Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Hillosipulipurkki

13.9

Recommended Posts

gtjuaffewgf7f74q1ftwzwndg.gif634112632017.gif

Jääkiekko, Liiga

Ässät - Jukurit

Vierasjoukkueen maalit 3.erä o 0,5 maalia @1.98 UniBet

KLO: 18.30

Eilen viimehetkien voiton napannut porilaisryhmä saa vastaansa varmasti sisuuntuneen Jukuriryhmän. Porilaisten eiliselle voitolle, joukkue joutui tekemään täyden työn. Vahva aloitus ässiltä. Kaksi voittoa taskussa. Joukkueen vahvistukset ovat onnistuneet vastaamaan huutoon ja kohtuu tasaisesti porilaiset ovat pelanneetkin. Eilinen ottelu hämeenlinnassa näkyy tänään väkisinkin patapaitojen liikkeessä. Ottelun edetessä kiekollinen puoli siirtyy jukureille joten joko heitetään apina selästä? Budish, Ritamäki, Leskinen, Pikkarainen, Roine, Koivisto, Tallberg.. 55 laukausta kahteen peliin kohti maalia. Nollilla ollaan edelleen, mutta ei ihmeessä enään tänään. 120min on hakattu päätä seinään. Jukureiden leirissä on teroitettu tasan tarkkaan yhtä osa-aluetta avauspelien jälkeen. Maalinteko. Mikäli Ville Niemistä on uskominen niin tässä pelissä tullaan näkemään röyhkeä Jukurit, joka pyrkii ottamaan maalineduspelaamisen haltuunsa niin hyökkäys - kuin puolustuspäässä. Annetaan nyt siis siimaa vieraille ja annetaan ässien eiliselle pelaamiselle hiukan suurempi painoarvo. Kertoimien valossa patapaidat lähtee otteluun aivan liian suurena suosikkina, enkä pitäisi ihmeenä vaikka Jukurit tästä kauden avausvoittonsa kampeaisi. Summa summarum ja asiaan. Jo moneen kertaan todettu maalittomuus katkaistaan siis tänään ja mielestäni ottelun päätöserän vierasmaalille saadaan pelattava kerroin. Jukurit tulee olemaan 3.erässä liukkaampi jäällä pienemmän rasituksen turvin. Oli tilanne tähän päätöserään lähdettäessä mikä tahansa niin silti uskon vieraiden olevan tämän "kakskymppisen" voittaja. Maalintekijöitä joukkueessa on useampi joten viimeistään päätöserässä pullo aukeaa.

Kohde menee oikein kun Jukurit tekee ottelun 3.erässä yli 0,5 maalia

Share this post


Link to post
Share on other sites

x77x9eqr2jprdhcjyipg3fkdy.gif3fz8u4vgfuutlhffmezjhexg6.gif

Jääkiekko, Liiga

HIFK - HPK

HIFK @1.80 UniBet

KLO: 18.30

Ensimmäistä voittoaan tavoitteleva IFK saa vastaansa eilen kotonaan karvaan tappion kokeneen kerhon. HIFK lähtee otteluun suosikkina ja syystäkin. Komea alku Jypiä vastaan kääntyi helsinkiläisillä kaikesta huolimatta tappioon. Asiantuntijoiden mukaan petopaidat kärsivät sentteripulasta, mutta itse olen toistamieltä. Kokemusta, näkemystä ja taitoa löytyy ja esimerkiksi Lennart Petrell tulee olemaan tänään väkevänä hyökkäyspäässä. Pirteästi on esiintynyt myös IFK:n 4.ketju kokonaisuudessaan. Kotijoukkue tulee olemaan vahva erikoistilanteissa ja mikäli kerholla alkaa piimä painamaan pohkeissa niin HIFK tulee käyttämään tämän tilaisuuden hyväkseen. Kotijoukkueen erittäin liikkuvaa kärkiketjua pidän tänään ottelun ratkaisuna. Ruotsalaiset ja Rask eivät ole olleet parhaimmillaan, mutta suunta on oikea. Kerhoa on puolestaan pitänyt pystyssä maalivahti Emil Larmi, joka erittäin suurella todennäköisyydellä aloittaa myös tänään. Kovaan iltapuhteeseen kerhon maalivahti tulee pääsemään sillä HIFK on takuulla motivoitunut ja valmiina tähän kamppailuun. Mielestäni HIFK saa parhaan edun siis rasituksesta, eikä joukkueen nopeat hyökkääjät jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä. Liike + mahdolliset erikoistilanteet + hyökkäys ovat tänään ne osa-alueet jolla kerho kaatuu. HIFK kairaa kauden avausvoiton kotihallissa lukemin 4-1.

Kohde menee oikein kun HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Share this post


Link to post
Share on other sites

gtjuaffewgf7f74q1ftwzwndg.gif634112632017.gifth?id=OIP.f6__AFvmI-wWwVzkEBSbzwEsC2&pid=15.1&P=0&w=292&h=179

Jääkiekko, Liiga

Ässät - Jukurit

Tekee pisteen ottelussa: Henrik Koivisto @2.30 UniBet

KLO: 18.30

Otetaas nyt vielä tähän matsiin tämä kohde. Kyseessä siis Jukureiden parhaimpia pistemiehiä edellisellä kaudella, eikä tuo taito ja pelaaminen ainakaan alaspäin ole mennyt. Ylivoimavastuuta saava lähes 20minuutin peliaikakeskiarvolla hanakasti laukova hyökkääjä on ehdottomasti niitä todennäköisiä Jukureiden onnistujia. Aiemmassa vihjeessä otinkin kantaa jo lähtökohtiin. Kokonaisuutena Ässät on aivan liian suureksi suosikiksi laitettu. Koivisto kiittää vastuusta ja on poronvoiman mielestä joko tekemässä tai syöttämässä Jukureiden tämänkauden avausmaalia. Erittäin pelattava kerroin tälle herralle ja nimenomaan tähän otteluun.

Kohde menee oikein kun Henrik Koivisto (Jukurit) tekee pisteen ottelussa (maali tai syöttö)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO ESL Pro League

Aiheeseen liittyvä kuvaHellRaisers - LDLC Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 21:10

Valinta: HellRaisers -2.5 @1.98 (Veikkaus) 

ESL Pro Leagueta taas luvassa ja yritetään taas päästä voittojen tielle. LDLC otti eilen hienot kaksi voitto GODSENT:ia vastaan ja tossa matsissa GODSENT oli erittäin huono molemmissa mapeissa. Se ehkä nostaa HellRaisersin kertoimia tähän matsiin, kun LDLC kaksi voittoa eilen otti. HellRaisers on siis suurimmaksi osaksi eurooppalainen joukkue, josta löytyy pelaajia esim ukrainasta ja jordaniasta. Tiimi on saanut harjoitella hyvin kokoonpanos muutosten jälkeen ja ehkä joukkue alkaa voittamaankin pelejä enemmän ja pärjäämään parempia vastaan. LDLC on pääosin ranskalainen joukkue, joka osaa pelata hyvin jos sille päälle sattuu. Yleensä LDLC ei pelaa hyvin yhteen ja häviää otteluita. HellRaisers saa tässä hyvää kerrointa ja sitä aion ottaa. -2.5 karttatasoitus on hyvä tähän ja mappina toimii overpass, joka on Hellraisersille suotuisa map. Myös LDLC on siinä hyvä, mutta annan pienen etulyöntiaseman Hellraisersille.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship, Englanti

Kuvahaun tulos haulle fulham logoFulham - Hull Kuvahaun tulos haulle hull logo 

Valinta: BTTS Yes @1.61 ComeOn

Klo. 21.45

Joku voi ajatella, että 1.61 kerroin BTTS vetoon on alhainen, mutta mielestäni tähän otteluun kerroin on ihan kohdallaan

Hull

Hullin otteluissa on tällä kaudella tehty eniten maaleja (yhteensä 24 vain 6 ottelussa). Hull hävisi perjantaina 5-0 Derbylle, joten en usko joukkueen pystyvän pitävän vielä nollia ainakaan tässä pelissä. Sitä edellisen pelin Hull kuitenkin voitti 4-0, joten tulokset ovat vaihdelleet aika paljon. Derby häviössä joukkue kuitenkin peluutti 4 eri pelaajaa, kuin Boltonin 4-0 voitosta ja puuttuva pelaaja oli hyökääjä Diomande. Hull myös pelasi 4-0 voitossa 3-4-3 kuviolla, kuin taas 5-0 häviössä taktiikka oli 4-2-3-1. Saa nähdä millä kokoonpanolla ja taktiikalla Hull tänään lähtee peliin, mutta uskon joukkueen saamaan maalin tai kaksi ja unohtavan nöyryyttävän 5-0 häviön. Hullilla ei ole mitään äkillisiä tärkeitä poissaoloja.

Fulham

Fulham on viimeksi pitänyt nollat kotonaan tammikuussa Barnsleyta vastaan. Sen jälkeen 16 ottelussa vierasjoukkueet ovat tehneet yhteensä 26 maalia ja tälläkin kaudella jo Cardiff, Sheffield sekä Norwich ovat saanet tehtyä Crawen Cottagella maalin. Fulham ja Hull ovat kohdanneet 9 kertaa ja yhteensä on syntynyt jo 27 maalia. Joukkueet eivät hetkeen ole pelanneet samassa sarjassa, mutta tammikuussa joukkueet kohtasivat Fa Cupissa, jolloin peli päättyi 4- Fulhamille. Fulhammillakaan ei ole äkillisiä loukkaantumisia tähän otteluun yhtään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×