Jump to content

Recommended Posts

Amerikkalainen Jalkapallo NFL

New York Giants - Detroit Lions

Vihje: New York Giants -3

Kerroin: 1,95

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 03:30

New York Giants ja Detroit Lions päättävät NFL 2 viikon ihan mielekiintoisella pelillä näin etukäteen.

New York Giants aloitti kautensa 3-19 tappiolla Dallas Cowboysin vieraana. Juuri ennen ottelun alkua Giantsin hyökkäyksestä  Odell Beckham Jr jäi pois Giantsin kokoonpanosta jolla oli iso merkitys Giantsin hyökkäyksen pelaamisessa viime pelissä. New York Giantsin hyökkäys oli aikalailla sekaisin eikä oikein tulosta tullut. Beckham on alustavien tietojen mukaan pelikunnossa ja aloittanee Lionsia vastaan mikäli ei mitään ihmeellistä tapahdu. Beckham on tärkeä osa giantsin hyökkäystä ja uskon että hänellä tulee olemaan iso merkitys tässä ottelussa. Giantsin puolustus Cowboysia vastaan oli mielestäni ihan hyvää vaikka 19 pistettä Cowboys saikin. Tämä ottelu pelataan Giantsin kotona ja kauden kotiavaus on aina kova juttu, varsinkin Giantsille joka oli viime vuonna kotonaan pelatessa todella hyvä.

Detroit Lions puolestaan aloitti kautensa 35-23 voitolla kotonaan Arizona Cardinalssista. Detroit Lions pelasi ensimmäisen puoliajan ihan kuin puoliteholla ja joukkueen peli oli alhaisella tasolla. Toisella puoliajalla kuitenkin Lions löysi pelivireen ja teki hienon comeback voiton kotonaan. Lionsin pelinrakentaja Matthew Stafford pelasi ihan ok ottelun mutta ailahtelevaisuutta oli myös ilmassa. Lionsin puolustus pelasi alhaisella tasolla eikä tuollaiseen puolustus pelaamiseen ole varaa jos joukkue aikoo tällä kaudella pärjätä. Lions oli viime vuonna vieraissa pelatessa todella huono ja sanomattakin on selvää että Lionsin pelaamisen taso ailahtelee kotiedun ja vieraissa pelaamisen välillä.

Giants on mielestäni paljon parempi joukkue ja Beckhamin johtama hyökkäys on todella vaarallinen varsinkin kun vierasjoukkue Lionsin puolustus pelaa alhaisella tasolla eikä lionsin puolustus kovinkaan kummoinen ole. Giantsin puolustus näytti toimivan ihan mallikkaasti ja uskon sen pitävän Lionsin hyökkäyksen kurissa. Giants oli viime kaudella hyvä kotonaan ja uskon tämän kauden kotiavauksessa Giantisn hyökkäykseltä tuhoisaa jälkeä Lionsin surkeaa puolustusta vastaan. Lionsin peli ailahtelee suuresti ja vieraissa joukkue ei ole koskaan ollut parhaimmillaan. Giants hoitaa tämän pelin himaan paremmalla joukkuepelillä ja paremmalla kokonaisuudella.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Superliga Tanska jalkapallo

Nordsjaelland-Århus

Nordsjaelland @2.06 Betsafe

Klo 20:00

 

Tässä etsiskellyt tietoa tuohon hyvää kotikertoimeen ja tullut siihen päätökseen, että kannattaa ehdottomasti tarttua tuohon. Kotijoukkue on aloittanut todella hyvin kauden pelit ja kotona varsinkin, kun joukkueen luona on vieraillut vielä maansa isot seurat mm Kööpenhamina ja Bröndby niin täydet pisteet ovat jääneet kotia Nordsjaellandille. Varsinkin Kööpenhaminaa vastaan joukkue nollasi täysin vastustajan ja peliä oli hieno seurata. Joukkue on onnistunut maalinteossa varsinkin hyvin ja kolmikko Asante-Donyoh-Marcondes ovat tehneet kahdeksaan otteluun huimat 17 maalia yhteensä.

Tänään vierailija Århus lähtee hakemaan vieraissa avausvoittoa, mutta itse en siihen usko että tänään he sitä saavat. Joukkue löytyy sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, mutta joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta lähekkäin toisia joten pistekkin voi jo muuttaa sijoitusta paljon. Joukkue ei ole kolmessa vierasottelussa onnistunut ja maaliinkin pallon joukkue on saanut vain kerran, joten vaikeaa peliä ennustan tänään joukkueelle kun vastaan asettuu vielä erinomainen kotijoukkue. Kokoonpanojakin kun katsoo niin molemmat joukkueet pääsevät hyvällä miehityksellä peliin.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Primeira Liga Portugali jalkapallo

Portimonense-Feirense

BTTS @1.95 Betsafe

Klo 21:00

 

Portugalissa saadaan tänään päätökseen liigakierros 6 kun vastakkain ovat etelä ja pohjois Portugalin joukkueet. Kun nämä joukkueet ovat pelanneet vastakkain niin maaleitta ei varmaankaan jäädä ja kun katsoo historiaa niin vain kaksi kertaa on jääty maaleitta 27 kohtaamisessa. Molemmat joukkueet ovat kerran jääneet maaleitta tämän kauden viidestä ottelusta.

Kotijoukkue Portimonense nousi tälle kaudelle maan pääsarjaan ja viimeksi joukkue on pelannut korkeimmalla tasolla kauden 2010/2011 ja tuolloin sijoittui toiseksi viimeiseksi ja tippui takasin alemmalle sarjatasolle. Tästäkää ei vamasti ole tulossa helppo kausi ja alkukausikin on sen näyttänyt kun yksi voitto ja neljä tappiota on joukkueelle tullut. Edellisessä ottelussa joukkue kiusasi pitkään maansa suuriin seuroihin kuuluvaa Benficaa, joukkue johtikin ottelua mutta lopussa Benfica tuli tasoihin ja ohi. Kotona joukkueella on mahdollista napsia pisteitä ja tänään siihen tulee taas mahdollista joten maalinteossa on onnistuttava.

Vierasjoukkue Feirensellä on vuosi enemmän kokemusta pääsarjassa kun joukkue nousi edellisellä kaudella pääsarjatasolle ja viime kausi oli joukkueelle hyvä, kun he melkein hätyyttelivät eurooppaliigan karsijan paikkaa. Feirensellä on kausi lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja joukkue onkin hävinnyt vain ottelun ja sekin tuli viime kierroksella Sportingia vastaan viime hetken rangaistuspotkulla kun ottelua oli pelattu 90+8. Feirense kokoonpanosta puuttuu tänään pari peliä sitten loukkaantunut Barge ja kotijoukkueelta poissa on varmasti Hackman edellisessä ottelussa tulleen punaisen kortin takia, muutaman pelaajan kohdalla on vielä vähän epävarmaa pelaaminen mutta hyvällä kokoonpanolla joukkue pääsee kuitenkin pelaamaan.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Aiheeseen liittyvä kuvaAk Bars Kazan - Dinamo Riga Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 19:30

Valinta: Yli 4.5 maalia @2.05 (Veikkaus)

KHL jatkuu taas maanantaina kahdella ottelulla ja jälkimmäisessä kohtaa läntisen divisioonan viimeinen Riika ja itäisen divisioonan kahdeksas Kazan. Kazan on tunnettu vähämaalisena joukkueena, mutta tällä kaudella overeitakin on nähty, yhdeksästä Kazanin pelistä neljässä on overeiden puolelle menty ja viidessä sen alle. Kazanilla on hyvä joukkue kasassa tälle kaudella ja parhaimpana vahvistuksena NHL:stä konkari Andrei Markov. Kazan sai vähän aika sitten myös hyvän vahvistuksen kun Rob Klinkhammer liittyi petojen joukkueeseen. Kazan on ollut hyvä tällä kaudella kotona ja maaleja on tehty hyvään tahtiin. Dinamo Riika on sen sijaan erittäin huonossa vireessä tällä hetkellä ja on hävinnyt jopa 8 peliä putkeen. Riikalla on myös loukkaantumisia, Gillies, Golovkovs, Redlihs ja Galvins. Gillies ja Redlihs ovat hyviä hyökkääjiä ja Riikalla on ollut maalinteossa parantamisen varaa. Galvinsin loukkaantuminen on myös huono juttu, koska Galvins on hyvä pakki ja tärkeä. Riikalle on tehty 39 maalia tällä kaudella 12 pelissä, joka on todella huono saldo. Riikalla on maalissa entinen NHL molari, Justin Peters joka on ihan hyvä, mutta kun puolustus ei ole riittävän hyvä, niin hyväkin maalivahti päästää maaleja. 

Tähän peliin saa overille hyvää kerrointa. Riikalla on ollut ongelmia puolustuksen kanssa, mutta maaleja joukkue pystyy kumminkin tekemään, jos esimerkiksi ylivoimaa tarjotaan. Kazan ylivoima on ollut tuhoisaa ja 5v5 pelaaminen sujuu hyvin. Toivotaan että tässä tulee maaleja ja saadaan veto himaan.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Premier League, Venäjä

Kuvahaun tulos haulle zenit logo Zenit - Ufa  

Valinta: Zenit -1,5 @1.81 UniBet

Klo. 20.00

Kauden hyvin aloittanut Zenit saa vastaan huonossa vireessä olevan Ufa:n. Zenit johtaa Venäjlän Premier Leagueta yhdeksän kierroksen jälkeen sarjan parhaalla maalierolla 16-3. Zenit pelasi kaksi edellistä sarjapeliä 0-0, mutta joukkue näytti taas kykynsä maalinteossa eurooppaliigassa torstaina 5-0 vierasvoitolla. Tosiaan Zenit pelasi kaksi 0-0 peliä putkeen ja uskon sen takia joukkueen olevan vielä vahvempi tänään. Sarjataulukossa Krasnoda tuli jo samoihin pisteisiin Zenitin kanssa ja tänään joukkueen pitää voittaa ja uskon senolevan enemmällä kuin kahdella maalilla.

Ufa saldo ensimmäisen 9 pelin jälkeen on 2-4-3. Kuitenkin kaikki 3 häviötä ovat tulleet viimeiseen neljään peliin, joten jotain joukkueen sisällä on vikana. Joukkue mm. hävisi Anzhille joka ei lukeudu kärkipään joukkueisiin. Uskon Zenitin voittavan tänään vaikkakin Eurooppaliigasta saattoi tulla pientä rasitusta.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL - Harkka 

KLO  03.00

 

Winnipeg Jets  -  Minnesota Wild 

Valinta : Winnipeg Jets ML

Kerroin : 1,80 ( PAF ) 

 

Winnipeg Jets   https://www.nhl.com/jets/news/game-day-jets-host-wild-in-pre-season-opener/c-291128014

Hyökkääjät :  

Patrik Laine, Mathieu Perreault, Kyle Connor, Brendan Lemieux, Mark Scheifele, Bryan Little, Adam Lowry, Mike Sgarbossa, Blake Wheeler, Nikolaj Ehlers, Joel Armia and Marko Dano

Puolustus: : Logan Stanley, Dustin Byfuglien, Toby Enstrom, Tucker Poolman, Ben Chiarot and Nelson Nogier 

Maalissa: Aloittaava molari on Connor Hellebuyck ja varalla aloittaa Eric Comrie 

 

Joukkueella on kaikki parhaat mukana. Sheiffele,  Laine, Little, Ehlers, Byfuglien ja Hellebuyck aloittaa maalissa. 

 

Minnesota Wild   https://www.nhl.com/wild/news/wild-warmup-jets-091817/c-291129302

 

31 Steve Michalek G
35 Niklas Svedberg G
3 Charlie Coyle C
4 Mike Reilly D
6 Ryan Murphy D
10 Chris Stewart RW
17 Marcus Foligno LW
18 Cal O'Reilly C
19 Luke Kunin C
21 Ryan Malone LW
23 Gustav Olofsson D
26 Daniel Winnik LW
27 Kyle Quincey D
28 Alex Grant D
37 Kyle Rau LW
41 Landon Ferraro RW
48 Sam Anas RW
59 Zack Mitchell RW
60 Carson Soucy D
61 Brennan Menell D
63 Tyler Ennis RW
82 Justin Kloos C

 

Joukkueesta puuttuu 1.molari, 1,ketju kokonaan Zucker- Koivu- Granlund... Myös 2,korin Parise, Niederreiter, Eriksson Ek on poissa.  

 

Yhteenveto 

Harjoitusottelu,  joissa tavallaan ei pelata tosissaan,  mutta silti Winnipeg rosteri on huomattavasti parempi ja kotipeli, niinpä en oikein näe Wild rosterin pärjäävän.  Molareissa on etua Jets suuntaan ja tuo hyökkäys Jets:illä on astetta laadukkaampi että leveämpi kärjen osalta. 

Harkkaotteluissa ,  myös juuri Laine, Sheiffele,  Ehlers luulisi saavan ihan hyvin vapauksia ja molarietu ja laajuus joukkueissa, niinpä Winnipeg mitä todennäköisimmin tulee tämän voittamaan lopulta.  

 

Kunhan Winnipeg Jets voittaa, vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...