella 2 kilpailua, Räikkönen ei kertaakaan. Urallaan Räikkönen on voittanut Britannian osakilpailun kertaalleen vuonna 2007, Bottaksen paras sijoitus on toinen vuodelta 2014.
  • Asetelma tämän päivän kisaan on yksinkertainen. Räikkösen sekä Bottaksen paras mahdollinen sijoitus tänään on kolmas, sillä Hamilton tulee voittamaan kilpailun ilman teknisiä murheita ja Vettel ottaa kakkospaikan viimeistään tallimääräyksen avulla. Kovin kilpailu käydään siis viime kisan tapaan viimeisestä palkintopallipaikasta.
  • Räikkösellä on etuna hyvä lähtöpaikka, josta voi lähteä hyökkäämään jopa Hamiltonia vastaan. Räikkösen lähdöt ovat kuitenkin olleet suhteellisen heikkoja muihin kärkikuskeihin verrattuna, kun taas Bottaksen lähdöt ovat olleet mainioita koko kauden ajan.
  • Bottaksella on kuivalla kelillä rengasetu, sillä hän lähtee kisaan kovemmalla soft-rengasseoksella, kun taas Räikkönen ja muut kärkikuskit lähtevät pehmeämmällä supersoft-seoksella. Asetelma on siis samankaltainen kuin viime viikon kisassa, jossa Hamilton ajoi kovemmalla rengasseoksella pidempään kuin muut, ohittaen Räikkösen varikkopysähdysten yhteydessä. Nyt Hamiltonin tilalle laitetaan Bottas, jolla on kaikki edellytykset toistaa tallikaverinsa temppu viime viikolta.
  • Jos kilpailussa sataa, niin Bottaksen mahdollisuudet saattavat jopa kasvaa, vaikka rengasetu katoaisi Mersu-kuskilta siinä tapauksesssa. Mielestäni Bottas on sadekelillä nopeampi kuljettaja kuin Räikkönen ja Mercedes on todistetusti ollut erittäin nopea märällä kelillä. Viimeisimpien tietojen mukaan sadetta voidaan nähdä pieninä kuuroina ennen kilpailua sekä kilpailun aikana. 
  • Mercedeksen vauhti on ollut koko viikonlopun ajan silmiähivelevää. Bottas oli kahden ensimmäisen harjoitussession nopein mies ja Hamilton oli nopein kolmansissa harjoituksissa sekä tietysti aika-ajoissa. Kisavauhti on myös molemmilla kuljettajilla ollut erinomaista. Sen sijaan Räikkösen kisavauhti on ollut jokseenkin hukassa jo jonkun aikaa, mistä johtuu hänen valtava piste-ero tallikaveri Vetteliin.

 

On täysin mahdollista, että Räikkönen yllättää tänään allekirjoittaneen ja nappaa palkintopallipaikan, mutta Bottaksella on hyvä momentum päällä, mahtava auto alla ja varmasti suuri halu nousta palkintokorokkeelle pitääkseen mestaruushaaveet elossa. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu paremmin kuin Räikkönen.


Valinta: Bottas sijoittuu paremmin kuin Räikkönen
Kerroin: 2.70
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

30ib2i8.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×