Jump to content

Recommended Posts

La Liga 2, Espanja

Sevilla B - Real Oviedo

Valinta: Real Oviedo DNB @1.80 Coolbet

Klo. 13.00

Eilen Numancia pelasi odotetusti tasan Osasunan kanssa ja vihje napsui. Tänään taas sarjasta tippumaisillaan oleva Sevillan B joukkue kohtaa Real Oviedon

Sevilla B

Sevilla B on tällä hetkellä yksi sarjain heikoimmin suorittaneista joukkueista. 18 ottelusta joukkue on kyennyt voittamaan vain yhden, joka oli erittäin outo vierasvoitto Granadasta. 9 kotiottelustaan taas joukkue ei ole voittanut yhtään, joten toivo sarjassa pysymisestä on jo lähes menetetty.

Real Oviedo

Kertoimissa Oviedo ei otteluun järjettömänä ennakkosuosikkina lähde, vaikka omasta mielestä toisin on. Joukkue pelaa tällä hetkellä ehkä sarjan parasta jalkapalloa ja joukkueen vire tällä hetkellä on sarjan toiseksi paras. Edelliseen viiteen peliin joukkue on myös heiluttanut vastustajan verkkoja 9 kertaa, joka myös on sarjan toiseksi paras saldo. Edellisestä viidestä pelistä joukkue on voittanut 4. 18 kierroksen jälkeen joukkue on sijalla 7. ja hävinnyt vain viisi peliä. Joukkue kohtaa yhden heikoimmin suorittaneista joukkueista ja DNB vedosta tarjotaan 1.80 kerrointa joten siihen kannattaa tarttua. Vaikka tasapeli tästä nyhvättäisiinkiin niin saa sentään panoksen takaisin.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jupiler League Belgia jalkapallo

Charleroi-Genk

Charleroi @2.40 Paf

Klo 19:00

 

Otetaanpas Belgian jalkapallosta hyvin pelannutta kotijoukkuetta lapulle ja kerroin on mielestäni erittäin hyvä. Charleroi otti viime viikon sunnuntaina ison voiton vieraissa Anderlechtista lukemin 1-3. Muutenkin joukkue on pelannut todella hyvin ja löytyy sarjataulukosta sijalta kaksi. Joukkue porskuttaa kovassa kunnossa tällä hetkellä kun kuudesta edellisestä ottelusta joukkue on voittanut viisi ja ottanut yhden tasapelin, maalierolla 13-4!. Joukkue on tehnyt toiseksi eniten ja päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja liigassa tällä kaudella ja hyökkäyspäässä on onnistuneet hienosti Rezaei ja keskikenttämies Benavente, he ovat yhdessä takoneet 15 maalia 18 otteluun. Varsinkin Benavente on monipuolinen pelaaja kun häntä peluutetaan keskellä tai alempana keskikenttämiehenä puolustuksen tukena. Kotijoukkue on hävinyt kotiluolassaan vain kerran kun sarjakärki Club Brugge haki pisteet, muuten joukkue on voittanut viisi ottelua ja kolme tasapeliä.

Vieraaksi tänään saapuu Genk joka löytyy sarjataulukosta sijalta kymmenen. Joukkue yrittää päästä tänään voitonmakuun sillä joukkue ei ole ottanut täysiä pisteitä edelliseen kolmeen otteluun, tänäänkin siitä on tulossa erittäin vaikeaa. Genk on pelannut paremmin tällä kaudella vieraissa kun kotona, joukkue on myös kaatanut vieraissa samoin kuin kotijoukkuekkin Anderlechtin ja kotona joukkue on kaatanut myös sarjakärjen Club Bruggen. Genkiltä näyttäisi puuttuvan kokoonpanosta pelaajia tai on vielä epävarmaa pelaaminen mm. Uronen, Samatta(joukkueen toiseksi paras maalintekijä) ja Malinovskyi.

Varmasti on tulossa tasainen peli mutta uskon kotijoukkeen etuun pelata kotona ja heidän kovaan kuntoon tällä hetkellä, pieni tasapelin riski tässä kyllä on mutta luotetaan silti kotijoukkueeseen!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WHL, Kanada/USA, jääkiekko

Everett Silvertips - Portland Winterhawks

Valinta: Everett Silvertips (1X2)

Kerroin: 2.81

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 2:05

 

Liigan parhaisiin kuuluva Portland Winterhawks on ollut heikohkossa vireessä voittaen ainoastaan 2 ottelua edellisestä 9:stä. Joukkueesta on vielä tämän viikon aikana poistuneet kärkipään hyökkääjistä USA:n U20-maajoukkueeseen liittynyt Kieffer Bellows (31 ottelua, 19+21=40), Tanskan U20-maajoukkueeseen liittynyt Joachim Blichfeld (26 ottelua, 13+17=30) sekä Suomen U20-maajoukkueeseen liittynyt ykköspakki Henri Jokiharju (31 ottelua, 7+30=37).

Viime yön ottelussa (ensimmäinen näiden pelaajien poissaollessa) Winterhawks hävisi tällä kaudella ensimmäisen kerran Spokane Chiefsille 3-6 (Chiefsillä merkittävinä poissaoloina hyökkääjä Kailer Yamamoto (USA U20) ja puolustaja Filip Kral ( Tšekki U20)). Tämä on sikäli merkittävä huomio, että aiempia kauden keskinäisiä (6 ottelua) Winterhawks oli vienyt mennen tullen, joten uskon poissaolojen heikon vireen lisäksi näkyneen tässä.

Nyt vastaan asettuva Everett Silvertips on ollut kovassa vireessä voittaen 9 edellisestä 10:stä ottelusta. Suuri ansio tästä kuuluu tosin tähtimaalivahti Carter Hartille, joka on nyt Kanadan U-20-maajoukkueen mukana. Hänen poissaolonsa tuo epävarmuutta, mutta viime yön ottelussa varamaalivahti Dustin Wolf pelasi heikohkoa Prince George Cougarsia vastaan nollapelin (4-0).

Joukkueiden kauden aiempien keskinäisten otteluiden voitot ovat 3-2 Everett Silvertipsille.

Tällä kertoimella ehdottomasti pelaamisen arvoinen!

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Snooker, Scottish Open

Neil Robertson - Cao Yupeng

Vihje: Neil Robertson -2.5

Kerroin: 1.60

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 15:00

Scottish Open huipentuu finaaliin jossa kohtaavat maailmanlistan 20. Neil Robertson ja maailmanlistan 67. Cao Yupeng.

- Maailmanlistan 20. Australialainen Neil Robertson on hyvin rutinoitunut ja kokenut snookerin pelaaja sillä ikää mieheltä löytyy 35-vuotta, ammattilaisuransa Neil Robertson snookerin parissa aloitti jo vuonna 1998. Neil Robertson on hyvin kokenut ja hyvin menestynyt snookerin pelaaja sillä mieheltä löytyy viime vuosilta mm. Hong Kong Masters 2017 voitto, Riga Masters 2016 voitto sekä UK Championship 2015 voitto, myös muita upeita voittoja kokenut Australialainen pelaaja on urallaan kerännyt. Tässä Scottish Openissa Neil Robertson on pelannut melkeimpä tämän kauden ehkäpä parasta snookeria voittaen mm. puolivälierissä maailmanlistan 37. Xiao Guodongin ja nyt eilen välierissä maailmanlistan 5. John Higgins vakuuttavasti luvuin 6-3.

- Maailmanlistan 67. Kiinalainen Cao Yupeng on myöskin tässä kohta kuusivuotisella urallaan saanut kokemusta ja hyvää pelikäsitystä, mieheltä löytyy ikää 27-vuotta, ammattilaisuransa Cao Yupeng aloitti vuonna 2011. Cao Yupeng on lahjakas snookerin pelaaja vaikka kokemusta löytyykin huomattavasti vähemmän kuin nyt vaikkapa Neil Robertsonilta tai muilta tämän hetken snookerin kärkinimiltä. Cao Yupeng on pelannut tässä Scottish Openissa hyvin vakuuttavasti ja on jopa hyvinkin yllätyksellisesti jopa finaalissa asti, Cao Yupeng on voittanut tässä turnauksessa mm. neljännesvälierissä maailmanlistan 37. Tom Fordin, puolivälierissä maailmanlistan 23. Ricky Waldenin ja eilen pelatussa välierässä maailmanlistan 3. Judd Trumpin hienosti huikean thrillerin jälkeen luvuin 6-4.

- Scottish Open huipentuu hienoon finaaliin jossa kohtaavat kaksi tällä hetkellä hyvässä vireessä olevaa snookerin pelaajaa. Best Of 17 kaavalla mennään tässä finaalissa niin kuin useimmiten finaaleissa pelataan. Cao Yupeng on pelannut huikeasti tässä turnauksessa mutta en vain näe hänen voittavan tätä finaalia huikeasti pelannutta ja huomattavasti enemmän kokenutta Neil Robertsonia vastaan. Neil Robertson on pelaajista, taitavampi, varmempi, ja paremman paineensietokyvyn omaava pelaaja tässä finaalissa sillä häneltä löytyy kokemusta finaaleista vuosien takaa. Neil Robertson voittaa tämän Scottish Openin hyvällä pelillä varmasti mutta en mihinkään aivan hirveisiin murskajaisiin sentään usko. Tulosarvio 9-6/9-5

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Italia Serie A

Aiheeseen liittyvä kuvaBenevento - Spal Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 19:00

Valinta: Benevento @2.88 (BetVictor)

Serie A:ssä on tänään tuttu sunnuntain iso kierros ja tässä illan kamppailussa kohtaavat sarjanousijat ensimmäistä voittoaan metsästävä Benevento ja Spal. Spalin taival Italian korkeimmalla tasolla alkoi erittäin hyvin kun liigan kärkijoukkue Lazio pelasi tasurin Spalin kanssa ja se oli heti ekassa pelissä piste laariin. Ensimmäisessa kotipelissä juhlittiin lisää kun Udinese kaatui maalirikkaassa pelissä 3-2. Mutta noiden pelien jälkeen on tullut paljon häviöitä, 1 voitto ja loput on ollut tasureita. Spalin materiaali ei ole mitenkään liigan kärkitasoa, joten tippumista takaisin Serie B:hen on ihan odotettavissa. Beneventon kausi on ollut järkyttävän huono ja 16 pelin jälkeen Benevento vieläkin metsästää ensimmäistä voittoaan. Beneventolla ei ole onnistunut mikään tällä kaudella ja meni 14 peliäkin ennenkuin Benevento sai pisteen ja se oli tasapeli AC Milania vastaan, joka on kompuroinut tällä kaudella todella pahasti. Ryhtiliikettä tarvitaan nopeasti, sillä jos ei voittoja ala nopeasti tulemaan, niin putoaminen Serie B:hen on varmaa. Beneventolla on ollut kummassakin päässä ongelmia, maaleja on tehty vähiten vain 8 ja päästettyjä on eniten 38. Huonovireiset joukkueet kohtaavat ja uskon että Beneventolla on tässä kullanarvoinen mahdollisuus ottaa ensimmäinen voitto Serie A tasolla. Spal on heikoin joukkue minkä Benevento saa vastaansa tähän mennessä ja tästä on lähes pakko aloittaa voittokulku jos edes jonkinlaisia mahdollisuuksia on päästä pudotusviivalta pois. Jossain vaiheessa kautta se ketsuppipulloa aukeaa ja Benevento sen voiton ottaa. Tässä on se paras mahdollisuus ja voittoa lähdetään koittamaan. Jos haluaa voittaa niin on pakko koittaa. Tällä mennään kohti kamppailua ja toivotaan että Benevento katkaisee tämän hirveän putken ja juhlii 90' minuutin jälkeen.

LYCKA TILL!

Kyllä se benevento serie b:hen menee... ei vaan riitä vaikka benevento matsia johtikin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen jalkapallo, NFL

Kello: 20.00

Minnesota Vikings - Cincinnati Bengals

Kohde: Minnesota Vikings -10.5 @1.68 (Betsson)

 

Illan NFL-kierrokselta löytyi ainakin omalla mittakaavallani ns. Play Of The Year. 

Vikings kohtaa tänään kotikentällään ailahtelevan Bengalsin. Bengals on tällä hetkellä hyökkäykseltään lähes yhden miehen show. AJ Green on lähestulkoon ainoa Bengals hyökkääjä, joka saa asioita tapahtumaan. Se ei tule tänään riittämään kun Greeniä varjostaa koko pelin ajan kulmapuolustaja Xavier Rhodes, joka mm häivytti Falconsia vastaan pelistä liigan top 3 laitahyökkääjän Julio Jonesin. Bengalsilta puuttuu tämän päivän kampailusta monta tärkeää palasta viime viikkoon verrattuna: keskushyökkääjä Joe Mixon, puolustuksen tukimies Vontaze Burfict sekä kulmapuolustaja Dre Kirkpatrick. Nämä ovat todella isoja menetyksiä muutenkin sekaisin olevalle joukkueelle.

Vikings koki viime viikonloppuna erittäin karvaan tappion Panthersia vastaan vieraissa. Tämä tappion voi melkein kokonaan laittaa puolustuksen heikkoon peliin. Pari erittäin isoa rangaistusta sekä muutama huonosti pelattu downi kostautuivat viimeisen neljänneksen lopussa viikingeille. Tänään Vikings pelaa äänekkäällä kotistadionillaan ja varsinkin puolustuksen odotan olevan viimeisen päälle tikissä. Bengalsin pelinrakentaja Andy Dalton tulee olemaan paineen alla koko pelin ajan ja uskon hänen kääntävän pallon Vikingsille ainakin kolmesti.

Vikingsin hyökkäys on myös parantunut viime pelistä. Kaksi tärkeää linjamiestä Pat Elfein ja Mike Remmers saadaan takaisin tähän otteluun. Panthersia vastaan linja ei toiminut juurikin puuttuvien pelaajien takia, mutta silti Case Keenum sai liikutettua palloa pelintekijöilleen Stefon Diggsille, Adam Thielenille sekä Kyle Rudolphille. Odotan hyökkäyksen pelaavan tasaisen varmasti ja lyövän taululle yli 30 pistettä.

 

Tulosveikkaus: Vikings 35 - Bengals 10

 

Kohde menee oikein kun Minnesota Vikings voittaa vähintään 11 pisteellä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, AHL

Aiheeseen liittyvä kuvaSan Antonio Rampage - Rockford IceHogs Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 23:00

Valinta: San Antonio Rampage @3.40 (Unibet)

AHL on ollut voitokasta, joten koitetaan tähän illan peliin saada taas yksi osuma lisää! Tässä kohtaavat Coloradon farmijoukkue San Antonio Rampage ja Chicagon farmijoukkue Rockford IceHogs. 27 ottelua pelattu jo AHL:n runkosarjaa ja nämä joukkueet ovat tasan samassa pistemäärässä eli 32 pisteessä. Kummallakin joukkueella on ollut hyvä kausi alla ja playoffsit voi odottaa näistä molempia. Nämä joukkueet kohtasivat toisen kerran tällä kaudella juuri eilen ja Rampage otti sen nimiinsä rankkareilla 2-1. Edellinen peli pelattiin Rockfordin koti areenalla jossa Rampage pöllytti 0-6. Tuossa jatkoaika voitossa Husso oli maalinsuulla, otti komeat 43 koppia ja hoiti homman himaan. Rampagen jengistä löytyy tosiaan ihan hyviä pelaajia, jotka ovat änärissäkin pelanneet, mutta sieltä ei ole paikkaa löytynyt. Näihin kuuluu esimerkiksi Agozzino, Grimaldi, Greer, Butler ja Warsofsky. Ihan mallikkaasti on pelit sujunut ja ylöspäin ollaa kokoajan menossa. IceHogs on myös pelannut hyvin ja mahdollisuuksia on paljon. Taitoa löytyy myös vierasjoukkueelta, esimerkiksi hyviä pelaajia ovat Dauphin, Kero, Hinostroza, Kampf, Martinsen ja Raddysh. Hinostroza nostettiin Blackhawksiin muutama peli sitten ja maalinteko on vähän huonontunut.  Tässä on hieman outo kerroinasettelu, viime pelissä Rampagella oli @2 kerroin ja nyt se on pompannut yli @3 tuntumaan. Mitään ihmeellisempiä kokoonpanomuutoksia en ole huomannut. Ville Pokka nostettiin Blackhawksin mukaan, ennen viime peliä, mutta sen ei pitäisi kotijoukkueen kerrointa nostaa. Erittäin hyvää kerrointa on tarjolla kotijoukkueella ja minun mielestäni kannattava kokeilu. Rampagen peli on toiminut hyvin Rockfordia vastaan ja toivotaan että tänäänkin Rampage voiton nappaa, mutta varsinaisella peliajalla. 

PELIONNEA KAIKILLE! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...