Jump to content

Recommended Posts

Itävalta EBEL  Medvescak Zagreb - Bolzano valinta Medvescak Zagreb

Kertoimella 1.92 Unibet. alkamisaika: 18.30

 

Noniin pikkusen Itävallan jääkiekkoa, jossa pelaa vielä viime kaudella KHL:ssä pelannut Zagreb joka palasi täksi kaudeksi takaisin, toki hieman muuttuneena.

 

Itävallassa kotietu on kohtuu suuri ja Zagrebille se näyttää olevan elinehto, koska se lukeutuu koko sarjan heikoimpiin vierailijoihin, mutta kotona homma toimii ja se onkin vastaavasti yksi kovimmista kotijoukkueista ja kymmenestä edellisestä kotipelistä se ei ole hävinnyt yhtään varsinaisella peliajalla ja voittojakin se on ahminut kahdeksan noista peleistä varsinaisella peliajalla.

Joten lähes kahden kerroin kodille tässä maistuu.

Pelionnea.

Link to post
Share on other sites

Valioliiga Chelsea - Man U valinta Man U DNB kertoimella 2.18 Unibet.

alkamisaika: 18.30

 

Sunnuntain huippu ottelu, jonka Yle näyttää kaikenlisäksi! 

Mourinhon joukkueista sanotaan, että ne ovat parhaimmillaan toisella kaudella, kun itse mestari on ruorissa ja todellakin näyttää siltä, että mou on saanut käänettyä pikku hiljaa kurssia kohdilleen, ja manu on alkanut palaamaan taistelemaan kärkikahinoista.

 

Manun koko puolustus on ollut kauden pitävin, kun sille ollaan tehty ainoastaan neljä maalia kymmeneen otteluun ja on hyvin luultavaa, että peli sijoittuu vähämaalisen tasapelin ja niukan Manun voiton väliin, joten otetaan tasapeli riski pois n Manun voitolla rahat taskuun.

 

Pelionnea!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Topic ilmeisesti 5.11.

Snooker

Mark Selby - Mark Allen

Vihje: Mark Selby -2.5

Kerroin: 2,01

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 08:00

Kiinassa pelaillaan snooker turnauksen finaaliottelua jossa kohtaavat maailmanlistan 1. Mark Selby ja maailmanlistan 11. Mark Allen. Molemmat pelaajat ovat tähän mennessä pelanneet käsittämättömän hienon turnauksen etenkin Mark Allen joka on hiukan yllätyksellisestikin finaalissa asti ja mies onkin kaatanut matkallaan jo erittäin kovan maailmanlistan 4. Trumpin ja nuoren erittäin lahjakkaan lupauksen maailmanlistan 53. Bingtao Yanin. Mark Selby on tänäkin vuonna pelannut todella korkealla tasolla snookeria ja  on ansaitusti tuolla maailmanlistan 1. paikalla. Tänä vuonna Selby onkin voittanut jo kahdesti finaalissa ja uskon että tästä tulee se huikea kolmas finaalivoitto tähän vuoteen Selbylle. Näiden kahden herran välillä ottelut ovat olleet todella tasaisia mutta eivät he olekkaan vähän aikaan pelannut pitempää ottelua joka on siis best of 19 tässä finaalissa. Selby on kaksikosta selvästi paremmalla tasolla pelaava ja häneltä löytyy paljon kokemusta pelata tälläisessä tilanteessa ja tälläisessä paineessa. Uskon Selbyn voittavan tämän finaalin arviolta lukemin 10-6 jolloin tuo tasoitusline osuu hyvinkin. Allen on pelannut kyllä joo hyvän turnauksen mutta myös hän on hiukan jo ylisuorittanutkin tässä turnauksessa ja Allen on vähän sellainen mieliala pelaaja enkä usko että hänen paineensietokykynsä tulevat kestämään tätä finaalia vielä. Selby totutusti syttyy parempaa vastustajaa ja kovempaa ottelua kohden joten uskon Selbyn ottavan homman haltuun tässä finaalissa ja näyttävän kaapin paikan.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

@Kalastaja elää jo Toukokuussa mutta ei haittaa :D

Valioliiga Englanti jalkapallo

Tottenham-Crystal Palace

BTTS No @1.92 Paf

U2,5 maalia @2.75

Klo 14:00

 

Yllättävän hyvää kerrointa saa mielestäni tämä kohde kun tiedetään miten paljon vierasjoukkue Palace kärsii maalinteko ongelmista. Siihen kun lisätään vielä, että pelataan Tottenhamin kotona niin ei se maalinteko ainakaan siitä yhtään helpoitu. Tämän kohteen otin pääkohteeksi ja otin vielä lapulle alle 2.5 maalia kanssa kertoimella @2.75.

Tottenhamilla on ollut viime aikoina pelejä paljon kun on ollut Valioliigaa, Mestarien liigaa ja Carabao cuppia, hyvin on kuitenkin joukkue pelannut kun sarjataulukossa joukkue löytyy kolmantena ja Mestarien liigassa joukkue johtaa lohkoaan ja on varmistanut jatkoonpääsyn. Joukkue pelaa tämän kauden Wembley stadionilla evakossa kun heille rakennetaan uutta stadionia ja alkukaudesta oli puhetta miten joukkue siellä onnistuu pelaamaan, mutta puheet olivat turhia sillä hyvältä se peli on Wembleylläkin näyttänyt. Kotona joukkue on päästänyt kyllä enemmän maaleja kuin vieraissa ja mikä pistää silmään niin tehnyt vähemmän maaleja myös kotona kuin vieraissa. Mikä varmaan tuota kerrointa on nostanut niin on joukkueen ykkösmaalivahdin Hugo Llorisin poissaolo, mutta en usko että se tuohon kaatuu.

Crystal Palace lähtee hakemaan tänään kauden ensinmmäistä vierasmaalia, joukkue on pelannut viisi vierasottelua tekemättä maalia ja kun joukkueelle on tehty 12 maalia niin aika rumat lukemat on vieraspelaamisesta. Joukkue on kuitenkin alkanut näyttämään heräämisen merkkejä kun kotona on voitto tullut Chelseasta ja edellisestä kotiottelusta joukkue sai pisteen West Hamilta ja palloa saatiin maaliin asti. Vaikka joukkue on onnistunut maalinteossa niin en usko, että vieraissa ensinmäistä maalia joukkue juhlii Tottenhamin vastaan.

Muutenkin uskon että tänään tullaan tässä ottelussa näkemään vähä maalinen ottelu ja jos tulosta lähden veikkaamaan niin laittaisin 1-0 tai 2-0 lukemat.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

AHL   Wilkes-Barre/Scranton - Hersey Bears

valinta, Wilkes-Barre/Scranton AH -1 kertoimella 1.95 Unibet. alkamisaika:22.05

 

Tosiaan päiväys meni vahingossa Amerikan tapaan :D

kotijoukkue pääsee tähän peliin selvästi tuoreemmilla jaloilla, kun vierailla tässä painaa matkustaminen ja kova pelitahti, kun sen edellisestä pelistä ei ole kulunut edes vuorokautta, ja kyseessä on kolmas peli kolmeen päivään, niin on sanomatta selvää, että sillä on todella haasteellinen iltapuhde, yhtä Itäisen konfrenssin kärkinippua vastaan! Wilkes-Barre/Scrantonin kausi käsittää yhdeksän ottelua maalierolla 38-25 ja tappioita ei ole kuin kaksi, vieraiden vastaavat lukemat on yhdestätoista pelistä on 28-46 ja etenkin vieraissa se on ollut kuudessa pelaamastaan ottelussa pisteautomaatti, viidellä tappiolla joista yksi on tullut jatkoajan jälkeen. Yksi noista tappioista on tullut vieraissa juurikin illan vastusta vastaan, kun Wilkes-Barre/Scranton oli parempi 3-2

 

Mutta tosiaan, tänään ei ole paljoa enempää luvassa, kun vieraiden rasitus on ilmeinen, niin tässä voi olla repeämis vaaraa,  mutta tasan maalin voitolla panos takaisin ja yli maalin voitolla rahat taskuun.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

La Liga 2, Espanja

Aiheeseen liittyvä kuva Osasuna - Granada Kuvahaun tulos haulle granada logo 

Valinta: X2 @1.83 Bet365

Klo. 19.00

Taas kaksi viimekaudella La Ligassa pelannutta seuraa kohtaavat. 

Kerrankin lyön vieraiden puolesta La Liga 2:ssa. Granada yllätti odotukset kun viime vieraspelissään voitti sarjan parhaan kotijoukkueen Numancian. Sen jälkeen joukkue kaatoin Lorcan kotonaan 4-1 ja tänään vastaan asettuu Osasuna, joka on kuudesta kotiotgelustaan voittanut vain kolme. Osasuna on pelannut nyt kolme edellistä peliä kaikki tasan. Ja vastassa on ollut heikompia joukkueita, kuten Barcelona B sekä Zaragoza. Mm. sarjan jumbosijalla oleva Sevilla B pystyi pelaamaan tasan Osasunan kanssa Osasunan kotikentällää.

Granada on niin hyvässä vireessä, että uskon ainakin tasapeliin joukkueen tässä venyvän. Joukkue on muutenkin hävinnyt vain kaksi pelatusta kuudesta vieraspelistä, joka on hyvä saavutus ottaen huomioon kotiedun tässä sarjassa. 

Osasunan hieman heikohkon vireen ja Granadan päinvastasen vireen takia lähden tällä kertoimella Granadaa kyllä pelaamaan. Ganada DNB myös erittäin hyvä kohde ja saa @3.10 kerrointa Unibetiltä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

rockets.png.9fe22e4e949a5595a9f5ffd402d6c6b0.pnguta.png.31afc7ee80aefd9aad15b3c07ed4cee7.png

Koripallo, NBA

Houston Rockets - Utah Jazz

Vihje: Houston Rockets -6.5

Kerroin: 1,88

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 02:00

- Kotijoukkue Houston Rockets on aloittanut kautensa vahvasti seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla jakaen läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallitsevan mestarin GSW:n kanssa. Houston Rockets on tämän kauden alun pelannut lähes kokonaan vieraissa mutta mahtuu sinne sentään kolme kotiotteluakin tähän mennessä. Houston Rockets on pelannut hyvin molempiin suuntiin ja voittanut otteluitaan vakuuttavilla ja selvillä eroilla vastustajistaan. Vieraissa Rocketsilla on kulkenut hyvin ja saldona onkin 6 voittoa ja yksi tappio kun taas kolmesta kotiottelusta on jäänyt käteen vain yksi voitto ja kaksi tappiota. Rockets on kohdannut kotonaan Mavericksin, Grizzliesin ja 76ersin, ja noista kaikista kolmesta ottelusta oletin Rocketsin voittoja mutta vain yksi jäi käteen. Yhtä kaikki Rockets on pelannut silti erittäin vahvasti ja hyvin ja oletan että yöllä joukkue pesee kasvonsa ja vakuuttaa myös kotiyleisön tekemisellään sillä viime vuonna Rockets oli todella vakuuttava ja hyvä kotijoukkue. Houston Rockets on keskimäärin tehnyt 107,2 pistettä per peli joka on liigan keskikastia ja puolestaan päästänyt 102,6 pistettä per peli joka on hiukan liigan keskikastia parempaa.

 - Vierasjoukkue Utah Jazz on aloittanut kautensa myös ihan hyvin viidellä voitolla ja neljällä tappiolla. Utah Jazz on pelannut erinomaisesti tällä kaudella kotihallissaan saldona 5 voittoa kuudesta pelistä mutta vieraissa ei ole joukkueella kulkenut olleenkaan ja saldona onkin ikävät kolme tappiota kolmesta pelistä. Utah Jazz on tällä kaudella pelannut oikeastaan melkein kaikki ottelunsa ennakkoon heikommista vastustajista mutta on joukkue myös tällä kaudella kohdannut Clippersin ja Thunderinkin, Jazz pelasi huippupelin erityisesti puolustaen Thunderia vastaan ja Jazz voittikin tuon ottelun kotonaan komeasti luvuin 96-87. Clippersiä vastaan vieraissa kuitenkaan peli oli hyvin heikkoa Jazzin puolelta ja turpaanhan sieltä tulikin 102-84 luvuin vieraissa. Utah Jazz on keskimäärin tehnyt  98,1 pistettä per peli joka lähes sarjan häntäpäätä, mutta sitä se ollut jazzin puolelta jo monta kautta kun joukkue pelaa hyvin hidas tempoista ja puolustusvoittoista peliä. Utah Jazz on keskimäärin päästänyt 96 pistettä per peli joka on aivan liigan kuuminta kärkipäätä.

- Mielenkiintoinen ja viihdyttävä ottelu tälläkin kaudella kahden hyvin pelanneen joukkueen välillä. Utah Jazz on pelannut erinomaisesti kotihallissaan mutta vieraissa joukkueen pelaaminen on ollut todella heikkoa ja on tuntunut siltä että Jazzin pelaaminen kotipelien ja vieraspelien välillä on sama ero kuin yöllä ja päivällä. Jazz on pelannut todella hyvin puolustuksen kannalta ja onkin päästänyt keskimäärin vain 96 pistettä per peli mutta vieraissa tuo puolustus ei ole toiminut vaan jopa Phoenix Suns, yksi liigan huonoimmista joukkueista piti Jazzin puolustusta lähes pilkkanaan kun Suns voitti kotonaan Jazzin 97-88. Ottelusta on hyvä odottaa suhteellisen hidastempoista ja puolustusvoittoista peliä, kuitenkin nyt pelataan Houston Rocketsin kotihallissa ja se on suuri miinus Jazzin joukkuelle. Houston Rockets on tällä kaudella pelannut erinomaisesti ja he ovat tähän otteluun tultaessa parempi joukkue, kotiedun turvin Rocketsin pitäisi onnistua pesemään kasvonsa Jazzin kustannuksella ja vakuuttamaan heidän kotiyleisönsä hyvästä pelaamisesta, uskon että Rockets onnistuu tuossa sillä Jazz on surkea vierasjoukkue, Rockets ottaa vakuuttavan voiton yön ottelusta.

.NBA 2017-2018 Osuneet 10 Hävityt 4

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites
20 tuntia sitten, Kalastaja said:

Valioliiga Chelsea - Man U valinta Man U DNB kertoimella 2.18 Unibet.

alkamisaika: 18.30

 

Sunnuntain huippu ottelu, jonka Yle näyttää kaikenlisäksi! 

Mourinhon joukkueista sanotaan, että ne ovat parhaimmillaan toisella kaudella, kun itse mestari on ruorissa ja todellakin näyttää siltä, että mou on saanut käänettyä pikku hiljaa kurssia kohdilleen, ja manu on alkanut palaamaan taistelemaan kärkikahinoista.

 

Manun koko puolustus on ollut kauden pitävin, kun sille ollaan tehty ainoastaan neljä maalia kymmeneen otteluun ja on hyvin luultavaa, että peli sijoittuu vähämaalisen tasapelin ja niukan Manun voiton väliin, joten otetaan tasapeli riski pois n Manun voitolla rahat taskuun.

 

Pelionnea!

ihan oikea valinta huomioiden chelsean aneemisuuden romaa vastaan, tilastomiinuksena manu ei ole voittanut stamford bridgellä viiteen vuoteen

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 NC Dinos - Hanwha Eagles 1x2:1 2.00 (Bet365)   Eilen Dinot hävisivät 4-7, joten tänään on revanssin paikka. Dinon alotussyöttäjä on voittanut 3 matsia ja hävinnyt yhden, kun vieraiden vastaavat statsit on 1 voitto ja 2 tappiota. Syöttäjäedun vuoksi ja eilisestä tappiosta sisuuntuneina Dinot voittavat tänään.
    • Pöytätennis, Setka Cup Gudimenko - Babenko Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.20 Alkamisaika: 20:20 - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän. 1-3 mutta avauserä Gudimenkolle
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Honchar Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.10 Alkamisaika: 20:00 - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu. 1-3 mutta avauserä Zhurballe
    • Jääkiekko Mestis klo 18.30 IPK - Ketterä 1.erä 1x2: 2 3.45 (Unibet)   Ketterän eka erän voitto lapulle. Se on kausi ohi jos ei tänään voittoa napsu, joten toiveissa vahva ottelun alku ja eka erässä johtoon ja matsin voittoon.
    • League 1 / Jalkapallo Englanti Portsmouth - Barnsley Both Teams To Score: Yes @ 1.71 Marathonbet Alkaa 21:45 Portsmouthin(1.) seitsemässä viimeisessä sarjassa pelatussa kotiottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Vastaavasti Barnsleyn(5.) kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa tehtiin maali molempien joukkueiden toimesta. Portsmouth ja Barnsley tekivät molemmat vähintään yhden maalin joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Marathonbetillä tarjolla markkinatoppi (esim. William Hill 1.61).
×
×
  • Create New...