Jump to content

Recommended Posts

Eerste Divisie Hollanti jalkapallo

Jong Ajax - Waalwijk

Cassierra M. tekee ensinmäisen maalin & Jong Ajax voittaa @3.55 Paf

Klo 21:00

 

Koitetaan maanantain erikoista ottaa kotia. Ajaxin Nuorisojoukkue on ollut aivan pitelemätön kauden alussa ja joukkue onkin voittanut kaikki pelaamansa kolme ottelua ja maalierokin on hienot yhdeksän tehtyä ja kolme päästettyä maalia. Vierasjoukkue Waalwijikillä on taas kausi lähtenyt ihan päin vastoin kuin Ajaxilla sillä joukkue on saalistanut vain yhden pisteen ja myös saanut pallon vain kerran maaliin asti. Tämän pelin pitäisi olla kotijoukkueen heiniä ja kun katsoo Kolumbilaisen Cassierran tilastoja niin mies on onnistunut jokaisessa kolmessa ottelussa tekemään maalin ja 2/3 tehnyt ensinmäisen maalin. Onhan tuo pieni otanta, uskon kuitenkin että Cassierran tekee ottelussa maalin mutta siihen sai vielä niin pientä kerrointa joten nostetaan tällä kohteella vähän kerrointa ja mikä on ihan mahdollista osuakkin. Jong Ajax on hävinnyt kotipelinsä viimeksi 31.10.2016 ja viimeiseen 23 kotiotteluun mahtuu myös vain kolme tasapeliä mikä vielä puoltaa kovaan kotipelaamiseen.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

zh4qv1ui82eemtej8oh988cae.gif270397572013.gif

Jääkiekko, KHL

Dynamo Moskova - Metallurg Magnitogorsk

Magnitogorsk ML @1.89 UniBet

KLO: 19.30

Hyvässä vireessä oleva Dynamo saa vastaansa magnitkan. Vaikka edellinen ottelu päättyi dynamolla derbyssä 3-1 tappioon, on joukkue muuten esiintynyt pirteästi. Tummia pilviä ja harmaita hiuksia valmennusjohtoon tuo kuitenkin Dynamon ikävä loukkaantumistilanne. Useita äijiä on poissa kokoonpanosta tänään. Huomioitavaa löytyy myös edellisestä ottelusta. 13 laukausta maalia kohden ei lupaa hyvää. Vastassa oli toki yksi liigan kovimpia puolustuksia, mutta ei noilla määrillä pelejä voiteta. Dynamo ui nyt mielestäni syvissä vesissä syystä tai toisesta. Vierailija Magni. Tutut kuviot viimekaudelta alkaa näkymään jälleen vieraiden pelissä. Ikinuori Mozyakin on palannut tasolleen alkukauden surffailuista sekä joukkueen yleisilme ja tehokkuus on saatu positiiviseksi. Erikoistilannepelaaminen nousee tässä ottelussa kovaan rooliin ja tähdet menee sillä osa-alueella Magnille. Vieraiden kausi starttasi tosiaan heikosti, mutta parempaan suuntaan on joukkue mennyt kokoajan. Vahva puolustus vs. vahva hyökkäys on illan teemana. Kotijoukkueen poissaolot eivät siis voi olla vaikuttamatta itse peliin joten muuten tasaiseen otteluun Magnitogorsk ML on mielestäni tuolla kertoimella erittäin pelattava kohde.

Kohde menee oikein kun Magnitogorsk voittaa ottelun (sis. JA + ML)

Link to post
Share on other sites

270725662015.gif532315372017.gif

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Lada Togliatti

Kotijoukkueen maalit 1.erä o 1,5 @2.40 UniBet

KLO: 19.30

4 edelliseen VIERASpeliin 19 maalia. Yli 4maalia/ottelu. Kotikaukalo ja yksi sarjan heikoimpia joukkueita vastassa. SKA on materiaaliltaan jälleen yksi ennakkosuosikeista Gagarin Cupin voittajaksi. Kokonaisuutena joukkue on raudankova eikä se kummempia esittelyjä kaipaa. Vierailija Lada sensijaan kamppailee loukkaantumisten kanssa. Kaksi tärkeää herraa puuttuu. Ashton / Soin. Kolme tappiota niskassa ja Pietari seuraavana. Vaikka mitenpäin tätä matsia lähestyy niin ei tässä jää kyllä yhtään saumaa vieraille. Kysymys lienee lähinnä se, kuinka monta maalia isännät tänään iskee ja jääkö Lada nollille. SKA on kotonaan kenties vahvin joukkue tässä sarjassa ja kun kiekko tippuu jäähän niin alusta saakka mennään sata lasissa. Otteluiden avauserät ovat edelliseen otteluun saakka lähteneet hitaasti liikkeelle pietarilaisryhmällä, mutta Vitjazia vastaan pelatussa kamppailussa olikin jo toinen ääni kellossa. SKA on tällä hetkellä hurjassa lennossa eikä sille näytä löytyvän pysäyttäjää. Oletan, että avausminuuteista lähtien isännät näyttävät vieraille kaapin paikan ja voi jopa olla että tämä peli on pelattu jo avauserän jälkeen. Kotijoukkue on joka osa-alueella vieraita edellä ja ylivoimapelaaminen on huippuluokkaa. Lujaa Lada laatua ei tänään valitettavasti nähdä ja SKA pistää luun kurkkuun ensimmäisen 20minuutin aikana. 

Kohde menee oikein kun SKA Pietari tekee vähintään 2 maalia ottelun 1.erässä

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Aiheeseen liittyvä kuvaWest Ham - Huddersfield Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 22:00

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Chicharito (Javier Hernandez) @2.50 (Veikkaus)

Valioliigaa on yksi peli maantaina ja siihen otetaan kiinni maalintekijää. West Hamin kauden alotus on ollut erittäin huono, kolmesta pelistä kolme tappiota ja toisessa pelissäkin tärkeä pelaaja Arnautovic otti hetin punaisen kortrin ja voi vasta pelata seuraavassa pelissä. Huddersfield on aloittanut kautense sensaatiomaisen hyvin, kun ensimmäiseksi kaatui Crystal Palace 0-3, seuraavaksi Newcastle 1-0 ja tasapeli Southamptonista kotona. West Hamin puolustus on rikottu moneen otteseen ja omiin on menny kolmessa pelissä jo 10 osumaa ja maalintekokaan ei ole onnistunut kunnolla. Huddersfieldin puolustus on ollut huippuluokkaa ja onkin tällä hetkellä ainoa joukkue, joka ei ole päästänyt yhtään maalia vielä. West Ham tarvii kipeästi voittoja ettei vain usko ala hiipumaan jo alkukaudesta. Siirrytään nyt maalintekijään eli Chicharitoon. Viime kaudella Leverkusenissa pelannut pelaaja teki 11 maalia viime kaudella ja hankittiin West Hamiin juuri Chichariton maalintekotaitojen vuoksi. Chicarito on hyvä pelaaja ja hän voisi auttaa West Hamin tänään voittoon ja jos siitä lähtisin West Haminkin kausi käyntiin kunnolla. @2.50 ei ole mikään mahtikerroin maalintekijälle, mutta Chicharito on West Hamin kärkihyökkääjä, joten hänellä on paljon vastuuta.

PELIONNEA KAIKILLE :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

qjd6h66pne152k4cfgvgrt6xn.gifmecatz266tmwft6jx1wyvgsln.gif

Jääkiekko, KHL

Dinamo Minsk - Traktor Tsheljabinsk

Tekee maalin ottelussa: Justin Fontaine @4.70 UniBet

KLO: 19.30

Tahmeasta alusta huolimatta kotijoukkueen laukaisumäärät ovat alkaneet olemaan tasolla jolloin maaleja voi syntyä. Erittäin heikkoa on viimeistely ollut tähän saakka. 8 ottelussa tehtynä vaivaiset 10 maalia. Kotijoukkue palaa 5 ottelun vieraskiertueelta kotihalliinsa ja Traktor puolestaan 5 ottelun kotiputkesta vierastaistoihin. Pieni elementti, mutta annetaan sen vaikuttaa. Minskin ongelmana on selkeästi ollut siis maalinteko. Joukkueen positiivisin kaksikko Klinkhammer - Fontaine on alkanut löytää toisensa ja näistä jälkimmäinen herra omaa hiukan paremman maalivainun. Klinkhammerin pelaamisesta ei 100% varmuutta vielä ole, mutta ykkösketjun Fontaine pelaa takuuvarmasti. Se, ketä hänelle kavereiksi laitetaan selvinnee myöhemmin. Varmaa on kuitenkin se, että Fontaine on joukkueensa paras maalintekijä 3 osumallaan ja mies saa vastuuta keksimäärin yli 15min/ottelu. Ylivoimalla vastuuta tulee luonnollisesti paljon. Traktorin puolustuspää ei ole viimepeleissä ollut parhaalla mahdollisella tasolla, eikä Minsk ole puolestaan onnistunut maalinteossa. Paluu kotihalliin ja nousseet laukaisumäärät povaavat poronvoiman mielestä voittoa isännille ja todennäköisin maalintekijä on mielestäni Justin Fontaine. Kolmen kerroin olisi minusta ollut herralle sopivin, joten @4.70 kotikaukalossa ja ykköskentässä ja ylivoimassa pelaavalle joukkueen parhaalle maalintekijälle on loistava kerroin. Pisteet Minskiin ja Fontaine maaleille.

Kohde menee oikein kun Justin Fontaine (Dinamo Minsk) tekee maalin ottelussa

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Brasilian Serie A

Aiheeseen liittyvä kuvaAtletico GO - Bahia Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 02:00

Valinta: Atletico GO @2.55 (Coolbet)

Brasilian Serie A on mennyt hyvin ja koitetaan saada kolmas perättäinen oikein. Sarjataulukon alapään kamppailu ja tärkeä sillainen kun 20. Atletico GO ja 16. Bahia kohtaavat. Atletico GO on sarjan viimesimpänä ja tarvitsee tällä hetkellä voittoja kipeästi. Mutta viime pelistä tuli 0-1 voitto Corinthiansista, joka oli hyvä esitys joukkueelta, Corinthians toki hallitsi, mutta AGO puolusti hyvin ja teki tarvittavan maalin. Bahia pitääkin viimeistä sarjapaikkaa hallussaan ja Atletico GO:lla on 8 pistettä eroa. Joten tämä on huipputärkeä ottelu kotijoukkueen kannalta. Bahialla pelit ovat menneet mukiimenevästi ja viidestä pelistä 2 häviötä, 2 voittoa ja 1 tasapeli. Loukkaantumisia on molemmilla Bahialla on neljä ja Atletico GO:lla 1. Ei mitään mullistavia poissaoloja kumminkaan. Mutta tässä pelissä on vain pakko kääntyä Atletico GO:n puoleen. Pelaamista on pakko alkaa parantamaan, kun tippuminen on lähellä. Viime ottelu antoi parhaasta pelaamisesta osviittaa ja siihen tähdätään Bahiaakin vastaan. Atleticolla on kotona mennyt myös huonosti, joten sitäkin pitää parantaa jos haluaa sarjassa säilyä.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...