Jump to content

Recommended Posts

Italia / Serie A

Juventus - Sassuolo

Valinta / Juventus -1,5 (AH) / @1.75 ComeOn

Klo / 16.00

Torino taipui tasapeliin Sampdorian kanssa, mutta Chicharito pelasti Brighton - West Ham tipsin. 

Juventus taistelee Serie A:n voitosta Napolin kanssa ja on yhden pisteen Napolia jäljessä. Napoli pelaa Beneventoa vastaan ja ottaa erittäin todennäköisesti ottelusta kolme pistettä. Juventuksella ei siis todellakaan ole varaa menettää pisteitä jos voittokilpailussa mukana haluaa pysyä. Juventus on päivän selvästi paljon laadukkaampi joukkue kuin Sassuolo ja pääsee pelaamaan vielä kaiken kukkuraksi kotikentällään. Juventus on päästänyt sarjan kotipeleissään vain neljä maalia ja on heiluttanut vastustajan verkkoja 24 kertaa. Dybala kärsii valitettavasti loukkaantumisesta, mutta hyökkäyksestä löytyy niin paljon laatua, että vähintään kahden maalin voittoa kyllä odotan. Juventus on kuuden ottelun voittoputkessa maalierolla 11-1.

Sassuolo on päästänyt vieraspeleissään 20 maalia. Viimepeleissään joukkue ei ole hirveästi maaleja päästänyt, mutta Juventus on aivan eritasoinen joukkue. Viimekierroksella Sassuolo kärsi 3-0 tappion Atalantalle ja edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Juventus voitti 3-1 Sassuolon kotona. 1.75 kerroin on vähän laimea, mutta nään sen ottamisen arvoisena.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1 / Ranska

Caen - Nantes

Valinta / Nantes DNB / @1.83 Unibet

Klo / 18.00

Ajattelin ensin tähän otteluun BTTS No vetoa, mutta kerroin on aivan liian matala. 1.83 kerroin DNB:stä on mielestäni tarpeaksi hyvä, joten päätin siihen tarttua.

Nantes on esiintynyt kauden mittaan näyttävästi ja joukkue on sarjataulukossa kuudentena. Nantes on otteluun lähdettäessä vahvempi ja kertoimen laskinten mielestä pieni ennakkosuosikki. Caen on hävinnyt neljä edellisestä viidestä pelistään ja viimekierroksella joukkue kärsi 2-1 tappion huomattavasti huonompaa st.etienneä vastaan. Caen on tehnyt 23 sarjapelissään vain 15 maalia ja kotiedustakaan ei ole hyötyä hirveästi ollut kun edellinen kotivoitto oli marraskuussa.

Nantes on vähämaalinen joukkue ja 0-1 tai 0-2 on aika oleellinen tulos. Nantes on laadukkaampi joukkue, kun taas Caen on pelannut viimeottelut erittäin heikosti. Nantes otti edelliskierroksella  3-0 voiton, mutta tasapelin varalta DNB onmielestäni parempi vaihtoehto kuin suoran voiton pelaaminen.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mäkihypyn maailmancup(Näyttö) Willingen

Hula-Forfang valinta 2 kerroin 1.60@Veikkaus

Eilisen Willingenin osakilpailun katsoneena, täytyy sanoa että positiivisin veto oli Forfangin toisen kierron veto. Epäonnistuneen ensimmäisen kierroksen jälkeen kaveri latasi kaiken toiselle kierrokselle ja tulos oli hieno. Forfang latasi mietoon myötätuuleen peräti 144metrisen ja johti pitkään kilpailua toisella kierroksella. Hulan tulos oli tasaisempi 143.5 ja 140metriset hieman parempiin olosuhteisiin. Forfang on kuitenkin todellisuudessa kilpailija, joka taistelee jopa podiumsijoituksista. Forfangilta saatetaan nähdä jopa mäkiennätyksen pintaan leiskautuksia, kun taas Hula on kyllä varma ja tasainen suorittaja mutta häneltä puuttuu se viimeinen puristus aivan huippusuorituksista. Forfang on kokonaismaailmancupissa sijalla 7 Hulan ollessa sijalla 13, ja hänen vireensä viime kilpailuissa on ollut hyvä. Willingenin karsinnassa perjantaina hän oli neljäs 132 pisteellä, Hulan ollessa yhdeksäs 125 pisteellä. Myös koekierroksella eilen Forfang esitti huomattavasti parempaa kuin Hula. Eilisen viimeisin hyppy olikin sellaista Forfangia, jota häneltä odoteltiin jo ensimmäisellä kierroksella. Mikäli huomenna vastaiset puhaltavat ja näemme Forfangilta kaksi samanlaista leiskautusta kuin toinen hyppy niin tulee tämä pari kyllä kääntymään selkeästi Forfangin eduksi.

 

Forfang koko kilpailun voittajana himaan Willingenistä :clap: 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Itävalta:EBEL jääkiekko klo.18:30

Klagenfurt  Klagenfurt - Salzburg  Salzburg

Salzburg @2.25 Expekt

Noniin ja taas purkitellaan,mut nyt mennään Itävaltaan ja vierasjengi Salzburgia Expektin toppikertsillä sillä joissakin peliyhtiöissä kertoimet ovat hivuttauneet lähelle kahta,ellei jo jopa sen alle.Voittajienvaihetta siis käydään ja tämä on 46 kierroksenottelu.Kaikkiaan pelataan 54 kierrosta ja sitten katsotaan taulukkoa.Yhdet ottelut on jo pelattu tätä voittajienvaihetta Klagenfurtin hävittyä Linzille 3-0 ja vastaavasti Salzburg voitti Innsbruckin 4-1.Klagenfurtin esitykset heikkeni runkosarjan lähestyessä loppuaan ja se on 12 viimeisestä nyt ottanut ainoastaan 2 voittoa ja joukkue valui kuntopuntarissa rajusta alas.Salzburgin otteet oli päinvastaiset,kun se on 12 edellisestä  napsinut 9 voittoa.Muutenkin pidän Salzburgia laadullisesti parempana jenginä kuin Klagenfurtia ja salzburg kuuluu niihin Itävallan parhaimpiin seuroihin vuodestatoiseen.Runkosarjassa Joulukuussa vastaavanottelun Salzburg vei jatkoajalla,mutta nyt ei semmottii tartteta.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 jääkiekko klo.16:00

Freiburg  Freiburg - Bietigheim/Bissingen  Bietigheim/Bissingen

Freiburg o2.5 @2.06 Unibet

No mennään nyt sinne Saksaankin ja otetaan Freiburgille vähintään se kolme häkkiä.Sarjankärjessä olevalla Bietigheim/Bissingenilla on viimekierroksilla ollut havaittavissa otteissaan lepsuttelua.Neljästi se on nyt hävinnyt putkeen ja tässä olisi kotijoukkueen paikka iskeä,jos ei voittoa niin maaleja ainakin.Ei  Bietigheim/Bissingenilla ole mitään hätää tuolla piikkipaikalla,joten se voi pelata aivan rauhassa,eikä väkiste tartte vääntää.Freiburg on 21 käymässä kotipelissään 8 kertaa jäänyt alle kolmenmaalin.Edellisessään se takoi peräti 7 osumaa Dresdner Eislowenille.Viimevuoden neljässä keskinäisessä kohtaamisessa Freiburg jäi kerran alle kolmenmaalin.10 sija on vielä Freiburgin tavoitettavissa,mutta voittoja se vaatii.Saksan runsanmaalisessa del2 kiekossa kotijoukkueen 3 osumaa jos ei ole ihan arkipäivää niin löysää sitten.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker, German Masters

Graeme Dott - Mark Williams

Vihje: Mark Williams -2.5

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Expekt

Alkamisaika: 15:00

German Master turnaus Saksassa tulee tänään päätökseen finaalin muodossa.

Tässä ottelussa kohtaavat maailmanlistan 10. Mark Williams ja maailmanlistan 28. Graeme Dott.

Maailmanlistan 28. skotlantilainen Graeme Dott on pelannut tässä turnauksessa ja muutenkin tällä kaudella hyvää snookeria, tässä German Masters Turnauksessa etenkin Graeme Dott on onnistunut pelaamaan melkeimpä kauden parasta snookeriaan ja hän on voittanutkin mm. maailmanlistan 7. Barry Hawkinsin, maailmanlistan 30. Xiao Guodongin ja nyt viimeisimpänä maailmanlistan 6. Shaun Murphyn. Graeme Dottin peli ei ole pahemmin turnauksen aikana ailahdellut vaikka miehen otteet otteluiden aluissa ovat olleet hiukan heikkoja jostakin syystä, muunmuassa tuossa ottelussa Xiao Guodongia vastaan Graeme Dott oli tappiolla jo 1-4 mutta nousi kuitenkin kokemuksella ja jopa vähän ihmeenkin kaupalla 5-4 voittoon tuosta ottelusta. Maailmanlistan 10. Walesialainen Mark Williams on pelannut myös tässä turnauksessa vakuuttavasti vaikka Williamsin vastustajat eivät olekkaan olleet ehkä ihan yhtä kovia kuin Graeme Dotilla, on Williams kuitenkin pelannut huikean hyvää snookeria ja voittanut muunmuassa maailmanlistan 3. Judd Trumpin erityisen vakuuttavasti 6-1 juurikin viime ottelussan. Tässä huikeassa finaalissa on best of 17 käytössä joten yksi vähän pidempikin tauko ottelussa nähdään. Erittäin huikea ottelu tiedossa näiden kahden hyvän pelaajan välillä ja ottelussa tullaan varmasti näkemään molemmilta pelaajilta huippusuorituksia. Molemmat ovat pelanneet tässä turnauksessa ja tällä kaudella vakuuttavan hyvää snookeria mutta uskon tässä ottelussa enemmän kokeneemman Mark Williamsin hoitavan tämän mielenkiintoisen finaalin itselleen käyttämällä omia vahvuuksiaan ja paremman paineensietokyvyn ja kokemuksen turvin. Williams pokkaa finaaliin itselleen arviolta 9-5/9-6 turvin.

Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA 

Kristina Mladenovic - Petra Kvitova

Vihje: Petra Kvitova -1.5

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 15:30

Pietarissa saadaan sunnuntain kunniaksi WTA turnaus päätökseen finaalin muodossa.

Tässä ottelussa kohtaavat WTA Rankingin 10. Kristina Mladenovic ja WTA Rankingin 29. Petra Kvitova.

- Kristina Mladenovic on tässä turnauksessa pystynyt pelaamaan suhteellisen ehjää ja hyvää tennistä ihan hyviäkin vastustajia vastaan mutta ennen tätä turnausta Mladenovicilla oli alla 15 peräkkäisen ottelun tappioputki joka on aika karu kun katsoo että hän on päässyt pelaamaan aika paljon heikompia pelaajia vastaan noissa otteluissa. Tässä turnauksessa ranskalainen Kristina Mladenovic on voittanut WTA Rankingin 26. Dominika Cibulkovan WTA Rankingin 52. Katerina Siniakovan ja nyt viimeisimpänä WTA Rankingin  23. Daria Kasatkinan kolme eräisessä ottelussa. Kristina Mladenovicin otteet kentällä ovat näyttäneet ihan hyviltä vaikka välillä on tunteetkin kuohahdelleet, yhtä kaikki tänään finaalissa häntä vastassa on huomattavasti kokeenempi ja kovempi pelaaja mitä Mladenovic on tässä turnauksessa kohdannut.

- Petra Kvitova on tässä turnauksessa onnistunut erinomaisesti pelaamaan hyvää tennistä käyttäen omia vahvuuksiaan, kovaa ja tarkkaa syöttöään sekä loistavaa palautuspeliään. Petra Kvitova on tässä turnauksessa näyttänyt taas omalta loistavalta itseltään joka on hyvä merkki näin finaalin koittaessa. Tässä turnauksessa tshekkiläinen Petra Kvitova on voittanut WTA Rankingin 21. Elena Vesninan, WTA Rankingin 37. Irina Begun, WTA Rankingin 6. Jelena Ostapenkon sekä nyt viimeisimpänä WTA Rankingin 12. Julia Gorgesin.

- Petra Kvitova on pelannut tässä mielestäni huomattavasti kovempia pelaajia vastaan kuin Kristina Mladenovic ja muutenkin Petra Kvitovan pelaaminen on näyttänyt siltä tutulta dominoivalta Petra Kvitovalta. Kristina Mladenovic on ollut vaikeuksissa itseään huonompiakin pelaajia vastaan enkä usko että hänellä on tänään hirveästi sanottavaa kovaa ja kokenutta tshekkiläistä Petra Kvitovaa vastaan jolla on erittäin kova vasemman käden syöttö. Kristina Mladenovicin syöttö puolestaan ei mielestäni ole sieltä aivan parhaasta päästä johon pääsee Petra Kvitova myös hyvin kiinni loistavana palauttajana. Kaikki faktat huomioon ottaen Petra Kvitovan 2-0 suora voitto tässä finaalissa on todennäköisempää kuin kertoimet antavat ymmärtää joten sitä voi ottaa hyvillä mielin lapulle tuolla kertoimella.

Petra vei raiskaten 6-1/6-2 erin :) 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Super Bowl

New England Patriots - Philadelphia Eagles

Vihje: Pisin field goal ottelussa yli 47,5 jaardia

Kerroin: 1.85

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 01:30

Vuoden odotetuin ja katsotuin urheilutapahtuma ympäri maailmaa on taas jälleen kerran käsillä! Mielenkiintoinen ja tasainen ottelu on kyseessä jossa on pakko antaa etua New England Patriotsin suuntaan mutta tällä kertaa päädyn kuitenkiin hiukan erikoisempaan kohteeseen. Super Bowl on siitäkin erittäin hieno tapahtuma että vetoa voi lyödä lähes mistä tahansa, ottelun tapahtumista tai vaikkapa puoliaikashown tapahtumista.

Otetaan tällä erää käsittelyyn pisin potkumaali jonka oletan olevan yli 47,5 jaardinen.

Tasainen ja puolustusvoittoinen ottelu tullaan varmasti näkemään jossa molemmilla joukkueilla löytyy tähtiä niin hyökkäyspäässä kuin puolustuspäässä. Ottelu on mitä luultavimmin hyvin tasainen ja tiukka loppuun asti jossa pisteitä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi taululle. Potkumaaleja tullaan koittamaan ottelussa aivan varmasti etenkin ottelun loppupuolella siitä vähän puolen kentän paremmalta puolelta josta molemmat huikeat potkaisijat niin New England Patriotsin puolelta Stephen Gostkowski kuin myöskin Philadelphia Eaglesin puolelta nuorukainen Jake Elliott pistävät palloa haarukkaan komeasti.. Stephen Gostkowkski on tällä kaudella laittanut kaikki neljä yli 50 jaardista field goaliaan haarukkaan kuin myöskin Jake Elliot on onnistunut hyvin pitkissä field goaleissa kun nuorukainen on tällä kaudella laittanut viisi kertaa pallon haarukkaan kuudesta yrittämästä.

Näen ottelun suhteellisen vähäpisteisenä joten field goaleja tullaan tarvitsemaan entistä enemmän ja kun molemmilla joukkueilla on erittäin loistavat potkaisijat jotka kestävät kovaakin painetta niin en näe etteikö ottelussa tultaisi potkaisemaan yli 47,5 jaardista field goalia haarukkaan.

Ei kai tällä erää muuta, oikein mukavaa ja loistavaa Super Bowlia kaikille vp:n jäsenille! Ps. nyt on viimeistään hyvä aika laittaa ne karhut kylmään ottelua varten ja soittaa työpaikalle esittäen kurkkukipua saikun muodossa sillä tätä ottelua et halua missata mistään hinnasta ;) 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...