Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Aiheeseen liittyvä kuvaAdmiral Vladivostok - CSKA Moscow Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 12:30

Valinta: CSKA Moscow -1.5 @2.25 (Veikkaus)

KHL jatkuu taas kun mestarisuosikki CSKA kohtaa Admiralin Vladivostokissa. CSKA porskuttaa yhdeksän ottelun voittoputkessa ja tolla jengillä se ei ole ihme. CSKA:sta löytyy esim NHL:ssä pelanneita Lyubimov, Grigorenko, Marchenko ja Nesterov ja Nischuskin. Muita huippupelaajia myös löytyy on ja sitä ei helposti voiteta. CSKA:lla on varmaan paras jengi koko KHL:stä ja Admiral kuuluu jonnekkin keskikaskin alapuolelle. Admiral on tunnettu hyvänä kotijoukkueena, mutta tällä kaudella on lähtenyt nihkeästi liikkeelle. 9 peliä ja vain 6 pistettä kasassa. Admiralin maalinteko on ollut todella tuskaista ja CSKAA vastaan se on varmasti vielä vaikeampaa. Admiralilta löytyy myös hyviä pelaajia kuten Blum, Wright ja Sabolic. Mutta sitten muu joukkue ei ole mitään kauhean laadukasta tasoa. CSKA:lla on ollut 2 vierasmatsissa ongelmana että pakka ei ole pysynyt kasassa koko peliä. Kuten Kunlunia vastaan 0-3 kolmanteen erään ja 3-3 jatkoajalle. Amuria vastaan toisessa erässä 0-2 ja jatkoajalle mentiin taas. CSKA:lle pitäisi olla helppo homma voittaa heikkoja jengejä, mutta niin ei ole kuitenkaan käynyt. Mutta nyt uskon että CSKA ryhdistäytyy ja vie tämän pelin selvästi. Admiralilla on ollut ongelmia ja en usko että CSKAA vastaan kotijoukkueella olisi mahdollisuuksia.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ranska Ligue2 jalkapallo

Valenciennes-Lens

Valenciennes @2.95 Betsafe

Klo 21:00

 

Tänään tulee varmasti tiukka taistelu pisteistä, mutta en oikein löytänyt syytä miksi noin isoa kotikerrointa Valenciennes oikein saa. Vielä kun katsoo miten huonosti vierasjoukkue Lensillä on kausi lähtenyt menemään niin on tuolla kertoimella hyvä pelikohde. Viime viikonlopulla Lorient kävi hakemassa Lensiltä pisteet ja siitä tuli kuudes peräkkäinen tappio joukkueelle, kun totutusti joukkuetta on nähty sarjan keskivaiheen paremmalla puolella ja nyt joukkue majailee sarjataulukon viimeisenä. Kotijoukkue Valenciennesillä kausi on lähtenyt ihan ok käyntiin kun takana on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Valenciennesin kokoonpanokin näyttää illan peliin hyvältä kun ei mitään ihmeempiä loukkaantumisiakaan joukkueella ole. En usko että tuolla Lensin tämän hetken pelillä vieraissa otetaan kauden ensinmäistä voittoa, joten vielä tuolle kertoimelle annan lisäarvoa, kun vieraissakin joukkue on tämän kauden kolmessa ottelussa saanut pallon maalin vain kaksi kertaa ja omissa on kolissut kuusi kertaa. Kun vertaa Valenciennesin alkukauden kotipelaamista niin joukkue on päästänyt sen kaksi maalia joten Lensillä tulee tiukkaaa saada palloa maaliin asti. Tasapeliin korkeintaan Lens voi yltää joten se riski tässä on joten jos haluaa vähän riskiä ottaa pois niin tasapeliä pois tai aasialaiset tasoitukset kehiin.

 

Link to post
Share on other sites

qjd6h66pne152k4cfgvgrt6xn.gif283257092014.gif

Jääkiekko, KHL

Dinamo Minsk - Avtomobilist

Avtomobilist ML @2.05 UniBet

KLO: 19.30

Kotijoukkue Dinamolla on tähän otteluun lädettäessä kaksi makeaa voittoa alla, eikä oma verkko ole soinut kertaakaan viimeisen pelatun satakakskymppisen aikana. Traktor ja Lada olivat pisteautomaatteina tällä erää. Joukkueen puolustuspelaaminen on hiukan tiiviimpää mitä alkukaudesta, mutta tosiasiassa maalivahti Jhonas Enroth on se viimeinen lukko. Ei niin hyvänä päivänä voi kuitenkin olla, että käy Jokerit ja herra ottaa 6 kiekkoa selän taakse. Onko kotijoukkueella liian hyvä tunne viimepeleistä? Täysin mahdollista. Jeka saapuu Minskiin kaksi tappiota niskassaan Lokomotiville ja SKA Pietarille. Varsinkin SKA ottelusta positiivisena jäi mieleen joukkueen laukaisumäärä. Joukkue vei tuon tilaston 33-35 mutta kuokkaan tuli 6-2. Mutta SKA on SKA. Kolmas vieraspeli edessä ja vastus ainakin noin paperilla helpottuu. Jeka aloitti kauden vieraspelit komeasti ja esimerkiksi Magnitogorsk kaatui vieraskentällä heti kättelyssä. Mainittakoon, että ennen tätä vierasrundia Jeka oli hyvässä vireessä kotikentällään ja maaleja syntyi. Mentaalipuolen hommat nousee tänään arvoonsa. Mielestäni vieraita ei tarvitse enempää motivoida tähän kamppailuun. Joukkueen 2.ketjulta odotan huimaa tasonnostoa, eikä haittaa vaikka tulisi onnistumisiakin. Molempien joukkueiden ykkösketjut pitää sisällään 3 kanukkia ja väitän, että Avtolla ne on laadukkaammat. Peluutetaan tai pyritään peluuttamaan näitä ketjuja vastakkain. Jekan maalilla jatkanee mitä luultavimmin Jakub Kovar GAA 1.93. Ei mikään hupiukko. Mielestäni motivoituneempi vierasjoukkue kairaa voiton hyvänonolontunteen Minskistä ja ml kohteena yli kahden kertoimella Avtomobilist on mukana lapulla.

Kohde menee oikein kun Avtomobilist voittaa ottelun (SIS. JA + VL)

 

Link to post
Share on other sites

nf034v25yazjqe2k4cicd511t.gifx77x9eqr2jprdhcjyipg3fkdy.gif

Jääkiekko, Liiga

KalPa - HIFK

KalPa ML @2.00 UniBet

KLO: 18.30

Niiralan montussa avataan kausi tänään. Kotijoukkueen loukkaantumisista jaksetaan edelleen höpöttää, mutta antaa olla. Kokoonpanot näyttää, että Godla vs. Engren on tänään vastakkain. Kolikonheittoa aika pitkälle minun mielestäni tämä ottelu, mutta onhan Kuopio vaikea paikka pelata, eikä HIFKin vierasottelut kovin ruusuisesti ole sujuneet. Revitään kotiedusta ja tasaisemmasta ja työtätekevämmästä hyökkääjistöstä se ratkaiseva ero tähän peliin. Kuopiolaiset hävisivät edellisen pelinsä Tampereella Tapparan vieraana 1-0. Frank Gymerillä oli rankkarista mahdollisuus nostaa KalPa rinnalle mutta mies jätti paikkansa käyttämättä. Jospa tänään? KalPalla oli ottelussa omat hetkensä mutta nollin jäi. Vierailija HIFK kampesi kohtuu nihkeän kotivoiton kuormituksesta kärsivästä HPK:sta. Ottelu oli punanutuille vaikea, mutta tarvittavat onnistumiset toivat avausvoiton. Helsinkiläiset pelasivat siis toissapäivänä kun taas kotijoukkue on saanut hieroa kuvioitaan uusiksi päivän pidempään. Suoritusvarmuus on kotijoukkueella tänään parempi. Hyökkäys ja puolustus menee tässä mielestäni melko tasan. Maalivahtipeli HIFKille. KalPa haluaa voittoa tänään enemmän ja puristaa tasaisesta ottelusta kotiyleisölle avauspelistä avausvoiton maalin erolla.

Kohde menee oikein kun KalPa voittaa ottelun (SIS. JA + VL)

Link to post
Share on other sites

Ligue 2, Ranska

GFC Ajaccio - Clermont

Valinta: X2 @1.67 Bet365

Klo. 21.00

Ajaccion kausi ei ole alkanut hyvin, kun kuudesta ottelusta on tullut vain yksi voitto ja kaksi viimeistä ottelua joukkue on hävinnyt maalierolla 0-3. Clermontin kausi taas on lähtenyt päinvastaiseen suuntaan ja kuudesta ottelusta on hävitty vain yksi. Myös kaksi edellistä ottelua joukkue on vittanut maalierolla 6-1. Viimekaudella Clermont oli Ligue 2 kuudenneksi paras vierasjoukkue, kun taas Ajaccio oli kotipeleissään sarjan huonommalla puolella. Tähän vetoon tartuin kuitenkin siksi, että Ajacciolta puuttuu sivujensa mukaan 3-4 topparia, jotka ovat ihan A joukkueen vakiomiehiä. 3-4 topparin puuttuminen ja siihen lisäksi Clermontin viimeviikkoinen 4-1 voitto, jonka mukaan hyökkäyksen pitäisi olla iskussa. 

Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska

Kuvahaun tulos haulle toulouse logo Toulouse - Bordeaux Kuvahaun tulos haulle bordeaux logo 

Valinta: Yli 2,0 maalia @1.64 Coolbet

Klo. 21.45

Ranskan Ligue 1 sarjan 6 kierros alkaa ja Bordeaux tulee haastamaan Toulousen Stadium Munipicalle.

Toulouse on aloittanut kauden ihan ok ja viiden ensimmäisen pelin saldo on 2-1-2. Kaksi häviötä on kuitenkin tullut sarjan huippujoukkueille PSG:lle sekä Monacolle molemmat vieraissa. Toulouse sai sekä Monacoa että PSG:tä vastaan molemmille 2 maalia, joka on mielestäni aika hyvä saavutus. PSG:tä ja Monacoa vastaan päästettiin kuitenkin yhteensä 9 maalia ja sen jälkeen kotona Rennes sai tehtyä 2 maalia. Bordeaux on aloittanut kauden hyvin. Saldona viidestä ottelusta on 2 voittoa sekä 3 tasapeliä maalierolla 9-6. 

Toulouselta on pois hyökkäyksestä vain Sanogo Yaya, joka ei kuitenkaan joukkueelle ole tarpeellinen ja on istunut muutenkin vaihtopenkillä. Taas puollustuksesta Toulouselta puuttuu Steeve Yago, joka pelasi viimekaudella joukkueelle 22 ottelua. Muuten kummallakaan joukkueella ei pitäisi olla merkittäviä poissaolijoita

Ymmärrän mistä 1.64 kerroin on tullut, sillä molemmat joukkueet pelasivat edellisen ottelun 0-0. En kuitenkaan tänään usko pelin olevan vähämaalinen, vaan kolmen maalin raja voi ylittyä helposti. Vaikka vain kaksi maalia tulisikin niin saa silti panoksen takaisin, jonka takia uskon kertoimen olevan ihan toimiva.

 

Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO ESL One New York 2017

Aiheeseen liittyvä kuvaFaZe - Virtus Pro Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:00

Valinta: FaZe -3.5 @1.78 (Veikkaus)

Taas alkaa uusi CS:GO turnaus ja pääsee ottamaan tästä ihanaisesta lajista löysät pois. FaZe on eurooppalainen supertiimi, joka on tämän turnauksen yksi suosikeista. Kokoonpano muutoksia tuli vähän aika sitten, kun GuardiaN & Olofmeister korvasin kioshiman ja allun. Tämä rosteri on todella tulivoimainen ja hyvä, eikä sitä vastaan ole helppo pelata. Virtus Pro on puolalainen joukkue, joka on voittanut turnauksia viime vuosina, mutta nyt tahti on alkanut hiipumaan. Virtus Prolla on ollut todella isoja vaikeuksia voittaa turnauksia ja pelejä, vaikka joukkue oli huipputasoa aikaisemmin. Strategiat eivät ole täydessä hapessa ja tulivoima on ollut hukassa. Virtus Pro tarvitsee voittamiseen monen pelaajan hyvää pelaamista, muuten voittamisesta tulee erittäin vaikeaa. Virtus Prolla tulee olemaan vaikeat ajat, ratkaisu pitäisi keksiä, että miten Virtus Pro pääsisi takaisin aiempaan formiinsa. FaZe on saanut prepata tähän turnaukseen rauhassa ja jos kaikki strategiat ja pelaajien yksilötaito on täydessä kunnossa, niin FaZe tulee olemaan todella kova tässä turnauksessa.

Tässä matsissa on käännyttävä FaZen puoleen, koska pelaaminen on näyttänyt todella hyvältä ja nyt joukkue on saanut rauhassa pelata ja hioa taitojaan. Virtus Pro on parhaimmillaan kova tiimi, mutta en usko tänään niihin.

PELIONNEA KAIKILLE! :clap:

Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO ESL One New York 2017

Aiheeseen liittyvä kuva    SK - EnVyUS    Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 18:00

Valinta: EnVyUS @3.75 (Bet365)

ESL One New Yorkin toinen aloitusmatsi, jossa kohtaa SK ja EnVyUS. SK on siis parhaimpia joukkueita koko maailmassa, mutta lähiaikoina turnauksissa on tullut epäonnistumisia ja voittoja ei ole saatu. SK:lta löytyy todella hyvän kaliiperin pelaajia, josta jokainen pystyy dominoimaan vastustajaa. SK:lla on myös todella laaja map pool (osaa pelata eli karttoja todella hyvin). SK:lla on ollut vaikeuksia turnauksien alussa useasti, mutta SK kyllä pystyy parantamaan peliään turnauksen edetessä. EnVyUS on ranskalainen joukkue, josta löytyy myös todella hyviä pelaajia. Esimerkiksi ScreaM, RpK ja Happy. Jokainen pelaaja pystyy EnVyn puoleltakin dominoimaan peliä ja voittamaan pelejä. EnVyUS on ollut huonossa formissa aiemmat turnaukset ja nyt on aika taas näyttää että mekin osataan pelata.

SK on parhaimmillaan todella hyvä, mutta nyt ei ole vain onnistunut. Uskon että EnVyUS haluaa näyttää mitä ne osaa ja yllättämään SK:n tässä.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...