Jump to content

Recommended Posts

Valioliiga, Englanti

Kuvahaun tulos haulle swansea logo  Swansea - Tottenham Kuvahaun tulos haulle tottenham logo

Tottenham Win to Nil / @1.98 Unibet

21.45 / 02.01.2018

Uusi vuosi ja uusi vihjemuoto. Arsenal vihje kusi kun Wengerin nippu ei pystynyt West Bromwichia edes voittamaan. Tänään taas 4 ottelua Valioliigaa ja omalle lapulle lähti Tottenhamin voitto päästämättä maaliakaan. 

Kuten viime vihjeessä totesin, nin Tottenham taistelee Euro paikasta Arsenalin kanssa. Tottenham on ollut kauden mittaan erittäin vahva, mutta huippujoukkueita vastaan joukkueella ei ole riittänyt. Tänään vastaan asettuu sarjataulukon jumbosijalla oleva Swansea ja uskon Tottenhamin kykenemään voittamaan tämä ottelu päästämättä maaliakaan. Joukkue on 20 pelin jälkeen päästänyt 20 maalia, joista 10 on tehnyt City, Chelsea, Arsenal, Pool ja United. Huipputiimejä lukuunottamatta maaleja on päästetty omiin vain 10 kappaletta, joten puollustuspää on erittäin tikissä. Joukkue on pelannut kaudella 17/18 10 ottelua joissa vastustaja ei maalia ole kyennyt tehdä. Spurssin puollustuslinja on erittäin kova. Rose - Vertonghen - Sanchez - Aurier, joita keskikentän pohjalta tukee Dier sekä Dembele. Maalissa taas on Hugo Lloris, joten Swansean jo aika tehoton hyökkäys tulee olemaan  kovilla tänään. Edelliseen viiteen peliin (lukuunottamatta Man City häviötä) joukkue on päästänyt vain 3 maalia, vaikkakin viimekierroksella Southampton 2 osumaa valitettavasti sai tehtyä. Hyökkäyspään uskon tänään myös pelaavan ja 2,3-0 tulokset tulivat ensimmäisenä mieleen kun tätä otteluparia katsoin. Joukkueet kohtasivat syyskuussa, jolloin lopputulos oli 0-0.

Swansea on sarjataulukon pohjalla vain 16 pisteellä ja maaljiero on karu 13-32. Maaleja joukkue on tehnyt sarjan vähiten ja joukkueen paras hyökääjä Wilfried Bony on loukkaantuneena. Swansea on jo kaudellaan kohdannut jokaisen sarjataulukon top 7 sijoilla olevat joukkueen ja maaliero näitä vastaan on karmaiseva 1-20. Ainoat pisteet joukkue on saanut riistettyä heikompia joukkueita vastaan ja jos Tottenhamin peliä on tällä kaudella katsonut, niin se on Valioliigan parhaimmistoa. Kotiedusta huolimatta en vain näe Swansean tekevän tänään maalissa ja toivottvasti olen oikeassa. Tottenhamin normaalista voitosta tarjottiin kerrointa vain hieman 1.3 pintaa, joten lähes 2 kerroin tähän kohteeseen on aivan kohtuullinen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Skotlannin Mestaruussarja, Kierros 20, KLO 17.00

DunfermlineDunfermline VS FalkirkFalkirk

Valinta: Yli 2.5 maalia

Kerroin: @2.03 (Marathonbet)

En matki .

  • Dunfermlinen hyökkäys on tämän sarjan kovimpia. Se on paukuttanut 18:ssa ottelussa 34 maalia ja sen hyökkäyksestä löytyy ihan kovia nimiä (Skotlannissa). 
  • Dunfermlinen kotiotteluissa sattuu ja tapahtuu. Kotiotteluissaan se on omien maaliensa lisäksi päästänyt aivan liikaa maaleja. Se on onnistunut tällä kaudella nollaamaan kotonaan vain sarjakärki St. Mirrenin, mutta se ottelu ei aivan mennyt nappiin St. Mirreniltä. Dunfermlinen 9:stä kotiottelusta yhdessä, Mortonia vastaan pelatussa ottelussa ei ole tehty yli kahta maalia, siinäkin tehtiin kaksi.
  • Falkirkin kausi on ollut vaikea. Alkukaudesta se onnistui vielä maalinteossakin, mutta viimeaikoina on lähinnä soinut omissa. Edellisottelussa nähtiin kuitenkin hyviä merkkejä, kun Falkirk kaatoi kotonaan Queen of Southin lukemin 3-2. Ottelussa se sai avattua pitkästä aikaa maalihanansa kunnolla, joskin puolustuksessa sillä oli edelleen vaikeuksia. Odotan tämän päivän ottelusta jokseenkin samanlaista.
  • Falkirkin kaksi edellistä vierasottelua on päättynyt 0-0-lukemissa. On otettava kuitenkin huomioon, että niissä otteluissa se pelasi Livingstonia ja Dumbartonia vastaan, ja kumpikin niistä on kotipeleissään ollut vähämaalinen. Dumbartonilla ollut muutenkin suuria vaikeuksia maalinteossa. 

Yhteenveto: Falkirk joutuu nyt kohtaamaan erittäin kovan hyökkäyksen, mutta joukkueen, jonka puolustaminen antaa saumoja myös Falkirkille. Dumfermline saattaa pitää maalijuhlat yksinään, mutta on mahdollista myös, että Falkirk lähtee mukaan. 

Tulosveikkaus: 3-1

 

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin kolme maalia.

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo: Coppa Italia
Napoli vs Atalanta
Veto: BTTS (YES)
Alkamisaika: 21.45
Kerroin: 1.83 (Betsafe, Betsson ja pari muuta)

Coppa Italian puolivälierissä kohtaa hieman ailahdellut Napoli ja kovavireinen Atalanta, joka tulee tappio niskassa otteluun. Kokoonpanoja ei löydy vielä otteluun. Napoli on kova kotijoukkue ja tekee useitakin maaleja kotona matseissaan, kun taas Atalanta saa sen yhden maalin pinnistettyä matsissa kun matsissa. Alkukaudesta liigassa joukkueiden kohtaaminen päättyi 3-1. Muuten Atalanta on viidesti Napolin vieraissa onnistunut maalinteossa. Kerroin on hyvä ja uskon, että molemmat kyllä yhden maalin saa aikaiseksi. 

Veto menee oikein jos molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin.

Link to post
Share on other sites

120.png120.png

Jääkiekko, SHL

Färjestad - Frölunda

Färjestad @2.35 William Hill

KLO: 20.00

Kuuden peräkkäisen ja neljän peräkkäisen kotitappion saattelemana Löfbergs Areenan jäälle luisteleva Färjestad lähtee katkaisemaan tuota surkeaa putkeaan tänään Frölundaa vastaan. Kummankin joukkueen kokoonpanoista tulee puuttumaan muutamia tärkeitä pelaajia joten ennakkoon asetelma illan kamppailuun on melko ympäripyöreä. Poronvoima tarttuukin tässä kohteessa tuohon Färjen tilanteeseen. Sarjasijoitus on tipahtanut alaspäin, mutta toisaalta joukkue on edelleen mukana kärkipään kahinoissa lukuunottamatta Växjö Lakersia, jolle isännät tosiaan viimeksi hävisivät lukemin 3-0, saarella pelatun ottelun. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällekaudelle kertaalleen ja tuo ottelu päättyi Färjestadin voittoon lukemin 7-4. Tuon ottelun komeetta oli Joakim Nygård (2+2) joka onkin ottanut paikan joukkueen ykköskentässä Michael Lindqvistin poissaolon vuoksi. Surkeasta jaksostaan huolimatta ja Lindqvistin poissaolosta välittämättä on kotijoukkue ollut liigan toiseksi vahvin hyökkäyspäässä. 100 tehtyä maalia 31 otteluun on kova saldo. Ainoastaan sarjakärki Växjö (101 maalia) on ollut viimeistelyssä tehokkaampi. Joukkueessa debytoi tänään myös puolustaja Johan Ivarsson, joka aloittaa ainakin seitsemäntenä puolustajana sekä juniori Michael Hedlund 13.hyökkääjänä. Illan vastustaja Frölunda lähtee otteluun positiivisella mielellä ja joukkueen peli-ilme onkin ollut voittoisa ja vakuuttava lukuunottamatta 5-0 tappiota Malmölle. Vastakkain on siis tänään kaksi erittäin hyökkäysvoittoista joukkuetta ja Frölundan leirissä Färjestadin vaarallisuus tiedetään. Paineet ottelussa on kuitenkin kotijoukkueella, koska tuo tappioputki alkaa olemaan yhtä synkkä kuin mestiksen RoKilla. Kriisistä on mielestäni turha puhua, sillä Färjestad on kuitenkin onnistunut luomaan maalipaikkoja illasta toiseen, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa. Kotijoukkueen hyökkäystriot näyttää paperilla kaikesta huolimatta erittäin hyvältä eikä puolustukseen olla tehty muita muutoksia kuin tuo Ivarssonin mukaantulo. Axelsson, Persson, Ryno sekä Nygård ovat herroja joilta tehoja ennenkaikkea kaivataan ja poronvoima uskookin, että näiden mestareiden ansiosta pisteet jäävät tänään Karlstadiin. Aloittavaa maalivahtia ei kotijoukkue ole vielä julkistanut, mutta Haugen/Steen ovat molemmat esiintyneet mielestäni kiitettävästi joten tuohon osa-alueeseen Färje tuskin tänään kaatuu. Ennakkoon tasainen matsi edessä, mutta mielestäni nyt on Färjestadin aika pistää tuo putki poikki ja siirtyä takaisin voittokantaan. Erittäin pelattava kerroin lähtee singlenä peleihin.

Kohde menee oikein kun Färjestad voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tshekki U20Suomi U20

Jääkiekko, U 20, MM-Puolivälierä

Tsekki - Suomi

Tekee pisteen ottelussa: Olli Juolevi @2.10 Unibet

KLO: 19.00

Tämä mies tuskin esittelyjä sen kummemin kaipaa. Hyviä otteita esittänyt loistavan peliälyn omaava TPS-pakki on saanut vastuuta tähän saakka ja saa sitä varmasti tänäänkin. Ylivoima-aikaa tulee kiitettävästi ja paikkoja herralla on ollut ihan maalintekoonkin, mutta toistaiseksi ei ole uponnut. 0+2 löytyy plakkarista ennen tätä iltaa, mutta aineksia olisi mielestäni paljon parempaankin. Juolevin vahvuuksiin kuulu hyvä liike sekä kiekonkäsittely, avaussyötöistä puhumattakaan. Edustaa ns. "sitä kokeneempaa" kalustoa joukkuessa, eikä turhaan säiky tämmöisissä otteluissa. Päinvastoin. Herra pelaa mielestäni paremmin tiukoissa paikoissa ja on valmis ottamaan roolia silloin kun sitä pitää ottaakin. Henri Jokiharjun kanssa muodostaa erittäin laadukkaan kaksikon Suomen alakertaan ja tukee hyökkääjistöä erittäin hyvin. Suomi väläytteli jenkkejä vastaan upealla nousulla ja oli mielestäni ottelussa se parempi joukkue, vaikka tuosta matsista jäikin vain luu käteen. Tsekki ja Suomi kohtasivat toisensa 23.12 pelatussa ottelussa ennen turnauksen alkua ja tuon matsin Suomipoika vei nimiinsä lukemin 4-2. Poronvoima pitää Suomea tässä enemmän kuin suosikkina eikä näe tsekeille jäävän juurikaan mahdollisuuksia. Suomen otteet ovat parantuneet peli peliltä niinkuin ollaan totuttu näkemään jo useampana vuotena. Olli Juolevi on joukkueen pakiston tärkeimpiä lenkkejä niin tasakentällisin kuin yli-ja alivoimallakin. Näppärien avaussyöttöjen lisäksi, tehokkuutta maalintekoon pitää lisätä sillä vastustaja tulee olemaan tämän jälkeen jo huomattavasti laadukkaampi. Olettaen toki, että Suomi tämän matsin kunnialla klaaraa ja etenee välieriin. Pääle kahden kerroin on omaan silmään jopa loistava, joten en jätä tilaisuutta käyttämättä. Ylivoima lienee tässä se todennäköisin mahdollisuus pisteille ja odotan jopa näkeväni Ollin tänään maalinteossa. Mene ja tiedä, mutta Juolevia pisteille kovalla kertoimella. Suomi vie ja Tsekki vikisee.

Kohde menee oikein kun Olli Juolevi tekee pisteen ottelun varsinaisella peliajalla (maali / syöttö)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Lentopallo, Mestaruusliiga

Valepa - Sampo

Vihje: Sampo

Kerroin: 4.60

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 18:30

Suomen lentopalloliiga jatkuu taas ja tänään nähdäänkin erittäin mielenkiintoinen ja varmasti hyvä kohtaaminen kahden hyvän seuran välillä.

Liigan kärkijoukkue Valepa on tänäkin vuonna ollut lähes ylivoimainen ja se johtaakin Mestaruusliigaa ihan hyvällä erolla. Joukkueella on kuitenkin viime aikoina ollut aikamoinen otteluruuhka mestarienliigan vuoksi ja koko joukkue on laitettu ahtaalle kun lepoaika on ollut vähissä, Joulutauko tuli joukkueelle oivalliseen aikaan ja joukkue saikin levättyä siinä jonkin verran, 30.12 oli vuoden viimeinen peli vielä jonka Valepa hoiti vieraissa suoraan 3-0 surkeaa Akaan joukkuetta vastaan.

Viime aikoina erinomaisesti ja hyvässä vireessä pelannut Sampo tulee varmasti erittäin hyvin mielin ja levänneenä tähän otteluun, joukkue löytyy sarjataulukon 3. sijalta 10 pistettä Valepaa perässä. Viimeisestä 5 pelistä Sampo on voittanut 4 suoraan 3-0 ja hävinnyt yhden tiukasti luvuin 2-3 sarjataulukon 2. Ettaa vastaan. Sampo on viime aikoina ollut erinomaisessa vireessä ja joukkueesta löytyykin muutamia tärkeitä huippupelaajia kuten hakkuri Eetu Hyvärinen, yleispelaaja ja muunmuassa viime vuonna liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Andrus Raadik, loistava passari Petteri Penttinen joka on loukkantumisensa jälkeen takaisin kehissä sekä maajoukkueessakin pelannut hyvä libero Aleksi Mutka. 

Joukkueiden tasoerot eivät ole läheskään näin kovat kun kerroinasettelu antaa ymmärtää varsinkin kun Valepalla on ollut viime aikoina otteluruuhkaa ja Sampo on saanut pelata hyvään ja rauhalliseen tahtiin otteluitaan. Sampo on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue jonka yhteispeli on ollut toimivaa viime otteluissa, Valepa on liigan paras joukkue mutta ei mikään mahdoton kaadettava. Yhtä kaikki huippuottelu on luvassa johon haetaan altavastaajan Sampon voittoa suoraan ilman mitään tasoituksia kovalla 4.60 kertoimella, lepoedun ja kuuman vireen saattelemana.

5 erässä Sampo hiukan kangistui mutta tiukka thrilleri nähtiin kuitenkin.. 

Link to post
Share on other sites

                                                                                                       

Championship, Englanti

Reading Reading - Birmingham Birmingham

BTTS / @2.10 1xBet

22.00 / 02.01.2018

  

 Matkinpas :P ,Eilinen btts Valioliigasta meni kintuille ni vaihdetaampa sarjaa alemmas,mut vetomuoto edelleen molemmille maalia yritetään,tai Reading ja Birmingham yrittää toisilleen maalia en minä.
Molemmilla olisi parantamisen varaa esityksissään ja etenkin Birminghamilla,joka on sarjan viimeisenä tällähetkellä.Reading on siinä pikkusen ylempänä.Birminghamin olisi aika herätä ja aloittaa nousu väljemmillevesille,koska se on tällähetkellä aika heikoilla hangilla.Pientä heräämistä jo havaittiin,kun se voitti Leedsin kotonaan 1-0.Vaikeaa tulee varmasti tänään olee Readingia vastaan ja vielä kun vieraissa voittotili näyttää zerou Birminghamilla ni ei ole helppoo ei.Yrittämisestä ei varmasti jää kiinni Birminghamin maali ja pakkohan niitä olisi saatava,että voittoja irtoaisi.Reading hävisi edellisensä kotonaan häntäpään Burtonille,joten ei Readingin esityksetkään kotona ole häikäisseet.Viimevuosina keskinäisissä kohtaamisissa on ollut kotijoukkueilla vaikeuksia saada maalia,koitetaan josko siihen tilastoon tulisi tänään muutosta.Haiskahtaa tasurilta 1-1 tämä,ku nuuskasin.

kohde menee oikein,kun molemmilla pullistuu siis verkko!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                        

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...