Jump to content

Recommended Posts

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.20:00

Tolzer Lowen Tolzer Lowen - Frankfurt Lowen  Frankfurt Lowen

Frankfurt Lowen-1.5 @1.91 Unibet

Saksan 2.kiekosta lähden koittaa vieraitten voittoo väh.kahdella maalilla.Mielestäni Frankfurt omaa paremman materiaalin kuin Tolzer.Frankfurt on viimekauden DEL2 mestari ja viimekauden runko ei ole Frankfurtilla paljoa muuttunut tähänkauteen.Tolzer nousi oberligasta kakkoseen ja sen materiaali ei riitä taistelemaan kärkipaikoista ja voi olla,että Tolzer saa taistella paikasta,pysyäkseen tässäsarjassa.Toista kierrosta mennään ja Frankfurt voitti ekallakiekalla kotonaan viimekauden finaalivastustajan Bietigheim/Bissingenin jatkoilla.Tolzer hävisi ekanpelinsä 3-2 vieraissa.Intopiukeena Tolzer lähtenee kotipeliinsä,mutta uskoisin vierailija Frankfurtin kokemuksen ja paremman materiaalin turvin voittavan tänään.Lopputulos vois löytyä haarukasta 2,3-5,6,7

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Bundesliga 2 Saksa jalkapallo

Furth-Düsseldorf

Düsseldorf yli 1.5 maalia @2.45 Betsafe

Klo 14:30

 

Lähdetään vielä hakemaan tt-vetoa jos se tänään tulisi kotia asti. Tänään kohtaavista joukkueista toinen ei ole hävinnyt vielä otteluakaan kauden viidestä sarjaottelusta ja toinen joukkue ei ole voittanu otteluakaan, joten ihan mielenkiintoiset lähtökohdat päivän otteluun. Viime kaudella molemmat joukkueet sijoittuivat sarjataulukossa keskivaiheille. Vierasjoukkue Düsseldorfilla on kauden aloitus lähtenyt hyvin, joukkue on voittanut neljä ottelua ja pelannut yhden tasapelin. Joukkue on myös onnistunut viimeistelmään maaleja hyvällä tahdilla kun ottelussa joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia ja tänään sitä odotetaan myös tapahtuvan. Düsseldorfin kokoonpanosta puuttuu tänään joukkueen ykkösmaalivahti, mutta muuten joukkue pääsee hyvällä miehityksellä pelaamaan.

Kotijoukkue Furth on jäänyt sarjataulukossa viimeiseksi kun joukkue on saanut vain yhden pisteen viidestä ottelusta. Joukkue ei ole onnistunut maalinteossa kun joukkue on jaetulla viimeisellä sijalla tehtyjen maalien osalta ja toiseksi vähiten joukkue on jo tehnyt puolet enemmän maaleja kun Furth. Furth ei ole kuitenkaan päästänyt enempää kuin kahdeksan maalia, mutta tänään tulee niin hyvässä kunnossa oleva vierasjoukkue niin sinne voi tulla ainakin pari maalia lisään tilastoihin. Myös kotijoukkue pääsee hyvällä kokoonpanolla peliin kun sairaslista näyttää aika tyhjältä.

Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo NFL

New Orleans Saints - New England Patriots

Vihje: Yli 55,5 pistettä

Kerroin: 1,85

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 20:00

New Orleans Saints ja New England Patriots jatkavat kauttaa. Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan kauden avausvoittoaan.

-New Orleans Saints aloitti kautensa 19-29 tappiolla Minnesota Vikingsin vieraana. Saintsin peli oli ajoittain ihan hyvää, heidän hyökkäyksensä toimi ihan ok mallikkaasti mutta puolustus joka on ollut joukkueen murheena parina viime vuonnakin ei oikein toiminut. Drew Beers johti hyökkäystään mallikkaasti ja häneltä voikin odottaa suht hyvää kautta tänäkin vuonna, Täksi vuodeksi Saintsin hyökkäys on hiukan muuttunut, Brandin Cooks joka oli suht suuri palanen Saintsin hyökkäyksessä on nyt Patriotsin paidassa. Saints hankki hyökkäykseensä Adrian Petersonin joka on hyvä hankinta vaikka onkin vähän kritisoitu toimiiko Saintsin hyökkäys nyt toivotulla tavalla. Saints pelaa kotonaan huomattavasti paremmin kuin vieraissa joten nähtäväksi jää mitä kotijoukkue saa tuotua tänään pöydälle.

-Hallitseva mestari New England Patriots aloitti kautensa myös tappiolla kun vierailija Kansas City Chiefs haki voiton. Patriots pelasi kokonaisuudessaan huonosti, Tom Bradyn  johtama huippuhyökkäys ei saanut hirveästi tuhoa aikaiseksi, osaksi johtuen toki Bradyn huonosta ja epävarmasta pelaamisesta. Brandin Cooks tosiaan hankittiin Saintsista koventamaan entisestäänkin kovaa hyökkäystä ja uskon että viimeistään tänään päästään kunnolla näkemään mitä kaikkea Patriotsin hyökkäys pystyy tekemään. Patriotsin puolustus pelasi Chiefsiä vastaan lepsusti ja huolimattomasti mutta uskon kuitenkin Patriotsin puolustuksenkin hiukan parantavan otteitaan.

-Vauhdikas ja hieno ottelu tulossa jossa kaksi hyvää hyökkäystä kohtaa suht huonot puolustukset. Saintsin puolustus on tökkinyt viime vuosina pahasti eikä tämänkään kauden avausottelussa se mitään kaunista ollut. Patriotsin puolustus on ihan hyvä mutta avausottelussa se oli kaikkea muuta. Viihdyttävä ottelu on käsillä jossa uskon tulevan paljon pisteitä Beersin ja Bradyn niin sanotussa kaksintaistelussa. Vauhtia ottelusta tuskin tulee puuttumaan joten pisteitä pitäisi molempien joukkueiden saada luotua hyvällä mitalla.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30

Heilbronner  Heilbronner - Crimmitschau  Crimmitschau

3.erä btts @2.35 Unibet

Koitetaas tähän kohtaamiseen molempien maalia 3.erässä.Viimekauden kaksi huonointa jengiä vastakkain ja mielestäni aika överi herkkiä joukkueita ainakin,kun kattoo viimekautta.Molemmat joukkueet säily putoamiskarsintojen kautta DEL kakkosessa.Heilbronnerin maalitili on vielä avaamatta,mutta tänään niitä tulee,kun päästään kotiavausta pelaa.Joukkueitten keskinäisissä on hyvin paukuteltu maaleja ja tähän mietin myös överivetoo.Crimmitschau sai paremman lähdönkauteen voittamalla 1.kierroksenpelinsä.Crimmitschau oli viimekaudella todella surkea vieraissa.Se voitti 26 vierasmatsistaan vain kerran varsinaisella peliajalla.Crimmitschaulla on siis sillä osa-alueella paljon parannettavaa.Heilbronneria pidän tässä suosikkina voittamaan kotietunsa turvin,etenkään jos Crimmitschaun peli ei edelleenkään kulje vieraissa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

F1 | Singaporen GP

15.00

70d010348af2a751915259055a1994af.png Verstappen - Ricciardo 611c2dfb270d97d5b7c0bc0f135877e0.png

 

Ricciardo | 2,08 | Veikkaus

 

  • Verstappen (Red Bull) lähtee kilpailuun toisesta lähtöruudusta, Ricciardo (Red Bull) kolmannesta lähtöruudusta. Ricciardo on MM-pisteissä neljäntenä, Verstappen kuudentena. Ricciardo on voittanut kilpailun kertaalleen tällä kaudella, Verstappenin kauden paras noteeraus on kolmas sija.
  • Red Bull-kuskien välinen kaksinkamppailu on tänään vuorossa ja asetelmat kilpailuun ovat erittäin maukkaat, sillä kummankaan kuljettajan ei tarvitse huolehtia maailmanmestaruustaistelusta, vaan he voivat vapaasti taistella kisan voitosta. Verstappen oli äärimmäisen pienellä erolla (+0.026s) tallikaveri RIcciardoa nopeampi aika-ajoissa, joten hänellä on lähdössä pienoinen etulyöntiasema.
  • Käytännössä siis Red Bull-kaksikko on yhtä nopea kuivalla kelillä, mutta mikä erottaa heidät pistetaulukossa on suorituskyky itse kilpailussa. Verstappen on kieltämättä kärsinyt paljon huonoa tuuria sunnuntaisin, mutta hän on myös ollut liian aggressiivinen tietyissä kilpailutilanteissa, mikä on johtanut kolareihin ja rikkinäisiin auton osiin. Ymmärrettävästi nuorella kuljettajalla on joskus liikaa intoa ratin takana ja tämä on näkynyt virheinä etenkin kisapäivinä.
  • Ricciardo sen sijaan on ollut kenties kauden paras kuljettaja kisapäivinä Hamiltonin ja Vettelin ohella. Hänellä on erinomainen kyky haistaa ja käyttää tilaisuutensa oikeaan aikaan oikeeseen paikkaan. Aussikuski on myös yksi sarjan parhaista ohittelijoista, mikä auttaa Singaporen kaltaisella katuradalla, jossa ohittaminen voi olla hieman haastavaa. Ricciardo osaa säästää renkaitaan ja silti ajaa hyviä ja tasaisia kierroksia, mikä on erittäin hyödyllinen kyky omata kisäpäivinä.
  • Lähdön merkitys on tälläkin radalla suuri, koska edellä olevan auton seuraaminen on tunnetusti hankalaa tämän vuosimallin F1-kilpureilla. Mielenkiintoisen lähdöstä tekee juurikin se, kuinka Verstappen aikoo hyökätä Vetteliä vastaan. Tulos tai ulos-mentaliteetilla ajava hollantilainen saattaa joutua väistämään Vettelin blokatessa hänet tai törmätä Vetteliin, mikä avittaisi takana hiipivää Ricciardoo hyökkäämään heti Verstappenin kimppuun.
  • Singaporen kilpailuissa ollaan sen 10 vuotisen historian aikana nähty joka kerralla turva-auto radalla, mikä tuo oman mausteensa kilpailun kulkuun. Turva-autosta ei lähtökohtaisesti ole etua kummallekkaan kuskille, mutta on hyvä tiedostaa turva-auton mahdollisuus tämän päivän kilpailussa.
  • Kilpailuun on povattu mahdollista lievää sadetta, mikä lähtökohtaisesti suosii Verstappenia, mutta kilpailu pitäisi silti olla enimmäkseen kuiva. Eikä Ricciardo huono sadekelin kuski ole lainkaan. 

 

Tänään on toiveissa, että Red Bullien kädenvääntö kääntyy australialaiskuski Ricciardolle, kuten on erittäin usein tällä kaudella tapahtunut. Kohde menee oikein, kun Ricciardo sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Verstappen.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Aiheeseen liittyvä kuva Chelsea - Arsenal Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 15:30

Valinta: Tekee maalin ottelussa: Alvaro Morata @2.40 (Veikkaus)

Koitetaas tähän valioliigan huippukamppailuun maalintekijää. Hyvää kamppailua on tänään luvassa kun sarjataulukon kolmas Chelsea kohtaa kaksitoista sijalla olevan Arsenalin. Chelsean eka matsi oli Burnleyta vastaan kotona ja yllättäen kuokkaan tuli 2-3. Cahill otti 14' minuutilla punaisen ja Chelsea oli 0-3 häviöllä ekan puoliajan jälkeen ja sai vielä 2 maalia tehtyä, mutta hävisi silti. Sen jälkeen Chelsea on ryhdistäytynyt ja voittanut kolme peliä putkeen, Tottenhamin, Evertonin ja Leicesterin. Arsenalin kausi on ollut vähän huono ja saldona joukkueella on 2 voittoa ja 2 häviötä. Arsenal on ottanut molemmat voittonsa kotona ja vieraissa Arsenal ei ole saanut yhtään maalia ja maalierokin on huono 0-5. Tänäänkään ei ole helppoa ottelua luvassa kun kova Chelsea on vastassa. Siirrytään maalintekijään eli Alvaro Morataan. Morata ostettiin Real Madridista ja Moratalla onkin jo 3 maalia kasassa ja johtaa Chelsean sisäistä maalipörssiä. Morata on erittäin hyvä pelaaja, joka ei saanut paljoa roolia Real Madridissa, mutta kun Morata kentälle pääsi niin maaleja hän teki. Arsenal on ollut todella huono vieraissa ja puolustus on vuotanut. Chelsealla on hyvä mahdollisuus painaa tänään monta maalia ja murskata vaikka Arsenal. Arsenalin puolustus on ollut huono, joten toivotaan että Morata iskisi.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

500015.pngms5rh4j609oqsc3tj9wto0l8k.gif

Jalkapallo, Ligue 1

Rennes - OGC Nice

OGC Nice DNB @2.28 UniBet

KLO: 18.00

Tahmeasti kotimaanliigassa aloittanut Nice kohtaa vieraskentällä tänään Rennesin. Nice pelasi europelinsä 3 päivää sitten ja voitti vieraissa tuon kamppailun peräti 1-5. Sitä ennen kaatui suurseura Monaco kotikentällä 4-0. Vieraspelaaminen on kuitenkin ollut hankalaa ja joukkue hakeekin kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. Nicen maalinteko ja itseasiassa koko pelaaminen on päässyt jälleen uomiinsa, eikä Balotellin panosta, Pleasta puhumattakaan voida olla huomioimatta. Kokoonpanoon on luultavasti tulossa muutoksia vieraille ja luultavasti jompikumpi noista em. herroista aloittaa vaihdossa. Mene ja tiedä. Rennes on aloittanut kautensa kohtuudella. Muuta merkittävää mainittavaa maalinteon lisäksi ei taida olla kuin edellinen voitto Marseillesta vieraissa 1-3. Kovalla prosentilla pisti Rennes palloa reppuun tuossa matsissa, vaikka oli selkeästi passiivisempi osapuoli. Taktiikka kuitenkin toimi ja 3 pistettä on tosiasia. Edelliskauden kohtaamiset päättyivät Nicen voittoon sekä Renneksen kotikentällä tahkottiin 2-2 tasuri. Vedonlyöntitoimistot antaa mielestäni liikaa painoarvoa Nicen kuormitukselle ja ilmeisesti tästä syystä kertoimet ovat noinkin korkeat. Toki vieraspelaaminen myös on ollut Ligue 1:ssä luokatonta, mutta oma mielipiteeni on, että vieraat tästä tänään voiton nappaa. Nice on lähtökohtaisesti vahvempi joukkue kuin Rennes, eikä europelejä pelaavalle joukkueelle otteluruuhka tule yllätyksenä. Tasapelin riski tässä piilee joten DNB tuolla kertoimella sopii hyvin lapulle.

Kohde menee oikein kun OGC Nice voittaa ottelun (tasapeli palauttaa panoksen)

Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.Qaag09dgYZzQlxuqqSnPMwEsEs&pid=15.1&P=0&w=300&h=300th?id=OIP.MIPt4fcZ7XUYhKBcctyfcQEsEs&pid=15.1&P=0&w=300&h=300

Jalkapallo, Kakkonen

FC Kultsu - KTP

KTP -1 @2.15 UniBet / KTP o 2,5 maalia @2.32 UniBet

KLO: 17.00

Kolme ottelua jäljellä ja voitolla yksin lohkon piikkipaikalle. Tässä asetelma. Kultsu puolestaan on ollut kovassa vireessä edellisessä neljässä kamppailussa. Kotijoukkue tarvitsee muutamia pisteitä edelleen varmistaaksen säilymisen sarjassa. Kultsulla on kuitenkin muutama tärkeä kaveri pois kokoonpanosta joten joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kauden alussa numeroin 6-1 voittanut KTP lähtee mielestäni vieläkin selkeämpänä suosikkina tähän. KTP mielii ykköseen ja onhan joukkue sarjansa kovimpia nippuja. Kotkassa tiedetään, että lopuista voitot niin homma jatkuu. Ottelun merkitys lienee siis huomattavasti suurempi vieraille, eikä Kultsu tässä vireestään huolimatta matkassa pysy. Kotijoukkueen maaliero on 18 reppua pakkasella kun taas KTP:n 33 plussalla. Mikään kotimaisen kakkosdivarin tietäjä en ole, mutta ei tähän kohteeseen voi olla puuttumatta. KTP lapulle ja sillä siisti.

Kohde menee oikein kun KTP voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla / KTP iskee ottelussa vähintään 3 maalia

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL - Harkka 

Klo 20.00

 

Ny Islanders - Philadelphia Flyers 

Valinta : Ny Islanders ML 

Kerroin : 1,80 ( PAF )

 

Harkkaottelu,  joka pelataan Ny Islanders vanhassa kotihallissa Nassan Coliseumilla,  jossa Islanders pelasi jääkiekko-ottelut aina 2015 päättyneeseen kauteen.  Fanit ja pelaajat haluavat mennä Tämän pelin ajaksi muistelemaan vanhaa halliaan ja pelaamaan ikimuistoisen ottelun.  

Tämä näkyy Ny Islanders rosterissa,  nimittäin joukkue on paras mahdollinen.  John Tavares pelaa yhdessä Jordan Eberlen kanssa,. 

Ny Islanders  https://eyesonisles.com/2017/09/16/new-york-islanders-potential-second-line-preview/ 

Lee – Tavares – Eberle

Ladd – Barzal – Bailey

Beauvillier – Nelson – Ho-Sang

Chimera – Cizikas – Clutterbuck

Puolustuksesta löytyy Boychuck ja kumppanit 

( muualtakin löytyy juttua ja varmistusta, että parhaat olisi mukana) 

Philadelphia Flyers 

https://www.nhl.com/flyers/news/roster-announced-for-flyers-islanders-at-nassau--philadelphia-flyers/c-291112680

Joukkue pelaa näillä 

hyökkäys
11 Travis Konecny
12 Michael Raffl
15 Jori Lehtera
21 Scott Laughton
24 Matt Read 
42 Cole Bardreau
46 Mikhail Vorobyev
54 Oskar Lindblom
63 German Rubtsov
64 Nolan Patrick
74 Mike Vecchione
89 Ivan Kosorenkov

Puolustus
9 Ivan Provorov
48 Robert Hagg
50 Sam Morin
53 Shayne Gostisbehere
57 Travis Sanheim
61 Philippe Myers

Maalissa
32 Leland Irving
49 Alex Lyon

Joukkueesta puuttuu Giroux,  Filppula,  Ykkösmolari ja muitakin kovia miehiä 

Yhteenveto 

TÄMÄ ottelu pelataan vanhassa Ny Islanders kotihallissa, johon yleisö on tulossa innoissaan ja pelaajat myös ovat innoissaan.    

Into/halu puoltaa Islanders normaalia enemmän ja siksi helpompi Islanders puolella olla ja heidän rosterinsa on kovempi.  

Tasainen ottelu, mutta eiköhän tämä ikimuistoinen ilta käänny kotifanien iloksi vanhassa kotihallissa.  

 

Edit:   kunhan Ny Islanders voittaa, vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Oakland Raider-New york Jets NFL . KOHTEESEEN 1 ,-10p kerrroin 1.60

kohteeseen Raidersin voitto - new york jetsistä -10p kerroin 1.60
New yourk jets on ajautunut jo ennen kautta koviin onglemiin . materiaali on muutenkin kapea ja joukkkue ei kestä suppeasta materiaalista tippumisia.
Raiders haki raas Teneseestä vakuuttavan vierasvoiton 16-26. joukkue on vahvistunut viime kaudesta . Raidersissa on meneillään vielä joukkueen jatkuva kehittäminen ,koska joukkue muuttaa 2019 las vegasiin. Raiders pelin rakentaja derek carr on yksi sarjan parhaista pelin rakentajista. eikä tänään jo valmiiksi jetsin heikko puollustus pysty pysäyttää. ja hyökkäyspäässä tilastot jetsillä on umpi surkea ja tänään tuskin tullaan näkemään mitään muutosta edelliseen peliin jossa syntyi yksi kenttämaali. ja potkumaalia. vastustaja tuskin tulee antaa heille tänään niitäkään. new york jets nähdään jo nyt joukkueena joka voi hävitä kaikki pelinsä. edekkisen ottelun katsoneena billsi¨ä vastaan oli kyllä aneemista. ja tänään Raiders tarjoaa astetta paljon kovemman vastuksen kuin buffalo bils. sen takia tasoituksilla on vaikea tähän saada mitään kovaa kerrointa. löysin asiantuntija otannan ottelusta amerikkalaiselta sivustolta . siinä 9 stä asiantuntijasta ei yksikään nähnyt jetsiä voittajana.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...