Jump to content
Bannion

Bannionin jalkapallot 2017/2018

Recommended Posts

No niin, aloitushetki lähenee. Oma kausiseuranta alkaa La Ligan alusta, eli tämän viikon perjantaina. Sen jälkeen kaikki vedot tulevat taas tänne aina suurten sarjojen päättymiseen saakka. Katsotaan jos tänä kautena tulee pelattua oman vetohistorian ensimmäiset under-kohteet. Viime kaudella oli jo muutama ottelu, joissa niillä olisi saanut aikaan järkevimmän vedon, mutta näin maalien ystävänä ne jäivät testaamatta.

Leganes - Alaves 1 ah -0,25 @1,80 /2

- Katsotaan, jos tämä veto saa vielä kaverin Valencia-ottelusta. Kauden aloitukset ovat olleet haastavia Valencialle ja Las Palmas on alkukaudesta aina vaarallisimmillaan, minkä takia lopputulosta on kuitenkin hyvin vaikea ennustaa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panostuksesta sen verran, että käytössä on taulukko, joka liikkuu noin 1 yksiköstä 3 yksikköön.

1. Käytännössä suurin osa peleistä tulee pelattua välillä 1,50 - 2,25 yksikköä riippuen siitä miten hyväksi arvioin kohteen. Varmempi kohde pienemmällä kertoimella vaatii välillä isomman panoksen ja vastaavasti isoon kertoimeen voi sijoittaa usein vähemmän voiton ollessa silti riittävä. Aasialaisissa tasoituksia (esim. +0,25, jossa tasapelillä saa puolet voitosta) isompi panos on myös hyvä kompensaatio.

2. Joka kuun 15.päivä päivitän kassan pohjasumman, eli tällöin yksiköiden suhdeluku muuttuu. Jos kassa on kasvanut, niin yksikköä vastaava rahamäärä nousee, ja jos laskenut, niin luonnollisesti rahamäärä laskee. Etenkin jos kuukausi on ollut voitollinen, niin suurin osa uusista vedoista lähtee 1,75:llä yksiköllä johtuen siitä, että panokseen käytettävä summa on noussut. Näin kassa ei kärsi liikaa, jos heti sen päivityksen jälkeen tulee miinusputki.

3. Tappioputken tullessa peruspanosta nostetaan hiljalleen 2:een ja lopulta 2:25:een. Tällä pyritään lyömään tuleviin voittoihin suurempi panos kuin tappioihin. Huono puolihan prosenteilla pelattaessa on, että kassan laskiessa vetoon käytettävä rahamäärä laskee eli voittojen taas alkaessa vetoihin käytetään pienempiä summia kuin mitä niihin tuli käytettyä tappioputken aikana.

Jep. Ei oikeastaan mitään muuta uutta verrattuna edelliseen kausiseurantaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valencia - Las Palmas 1 ah -0,25 @1,60 /2

- Pari viime kautta Valencia on aloittanut päin persettä, joten ei tätä vetoa voi ehkä suositella kenelläkään. Valencia on kuitenkin vahvistunut ja Las Palmas heikentynyt, niin kaikki mahdollisuudet hyvään aloitukseen pitäisivät olla olemassa. Las Palmasin virheetön suoritus harjoituspeleissä heittää oman varjonsa vedon ylle. Toisaalta ei siellä mitään aivan älyttömiä vastustajia ole ollut.

Darmstadt - St. Pauli, btts, oli kanssa harkinnassa, mutta se saa jäädä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SJK - FC Lahti 1 ah 0,0 @1,925 /2 (bet365)

- Metsästetääs taas Lahden tilastonotkahdusta.

- Östersundissa mittaillaan taas ottelurasitusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän viikon 10 euron riskitön veto Unibetilta menee West Hamiin:

Southampton - West Ham 2 ah +0,75 @1,93 /10 euroa

Wolves - Cardiff, btts @2,00 /1,5

- En jaksa nähdä West Hamia noin isona altavastaajana. Olihan eka ottelu Manua vastaan aikamoinen floppi, mutta United on aina välillä todella kova kotona ja oli saanut jo pari kovaa ottelua alle, eli oli selkeää etulyöntiasemaa. Southampton puolestaan murjoi Swanseata, mutta ei saanut maalia lukuista paikoista huolimatta. Nyt edessä pitäisi olla kummallekin tiukempi ottelu. Hammersfan varmaan tietää paremmin, missä West Hamissa mennään ja sieltä West Ham ketjustakin tätä lueskelin.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

FC Barcelona - Real Betis 2 ah +2 @1,97 /1,75

Gremio - Atletico PR 2 ah +0,25 @2,00 /1,75

- FC Barcelonan alku näyttää tuskaiselta ja pakka on täysin sekaisin nyt kun Suarezkin tippui pois. Real Betis on tämän kauden mustahevonen, joten katsotaan mitä tapahtuu.

- Gremiolla tulossa tärkeä cup-peli. Toinen vaihtoehto olisi ollut lyödä X2 Cruzeiro-otteluun samasta syystä, mutta valitsin tämän.

- VPS testaa Ilveksen kunnon. Ilves on tehnyt pisteitä, mutta tilastojen valossa joukkueessa on jäykkyyttä, samoin kuin VPS:llä. Kysymys on saako VPS kuntonsa käännettyä vai jatkuuko pari viikkoa sitten alkanut pudotus. Ilveksellä sama pudotus on tulossa piakkoin, jos ei jo nyt. Chaves on ollut pirteä vaikka hävinnyt kummankin ottelunsa. Nyt pitäisi olla oman tasoinen vastus, joskin toki vieraissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

26.8

Newcastle - West Ham 2 ah +0,25 @1,900 /2 (bet365)

- Newcastle ei ole ollut paras vastus West Hamille. Vierailla näytti kuitenkin taistelutahto kovalta edellisessä ottellusa. Kummallakaan ei ole enää oikein varaa hävitä tätä, joten tasurikin voi olla lähellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*Crystal Palace - Ipswich 1 ah -1,25 @1,67 /1,75

- Kokeillaan. Palace tarvitsee nostetta tähän kauden alkuun, kun taas vieraat kierrättävät lähes koko kaluston. Maalin voitto varmaan tulee, kaksi vähän kysymysmerkki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slavia Praha - Apoel 1 ah -0,75 @1,800 /1,75 (bet365)

- Apoel tulee tilastojen valossa kohtaamaan melkoisen myllyn. Vaikeaa sanoa miten se konkretisoituu, mutta Slavian yhden maalin voitto on vähintään realistinen haku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viikonlopuksi mökille, niin laitetaan jotain jo hakuun.

Ilves - HIFK X2 @2,30 /1,5 (bet365)

Cruzeiro - Santos 2 ah +0,25 @2,200 /1,75 (bet365)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avataas vetoja taas. 

- Östersunds sai kovan boostin kun sai paikan Eurooppaliigassa. Satsaus oli kova ja tankki tod.näk tyhjeni hetkeksi.

- Marseille vahvistunut täksi kaudeksi, kun taas Monaco heikentynyt. Monacon puolustus usein falskaa ja Marseillella on tällä kaudella vastata maalintekokilpailussa. Toki vieraissa vähän kysymysmerkki.

- Cruzeirolla cup-ottelu alla, josta jatkoon Gremiota vastaan, ja tiivis ottelurytmi. Santos tavoittelee kärkipaikkoja. Kertoimet pitäisi olla lähempänä toisiaan.

- HIFK näyttää piristyminen merkkejä. Ilves kokenee tilastonotkahduksen piakkoin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mökille vedetyt etukäteisvedot + mökillä otettu Espanyol menivät kaikkea muuta kuin hyvin. Tosin eipä tuolla ole kuin HIFK- ja Espanyol-matsit, jotka olivat riskivetoja. Muutoin noita kuntokäyrän taittumisia ja raistuksia pitää testailla. Aina vaan ei osu.

West Ham esim. on ollut selkeä alisuorittaja alkukauden. Saa nähdä uskaltaako jengiä kokeilla ennen kuin tapahtuu vaihdoksia. Ensimmäisessä kauden kotipelissä on ainakin joukkueella valtavat paineet.

Plussaa siitä, että 2/3 osui Unibetin elokuussa lauantaisin tarjoamista 10 euron ilmaisvedoista. Neljäs veto meni voidiin.

VP: Kaiserslautern - Braunschweig 2 ah +0,25 @1,700 /2

- Toinen olisi testata Lensiä, jonka kuntokäyrä kääntyy vihreälle minä hetkenä hyvänsä. Orleans on kuitenkin hyvä kotijengi.

Otetaan siis tänään kokeiluun VP:n vihjeosion suositus muokattuna omaan lempivetoon näihin tiukkoihin vääntöihin, eli +0,25 aasialainen. Tykkään, että mahdollisella tasapelilläkin kassa kasvaa vähän ja menetettyä kerrointa verrattuna esim. dnb:hen voi kompensoida panoksen nostolla. Näen toki tässäkin vedossa riskinsä, sillä kotijoukkue jossain vaiheessa löytää kuntonsa, mutta eivät vieraatkaan ole mitenkään ylisuorittaneet. Tasainen vääntö tulossa, jonka poissaolot saattavat ratkaista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ukraina - Turkki 2 ah +0,25 @2,010 /1,75 (bet365)

- Todella tasainen lohko, jossa pienikin herpaantuminen voi maksaa kisapaikan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

×