Jump to content

Recommended Posts

Snooker, Champions League

Stephen Maguire - Mark Kings

Vihje: Stephen Maguire

Kerroin: 1.57

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 13:00

Tammikuun alkajaisiksi perinteinen Champions League jossa pelataan toista päivää.

Tässä ottelussa kohtaavat maailmanlistan 18. Stephen Maguire ja maailmanlistan 21. Mark King

- Maailmanlistan 18. skotlantilainen Stephen Maguire on kokenut snookerin pelaaja ja ikääkin mieheltä löytyy 36.-vuotta, Snookerammattilaisuransa Maguire aloitti jo vuonna 2000. Stephen Maguire o n urallaan pelannut hyvin ja viime aikoinakin Stephen Maguire on onnistunut pelaamaan hyvää snookeria voitettuaan mm. maailmanlistan 26. Yan Bingtaon, maailmanlistan 22. Joe Perryn ja nyt eilen champions leaguen ensimmäisenä päivänä maailmanlistan 17. Ryan Dayn ja maailmanlistan 31. Yuelong Zhoun. Ensimmäisen päivän osalta Stephen Maguiren peli näytti hyvältä kunhan vauhtiin pääsiin, Maguire hävisi avausottelunsa mutta sitten hoiti komeasti kaksi seuraavaa.

- Maailmanlistan 21. englantilainen Mark King on myöskin hyvin kokenut snookerin pelaaja ja ikääkin löytyy mieheltä jo 43-vuotta, Snookerammattilaisuransa King aloitti jo vuonna 1991. Mark King on snooker urallaan pelannut hyvin ja menestynytkin ihan kohtalaisen hyvin. Mark King on myöskin onnistunut pelaamaan viime aikoina ihan hyvää snookeria voitettuaan mm. maailmanlistan 11. Luca Brecelin sekä maailmanlistan 5. John Higginsin ja nyt eilen champions leaguen ensimmäisenä päivänä maailmanlistan 29. Anthony Hamiltonin. Kaksi aikaisempaa otteluaan Mark King hävisi tiukkojen vaiheiden jälkeen ja osa syy tähän on mahdollisesti paha migreeni mikä Mark Kingillä oli maanantaina, hänen twitterinsä mukaan. 

- Kerroinasettelu on hyvin lähellä oikeaa sillä Stephen Maguire tulee otteluun ansaitusti suosikkina, Stephen Maguire on yksinkertaisesti pelannut viime aikoina parempaa ja varmempaa snookeria ja eilisen avauspäivän otteluiden perusteella Maguiren vire on parempi kuin Mark Kingillä, lisätään tähän nyt Mark Kingin mahdolliset migreenivaivat vielä niin en näe millä paremmin viime aikoina ja yhtä kaikki paremman pelaajan tällä hetkellä olevan Stephen Maguiren tätä ottelua häviävän best of 5 kaavalla mennän Champions Leaguessa eli alussa on oltava hereillä kun kolmesta on poikki, uskon että Stephen Maguire on ja hän aloittaa päivän vahvasti voitolla.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Hiihdon mc

Naisten sprintti (perinteinen)

Caldwell - Pärmäkoski

Valinta: Pärmäkoski, Coolbet, @1.98

Klo 13:20

 

Tänään lähdetään taas tukemaan suomalaista kun Tour de Skin osakilpailuissa on vuorossa naisten perinteisen sprintti. Pärmäkoski on yksinkertaisesti ollut parempi hiihtäjä tällä kaudella ja pessyt Caldwellin suurimmassa osassa kilpailuja. Tällä kaudella on käyty myös kaksi perinteisen sprinttiä, joissa molemmissa Pärmäkoski sijoittui Caldwellia paremmin. Caldwell on saatu tähän suosikiksi ilmeisesti siksi, kun tämä sijoittui 30. päivä joulukuuta käydyssä vapaan sprintissä toiseksi, Pärmäkosken ollessa kahdeksas. Suosin kuitenkin kokonaisvaltaisesti paremmin sijoittuvaa urheilijaa, varsinkin kun mitään notkahdusta Pärmäkosken suorituksissa ei myöskään ole viime aikoina ollut nähtävissä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

270397572013.gifqjd6h66pne152k4cfgvgrt6xn.gif

Jääkiekko, KHL

Magnitogorsk - Dinamo Minsk

Magnitogorsk 1.erä o1.0 @2.88 Unibet

KLO: 14.00

Pelkkä Mozyakinin takaisin tulo näyttää vaikuttavan kotijoukkueen menoon. Onhan Mozy sellainen seura-ikoni, että tottahan tuo! Tänään joukkue saa vastaansa hyviä otteita esittäneen Minskin, joka kaatoi vastikään muummoassa SKA.Pietarin kotijäällään lukemin 6-3. Kova niskalenkki kohelon kärkinipusta ja vieläpä toistamiseen 10päivän sisällä. Lähdetään kuitenkin siitä, että Magnitogorsk on voittanut 6 edellistä näiden kahden välistä kotihallissaan eikä Minsk ole vieraskaukaloissa kovinkaan juhlinut. Kotijoukkue on uinut syvissä vesissä muutamia viikkoja takaperin johtuen aikalailla loukkaantumisista. Tänään Magni on kuitenkin kunnossa ja mielestäni liian hyvin esiintynyt Minsk joutuu todelliseen testiin. Joukkueet ovat kohdanneet tällekaudelle Minskissä syyskuussa ja tuolloin Minsk oli parempi lukemin 5-3. Revanssimieltä ja tervettä rosteria (Dronovia lukuunottamatta) on tähän nyt tarjolla ja poronvoima lähtee siitä, että Minsk jää jalkoihin jo avauserässä. Viimeisimmissä kohtaamisissa Magni on avauserään osunut Minskiä vastaan lähes aina kertaalleen ja tuolla vastaavalla saadaan tästä kohteesta panos takaisin mikäli siihen yhteen kotijoukkue jää. Poronvoima väittää kuitenkin, että kun pitkästä aikaa joukkue pääsee terveenä ja levänneenä kotikaukaloon on meininki sen mukaista heti avausminuuteista lähtien. Magnitogorskin kärkiketjut palasivat tasolleen ennen joulutaukoa joten luotto jatkumoon on valtaisa. Minsk on onnistunut voittamaan Magnitkan kotijäällään kohelon historian aikana ainoastaan kerran ja senkin vasta lisäajan jälkeen. Kotijoukkue on tänään valmiimpi eikä anna Minskillä saumaa väitän minä. 

Kohde menee oikein kun Magnitogorsk tekee ottelun avauserään vähintään 2 maalia (tasan 1 palauttaa panoksen)

VOID

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SM-Liiga-Logot_0013_Lukko.png.200x200_q8SM-Liiga-Logot_0003_Saipa.png.200x200_q8

Jääkiekko, Liiga

Lukko - SaiPa

Tekee pisteen ottelussa: Topi Nättinen (SaiPa) @2.30 Unibet

KLO: 18.30

Kähkönen vs. Markkanen illan teemana. Ikäeroa kavereilla "jonkunverran" mutta olkoot. Lukkohan tässä on selvästi suosikiksi asetettu, mutta liian suureksi sellaiseksi mielestäni. SaiPa on vienyt molemmat aiemmat kohtaamiset tällekaudelle eikä Lukko ole saanut maaliakaan vielä tehtyä sputnikien verkkoon. Vahvasti uskon tuon taian tänään raukeavan, mutta siitä viis. Vieraiden ykköspyssy ja kultakypärä Nättinen otetaan tänään lapulle ehdottoman kovalla kertoimella. Joukkueensa kovin laukoja sekä peliajaltaan paljon kentällä viihtyvä hyökkääjä ottanee tänään roolia sitäkin enemmän sillä Anssi Löfman sekä Elmeri Kaksonen uupuu sputnikien kokoonpanosta. Tanus - Kunyk - Nättinen. Tanus on löytänyt loistavan peli-ilmeen kohtuu kankeasta alkukaudesta huolimatta ja Cody on ollut tasaisen varma lähes joka matsissa, Mahdollisista ylivoimatilanteista tulee tämä trio vastaamaan, kapellimestarina nimenomaan Nättinen. Veikkaan ottelusta tasaista kamppailua (riippuu eniten Jussi Markkasen otteista kylläkin) jossa voidaan tällä kertaa nähdä jopa maalejakin totuttua enemmän. SaiPa haastaa niinkuin lähes jokaisessa pelissä aiemminkin, mutta totuus on kuitenkin se, että Nättisen ketjulle tuota viimeistelyvastuuta pyritään luomaan. Ilahduttavaa on SaiPafanille ollut myös nähdä joukkueen kakkosketjun toimivuuden joten aivan täysin ei tuon ykköstrion tarvitse vastuuta ottaa. Vastassa on tänään liigan paras alivoimajoukkue Lukko, mutta Sputnikien ylivoimassa on kuitenkin alkanut olemaan jo sitä kaivattua ideaa ja onhan se muutamia häkkejä päässytkin yyveellä iskemään. Puhuttaessa kuitenkin SaiPan tämänhetken parhaasta pelaajasta eli Nättisestä on kerroin pisteelle mielestäni kohtuu suuri. Pistepörssin sijalla 10 oleva Nättinen on kerännyt nyt 37 ottelusta tehot 7+21=28. Tehotilaston näyttäessä lukemaa +8 on selvää että kun koko joukkueen maaliero on seitsemän verran pakkasella niin edes Nättinen on kantanut kortensa kekoon. Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä suoran pudotuspeliviivan molemmin puolin. Lukko ylempänä ja SaiPa perässä. Nättinen pisteille ja täts it.

Kohde menee oikein kun Topi Nättinen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

liga_portugal_34695.jpg

KLO 20:15

9392384da88c79945abc386115b03993.png Maritimo - ChavesG_D_Chaves.png

 Valinta: Maritimo @2.65 (Marathonbet)

Pienen joulutauon sekä cuphöntsien jälkeen palataan tosipeleihin, ja Chaves matkaa Maritimon vieraaksi Madeiralle. Maritimon kerroin on jostakin syystä ollut nousevassa trendissä, mutta lähtökertoimet antoivatkin Maritimolle vähän liian suuren ennakkosuosikin aseman. Tasapeli on kuitenkin myös melko todennäköinen vaihtoehto tässä ottelussa.

  • Maritimo on ollut aivan loistava kotikonnuillaan Madeiran saarella. Se on kerännyt 20 pistettä 8:sta kotiottelusta ja toinen erittäin vakuuttava pointti on se, että omissa sillä on soinut kotiotteluissa vain kahdesti. Yhtäkään kotiottelua se ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt, vaikka vierailulla on käynyt jo mm. Benfica ja Braga.
  • Chavesin meno on myös ollut ihan mukavaa, mutta pientä ailahtelevuutta on sen suorittamisessa ollut. Joulutauolle se lähti viiden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta kovin paljoa tuota pidempiä putkia sillä ei ole ollut ilman tappioita. Kyseiset vastustajatkin ovat olleet lähinnä alemman keskikastin porukkaa. 
  • Maritimo on toki pelannut hyvin muutenkin. Koko kaudelta sillä on vain kaksi tappiota, vierastappiot Portoa ja Setubalia vastaan. Muuten Maritimo on pelannut tasaisesti hyvää peliä, sellaista jonka myötä se majailee sijalla 5, heti 3(4):n suuren jälkeen.

Yhteenveto: Maritimon päänvaiva on ollut maalinteko ja Chavesin maali voi tuottaa ongelmia, jolloin tasapeli olisi melko lähellä. Chavesilla on kuitenkin ollut samaa vikaa, joten vähämaalista ottelua voisi odottaa. Luottoa on Maritimon maagiseen puolustukseen. 

Tulosveikkaus: 1-0

 

Kohde menee oikein, kun Maritimo voittaa ottelun

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Arsenal - Chelsea  

Vihje: Chelsea DNB 1.80 B365

 

Arsenal on jo pitkään tuottanut päänvaivaa Selssille kotonaan, mutta tänään saattaa vuodenvaihteen otteluruuhkan myötä tulla muutosta asiaan. Tykkimiehiltä saattanee olla useampikin avauksen pelaaja poissa kuvioista, ainakin Kolasinac, Ramsey, Giroud, Monreal ja Özil ovat olleet palstoilla kysymysmerkin kanssa. Selssin kertoimet ovatkin lähteneet laskuun. 1.80 kelpaa aivan hyvin peleihin, jos ja kun vastassa on vajavainen Wengerin kokoonpano.

Seuraa Kondaa myös ylikertoimessa, jonne nykyään yleensä julkaisen vihjeeni.http://www.ylikerroin.com/forum/seuranta.php?user=18866 

Link to post
Share on other sites

Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.20:15

Boavista  Boavista - Braga  Braga

btts @2.20 Bethard

Palataas Portugaliin ja omaantyyliin ja ei matkita ja löräytetään jälleen molempien maalia.

Vaikiaa tämä tuntuu jälleen olevan,mut ei luovuteta.Mietin tähän jopa kotivoittoa,mut en kuiteskaan siihen päätynyt.Kotietua taas annetaan ja sen turvin sitä maalia haen Boavistalle.Boavistan tehnyt/päästetyt ovat pysyneet aika pienissämäärissä kotona,mutta enemmän on omiin luikahtunu mitä vastustajalle saatu tehtyä.Bragan vieraspeleissä on suunnilleen menty kanssa samoin.Boavista on pelannu viimeksi 15.12.Bragalla on otteluita ollut Joulukuussa 6,joten pienoista otteluruuhkaa sillä on,mutta varmasti niitä ukkoja on kierrätelty ja säästelty.Luulis Boavistan panostavan alkuun kovalla hönkällä tuoreimmilla jaloilla,mutta Braga taitaa maalinteon ja eihän siihen muuta tarvittakkaan,ku nyt purkki on kiinni ja kohta se on auki.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

New York Rangers - Chicago Blackhawks

Vihje: Tekee pisteen ottelussa Jonathan Toews (varsinainen peliaika)

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:00

Yöllä pelataan änäriä parin ottelun verran ja pistettä haetaan Chicago Blackhawksin puolelta Jonathan Toewsille.

Chicago Blackhawksin kausi ei ole mennyt niin hyvin kuin olisi voinut kuvitella sillä joukkue on vasta läntisen konferenssin sijalla 11. ja viimeiset viisi peliä joukkue on pelannut todella synkällä 1-4 recordilla. Chicago Blackhawksia ei ole auttanut myöskään yhtään loukkaantumissuma joka joukkueessa on käynnissä. Vaikeita aikoina joukkueesta täytyy löytyä niitä ratkaisevia ja tärkeitä pelaajia jotka esimerkillään ja taidoillaan kantaa joukkuetta suossa, Jonathan Toews joukkueen ykköskentän sentteri sekä kapteeni on oiva esimerkki tästä, Toews on maailmanluokan sentteri niinkuin moni tietääkin, Jonathan Toews on loistava pelinrakentaja ja yksi änärin sekä maailman parhaimmista ja taitavimmista senttereistä jolta löytyy myös leaderin vimmaa joka on joukkueelle elintärkeää. Jonathan Toewsilta löytyy hyvät kädet ja oivallinen pelisilmä mutta myöskin hyvä veto. Chicagon leirissä eletään vaikeita aikoja jonkun täytyy sytyttää joukkue ja kantaa sitä vaikeina aikoina eteenpäin, Jonathan Toews kapteenina on oiva pelaaja siihen jonka täytyy esimerkillän johtaa joukkuetta, Toews saa paljon vastuuta niin tasaviisikoin kuin erikoistilanteissa ja hän jos joku on pisteille yön ottelus Blackhawksin maalatessa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA

 Su-Wei Hsieh - Barbora Strycova

Vihje: Barbora Strycova -1.5

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 01:30

Aucklandin WTA turnee jatkuu puolivälierällä jossa kohtaavat WTA-Rankingin 103. Su-Wei Hsieh ja WTA-Rankingin 23. Barbora Strycova.

Barbora Strycova on pelaajista huomattavasti parempi, kokeneempi ja taitavampi eikä yllätyksenä saa olla suora 2-0 voitto Strycovalle tästä ottelusta.. Su-Wei Hsieh ei ole urallaan hirveämmin pärjännyt saatika voittanut kovia pelaajia vastaan toisin kuin Barbrora Strycova joka pokkasi muunmuassa tuossa lokakuun lopulla tuon Linzin turnauksen itselleen. Barbora Strycova on kaikilla osa-alueilla Su-Wei Hsiehiä edellä ja etenkin kovat syötöt Barbora Strycovan puolelta tulevat koitumaan Su-Wei Hsiehin kohtaloksi. Su-Wei Hsiehillä on alla kaksi 2-0 voittoa tästä turnauksesta mutta vastustajat ovat olleet todella heikkoa tasoa, nyt vastassa on huippunainen ja pitempään jo WTA-Rankingin kärkisijojen lähellä pyörinyt kokenut Barbora Strycova enkä usko että Su-Wei Hsiehillä on tässä ottelussa hirveämmin sanottavaa. Strycova hoitaa tämän puolivälierän luvuin 2-0.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...