Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Hillosipulipurkki

12.9

Recommended Posts

288619442017.gif634010732016.gif

Jääkiekko, Liiga

Pelicans - KooKoo

Tekee pisteen ottelussa: Hakulinen Anrei (KooKoo) @2.20 UniBet

KLO: 18.30

Michael Keräsen loukkaantumisen myötä Hakulisen rooli korostuu entisestään. Hyvin mies aloittikin kautensa SaiPan kustannuksella. Kahteen peliin 7 laukausta, tehot 1+3 ja peliaikaakin sen 17min / ottelu. Ylivoimalla vaarallinen Eero Savilahden kanssa. KooKoo lähtee otteluun ennakkoluulottomasti tyhjiä jarruttamatta. Alla siis kaksi voittoa ja tehtyjä maalejakin joukkueella 11 kpl. Lopputulokseen en ota kantaa suuntaan tai toiseen, mutta näinkin lyhyin perustein Hakulinen on loistava valinta peleihin kovalla kertoimella. Nollille KooKoo ei tänään jää. Eikä Hakulinen pisteittä. 

Kohde menee oikein kun Anrei Hakulinen (KooKoo) tekee pisteen ottelussa

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

f5lgrfvwmtatrgc0f4ag0egom.gifqshsabcgels1wv25fjwh4zg4w.gif

Jääkiekko, Liiga

JYP - Kärpät

JYP @1.90 CoolBet

KLO: 18.30

Hippokselle matkaava Kärpät lähtee otteluun ilman loukkaantunutta Mikael Ruohomaata ja pelikieltoa kärsivää Jari Sailiota. Ei lupaa hyvää Kärpille tämä. Kaksijakoiset tunnelmat jäi oululaisleiriin kerhoa vastaan käydyistä otteluista. Merkille pantavaa ja parannettavaa Kärpillä löytyy puolustuspäästä. Merkkausvirheisiin ei tänään ole varaa. Pienenä altavastaajana Kärppiä pidän tänään. JYP ja erittäin vahva hyökkäys ja vielä vahvempi joukkuehenki. Hurrikaaniryhmä osoitti jo toisessa pelissään kuinka henkisellä puolella voidaan päästä siihen tilaan että 3-0 kääntyy 3-4 voitoksi. Kokemusta joukkueesta löytyy ainakin senverran että Hytönen - Immonen taitaa olla se kaksikko jolla keinot motivoimiseen valmennuksen lisäksi löytyy. Ottelun ratkaisukohdaksi ja kulmakiveksi nostan maalineduspelaamisen omalla puolustusalueella. Tähän asiaan Oululaiset valitettavasti tänään kaatuu. Kotijoukkueen hyökkäysarsenaali pelasi HIFKiä vastaan tämän alueen juuri niinkuin pitääkin ja samalla kaavalla hurrikaani vyöryy kohti kärppämaalia tänäänkin. Vieraiden kannattaa tänään pysyä poissa jäähyaitiosta mikäli se mielii pysyä matkassa ottelun loppuun saakka. Suoraviivaisemmin hyökkäävä JYP on askeleen edellä joka osa-alueella. Tulosveikkaus: 4-1

Kohde menee oikein kun JYP voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship, Englanti

Kuvahaun tulos haulle qpr logo QPR - Millwall Kuvahaun tulos haulle millwall logo

Valinta: QPR DNB @1.65 William Hill

Klo. 21.45

Moni varmasti katsoo tänään ja huomenna Chämppäriä, mutta myös Championship on käynnissä ja löytyy hyviä kohteita

QPR

QPR on nyt pelannut kaksi kautta jo Championshipissä ja viimekaudella sijoitus oli 18. Tämän kauden joukkue on aloittanut ihan hyvin ja uskon tänään kotisaldon jatkuvan puhtaana. QPR voitti kotonaan Ipswichin, Hullin ja Readingin. Vieraissa  QPR taas hävisi Cardifille sekä Norwichille ja pelasi tasapelin Sheffied Wed:in kanssa. QPR pelasi viimekauden loppuun myös hyvin kotona ja edelliset 10 ketipeliä ovat päättyneet 8 kertaa voittoon. Voitolla tänään QPR pystyisi nousta jopa kolmannelle sijalle ja vastassa on paljon heikompi Millwall.

Millwall

Millwall nousi viimekauden lopuksi Championshippiin. Joukkue sijoittui vasta kuudenneksi sarjassa, mutta voitti karsinnat. Millwallin tämä kausi on alkanut huonosti 1-2-3 ja uskonkin joukkueen tippuvan kauden päätteeksi takaisin League One:n. Vastustajatkin ovat mielestäni olleet huonompia kuin QPR:llä (Bolton, Ipswich, Bristol City, Wolves, Nowich). Millwall ei ole myöskään kertaakaan tehnyt maaleja kolmessa vieraspelissä. Aika vaikeeta saa olla, että Millwall saa tästä edes tasapelin venytettyä, mutta saa nähdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Aiheeseen liittyvä kuvaTappara - KalPa Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:30

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Alexandre Texier @8.00 (Veikkaus)

Veikkaus tarjoilee taas isoja maalintekijäkertoimia ja erittäin potentiaalinen maalintekijä löytyi. Alexandre Texier pelasi viime pelissä Jukureita vastaan ensimmäisen liigapelinsä ja pelasi ihan hyvin ja sai 11:15 peliaikaa. Liiga on varmasti erilaista aluksi, joten se oli totuttelemispeli ja nyt toivotaan että maaliverkot heiluisi. Texier varattiin tämän vuoden NHL varaustilaisuudessa toisella kieroksella numerolla #45. Hän pelasi Ranskan Ligue Magnuksessa Grenoblessa viime kaudella ja teki hyvät tehot 40 otteluun 9+19 ja playoffseissa 12 otteluun 5+5. Ei mitään järjettömiä lukemia, mutta hyviä silti. Texierinkään pelaaminen ei ole vielä parhaalla tasolla, nuori mies on vasta 17 ja aikaa on kehittyä paljon. Texieristä odotetaan NHL pelaajaa ja KalPa on hyvä seura kehittymiseen ja tehopisteitä olisi hyvä alkaa nakuttelemaan jo alkukaudesta. 

Texierin maalille saa @8 kerrointa ja sitä testataan ehdottomasti. Taitava pelaajaa osaa pistää kiekon verkon perukoille ja Tapparaa vastaan se voi onnistuakkin. Tapparankaan peli ei ole vielä valmista ja puolustus nukkuu aika ajoin. Joten silloin Alexandren kannattaa iskeä ja tuoda meille rahaa!

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO ESL Pro League Season 6

Aiheeseen liittyvä kuva GODSENT - LDLC Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 21:10

Valinta: GODSENT map 2 -3.5 @1.90 (ComeOn)

ESL Pro League jatkuu taas CS:GO:n puolella ja sieltä löytyi oivallinen kohde. GODSENT on ruotsalainen joukkue, joka teki kokoonpanomuutoksia vähän aika sitten. Minun mielestäni rosteri on nyt parempi, kuin mitä se aiemmin oli ja nyt he ovat saaneet harjoitella rauhassa ja vastaan asettuu LDLC. LDLC on ranskalainen joukkue, jolla on ihan hyviä pelaajia, mutta turnauksiin he eivät vain ole kykeneet pääsemään. Pelaajat on vähän ailahtelevia ja häviötä tulee paskoillekkin tiimeille. LDLC:llä on 0-2 rekordi tässä liigassa ja häviöt tuli fnaticille helposti 16-4 ja 16-6 tuloksin. GODSENTilla on mennyt vähän paremmin kun niillä on 3 voittoa, 3 häviötä ja 1 jatkoaikavoitto. 

GODSENT:in -3.5 tähän toiseen karttaan on erittäin hyvä tarjous. GODSENT onnistui nujertamaan top 4 joukkueen Astraliksen tässä mapissa ja pelaaminen oli erittäin hyvää. Joukkue on harjoittelut overpassia ja molemmat puolustus ja hyökkäys toimi erinomaisesti, etenkin freddieb:n johdolla GODSENT näyttää parhailmmalta kuin koskaan.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×