Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 12.9 - QPR vs Millwall (HammersFan) [VOID]

Recommended Posts

QPR - Millwall

Vihjaaja: HammersFan
Liiga: Jalkapallo, Englanti - Championship

Alkamisaika: 21:45

Moni varmasti katsoo tänään ja huomenna Chämppäriä, mutta myös Championship on käynnissä ja löytyy hyviä kohteita

QPR

QPR on nyt pelannut kaksi kautta jo Championshipissä ja viimekaudella sijoitus oli 18. Tämän kauden joukkue on aloittanut ihan hyvin ja uskon tänään kotisaldon jatkuvan puhtaana. QPR voitti kotonaan Ipswichin, Hullin ja Readingin. Vieraissa  QPR taas hävisi Cardifille sekä Norwichille ja pelasi tasapelin Sheffied Wed:in kanssa. QPR pelasi viimekauden loppuun myös hyvin kotona ja edelliset 10 ketipeliä ovat päättyneet 8 kertaa voittoon. Voitolla tänään QPR pystyisi nousta jopa kolmannelle sijalle ja vastassa on paljon heikompi Millwall.

Millwall

Millwall nousi viimekauden lopuksi Championshippiin. Joukkue sijoittui vasta kuudenneksi sarjassa, mutta voitti karsinnat. Millwallin tämä kausi on alkanut huonosti 1-2-3 ja uskonkin joukkueen tippuvan kauden päätteeksi takaisin League One:n. Vastustajatkin ovat mielestäni olleet huonompia kuin QPR:llä (Bolton, Ipswich, Bristol City, Wolves, Nowich). Millwall ei ole myöskään kertaakaan tehnyt maaleja kolmessa vieraspelissä. Aika vaikeeta saa olla, että Millwall saa tästä edes tasapelin venytettyä, mutta saa nähdä.


Valinta: QPR (tasapeli = ei vetoa)
Kerroin: 1.67
Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

1zqemon.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×