Jump to content

Recommended Posts

631px-Vitesse_logo.svg.pnglogo-Lazio.png

Jalkapallo, Eurooppa-Liiga

Vitesse - Lazio

Lazio @1.93 UniBet

KLO: 22.05

Eurooppa-liiga paukahtaa käyntiin ja pistipä silmään tämä kamppailu. Vitesse pelaa ensimmäistä kertaa lohkovaiheessa näissä karkeloissa. Joukkue on aloittanut kautensa kotimaisessa liigassaan mainiosti. Kolme voittoa ja yksi tappio maalierolla 11-4. Mikään tähtisikermä ei kotijoukkue ole, mutta kuuluu selvästi Eredivisien ylemmän keskikastin porukoihin. Joukkueen ainoa tappio tuli AZ Alkmaaria vastaan kotikentällä ja tässä ottelussa nähtiinkin kuinka pelin painopiste ja joukkueen pelaaminen muuttui kun vastaan asettui materiaaliltaan hiukan parempi nippu. Paremmasta nipusta vielä parempaan siis. Vierailija Lazio on ollut lähes pitelemätön. Joukkue on pelannut harjoitusottelut mukaanlukien 8 matsia joista 7 voittoa ja 1 tasuri. Viimeisimpänä Lazion jalkoihin jäi pahasti suurseura AC Milan joka poistui kentältä 4-1 tappio niskassaan, kotijoukkueen näytettyä heille kaapin paikan. Ciro Immobile, joukkueen tykki ja kärki. 8 peliin 11 kertaa on verkko soinut. Sisältää toki harjoitusottelut, mutta on hurjassa vireessä tämä kaveri. Milania vastaan herra iski hatun ja tästä on mielestäni hyvä jatkaa. Hollannin ja Italian sarjojen ero on huomattava, eikä vierailla pitäisi tänään olla ongelmia kaataa Vitesse ihan peruspelillä. Lazion pallovarmuus, kokemus, vire, viimeistelytaito ja puolustus on vastustajaa selkeästi tasokkaampaa joten liki kahden kertoimella selvä ennakkosuosikki otetaan lapulle. Poissaoloista mainittavin taitaa olla Lazion Nani, joka ei ole edelleenkään pelikunnossa polvivamman vuoksi. Lazion esitykset eivät ole antaneet viitteitä siihen, että Nani olisi kultaakin kalliimpi joten painoarvoa tälle poissaololle en juurikaan anna. Kotijoukkueelta mainittakoon puolustaja Arnold Kruiswijkin poisjäänti. Lazio pelaa tällä hetkellä hienoa hyökkäävää jalkapalloa ja hyvälle vireelle on annettava tunnustus. Joukkueet eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan ennen tätä iltaa ja poronvoiman mielestä Vitesse tulee muistamaan historiansa ensimmäisestä eurooppa-liiga ottelusta vain yhden asian. Ciro Immobile. 

Kohde menee oikein kun Lazio voittaa ottelun

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

fc_haka_logo_vektorilogo.png?itok=6e04vfKKtps.png?itok=0v9ujsmC

Jalkapallo, Ykkönen

FC Haka - TPS

Under 4,5 & TPS Turku Wins @2.15 IZIBET

KLO: 18.30

Valkeakosken Haka on pelannut viimeajat hienosti. Edellinen tappio löytyy lähes päivälleen kahden kuukauden takaa ja silloin Haka kaatui turussa juurikin Tepsin vieraana lukemin 3-0. Sen jälkeen ei joukkue ole poistunut otteluista tappio niskassaan. Kotijoukkue saa tähän otteluun sairastuvalta muutaman tärkeän pelaajan ja ennakkoon joukkue pääsee illan kamppailuun hyvistä lähtökohdista. Vaikka joukkue majaileekin Ykkösen sarjataulukossa sijalla 4. niin huomioitavaa on maaliero. 29-31 eli kaksi häkkiä pakkasen puolella. Vierailija TPS. Kolmen pisteen turvin suoran nousijan paikalla, eikä turkulaisilla muuta tavoitteita tällekaudelle ollutkaan kuin sarjanousu. Joukkue on selkeästi ykkösen vahvin nippu ja voittoa vieraat tästä lähtevätkin hakemaan. 5 ottelua on kummallakin jäljellä ja Hakalla ei panosta näihin peleihin oikeastaan ole. Joukkue pyrkii ja saa pelata paineettomasti. Ottelun ennakko antaa osviittaa tasaisesta väännöstä. Kummallakaan ei siis ole ottelun alla merkittäviä kokoonpanohuolia. Turkulaisleirissä ollaan kuitenkin edetty ja kehitytty juuri siihen suuntaan kuin pitääkin ja suosikkina TPS tähän otteluun lähteekin. Vieraiden kulmakivi on tälläkaudella ollut puolustus ja onnistumiset maalinteossa laajalla rintamalla. Vierailla riittää panosta tässä pelissä niin paljon enemmän, että niukan voiton turkulaiset tästä tänään kairaa. TPS on päästänyt omiinsa tälläkaudella ainoastaan 11 osumaa joista kuitenkin 8kertaa oma verkko on soinut nimenomaan vieraskentällä. Ottelusta ennakoin vähämaalista taistelua, jonka TPS vie nimiinsä varmalla peruspelillä. Tulosveikkaus: 1-2.

Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun ja pelissä isketään alle 5 maalia.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

lukko.vc85190d5.pngjukurit.v7fafc89d.png

Jääkiekko, Liiga

Lukko - Jukurit

Over 5,5 & Lukko Rauma Wins @4.00 IZIBET

KLO: 18.30

Jahas. Nyt ollaan kivasti kuopattu kaikinpuolin Jukureihin. Joukkueen pelaaminen on näyttänyt lähinnä mestistason kiekolta niinkuin joku osasi vetochatissakin mainita. Totta tosiaan. Mikään osa-alue ei toimi ja eilen siitä saatiin varmuus. Kuinkahan paljon väsyneempää joukkuetta vastaan Dufvan pitää päästä pelaamaan, jotta pelissä olisi edes jotain järkeä. Jukureiden "johtavat" pelaajat ovat tähän saakka epäonnistuneet täydellisesti eikä valmennuskaan ole ollut ajan tasalla. Joukkue pelaa siis heti tänään ja muistona eilinen 6-2 tappio Ässille. Ei mitään syytä uskoa Jukureihin tänään. Ei mitään. Kotijoukkue Lukko on aloittanut kautensa hienosti. Kaksi voittoa taskussa ja siitä on hyvä jatkaa. Raumalaisten ylivoimainen etu tähän otteluun lähdettäessä on hyökkäysvoima. Mielestäni Lukko omaa 3.ketjullista laadukkaita hyökkääjiä Jukureiden yhtä vastaan. Maalivahtipelaaminen menee sekin Lukolle. Puolustuksesta on edes turha kiistellä. Ylivoimalla Lukko on myös vaarallinen kapelimestari Vahalahden ansiosta. Jokaisella osa-alueella valovuoden edellä oleva Raumalaisnippu kairaa tästä tänään helpon ja suurimaalisen voiton. Jukureiden tilannetta ei tosiaan helpota tuo eilinen ottelu joten Rauma kiittää ja kumartaa vierailusta tänään. Mikään asia ei siis puolla tänään vierasvoittoa. Äijänsuolla juhlitaan tänään ja tulosveikkauksena 5-2. 

Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun ja pelissä nähdään yli 5,5 maalia

Link to post
Share on other sites

Koripallon EM-kilpailut välierät

Espanja-Slovenia

Pelivalinnat;yli 158.5 pistettä kerroin 1.90@bet365

Slovenia +8.5 kerroin 1.75@Unibet

Player performance Prepelic over10.5 points kerroin 1.62@bet365

Lopputulos:72-92

Espanja ja Slovenia ovat molemmat kulkeneet turnauksen läpi voitosta voittoon. Espanja on pelannut hyvin vähäpisteisiä otteluita läpi koko turnauksen, mutta siihen löytyy syy "huonotasoisesta" alkulohkosta jossa ainoastaan Kroatia pystyi antamaan espanjalle haastetta. Espanja on kuitenkin iskenyt viidessä ottelussa seitsemästä 84p tai yli, joka tulee tänään riittämään kevyesti overiin sillä Slovenia pystyy antamaan tiukan haasteen kyllä illalla.Slovenia taas on pelannut runsaasti isopisteisiä otteluita, joka mielestäni pohjautuu siihen että joukkue hakee hyökkäyksen kautta voittoja eikä ole niin puolustusvoimainen joukkue joka näkyy sitten pistetaululla. Slovenian pistetehtailusta ovat huolehtineet suurimmaksi osaksi Doncic,Dragic,Prepelic sekä Randolph heidän pistekeskiarvonsa turnauksesta ovat 15.7,21.9 ja 12.9 sekä 11.3 pistettä per ottelu. Erityisesti slovenian viimeisin ottelu Latviaa vastaan osoitti että voittoa haetaan kovalla heittopelillä, ei niinkään ottamalla pois vastustajan hyökkäyksiä.. Latviaa vastaan Slovenia iski taululle hurjat 103pistettä. Tänään teema tulee varmasti olemaan saman tyylinen ja ottelussa tullaan juhlimaan koreilla. Espanjan kokoonpanossa siitä huolehtivat etunenässä molemmat Gasolit, joilla keskiarvot ovat "vain" 16 ja 12 pisteen pinnassa. Mutta Espanjalta ei niinkään erotu tiettyjä heittäjiä vaan heidän rintamansa on erittäin tasainen ja varmoja suorittajia löytyy useita mm.Hernangomezit,Rodriguez yms. kavereita jotka uskaltavat tehdä rohkeita ratkaisuja ja paikkoja voidaan rakentaa lähes joka pelaajalle eikä peli ole muutaman ratkaisijan varassa. Uskon pelin pysyvän tiukkana alusta loppuun ja heittopelin olevan uskomattoman hienoa tänään. Tuo kolmas kohde lapulla on ehkä jopa parhaita valintoja tähän matsiin sillä 10.5 on todella matala raja Prepelicille, joka on heittänyt kevyesti yli tuon noin 15 pisteen pelejä kaikissa viimeisessä 5 pelissään ja kaveri on osoittanut vain parantavansa ottelu ottelulta otteitaan, joten ottakaa myös tuota pelaajaoveria lapulle. Kaverin tilastot turnauksesta prosentuaalisesti ovat myös aivan hurjat. Vapaaheittoviivalta heitot uppoavat 32/34 (94%) 3p heitot 14/36(38.9%) ja 2p heitot 8/15(57.1%) . Nämä tilastot ovat tosiaan erittäin kovat ja otteet ovat vain varmistuneet ottelu ottelulta joten tuo Prepelic overi vaikuttaa kyllä saletilta kohteelta kahden muun lisäksi.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Eurooppa Liiga

Kuvahaun tulos haulle fc copenhagen logo Fc Kööpenhamina - Lok. Moscow Kuvahaun tulos haulle lok moscow logo 

Valinta: Kööpenhamina DNB @1.71 UniBet

Klo. 20.00

Lokomotiv ja Kööpenhamina ovat todennäköisesti kaksi jatkoonmenijää tästä lohkosta, joten tämän ottelun voittajalla on iso etu lohkovoiton kannalta.

Fc Kööpenhamina

Kööpenhamina on ollut jo pitkään todella vahva kotonaan, enkä usko heidän häviävän tänäänkään. Jos joku on katsonut Kööpenhaminan matseja tai käynnyt paikanpäällä, niin tietää että tunnelma on katossa. Kööpenhamina tippui viimeisellä Champions liigan karsintakierroksella, kun Qarabag pääsi jatkoon vierasmaalisäännöllä. Viimekaudella Kööpenhamina pelasi Champions Liigaa ja lohkossa joukkue hävisi vain kerran Leicesterille vieraissa. Tämän jälkeen Kööpenhamina pääsi Eurooppa Liigan jatkopeleihin, jossa pääsi Ludogretsista jatkoon, mutta tippui Ajaxille vaikka joukkue kotonaan voittikin 2-1. 2016-2017 sekä tämän kauden aikana Kööpenhamina on pelannut (euroopasa) 22 peliä, joista hävisi vain 5. Näistä viidestä häviöistä 4 oli kuitenkin vieraissa. Kööpenhamina voitti viimekaudella Tanskan Super Leaguen ja 18 kotipelistä saldo oli 15-3-0. Tälläkään kaudella viidestä kotipelistä ei ole hävitty yhtään ja sunnuntaina kotona kaatui toinen tanskalainen suurseura Mitjylland 4-3. Kööpenhamilta pitäisi olla pois Santander Federico, Erik Johansson, Tom Hogli sekä  Yousef Toutouh. Näistä ketään ei pitäisi haitata liikaa Kööpenhamin peliä, vaikkakin Johansson sekä Federico olisivat hyviä vahvistuksia

Lokomotiv Moskova

Lokomotiv ei pelannut viimekaudella Eurooppa- tai Champions liigassa ja sai tällekkin kaudelle Eurooppa Liigaan paikan Venäjän Cupin voitosta vaikka sarjassa joukkue tuli kahdeksaksi. Tämän kauden Lokomotiv on kuitenkin aloittanut hyvin ja on tällä hetkellä toisella sijalla. Kööpenhamina kuitenkin on parempi joukkue kuin suurin osa Venäjän liigasta ja Lokomotiv joutuu matkata Tanskaan, joten en usko joukkueen tänään voittoa saavan. Lokomotivilta puuttuu numerolla 9 pelaava Brassihyökkääjä Ari.

Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo NFL

Cincinnati Bengals - Houston Texans

Vihje: Alle 39.5 pistettä

Kerroin: 1,74

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:25

Cincinnati Bengals ja Houston Texans ottavat yhteen ja aloittavat toisen nfl viikon. Molempien avausottelu meni pahasti penkin alle.

- Cincinnati Bengals aloitti kautensa rumalla 0-20 tappiolla kotonaan Baltimore Ravensille. Bengalsin peli oli todella sekaisin eikä heidän hyökkäyksensä toiminut alkuunkaan. Bengalsin pelinrakentajan Andy Daltonin peli oli todella alhaisella tasolla joka on huono merkki Bengalsin kannalta. Bengals tarvitsee Daltonilta huomattavasti paremman esityksen jos mielivät tällä kaudella päästä mahdollisiin jatkopeleihin. Pelinrakentajan rooli joukkueessa on erittäin iso ja jos koko joukkueen hyökkäyksen 'sydän' ei toimi odotetulla tavalla on erittäin vaikeaa saada tulosta taululle. Daltonilla on yönkin ottelussa merkittävä rooli kotijoukkueen kannalta ja onnistumisia olisi hyvä tulla jos Bengals mielii Playoffeihin. Bengalsin puolustus oli ihan ok tasoista ensimmäisessä ottelussa.

- Houston Texans niin ikään aloitti kautensa rumalla 7-29 tappiolla kotonaan Jacksonville Jaguarsille. Myös Texansin peli oli jopa yllättävänkin pahasti sekaisin heidän avausottelussaan. Texansin hyökkäyksellä oli todella suuria ongelmia saada pisteitä taululle mutta lopulta he kuitenkin yhden touchdownin saivat. Puoliajalla suurissa ongelmissa avaispuoliskolla ollut Texansin pelinrakentaja Tom Savage sai tehdä tilaa nuorelle Deshaun Watsonille. Watsonin kentälle tultua Texansin hyökkäys osoitti edes pientä valoa tunnelin päässä ja hyökkäyksessä oli edes vähän järkeä. Kuitenkin myös Watson oli ongelmissa hyökkäyksen kanssa ja arvoitukseksi jääkin Texansin lopullinen aloittava pelinrakentaja, uskon kuitenkin vahvasti Watsonin aloittavan. Texansin puolustus on ihan hyvää mutta myös joukkueen hyökkäyksen tarvitsee saada onnistumista mikäli Texans mielii Playoffeihin päästä.

Huhhuh mikä ottelu on käsillä, jännäksi menee nähdä miten kummatkin joukkueet nousevat tuosta ensimmäisen viikon kuopasta. Voittavaa joukkuetta on lähes mahdotonta aikaisemman pelin pohjalta nostaa esiin ja ihan kolikonheitto ottelulta tämä tuntuukin voittajan suhteen. Bengals on mielestäni liian suuri suosikki tähän otteluun. Molempien joukkueiden hyökkäys oli todella huonolla mallilla enkä usko kummankaan joukkueen hyökkäyksen nostavan tasoaan mitenkään radikaalisesti tähän otteluun tultaessa alle viikon valmistautumisella. Molempien joukkueiden puolustus kuitenkin toimi ihan ok eikä siellä saralla kummallakaan ole suurempia ongelmia vaikkei kummankaan joukkueen puolustus ihan liigan kärkikastia olekkaan. Uskon molempien hyökkäyksien olevan suht ruosteessa eikä tässä ottelussa hirveämmin pisteillä tulla juhlimaan. 

 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Etelä-Amerikka, Copa Sudamericana

Aiheeseen liittyvä kuvaFluminense - LDU QuitoAiheeseen liittyvä kuva

Klo: 01:15

Valinta: Fluminense -1.5 @2.38 (Paddy Power)

 Lyhyt vihje. Copa Sudamericanaa pelataan yöllä ja brasilialainen Fluminense ja LDU Quito. Näissä peleissä kotietu on todella iso ja koti suorituksilla yleensä päästään tässä sarjassa eteenpäin. Fluminense kohtasi aiemmin Copa Sudamericanassa ecuadorilaisjoukkueen U. Catolican ja voitti kotonansa 4-0 sen. LDU Quito on samasta sarjasta ja ehkä pikkuisen parempi kuin U. Catolica. Fluminensen kokoonpanokin on vahvempi kuin LDU Quiton. Sen lisäksi myös LDU Quito on todella masentavan huono vierasjoukkue ja en usko että LDU Quitolla olisi mahdollisuuksia Fluminensea vastaan. Joten tähän lähdetään pelaamaan Fluminensen 2 maalin voittoa.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...