Jump to content

Recommended Posts

khl bet 365 kohteeseen narrien voitto -1 kerroin 1.85. 
vladivostokista tulee vieraita ilmalaan. ja jokereille on viime matsit ollut kovia ali kertoimia ettei kohdetta ole ollut järkeä pelata. Admiral lentää suoraan japanin ja kiinan lähistöltä stadiin. lentomatka on ollut n 12h. ja aika ero on suurinta mahdollista luokkaa. joukkue on tosin päässyt lepäämään. 
ihmeen vähälle huomiolle jäi jokerien viime keskiviikon voitto omskista. joukkue kuuluu sarjan isoihin ja on erittäin laadukas. jokerit otti hieman onnekkaan  alun jälkeen vakuuttavan voiton. omskin maalivahti toisen erän huippu torjunnat pitivät lukemat siedettävinä.
 admiral on työteliäs joukkue. mutta materiaali puolella ei millään pärjää isommille seuroille. esim vierailijoiden päästetyt maalit kertoo aika paljon. he on päästäneet 78 maalia kun jokerien vastaava lukema on 48! jokerit on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa. ja se on niin kova juttu ettei moni sitä ymmärrä. syitä siihen on tiivis viisikko ja jokainen pelaajan halu voittaa kaksin kamppailuja. totta kai zapolskin loistavat otteet. mutta ei zapo ole joutunut lähellekkään samaan kuin viime kaudella jolloin ongelmia oli. yksikään maalivahti ei nykytasolla pärjää kovissa ammatti lais sarjoissa jos viisikko edessä vuotaa. mutta varma maalivahti peli myös vaikuttaa parantavasti hyvään viisikkopelaamiseen. eli homma on käänteinen. tolvasen kenttä jäi maalitta ja uskon Joensuun palaavan eelin ja normanin ketjuun. marja mäki pelasi ihan ok mutta hänen paikka ei ole parhaassa kentässä. siitä huolimatta omsk kaatui vakuuttavasti ja jokereilla ei ollut ottelussa mitään hätää. admiral pelaa paljon tiukkoja matseja mutta materiaalin kapeudesta johtuen ei pysty kääntää niitä voitoiksi. heillä pistepörsissä on sijalla 28 yksi pelaaja v tkachev tehoilla 10x13. hän on ainoa 50 parhaan pörsissä.  jokereilla oikeastaan riittää ratkaisijoita joka kentässä. ja varsinkin viime pelissä wirtanen laidoillaan palola ja jormakka oli meidän paras kenttä. itselle wirtasen hyvä peli on yllätys. olen pitänyt häntä vain 4 ketjun hyvänä sentterinä joka pelaa puollustus pään hyvin ja toimii jarrukentässä.  ykkösen kapteeni peter reginin peliä on ruikutettu .hänen vaisua pelaamista. en itse sitä ymmärrä. koska hän taistelee kaksin kampailuissa ja kun pelejä katsoo niin kyllä he luovat maalipaikkoja. viime kaudella pisteiden teko oli pelkästään hänen kentän varassa. ja ylivoimassa sai pelata 1min 30 aikoja koska kakkos ylivoima ei toiminut. hänen ketjua kuormitettiin koska muut ei pystynyt pisteiden tekoon. lisäksi pelasi o neilin kanssa paljon . o neil on nyt meidän paras sentteri. ja kun joukkueen peli menee huippu tasolla on  mielestäni typerää etsiä negaatioita liikaa hänen pelistään. nythän tolvasen kenttä on ykkös ylivoimassa ja regin pelaa loput mitä saa. joten tilanne on aivan eri. itse uskon hänen olevan tärkeä palanen pudotus peleissä. ja jos valmennus ei olisi tyytyväinen häneen niin olisi nykyisessä tilanteessa penkitetty.  en usko tänään jokerien pelin tason notkahtavan. mutta jos tullaan takki auki niin admiral kyllä kykenee voittamaan. he pystyvät kamppailemaan vahvasti kaksinkamppailuissa. viime pelissä jokerit otti vain kaksi jäähyä ja toivottavasti tänään määrät pysyy samana. ps lähtökohdat otteluun niin kerroin on siedettävä. ei paljoa eroa omskiin joka oli selkeästi parempi joukkue. pelionnea

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Snooker, Northern Ireland Open

Mike Dunn - Mark Williams

Vihje: Mark Williams -2.5

Kerroin: 1.85

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 16:00

Pohjois-Irlannissa ollaan päästy puolivälierävaiheeseen Northern Ireland Openin muodossa. Hieno turnaus on tähän asti tämä ollut ja myös puolivälierissä on tarjolla hyvää snookeria kun maailmanlistan 48. Mike Dunn kohtaa maailmanlistan 16. Mark Williamsin. Maailmanlistan 48. Englantilainen Mike Dunn on kokenut kehäkettu sillä ikää mieheltä löytyy jo 46-vuotta. Mike Dunnin yksi parhaimmista kausista oli ehdottomasti 2015-2016 jolloin Dunn oli todella hyvässä pelivireessä. Mike Dunn on pelannut tässä Northern Ireland Openissa hyvin voittaen kaikki pelinsä suht ehjällä peruspelillä hiukan jopa yllättäenkin maailmanlistan 24. Michael Holtin ja nyt viimeisimpänä maailmanlistan 22. Joe Perryn molemmat luvuin 4-1.  Maailmanlistan 16. Walesialainen Mark Williams on pelannut myös tässä turnauksessa vakuuttavasti vaikka Williamsin vastustajat eivät olekkaan olleet aivan yhtä kovia kuin Dunnilla, on Williams kuitenkin pelannut hyvää snookeria ja voittanut muunmuassa maailmanlistan 32. Tom Fordin puhtaasti 4-0 ja nyt viimeisimpinä maailmanlistan 25. David Gilbertin luvuin 4-2. Best of 9 ottelu kyseessä tässä puolivälierässä ja otteluun lähtee odotetusti suhteellisen suurenakin suosikkinina Mark Williams mutta kuitenkin hyvin ansaitusti. Williams on tällä hetkellä snookerin ihan kärkipään pelaajia ja on tällä kaudella pelannut vakuuttavan hyvää snookeria toisin kuin Mike Dunn joka ei ole tänä vuonna hirveämmin loistanut. Mike Dunn on vuosien valossa pärjännyt hyvin Mark Williamsia vastaan mutta nyt kuitenkin eletään nykyhetkessä. Mike Dunn on yllättänyt tässä turnauksessa jo pariin otteeseen mutta tämän päivän ottelussa en näe sitä tapahtuvan kovassa vireessä olevaa ja tässä kohtaa turnauksen voittajasuosikkia Mark Williamsia vastaan. Uskon että Mark Williams marssii tästä ottelusta hyvin vakuuttavasti välieriin sillä hänellä on myös hampaankolossa varmasti viime vuodelta samaisesta turnauksesta jotain sillä hän tippui puolivälierissä tuolloin. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

pelicans.vef717f91.pngkarpat.vebf0ce81.png

Jääkiekko, Liiga

Pelicans - Kärpät

Kärpät @2.25 Coolbet

KLO: 18.30

Kovassa tappiokierteessä oleva Lahden Pelicans saa vastaansa tänään sarjakärjen. Alkuun mainitaan heti kättelyssä että Pelicans on edellisen kerran onnistunut Kärpät kaatamaan reilu vuosi sitten. Lahtelaiset ovat viimeaikoina kärsineet lukuisista poissaoloista ja tuo on ainakin omanpään pelaamisessa näkynyt. Tähän kamppailuun joukkue saa muutamia söörejä takaisin, mutta edelleen puolustuksesta puuttuu Kousa / Rowley. Lahtelaisten rosteri on siis elänyt jatkuvasti ja on itseasiassa elänyt jälleen uusiksi tähänkin matsiin. Paljon on pitänyt töitä tehdä jotta tuo alavireisyys vaihtuisi nousukiitoon. Pelsujen maalilla pelaa tänään Janne Juvonen. Herralla on 5 peräkkäistä tappiota niskassaan eikä numerotkaan valehtele. Vaikka Pelicans on ollut vahva hyökkäyspäässä niin pelkällä tuolla osa-alueella ei valitettavasti Kärppiä kaadeta. Eli Kärpät. Mitähän tähän nyt sanoisi. Oululaisjoukkue näyttää toimivan lähes täydellisesti. Jopa osittain "robottimaisesti" pelaava Kärpät on syystäkin sarjan piikkipaikalla. Joukkueen yhtenäisyys on huippuluokkaa eikä heikkoja osa-alueita oikeastaan löydy. Henkilökohtaisiin virheisiin on Kärppien synkimmät hetket tälle haavaa sijoittuneet, mutta viisikkopelissä vertaansa vailla. Vieraat painavat nyt 7 ottelun voittoputkessa ja eroa toisena olevaan Tapparaan on taulukossa kertynyt jo seitsemän pistettä. Joukkueen maalilla pelaa tänään Jussi Rynnäs. Mies astelee tolppien väliin vasta toista kertaa marraskuulle ja onkin mielestäni se ainoa kysymysmerkki kärppälaumassa tänään. Viimeisen komennuksen jääaika jäi myös muutamiin minuutteihin joten aikaa edellisestä pelatusta ottelusta on yli kuukausi. Mies on kuitenkin perusvarma liigaveskari, joka saa hyvää tukea pakistolta joten pidetään tämä vain pienenä "miinuksena." Erikoistilanteet voivat nousta tänään suureen rooliin ja tähän suuntaan poronvoimakin kallistuu. Pelicans on liigan tehokkain YV-joukkue ja Kärpät heti kolmanneksi paras. Erot kolmen kärjessä marginaaliset, ylivoiman osalta. Alivoimatilastoissa Kärpät pitää kuitenkin piikkipaikkaa lukemalla 92,11%. Melko kova lukema sanon minä. Pelicans AV, on sekin ollut kohtalaista 84,40%. Kokonaisuutena Oulun Kärpät on huomattavasti laadukkaampi joukkue ja pistepörssiä seuraavat ovat asiasta todennäköisesti samaa mieltä. Kertoimet tähän otteluun minun mielestäni selittyy sillä, että vastakkain on tappioputki vs. voittoputki sekä hiukan historian havinaa. Joku tuolla chatissa aikanaan mainitsi, että on idiotismia lyödä kuumaa joukkuetta vastaan joten tämä kiteyttäköön valintani. Suoralle voitolle minun mielestä liian kova kerroin joten lähtee peleihin jopa isommallakin panostuksella. 

Poronvoima on myös sitämieltä, että Oululaisten 3-4 ketjut saattavat tuottaa poikkeuksellisen paljon päänvaivaa pelsuille. Paskamainen pelitapa etenkin Sailiolla.

Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SM-Liiga-Logot_0013_Lukko.png.200x200_q8SM-Liiga-Logot_0003_Saipa.png.200x200_q8

Jääkiekko, Liiga

Lukko - SaiPa

Lukko -1,5 @2.50 Unibet

KLO: 18.30

Raumalla pelataan ja 3 ottelun tappioputkessa pyörivä SaiPa saapuu Kivikylän Areenalle. Vähän se aina pelottaa sanoa ääneen, mutta nyt on mielestäni lötöä tarjolla :D. Sputnikien peli on viimeaikoina ollut melko ailahtelevaa. Joukkueen hyökkäyksistä, joista voidaan edes kuvitella syntyvän maali, suurimman osan on saanut aikaan 1.ketju. Viimeistelyssä on edelleen roimasti parantamisen varaa. SaiPa päättää hyökkäyksensä usein laukaukseen eikä tietoisesti aja peliä kulmiin. Toiseen aaltoon haetaan vimmatusti paikkoja ja samalla ajetaan useamman hyökkääjän voimin maalille. Vähän semmosta toivotaan toivotaan meininkiä minun mielestä. Lukko puolustaa vähintään 4 äijjän linjassa ja ohjaa peliä puolestaan kulmiin. TPS muummoassa oli vaikeuksissa edellispelissä tämän asian kanssa Lukkoa vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällekaudelle kertaalleen Lappeenrannassa ja tuo ottelu päättyi Sputnikien tylsään 1-0 voittoon. Tuossa ottelussa Frans Tuohimaa pelasi voiton SaiPalle eikä Kaapo Kähköselle Lukko-maalilla kertynyt kuin 14 torjuntaa. SaiPan maalille luistelee kuitenkin tänään Jussi Markkanen. Pitkän tauon jälkeen joku hullu on saanut päähänpiston laittaa mies vielä jäälle. Pakko sanoa fanina, että ei helvetti vaikka kuinka olet torjunut Stanley Cupin finaaleissa niin ikää tulee ja vuodet vierii. Poronvoiman mielestä Markkanen on pelinsä pelannut ja on aika antaa tilaa muille. Ennen loukkaantumistaan mies esiintyi liigajäällä 86min ja 17sek. Vaivaiset 11maalia selän taakse noissa peleissä ja hyvää yötä. Ehdottomasti SaiPan kompastinkivi tänään ja uskon että tekee jopa tilaa tuohimaalle tänään. SaiPa painii ongelmien kanssa osittain siksikin kun muutama kaveri saatiin sairastuvalta takaisin eikä tempoon ole päästy vielä kunnolla kiinni. Todella vaikea peli saipalle tänään väitän minä. Raumalla sensijaan on aihetta hymyyn. Joukkue on saanut riveihinsä mukaan Peter Tiivolan ja ikiloukkaantuneen Lauri Tukosen. Tiivola oli lähellä maalintekoa viimepelissä ja esiintyi todella pirteästi muutenkin. Tukonen ratkaisi voittolaukausten jälkeen voiton Lukolle 17.11 pelatusta ottelusta Pelicansia vastaan ja on ollut positiivinen yllätys. Erikoistilannepelaaminen puoltaa tänään isäntiä. Liigan toiseksi paras AV on raumalaisilla ja SaiPan YV(onko sellaista?) luokatonta, vaikka 3yv-osumaa Hifkiä vastaan tekikin. Raumalaiset saivat tepsiä vastaan yhden ylivoimamaalin ja muutenkin joukkue sai pitkiä myllyjä vastustajan puolustusalueelle. Lukon maalilla pelaa tänään Kaapo Kähkönen. Eniten pelattuja otteluita liigan maalivahdeista ja on liigan kovin molari tällähetkellä väitän. Tilastojen valossa Vehviläinen / Tirronen menee hiukan edelle, mutta ottelumäärät ovat myös toista luokkaa noilla herroilla. Tähän raumalaisten peli ei siis ainakaan kaadu. Raumalaiset ovat kotijäällään olleet murskaavia. Ainoastaan yksi tappio on 11 kotipelistä tullut ja sekin Kärpille. 10 voittoa kotihallissa on todella kova suoritus tähän saakka. Viimepelien perusteella Lukko tulee olemaan jalalla parempi ja pyrkii pitämään kiekkokontrollin. SaiPan mahdollisuudet piilee vastaiskuissa, mutta surkea viimeistely vs. Kähkönen ei jätä sijaa maaleille. Lukko on poronvoiman mielestä tähän saumaan erittäin kovassa iskussa ja sputnik taas ei. Kotietu huomattava ja osa-alueet menee kyllä kaikki Lukolle myös. Saipan 9 tappiosta varsinaisella peliajalla 8kpl on päättynyt vastustajan yli 1,5maalin voittoon. Koska olen vakuuttunut Lukon voitosta niin otetaan tätä kohdetta poikkeuksellisesti tasoituksella. SaiPa osoitti heikkoutensa Ässiä vastaan viimepelissä ja Markkanen on maalilla tänään joten tulosveikkaus 5-1. 

Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.21:00

Heilbronner  Heilbronner - Lausitzer Fuchse  Lausitzer Fuchse

Heilbronner @2.25 Unibet

Heitetääs ilmoille Saksan del2 kiekosta Unibetin toppikerrrointa.

Tämä on häntäpään taistoa.Heilbronner on toistaiseksi sarjan huonoin kotijengi.Heilbronner on kotonaan saalistanut yhtäpaljon pisteitä mitä vieraspeleistään,joten kotipelit on ollut sillä vaikeaa.Parannusta siihen on nyt nähtävissä,kun Heilbronner on nyt ottanut kotonaan kaksivoittoa putkeen.Nyt siihen olisi jälleen mahdollisuus,kun vastaan tulee taulukossa sen edellä oleva Fuchse.Fuchse on 9 käymästään vierasottelusta voittanut kahdesti.Lisäksi sillä on vieraissa maalinteko ollut hankalaa ja kuudessa edellisessä vierasmatsissa se on kyennyt 7 osumaan,mikä mielestäni on vähän.Heilbronnerin maalisuhde on noissa kahdessa viimeisessä kotiottelussa 11-3.Voitolla Heilbronner kipuaisi viivanpäälle,joka luulisi sille maistuvan,mutta kattooko pelaajat taulukkoa,luulisin että mulkaisevat ja luulisi se kiinnostavan,mutta onko siitä hyötyä vaiko haittaa jos sitä ajatellaan liikaa.

Heilbronnerin hyvä tämänhetkinen vireys(kuntopuntarin 3) vastaan kuntopuntarinviimeinen Fuchse ja Unibetin toppi niin otetaan kotijoukkueesta koppi.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...