Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
poronvoima

12.1

Recommended Posts

1380782017.gif50.gif

Jääkiekko, NHL

Florida - Calgary

Florida @2.30 Nordicbet

KLO: 02.30

Neljän kotivoiton putkessa pelaava Panthers saa vastaansa viimeyönä komean voiton Tampasta kairanneen Flamesin. Kotijoukkue ei kärsi kokoonpanohuolista Luongoa lukuunottamatta eikä CGY sekään merkittävästi. Historian valossa Flames on ollut kohtaamisissa niskan päällä, mutta asetelma tähän matsiin puoltaa kuitenkin isäntiä. Joukkueen kalenteri ei ole ollut yhtä raskas kuin vierailla ja mikä positiivisinta niin rosteri on alkanut vastata huutoon, tehoista puhuttaessa. Barkov - Huberdau kaksikko on ollut kovassa vireessä ja noilla minuuttimäärillä pitää ollakkin. Maalinteko toimii ja laukaisumäärät ovat kohdallaan. Miinusta joukkue saa toisinaan laiskasta omanpään pelaamisesta. Maalille luistelee hyvin suurella todennäköisyydellä James Reimer, joka on tuurannut Luongoa kiitettävästi. Harri Säteri jäänee jälleen vaihtoaitioon. Vieraiden maalille on kaavailtu Mike Smithiä, joka toimi yhtenä takuumiehenä viimeyönä. Herra on pelannut nyt 6peräkkäistä matsia voittaen niistä 5. Varmuushan tähän saadaan myöhemmin, mutta voi olla ettei Smithiä nähdä tolppien välissä. Molempi parempi Floridan kannalta oli siellä sitten Smith tai Rittich. Flamesin viimeöisessä matsissa oli jo hiukan uupumusta havaittavissa ja laukaukset voitosta huolimatta kirjattiin Tampalle. Vahvan viimeistelyn ja paremman onnenkin siivittämänä CGY oli kuitenkin parempi ja hyödynsi vastustajan virheet kovalla prosentilla. Tuuriakin oli puolella yllinkyllin joten varsinaisen peliesityksen puitteissa ei Flames noin paljoa parempi ollut mitä lukemat kertoo. FLA ja CGY eivät ole tällekaudelle kohdanneet toisiaan joten viimekauden keskinäisiin on turha tässä kohtaa katsoa. Poronvoima lähtee kuitenkin tähän kohteeseen puhtaasti Panthersin puolelta. Joukkueen ylivoima on ollut parempaa illasta toiseen, Hyökkääjistö sekä laukaisumäärät ovat olleet kiitettävällä tasolla eikä Bluesia vastaan vieraissa tehdyt 7 maalia tuurilla tulleet. Vaikka Flamesilla on tosiaan hyvä draivi päällä ja joukkue viilettää voittoputkessa, on Florida kuitenkin erittäin vaikea vastus tähän saumaan kotikentällään. Koska kalenteri puoltaa tässä myös isäntiä ja minun mielestäni myös tuo viimeistelytehokkuus on Floridalla korkeammalla tasolla niin en usko millään Calgaryn saavan vastaavaa määrää ilmaisia maalipaikkoja mitä viimepelissään. Florida pääsee otteluun puhtaasti paremmista asetelmista ja käyttää vastustajan raskaamman tilanteen hyväkseen. Poronvoima iskee Floridaa lapulle hyvissä ajoin sillä kerroin tulee päivän mittaan laskemaan varmasti. Koska jääkiekossa ei tuurilla ja pompuilla montaa matsia yleensä voiteta niin Panthers on tässä kohtaa varma valinta peleihin. Suora voitto tarjoaa noinkin kovan kertoimen joten otetaan sinkkuna peleihin.

Kohde menee oikein kun Florida voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Edited by poronvoima
Ei riitä Floridalle (Barkoville) vaikka paikkoja ois tehä 10 maalia..
  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

logo-pelicans-500x500px.png.200x200_q85.500x500px-ilves.png.200x200_q85.png

Jääkiekko, Liiga

Pelicans - Ilves

Pelicans -1.0 @2.12 Unibet

KLO: 18.30

Kovaa kamppailua teoreettisesta pudotuspelipaikasta käyvä tampereen ilves matkaa tänään Lahden Pelicansin vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella toisensa jo kahteen otteeseen ja molemmista peleistä on voitto kirjattu Pelicansille. SaiPa kaatoi viimekierroksella lahtelaiset lukemin 4-2 lappeenrannassa ja ilves puolestaan hävisi Hämeenlinnan Pallokerholle jatkoajan jälkeen lukemin 5-6. Tuossa ottelussa tupsukorvat olivat kuskin paikalla pitkään, mutta niin vain nuo omanpään virheet koitui kohtaloksi. Vierasjoukkue pitää hallussaan heikoimman vierasjoukkueen titteliä ja syystäkin. Tilastot eivät valehtele. Vaikka ilves ei sarjasijoituksellaan saa ihmetystä aikaan niin joukkueella on poronvoiman mielestä tästä huolimatta yksi liigan tasaisimpia ja ratkaisukykyisimpiä hyökkääjiä. Käsiä ja jalkoja löytyy, mutta puolustuspelaamiseen tarvittaisiin lisää tahtoa ja keskittymistä. Maalivahtiosastolla isännät ovat askeleen edellä, vaikka kokoonpanoja ei vielä olla julkaistukaan. Ratkaisevan eron poronvoima aikoo tähän matsiin raapia erikoistilanteista. Lahtelaisten ylivoima on ollut liigan kolmanneksi parasta ja tupsukorvien alivoima taas liigan heikointa. Yksi ottelun kulmakivistä tulee olemaan tämä osio. Kotijoukkueen syömähampaista on sivussa ainakin Juha Leimu ja Jonne Jantunen. Nämä herrat laskisin auttamatta pieneksi miinukseksi, vaikka muutama muukin äijjä sieltä puuttuu. Pelicans on kuitenkin vahvistunut kauden kuluessa ja ainakin Vitjazista tullut Jesse Mankinen on ollut mies paikallaan ja Jesse Saarinenkin on äitynyt hyvään pelivireeseen. Ylivoimalla kaikille tuttu Iikka Kangasniemi pelaa loistavaa kautta myös. Kotijoukkue on esiintynyt tähän asti huomattavasti vastustajaansa tasaisemmin eikä pelin sisällä pääse suuria notkahduksia tapahtumaan. Pelicans on kiinni pleijaripaikassa sarjasijoituksen ollessa yhdeksäs ja tuosta joukkue pyrkii pitämäänkin tiukasti kiinni. Muutaman pisteen päässä on myös suora paikka pudotuspeleihin joten pisteitä tarvitsee pelsut, jotta taistelussa pysytään mukana. Kotijoukkue lähtee tähän kamppailuun kohtuu selvänä suosikkina ja poronvoima luottaa sen pääsevän takaisin voittojen tielle. Joukkueesta löytyy myös enemmän kokemusta ja tässäkohtaa kautta yleensä nuo kokeneemmat pelaajat astuvat esiin. Ilves on hyvä ja kehittyvä joukkue, jonka tähtäin menestykseen ei ole vielä tälläkaudella. Nuoruuden into tulee tänään kostautumaan ja isännät rankaisee virheistä. Pelicans jatkaa ilveksen peikkona tämänkin jälkeen väittäisin ja tästäkin syystä otetaan kohdetta lapulle jopa tasoituksella. Pelicans omaa leveämmän materiaalin eikä päästä tupsukorvia vieläkään lahdessa juhlimaan. Edellinen voitto ilveksellä lahdesta on vuodelta 2015.

Kohde menee oikein kun Pelicans voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla (tasan 1 maalin voitto palauttaa panoksen)

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Liga2 / Espanja

Vallecano - Real Oviedo

Valinta / BTTS YES / @1.87 / ComeOn

Klo / 22.00

Vihdoinkin löytyy taas fudistestakin jotain mukavaa pelattavaa.

Vallecano on kova kotijoukkue. 11 pelistä vain 2 on hävitty. Joukkue kuitenkin hävisi viimekierroksella Gimnasticselle ja päästivät 3 maalia. Sarjassa vain neljä joukkuetta on päästänyt kotikentällään enemmän maaleja kuin Vallecano tällä kaudella. Puollustus siis ei ole aivan kunnossa ja edelliseen viiteen otteluun omiin on mennyt jopa 7. Hyökkäyspäässä taas ei ole yhtään moittimista. Joukkue on tehnyt kauden aikana jo 32 maalia ja vain Valladolid on pystynyt parempaan. Joukkuen ottluissa on tehty keskimäärin 2.7 maalia per ottelu ja tänäänkin toivottavasti korkeamaalinen ottelu nähdään.

Kuten Vallecanokin niin Real Oviedokin on tehtaillut 32 maalia tämän kauden mittaan, joka toistamiseen on sarjan toiseksi paras tulos. Joukkue on sarjan seitsemänneksi paras vierasjoukkue ja on 11 vieraspelistään vain 2 jäänyt maaleitta. Näitä kahta lukuunottamatta joukkue on tehnyt kaikissa 21 ottelussa vähintään yhden maalin enkä epäile joukkueen tänäänkään maaleitta jäävän. Vallecano saa kotiedun, mutta Oviedo on kuuden ottelun häviämättömässä putkessa, joten tiukka kamppailu tullaan tänään varmasti näkemään.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 Jääkiekko klo.20:30

Lausitzer Fuchse  Lausitzer Fuchse - Riessersee  Riessersee

Riessersee o3.5@2.12 Unibet

Saksan del2 kiekkoa jälleen ja vieraille vähintään se 4 maalia otetaan. 

Vierasporukka Riessersee on tällähetkellä loistovireessä ja peli kulkee.11 edellisestä on hävitty kerran ja sekin vieraissa sarjankärjessä olevalle Bietigheim/Bissingelle 6-3,jossa Riesersee sai siis 3 tehtyä.Riesen 10 edellisen ottelun keskiarvo on perottelu 4.6.Kun kotijoukkue Fuchsen viimeaikaisia otteluita katsottaessa niin 10 edellisessä on omissa kolissut 4.4 maalinkeskiarvolla perpeli.Fuchse on 8 viimeisestään kerran kyennyt voittoon ja sekin jatkoilla.Riesserseen ei ole yleensä juhlinut vieraillessaan Fuchsen kotikonnuilla,mutta nyt se voisi juhlia ja juhlikin viimeksi 2-5 voitolla Lokakuussa.Ei oteta voittoo kumpaisellekkaan,mut katotaan onko Riesserseen maaliruisku kuivunut tai onko sinne mennyt kakkaa ja tukkoon.Toivotaan että ruisku on kunnossa ja asenne kohdillaan niin katotaan mitä sieltä tulee.

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×