Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO  18.30

 

Jokerit  - CSKA Moskova 

Valinta:  1 X  ( Jokerit tai tasapeli )

Kerroin : 1,76 ( PAF ) 

 

Hartwall Arenalla käydään mielenkiintoinen ottelu Jokerien ja CSKA välillä. 

Jokerit on pelannut ottelua saldolla 7-2 , joukkue on hävinnyt vain ottelun varsinaisella peliajalla.   Joukkueen peli on toiminut hyvin ja kaikki ketjut omaa maalinteko potentiaalia. Joukkueessa on hyvä meininki ja 4,ketju Anttila-Niemi - Pihlström on toiminut mallikkaasti.  Ylivoima ja koko erikoistilannepelaaminen on ollut hyvää Jokereilla.  Myös maalivahti Zapolski on ollut erittäin vakuuttava maalissa.  Tämä tuo helvetin hyvää uskoa tähän otteluun.  Tällä hetkellä pelikirja löytyy jollain tapaa. 

Jokerit on saanut levätä, sillä edellinen ottelu oli viime Lauantaina kotona Hartwall Arenalla Riikaa vastaan.  Jokerit oli parempi ja johti 3-0, mutta voitti lopulta 3-2, kun väsymyksen tuomat virheet kostautuivat.  Kyseessä oli kuitenkin kolmas peli kuuteen päivään , matkustelu Kiinaa, Habarovskiin,  aikaerot  ja kotiinpaluu.  Riika johdat 3-0 2,erän jälkeen ja olet parempi,  niin selkä suoristu ja 3,erästä tuli lopussa hankalaa, kun väsymys tuli 2 kerroin   Näin Jalonen selitti 3,erän tapahtumia. 

Jokerit ei pitäisi muuttaa kokoonpanoa tähän peliin ja se on hyvä. Peli toimii ja molari on luotettava. 

 

CSKA  on pelannut 11 ottelua saldolla 9-2, voittanut jatkoajalla 4kpl . CSKA aloitti kauden vakuuttavasti 10 ekaan  otteluun 9 voittoa.  CSKA on kova joukkue. 

 

Jokerit JA  CSKA tällä kaudella 

Jokerit voitti Kunlun,  Amur ja Admiral kaatui jatkoajalla.   CSKA tuli perässä ja kusi 3-0 johdon Kunlun vastaan. Voitti jatkoilla.   Voitti Amurin jatkoilla, kun kusi 2-0 johdon..mutta hävisi Admiralille sen jälkeen suoraan.  Jokerit on pärjännyt ja näissä otteluissa jopa paransi peliään kesken pelin, mikä lupaa uskottavuutta tähän peliin. CSKA taas Ei nyt kovin vakuuttavasti ole pelannut, kun tuloksien taakse katsotaan.  

 

JOKERIT VS CSKA 

Jokerit on pärjännyt hyvin CSKA vastaan.  Viime vuonna poffeissa 3/4 ottelua meni jatkoajalle. Jokereilla oli jopa mahdollisuus kaataa CSKA. Näin Fanin silmin "1,vuoden Lokomo-ketju olisi voittanut viime vuoden CSKA:n." 

Hartwall Arenalla  Jokerit on voittanut 3 Kpl. ..Tasan on pelattu 3 Kpl. .CSKA  on voittanut varsinaisella peliajalla 2 kpl, ,, Tämä todistaa kuinka hyvin Jokerit on pystynyt haastamaan CSKA joukkueen kotonaan.  

Huomioitavaa 

CSKA on hieman heikentynyt näiden vuosien aikana  ja tälle kaudelle joukkue on kova, mutta ei ylitsepääsemätön este Edes Jokereille 

Jokereilla oli viime vuonna vaikeaa ja peli ei toiminut oikein yhtään. Tällä hetkellä Jokerit on taas paperilla kova ja pelillisesti peli on hyvällä mallilla,  niinpä CSKA haastaminen on mahdollista hyvistä lähtökohdista. 

Yhteenveto 

Jokerit on saanut levätä ja kaikki on kunnossa tähän otteluun.  Vastassa on CSKA joka sytyttää pelaajat ja Fanit katsomoon, niinpä tästä kauden toisesta kotiottelusta voidaan odottaa hyvää peliä kotijoillueelta. 

CSKA on kova ja tilastollisesti voittanut hyvin, mutta ei ole kuitenkaan Hartwall Arenalla ollut mikään iso paha punakone, vaan ihan haavoittuvainen kova nippu.   Jokerit osaa pelata kotonaan näitä kovia vastaan ja kyllä minä odotan tästä ottelusta isännille (Jokereille) sellaista 1-2 pst ottelua. 

Mielestäni mikään ei puolla CSKA vierasvoittoa hyvin pelannutta ja kotona hyvin pärjäävää Jokereita vastaan.  

 

Kunhan Jokerit Ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo NFL

San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

Vihje: Alle 39.5 pistettä

Kerroin: 1,92

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:25

San Francisco 49ers ja Los Angels Rams aloittavat NFL 3 viikon suht koht tylsällä kamppailulla.

San Francisco 49ers aloitti kautensa kotonaan rumalla 3-23 häviöllä Carolina Panthersille. San Francisco 49ers on sarjan yksi heikoimmista ja huonoimmista joukkueista. 49ersin suurin ongelma on erityisesti hyökkäyspäässä, joukkue ei vain näytä saavan millään tulosta taululle ja helppoja virheitä tulee tehtyä. Brian Hoyerin ja koko hyökkäyksen on nostettava tasoaan huomattavasti jos he aikovat tällä kaudella tavoitella yhtään mitään. San Francisco 49ers puolustus ei ole mitään erikoisen hyvää mutta kuitenkin ihan kohtuullista jolla on mahdollista voittaa otteluita jos vain hyökkäyskin toimisi.

Los Angeles Rams aloitti kautensa hienolla 46-9 kotivoitolla Indianapolis Coltsista. 22v pelinrakentaja Jared Goff pelasi huippupelin ja johti hyökkäystä mallikkaasti samalla kun Ramsin puolustus piti Coltsin suht heikon hyökkäyksen kurissa. Toisella viikolla Los Angeles Rams kohtasi vieraissa Washington Redskinsin. Los Angeles Rams pelasi hyvän ja suht ehjän ottelun häviten 20-27. Ramsin peli näytti ihan hyvältä, häviöstä huolimatta joukkue pelasi ehjän pelin yhtenä joukkueena ja joukkuepeli näytti olevan hyvällä mallilla. Jared Goff on lahjakas pelinrakentaja mutta häneltä kaivattaisiin hiukan lisää päättäväisyyttä, pelitilanteissa keskittymistä ja pitempää pohdintaa jotta vältytään 'turhilta' virheiltä. 

Rams on mielestäni parempi joukkue ja heidän parempi hyökkäyksensä tulee ratkaisemaan pelin. 49ers takkuilee hyökkäyksensä kanssa eikä saa tulosta taululle. Ramsilla on kokonaisempi paketti ja joukkuepeli paremmin kuosissa kuin 49ersillä ja uskon että Rams tulee tämän pelin hoitamaan. Molempien joukkueiden puolustukset tulevat olemaan isossa roolissa ja tässä ottelussa ei tulla pahemmin pisteillä juhlimaan. 49ersin hyökkäys on heikolla mallilla enkä usko että Ramsinkaan hiukan paremman hyökkäyksen saavan hirveästi enempää aikaan joten pelistä on hyvä odottaa vähä pisteistä, jossa lopulta Rams vie pidemmän korren. Mainittakoon vielä että molemmat joukkueet pelaavat suht useasti under pelejä.

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

hc50mhe3poqpf2gp2gllgfstf.gif f5lgrfvwmtatrgc0f4ag0egom.gif

Jääkiekko, Liiga

Tappara - JYP

JYP DNB @2.75 UniBet

KLO: 18.30

KooKoota ja Ässiä vastaan vaikeuksissa ollut Tappara kohtaa tänään vauhdikkaasti etenevän hurrikaanin. Kotijoukkue ei ole mielestäni päässyt materiaalinsa puolesta oikeuksiinsa ja jopa ylivoimaiseksi rankattu Tappara onkin joutunut taistelemaan pisteistä. Joukkueen selkeä vahvuus on laaja hyökkäysmateriaali sekä tiivis viisikkopeli. Maalivahtiosastolla aloittaa isännillä tänään Hrachovina joka on ollut vakuuttava. Pisteet herralle otteistaan. Hyökkäyspäässä onnistujista mainittakoon "liigajyrä" Kristian Kuusela. Kokonaisuutena kotijoukkue on onnistunut kohtalaisesti ja etenkin tuo maalinteko on ollut tahmeaa. Maaliero 10-10 ei varmasti vastaa odotuksia heti alkukaudesta ja tähän paikkaan vierailla pitää tänään iskeä. TPS aiheutti tamperelaisille suurilukuisen tappion (6-2) vajaa pari viikkoa sitten, mutta sen jälkeen omaan reppuun on varsinaisella peliajalla uponnut ainoastaan 3 kiekkoa. Siinä missä Tappara hakee vielä tasaisuutta suorittamiseen on vierailija JYP jo askeleen lähempänä omaa peliään. JYP lähtee tähän otteluun sarjan piikkipaikalta. Joukkue on saanut tälle kaudelle kovia vahvistuksia ja Jarkko Immonen sekä kultakypärä Juuso Puustinen muummoassa ovat onnistuneet kiitettävästi. Vieraiden maalille luistelee tänään Juho Olkinuora, joka on torjunut joukkueellensa voiton jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Vieraiden maalinteko on ollut huomattavasti paremmalla tasolla ja tästä todisteena 21 tehtyä maalia 6 ottelussa. Jyväskyläläiset pelaa suoraviivaisempaa peliä kuin Tappara ja joukkue päättää hyökkäyksensä yleensä muualle kuin kulmiin. Erikoistilanteet lienee se ainoa ase kirvesrinnoilla tänään, koska alivoimassa JYPillä riittää parannettavaa. Toisaalta Tapparan YV ei ainakaan vielä ole toiminut toivotulla tavalla joten 50-50 menee tämä osio. Tappara painii mielestäni edelleen vaikeuksien kanssa usealla osa-alueella eikä sitä ihan valmista Tapparaa olla vielä nähty. JYP on saanut pelinsä taas kulkemaan eikä tamperelaiset yhtä kovaa vastusta ole vielä kohdannut. Koska kyseessä on maalintekopeli niin näillä pohjustuksilla on Tappara asetettu mielestäni liian suureen suosikin asemaan. Paremman maalintekovoiman turvin JYP nappaa tästä tänään voiton, väitän minä. Mikäli maalivahdit tänään erinomaisesti onnistuu on tasapelin riski silloin olemassa joten DNB:llä pelataan se riski ulos. Mielestäni JYP on tässä ottelussa suosikki, joten vajaan kolmen kerroin pienellä varmistuksella lähtee varmasti lapulle.

Kohde menee oikein kun JYP voittaa ottelun varsinaisella peliajalla (tasapeli palauttaa panoksen)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

th?id=OIP.LHQBjAd31AhjGlKKuDe16gB4CL&pid=15.1&P=0&w=300&h=300th?id=OIP.O3NPhDX5L8LY7M_SBwkc-gEsEs&pid=15.1&P=0&w=300&h=300

Jalkapallo, Kakkonen

PEPO - MP

PEPO -1 @2.07 UniBet

KLO: 18.30

Viimeiseen vieraspeliinsä matkaava, loukkaantumisista/poissaoloista kärsivä MP, saa vastaansa sarjanousua havittelevan kovan kotijoukkue PEPOn. Kaksi kierrosta jäljellä ja kotijoukkue on pisteen päässä sarjakärki KTP:n perässä. Vierailija MP taas 3 pisteen turvin välttämässä putoamisen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa ja ensimmäinen ottelu mikkelissä kirjattiin PEPOn nimiin lukemin 0-2. Kotijoukkue on ollut huomattavasti vahvempi ja maalintekotaitoa löytyy laajalta rintamalta. Molemmille joukkueille siis edessä tärkeä matsi. Ratkaisevaan rooliin tällä tasolla nousee kuitenkin nuo vieraiden poissaolot. Varmasti taisteleva MP tänään nähdään, mutta paremmalla materiaalilla otteluun muutenkin lähtevä PEPO tulee varmuudella hyötymään noista vieraiden kokoonpanohuolista. MP ei ole tälläkaudella onnistunut voittamaan vieraissa kuin 2 kertaa ja toinen noista voitoista tulikin 9.9 pelatusta ottelusta. Tuolloin vastassa oli myöskin putoamista vastaan taisteleva Sudet. Ottelu sinänsä oli erikoinen Mikkeliläisryhmälle koska he lähes tuplasivat vierasmaalimääränsä tuossa ottelussa, koko kauden vieraspelit yhteen laskettuna. Voimasuhteet, ottelun merkitys sekä kotikenttä takaavat tänään voiton PEPOlle, eikä MP:lle jää tästä matsista kuin luu käteen. Tulosveikkaus 4-1. Sarjanousija ja sarjasta putoajat jätetään viimeisen kierroksen varaan. 

Kohde menee oikein kun PEPO voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO Epicenter Americas Closed Qualifier

Aiheeseen liittyvä kuvaMisfits - NRG Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 03:00

Valinta: Misfits 1 kartta -2.5 @1.90 (Bet365)

Counter Strikeä pelataan taas mukavasti ja tämmöinen kohde pomppasi silmille. Epicenterin karsinnoissa on taas tiukka meno, kun monet joukkueet yrittää päästä turnaukseen. NRG on puoliksi amerikkalainen joukkue, jossa on yksi bulgarialainen, yksi norjalainen, 2 amerikkalaista ja kanadalainen. NRG on pelannut hyvin ja on hyvässä voittoputkessa tällä hetkellä. Joukkueet eivät ole olleet mitä uskomattoman hyviä, mutta niistä on otettu vakuuttavia voittoja. NRG on saanut harjoitella rauhassa ja tulosta on alkanut näkymään. Misfits on amerikkalainen joukkue, on myös pelottavan hyvässä vireessä. Pääosin Misfits on pelannut amerikkalaisia joukkueita vastaan, OpTic oli isoin haaste ja Misfits voitti toisen kartan ja hävisi toisen niukasti. Tämä tulee olemaan tiukka matsi ja turnaukseen pääsy ei tule olemaan helppoa. Misfits on ollut kauemmin yhdessä ja kaikki palaset alkaa loksahtamaan kohdilleen. Misfitsistä löytyy paljon yksilötaitoa, joka peittoaa NRG:n kyllä just ja just. Joten pistetään ensimmäiseen karttaan -2.5 tasoitus, joka osuu kun Misfits voittaa esimerkiksi 16-11 tai vaikka jatkoajan jälkeen 19-16.

LYCKA TILL! :good:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Djurgården  Djurgården - Malmö  Malmö

Tekee pisteen ottelussa R.Alvarez(Malmö) @2.30 Unibet

SHL:n toistakierrosta ja Malmön ykkösvitjan laiturin Robin Alverezin pistettä kokeiluun.Malmö voitti ekallakiekalla Röglen puhtaasti 5-0 kotonaan ja 1.ketjun hyökkääjät tekipisteitä 2+2 eli varsintoimiva toi Malmön ykköskentän hyökkäysketju.Tänään siihen tulee muutosta,kun Rakshani ei pelaa ja sen paikan ottanee Zaar.Mielestäni Rakshanin poissaolo ei ketjun tehoja paljoa heikennä.Alverez oli Malmön parhaimpia pistemiehiä viimekaudella yhdessä Rakshanin kanssa.Kovia pisteitä AHL:ssa takonut Miele on sentterinä.Gjurgården hävisi ekanmatsi odotetusti HV71 vastaan vieraissa.Voittajaa en lähde ennustaa,mutta Malmölla peli kulkee ja Alvarez oli pelipäällä avausottelussaan ja pre-season peleissä niin koitetaan vieläkö vire jatkuu.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Ruotsi, SHL

Aiheeseen liittyvä kuvaMora - Rögle Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 20:00

Valinta: Tekee pisteen ottelussa: Juha-Matti Aaltonen @2.10 (Unibet)

Otetaas nopeasti pistenikkaria tämän illan otteluun. Mora hävisi Frölundalle ensimmäisen ottelunsa tiukasti. Rögle sai selkäsaunan Malmölta ja hävisi 5-0. Nyt on Röglellä kasvujen pesun paikka, sarjanousija Moraa vastaan, joka oli yllättävän hyvä Frölleä vastaan, mutta eka ottelu ei ole kaikista parhain kaikilla joukkueilla, Mora pelasi hyvin ja Frölunda vähän huonommin. Röglestä otetaan pisteentekijäksi Juha-Matti Aaltosta, jolla ei ole lähiaikoina oikein hyvin mennyt, mutta ehkä uudessa joukkueessa Aaltonen saisi pistetilin auki jo toisessa pelissä. Aaltonen pelaa luultavasti ylivoimaa ja on potentiaalinen pisteentekijä Röglelle. Aaltonen on kokenut peluri, joka on pelannut esim KHL:ssä ja Liigassa. Myös maajoukkueessa on mies nähty. @2.10 on ihan kelpo kerroin pisteelle ja se otetaan.

PELIONNEA KAIKILLE! :good:

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites
On 9/20/2017 at 21.30, Kemmuru said:

Jääkiekko 

KHL 

KLO  18.30

 

Jokerit  - CSKA Moskova 

Valinta:  1 X  ( Jokerit tai tasapeli )

Kerroin : 1,76 ( PAF ) 

 

Hartwall Arenalla käydään mielenkiintoinen ottelu Jokerien ja CSKA välillä. 

Jokerit on pelannut ottelua saldolla 7-2 , joukkue on hävinnyt vain ottelun varsinaisella peliajalla.   Joukkueen peli on toiminut hyvin ja kaikki ketjut omaa maalinteko potentiaalia. Joukkueessa on hyvä meininki ja 4,ketju Anttila-Niemi - Pihlström on toiminut mallikkaasti.  Ylivoima ja koko erikoistilannepelaaminen on ollut hyvää Jokereilla.  Myös maalivahti Zapolski on ollut erittäin vakuuttava maalissa.  Tämä tuo helvetin hyvää uskoa tähän otteluun.  Tällä hetkellä pelikirja löytyy jollain tapaa. 

Jokerit on saanut levätä, sillä edellinen ottelu oli viime Lauantaina kotona Hartwall Arenalla Riikaa vastaan.  Jokerit oli parempi ja johti 3-0, mutta voitti lopulta 3-2, kun väsymyksen tuomat virheet kostautuivat.  Kyseessä oli kuitenkin kolmas peli kuuteen päivään , matkustelu Kiinaa, Habarovskiin,  aikaerot  ja kotiinpaluu.  Riika johdat 3-0 2,erän jälkeen ja olet parempi,  niin selkä suoristu ja 3,erästä tuli lopussa hankalaa, kun väsymys tuli 2 kerroin   Näin Jalonen selitti 3,erän tapahtumia. 

Jokerit ei pitäisi muuttaa kokoonpanoa tähän peliin ja se on hyvä. Peli toimii ja molari on luotettava. 

 

CSKA  on pelannut 11 ottelua saldolla 9-2, voittanut jatkoajalla 4kpl . CSKA aloitti kauden vakuuttavasti 10 ekaan  otteluun 9 voittoa.  CSKA on kova joukkue. 

 

Jokerit JA  CSKA tällä kaudella 

Jokerit voitti Kunlun,  Amur ja Admiral kaatui jatkoajalla.   CSKA tuli perässä ja kusi 3-0 johdon Kunlun vastaan. Voitti jatkoilla.   Voitti Amurin jatkoilla, kun kusi 2-0 johdon..mutta hävisi Admiralille sen jälkeen suoraan.  Jokerit on pärjännyt ja näissä otteluissa jopa paransi peliään kesken pelin, mikä lupaa uskottavuutta tähän peliin. CSKA taas Ei nyt kovin vakuuttavasti ole pelannut, kun tuloksien taakse katsotaan.  

 

JOKERIT VS CSKA 

Jokerit on pärjännyt hyvin CSKA vastaan.  Viime vuonna poffeissa 3/4 ottelua meni jatkoajalle. Jokereilla oli jopa mahdollisuus kaataa CSKA. Näin Fanin silmin "1,vuoden Lokomo-ketju olisi voittanut viime vuoden CSKA:n." 

Hartwall Arenalla  Jokerit on voittanut 3 Kpl. ..Tasan on pelattu 3 Kpl. .CSKA  on voittanut varsinaisella peliajalla 2 kpl, ,, Tämä todistaa kuinka hyvin Jokerit on pystynyt haastamaan CSKA joukkueen kotonaan.  

Huomioitavaa 

CSKA on hieman heikentynyt näiden vuosien aikana  ja tälle kaudelle joukkue on kova, mutta ei ylitsepääsemätön este Edes Jokereille 

Jokereilla oli viime vuonna vaikeaa ja peli ei toiminut oikein yhtään. Tällä hetkellä Jokerit on taas paperilla kova ja pelillisesti peli on hyvällä mallilla,  niinpä CSKA haastaminen on mahdollista hyvistä lähtökohdista. 

Yhteenveto 

Jokerit on saanut levätä ja kaikki on kunnossa tähän otteluun.  Vastassa on CSKA joka sytyttää pelaajat ja Fanit katsomoon, niinpä tästä kauden toisesta kotiottelusta voidaan odottaa hyvää peliä kotijoillueelta. 

CSKA on kova ja tilastollisesti voittanut hyvin, mutta ei ole kuitenkaan Hartwall Arenalla ollut mikään iso paha punakone, vaan ihan haavoittuvainen kova nippu.   Jokerit osaa pelata kotonaan näitä kovia vastaan ja kyllä minä odotan tästä ottelusta isännille (Jokereille) sellaista 1-2 pst ottelua. 

Mielestäni mikään ei puolla CSKA vierasvoittoa hyvin pelannutta ja kotona hyvin pärjäävää Jokereita vastaan.  

 

Kunhan Jokerit Ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Kirjoitan nyt tänne! Otan kantaa. Ja @Vetomestari voi miinustaa 4 pistettä kiitos! Tästä ei mielestäni tällä sivustolla vihje parane. Ja mikä lopputulos! Mahtavaa! :good::thumbup:

Mutta ihan suoraan sanottuna kaikki te jotka viitsitte lukea näitä vihjeitä ja varsinkin tämmöisiä niin painakaa kaverille plussa! SITÄ VARTEN NE ON! 

Mielestäni tämän luokan vihje jos mikä ansaitsee sellaisen. Se on tapa osoittaa käyttäjälle arvostusta kun siihen on aihetta. Myös Väärin mennyt vihje voi olla hyvä.

Tämä ei ole mitään vitun perseen nuolemista tms. tai mitään huomionhakuisuutta! Mutta te saatanan urpot, jotka siellä chatissa olette arvostelemassa jokaista vihjettä niin ottakaa tästä vihjeestä mallia ja laatikaa vastaavanlainen plus että se osuu. Itse en tähän kykene.

Täällä vihjeosiossa on perkeleen helppo olla erimieltä. Suosittelen kaikille!

Erittäin isot kiitokset ainakin minun puolesta @Kemmurulle todella laadukkaasta vihjeestä! Änärin alkua odotellessa:clap:

Ystävällisin terveisin: @poronvoima

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Nfl 49 es vs Los Angels rams. Kohteeseen 2, -3 pistettä. Kerroin 2.05

Molemmat joukkueet on totuttu näkemään sarjan hännillä. Viime kausi 4 voittoa ja 12 tappiota Los Angeles Rams. Mutta peli rakentaja Jeff Goff on ottanut isoja edistys askelia. Lisäksi kyllähän joukkueena Ramin hyökkäys on mennyt eteenpäin huimasti. Nuoren Qb n virheet maksoi Redsinsiä vastaan jopa voiton. Peli päättyi Ramsien tappioon 27-20 . Ensinmäisen tä pelistä ottivat voiton kotona. COLTSIA vastaan 46-9. Eli kahdessa ottelussa pisteitä tullut mukavasti 69. Ja puollustus on ollut myös kohtalainen. Jeff Goff Ramsien Qb on heittänyt jo 525 yardia. Mikä on kova määrä. Monen asiantuntijoiden mielestä Ramsien kaudesta on vihdoin odotettavissa parempi kuin ainainen alisuorittaminen.  Aikaisempina kausina juuri Rams on tarjonnut keskinäistä otteluista 49ers ia vastaan voitot heille.

  • Tänään uskon että se ei enää onnistu. Sillä 49rsien kausi on alkanut huonosti . Kaksi tappiota. 3-23 Panthers ille ja Seatle sew Hawks ille 12-9. No Hawks ia vastaan puollustus oli jo huimasti parantunut. Mutta kahdessa ottelussa hyökkäys ei ole tehnyt yhtään touchdown ia. Ainoastaan 3pisteen  potkumaaleja .  Niin kyllä hyökkäyksellä on paljon ongelmia. Ja Rams on osoittanut että se pystyy hyökkäämään hyvin. Mielestäni molempien vastustajat on hyvää keskitasoa ja vertailu on helppo suorittaa. Mutta toki kotipeli on aina pieni lisä buusti. Mutta uskon että Rams haluaa maksaa aikaisempien kausien tappiot 49 esille ja osoittaa että haluavat siirtyä askeleen eteenpäin Muta sarjan joukkueista. Ramsien puolustukseen palasi Donald Redsinsiä vastaan. Ja se näkyi pienenä hapuiluna vielä. Mutta hän on yksi sarjan parhaita ja uskon että tänään hänen peli puolustuksen koordin aattoina  Wayne philssin  kanssa on jo parempaa.  
  • 49 ersin hyökkäys en Carlos Hyde on ollut heidän ainoita valopilkku.  Ja jos tukea muualta ei tule niin kauden ensimmäinen voitto antaa odottaa vielä. 
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...