Jump to content

Kemmun 125 / 200


Recommended Posts

Ensimmäiseksi Tämä idea lähti tuosta käyttäjän @C4seyNeist4t omasta haasteesta.  Kunnia hänelle aluksi. :thumbup:

 

Itse muutan toki vähän ideaa.  Koitan katsoa pystynkö saamaan 125/200 kohdetta oikein :rolleyes:

Tämä on tämmöinen oma hauska kokeilu näin kesällä.  

Löytyy futista ja harkkaotteluita. 

 

1,syy:  en jaksa niinkään vihjeitä kirjoitella näin kesällä, niin tänne on helpompi pisteellä testi- kohteita 

 

Katsotaan kuinka lähelle päästää tuota 125 /200 :D

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

LOPPUTULOS 200 KOHDETTA   OIKEIN: 112 KPL VÄÄRIN: 88 KPL LOPPUTULOS:  112 / 200   JOS JOKAISTA KOHDETTA SINKKUNA LAITTANUT 100e PANOKSELLA; NIIN TULOS OLISI OLLUT: 

TILASTOKATSAUS 125 KOHDETTA OIKEIN: 72 KPL VÄÄÄRIN 53 KPL  TILANNE: 72/125    JOS Lyönyt JOKAISTA SINKKUNA 100e PANOKSELLA, Olisi SALDO ( Voitoista miinustettu panokset)

Kohde 74 Birmingham X2 ( Jalkapallo,  enkku Fa.Cup)  2,14 ( PAF ) 

Otetaan nyt, niin kertoimet ovat siedettäviä 

 

Kohde 7

PS Kemi +2,5 ( Futis )  1,60 (PAF )

 

Syy:  ( Hjk nettisivuilta )

1. miten HJK on onnistunut nollaamaan karvaan tasapelin. Kahtena edellisenä vuotena paluu kotimaan kentille ei ole sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Vuonna 2015 HJK voitti seitsemännen ottelun, kun joukkue oli pudonnut europeleistä. Viime kaudella voitto irtosi viidennessä ottelussa.

2. Sunnuntain kamppailu on joukkueelle jo kuluvan kuukauden kuudes.

3. Kemi on huono tekee maaleja mutta  HJk Nollaputki kotikentällä (vekeliigassa) on siis 360 minuutin mittainen. 

Hjk on ollut vaikeuksissa näissä peleissä pudottuaan.  Myös otteluruuhka ollut pieni verrattuna Kemiin. 

 

Kohde 8

JJK +1,5 ( Futis )  1,78 ( PAF )

 

Syy ( VPS nettisivuilla )

1. Mielenkiintoista on myös nähdä kokoonpano, jolla VPS pelaa. Veli Lampi ei todennäköisesti ole pelikuntoinen torstain europelissä tulleen loukkaantumisen vuoksi ja Mikko Viitikko on pelikiellossa Inter-pelin punaisen kortin johdosta.

2. Vepsun ottelutahti on ollut viime viikkoina kova ja siihen on sisältynyt vielä paljon reissaamista

 

 

mielestäni hyvät tasoitukset kertoimineen, sillä otteluruuhka painaa kotijoukkueilla ja suomifutis on aina yllätyksellistä. 

Link to post
Share on other sites

Kohde 10

Belgia - Hollanti U 2,5 maalia  ( Naisten Em-Kisat futis )  1,86 (Unibet ) 

 

 

Yllättävän isoa kerrointa annetaan nyt.   Mielestäni  tämän pitäisi olla siellä 1,70 korvilla. 

 

Hollanti emännöi kisoja ja on voittanut molemmat Norja ja Tanska 1-0 numeroin.  Peruspeliä ja rutiinilla voitot.  

Belgia on hävinnyt Tanskalle 1-0, mutta voitti Norjan 2-0.  Pelejä en ole katsonut. 

tilanne 

Hollanti voittaa lohkonsa varmasti saadessaan tasapelin edes.  Belgia on oikeastaan voitettava tämä ottelu.  Silti Hollanti kotikisoissaan ja panostuksen omaavana varmasti lähtee voittamaan, mutta kuitenkin luultavasti pelaa tuota samaa peliään ja numerot pysyy vähämaalisena. 

Keskinäisissä on ajansaatossa mässäilty maaleilla ja se luultavasti heijastuu kertoimissa. Kuitenkin mitä itse Hollannin pelejä katsonut, niin vaikka tilanteita syntyy, niin ei se pallo maaliin mene hirveällä varmuudella. 

Jotenkin tämä päätös alkulohko peli haisee 0-0, 1-1, 0-1 tulokselta ja silloin tämä U 2,5 maalia kuulostaa aika hyvältä. 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...