Jump to content

Recommended Posts

Ligue 1 / Ranska

St. Etienne - Marseille

Valinta / Marseille yli 1,5 maalia / @1.82 Unibet

Klo / 21.45

Viimekierroksella vihjasin marseillen voittoa vähintään kahdella maalilla ja Marseille voitti numeroin 6-2. Tähän peliin näen varmempana vaihtoehtona lyömistä Marseille maalimäärään kuin Aasialaiseen tasoituskeen. 

Marseille on pelannut tällä kaudella aivan loistavasti ja joukkue taistelee Monacn sekä Lyonin kanssa UCL paikoista. Monaco on Marseillea sarjataulukossa vain yhden pisteen jäljessä, joten pisteitä ei saisi menettää. Marseille on tehnyt 24 ottelusa yhteensä 54 maalia ja edelliseen viiteen otteluun joukkue on tehnyt jokaisessa 2 tai enemmän maalia ja maaliero näissä otteluissa on yhteensä 15-5.  Marseillen hyökkäys on erittäin laadukas ja sieltä mm. löytyy Payet. Joukkueet kohtasivat joulukuussa Marseillen kotona, jolloin Marseille voitti 3-0. Marseille pelasi tiistaina Cup ottelun, jonka voitti 9-0. Ottelussa joukkue peluutti myös ykköskokoonpanon miehiä, joten saa nähdä lepuuttaako Hantz tiettyjä pelaajiaan tänään. Uskoisin kuitenkin joukkueen vähintään sen kaksi maalia tekemään ja 1.82 kerroin on siihen aivan mainio.

St. Etienne on sarjataulukon keskikastia ja joukkue on voittanut vain 8 sarjaottelua 24 pelatustaan. Joukkue on päästänyt sarjan neljänneksi eniten maaleja (38), joten puollustus ei todellakaan paras mahdollinen ole. Joukkue on kotonaan puollustanut kohtalaisen hyvin, mutta kun vastassa on hiemankin laadukkaampi joukkue, niin puollustus kyllä vuotaa. Mm. Lyon sekä Monaco pelasivat Etienneä vastaan veraissa ja lopputulokset olivat 0-4 ja 0-5. St Etienne on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta jälleen kerran nämäkin olivat sijoilla 17. sekä 12. olevia Angersia sekä Caenia vastaan. En näe syytä, että kaksi maalia olisi Marseillelle mikään mahdottomuus, joten se on hyvä pelattava perjantaille

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, A-League

Melbourne Victory - Brisbane Roar

Vihje: Tekee maalin ottelussa Besart Berisha

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Betway

Alkamisaika: 10:50

A-Leaguessa perjantaina yksi peli johon haetaan Besart Berishalle maalia.

Haetaan maalintekijää siis fakta perustein Melbourne Victoryn Besart Berishalle

- Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet hyvinkin nopeatempoista peliä jossa maaleja ollaan nähty.

- Kummankaan joukkueen puolustukset eivät ole vakuuttaneet viime otteluissa ja omiin on tullut aivan liikaa maaleja, molempien hyökkäyspää on tosin toiminut ja maalejakin ollaan saatu aikaiseksi.

- Besart Berisha on Melbourne Victoryn paras maalintekijä 8 maalilla, Berishalta  löytyy agressiivisuutta sekä loistava veto jonka ansiosta maaleja on syntynyt tällä kaudella.

- Besart Berisha on kuuma pelaaja jolle tulee syntymään tässäkin ottelussa aivan varmasti hyviä maalintekotontteja kun ottelussa mennään päästä päähän hyökkäysedellä, ja kun kuumalle pelaajalle tarjotaan hyvää kerrointa niin ei siihen vain voi olla tarttumatta, Besart Berisha on myöskin hyvin atleettinen pelaaja sekä myös laukoo useimmiten joukkueensa pilkut. Tapahtumaa ja vauhtia ei tule tästä ottelusta puuttumaan joten pakkohan tätä on kokeilla tuolla kertoimella.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SM-Liiga-Logot_0000_HPK_1.png.110x110_q8SM-Liiga-Logot_0003_Saipa.png.110x110_q8

Jääkiekko, Liiga

HPK - SaiPa

Tekee pisteen ottelussa: Cody Kunyk (SaiPa) @2.10 Unibet

KLO: 18.30

Hämeenlinnassa vastakkain asettuu tänään kovaa taistelua pudotuspelipaikasta käyvä HPK ja tällä hetkellä playoffeihin yltävä SaiPa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahteen kertaan kuluvaa kautta ja molemmissa on kerho ollut tyly vastustaja sputnikeille. SaiPa on pelannut viimeiset kuusi vieraspeliään luokattoman huonosti kun taas kerho on alkanut saamaan juonesta kiinni. Kenties liian myöhään, mutta yritystä heiltä ei enään puutu. Liigassa on jäljellä kymmenkunta matsia per joukkue ja taistelu jatkopaikoista käy siis kuumana. Vaikka HPK lähtee otteluun pienoisena suosikkina, on vieraiden kärkimiehelle tarjolla pelattava kerroin pisteelle. Kärkimiestermiä käytän vaikkei sööri SaiPan paras pistemies olekaan, mutta Tapparasta tuttuun sputnikpaitaan palannut Curtis Hamilton on jo nyt löytänyt hyvän kemian Kunykin kanssa. SaiPan alkukauden surkea ylivoimakin on alkanut toimimaan ja muummoassa Hamilton/Kunyk kaksikko on ollet onnistujia tuolla saralla. Kaksikkoa täydentää viimepelissä kaksi maalia iskenyt Ahti Oksanen. Mielestäni potentiaalisin ketju lappeenrantalaisilta tänäänkin. Nättinen - Goodwin - Tanus triolta voidaan odottaa myös parannusta tähän iltaan, mutta ykkösnyrkki on kuitenkin tuo aiemmin mainittu. Codyn pistettä puoltaa myös herran teholukema, joka näyttää +10. Loistava suoritus kun plussalla ollaan. Koska HPK on vienyt kauden aiemmat kohtaamiset nimiinsä ja vieläpä tylyllä 8-1 maalierolla, ei SaiPalle tähän matsiin jää muuta vaihtoehtoa kuin kääntää tuo kurssi. Kerho on ollut vakuuttavampi hyökkäyspäässä viimeaikoina, mutta oman pään ongelmat ovat edelleen olemassa. Sputnikpaitojen kovin trio aiheuttaa tänään harmaita hiuksia kerholaisten puolustustukseen, eikä se siitä takaiskuitta selviä. Codya pisteille kovalla kertoimella. Vastuuseen ja peliaikaan nähden kyseessä erittäin pelattava kohde. 

Kohde menee oikein kun Cody Kunyk (SaiPa) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SM-Liiga-Logot_0012_Karpat_AGDUuMu.png.2jukurit-500x500px.png.200x200_q85.png

Jääkiekko, Liiga

Kärpät - Jukurit

Tekee pisteen ottelussa: Teemu Suhonen (Jukurit) @3.50 Unibet

KLO: 18.30

Mielenkiintoinen, mutta erittäin merkityksetön ottelu käydään tänään Oulun Raksilassa. Kotijoukkeen pelaajistoa on syönyt maajoukkuetehtävät ja vieraat ottivat eilen railakkaasti 8-0 pataan Helsingin IFK:lta. Otetaan kiinni Jukureihin ja todettakoon tuosta eilisestä että olihan se hirveää räpellystä. 14 kutia vastustajan maalia kohden, joista noistakin btw Suhonen laukoi 2kpl. Kasvojenpesun paikka tässä totisesti on, vaikka ei vastus eilisestä juurikaan muutu. Jukurit on kuitenkin ollut pirullinen vastustaja Kärpille vaikkei joukkue ole heitä pystynyt kaatamaan. Ainakaan toistaiseksi. Kärpille ottelu saattaa tosin olla mentaalipuolella haastava. Oletetaan kuitenkin että rutinoituneemmalla joukkuepelillä Oululaiset tämän ottelun vie nimiinsä, vaikka rosterimuutoksia tullaan näkemään väistämättä. Jukureilla ei siis ottelussa ole ainakaan mitään menetettävää ja eilisen selkäsaunan jälkeen edes mitään hävettävääkään. Veikkaan ottelusta maalirikasta hyökkäysten juhlaa. Koska Mikkeliläisten pelaaminen hyökkäyssuuntaan oli eilen suoraansanottuna munatonta niin tänään paikoille täytyy jo päästä. Vieraiden Suhonen saa esityksiinsä nähden aika käsittämätöntä kerrointa pisteelle. Huomioitavaa mielestäni senverran, että Suhonen viiletti jäällä eilen "ainoastaan" 21min about ja totuttuun tapaan miehen peliaika huitelee yleensä siinä puolen tunnin hujakoilla. Luultavasti mies noihin lukemiin tänään jälleen pääseekin. Pelaa Jukureiden erikoistilanteet ja on joukkueensa selkeä ykköspakki. Ylivoimalla vaarallinen ja läpi kauden osoittanut johtajuuttaa myös sillä saralla. Vastakkain nähdään siis tänään sisuuntunut Jukurit ja erikoisessa tilanteessa otteluun lähtevä Kärpät. Annetaan muutoksille mahdollisuus ja haetaan Suhosta tässä pisteille. Miehen vire/peliaika/vastuu/laukaisumäärä sekä erikoistilanneosaaminen on liigatasolla kovaa luokkaa joten etenkin kun kyseessä on täysin merkityksetön ottelu, on kerroin Suhoselle enemmän kuin pelattava.

Kohde menee oikein kun Teemu Suhonen (Jukurit) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko | Liiga

18.30

8abc52cfa3325ac391e346930d1e2ef1.png Pelicans - HIFK 5b820b60ef4c8f657e2bcdbcb69ba03b.png

 

HIFK ML | 2,02 | Coolbet

 

  • Olympialaiset kolkuttavat jo ovella, mutta Liigassa käydään vielä kovaa kamppailua pudotuspelipaikoista ja kotieduista. Yksi tähän kategoriaan kuuluvista otteluista käydään tänään Lahdessa Pelicansin ja HIFKin välillä.
  • Pelicans majailee sarjataulukossa 9. sijalla, mutta suoraan pudotuspelipaikkaan matkaa on vain 1 piste. Tämä varmasti motivoi pussinokkia koko loppukauden ajan, mutta viime ajan esitykset ovat olleet varsin ailahtelevia. Viimeisen 10 ottelun saldo näyttää 4 voittoa ja 6 tappiota eikä jatko-ajat ole olleet joukkueelle vieras käsite. Joukkueen hyökkäysmateriaalia voi hyvillä mielin verrata muihin Liigan kärkijoukkueisiin, mutta puolustus -ja maalivahtipeli jättää usein toivomisen varaa.
  • HIFK tulee päivän otteluun 7 ottelun voittoputkessa ja jopa runkosarjan kakkostila on täysin mahdollista saavuttaa. Stadilaisten peli on ottanut vuodenvaihteen jälkeen isoja harppauksia eteenpäin ja jokainen pelin osa-alue tuntuu olevan varsin hyvin hanskassa. Alkukaudesta tökkinyt hyökkäyspeli on lähtenyt toimimaan ja erityisesti joukkueen ylivoimapeli on ollut murhaavan tehokasta viime aikoina. Puolustuksesta löytyy varmoja pelimiehiä ja viimeisenä lukkona on toiminut yksi liigan parhaista maalivahtitandemeista. Joukkueesta toki puuttuu olympiajoukkueeseen valittu Miro Heiskanen, mutta Teemu Erosen ja Ryan O'Connorin paluu pelaavaan kokoonpanoon lähestulkoon korvaa tämän menetyksen.
  • Pelicans nauttii tänään pienestä lepoedusta, sillä HIFK pelasi eilen Jukureita vastaan vaikkakin joukkue ei joutunut missään vaiheessa tiukoille 8-0 -murskavoitossa. Lepoedun merkitys tuskin kuitenkaan tänään näkyy selkeästi, sillä HIFK pystyy pelaamaan laajalla materiaalilla ja useasta ketjusta löytyy ratkaisuvoimaa.
  • Yksi pelin osa-alue, jossa HIFK:lla on tänään merkittävä etu on maalivahtipeli. Pelicans laittaa maalilleen Janne Juvosen, joka on napannut ykkösvahdin paikan vaatimattomalla 89,97% torjuntaprosentilla. HIFK:n veskarina operoi tänään Kevin Lankinen, joka on paluunsa jälkeen laittanut varsinaisen klinikan pystyyn maalinsa eteen. 95,07% torjuntaprosentti ja 1,12 päästettyjen maalien keskiarvo ovat huikeita tilastoja, josta sekä joukkueen että pelaajan on hyvä ammentaa itseluottamusta.

 

Juuri tällä hetkellä on vaikea lyödä HIFK:ta vastaan - sen verran hyvältä stadilaisten peli näyttää tällä hetkellä. Pelistä voi tulla hyvin tasainen, joten varmistetaan money linellä tämä kohde. Kohde menee oikein, kun HIFK voittaa ottelun joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla/rankkarikisassa. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | CS Summit 2

19.00

043c04f373e09a29e7334b83092db7c8.png SK - North e23fb3b1f7a8d165828195d6f505be24.png

 

SK -1,5 | 2,00 | Veikkaus

 

  • Eiliseltä saatiin osumaan Liquidin voitto, vaikka sekin aluksi näytti huonolta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa turnauksen toiseen pelipäivään ja heti ensimmäisessä ottelussa on hyvätasoinen match-up SK:n ja Northin välillä.
  • SK (ranking #2) on brasilialaisista pelaajista koostuva joukkue, joka on ollut yksi CS:GOn menestyneimmistä joukkueista jo pitkän aikaa. SK on jokaiseen turnaukseen osallistuessaan yksi ennakkosuosikeista ja usein juuri LAN-turnauksissa joukkue on parhaimmillaan. Joukkueen ydin on pitkään pysynyt samana, kun Fallen, Fer, Coldzera ja Taco ovat niittäneet menestystä jo vuosien ajan. Joukkueen viides pelaaja vaihtui viime vuoden pelaajatauon jälkeen Felpsistä Boltziin, mikä on parantanut joukkueen peliä entisestään. Yksilötaitoa joukkueesta löytyy maailman parhaaksi valitun pelaajan Coldzeran johdolla, mutta myös joukkuepeli on muita joukkueita asteen parempaa, mikä erottaa brasilialaiset muista huippujoukkueista.
  • North on tanskalainen joukkue, jonka viimeaikaiset suoritukset ovat olleet suuria pettymyksiä. Major-turnauksesta karsiutuminen 0-3 -rekordilla oli viimeinen pisara organisaatiolle, sillä joukkue antoi potkut CajunB:lle ja samalla ovenavauksella joukkueen tähtipelaaja Konfig otti hatkat. Näiden tilalle North hankki Kjaerbyen Astraliksesta ja Mertzin North Academystä ja toistaiseksi muutokset näyttäisivät tuoneen uutta puhtia joukkueen suorituksiin. Eilen joukkue otti helpon voiton Vega Squadronista ihan hyvällä esityksellä ja kenties kokoonpanomuutokset ovat todellakin parantaneet joukkueen peliä.
  • Kyseessä on taas paras kolmesta -sarja ja karttavalinnat ottavat roolia. SK bannaa aina Nuken ja North tulee bannaamaan aika varmasti Cachen. SK:lla on valinnanvaraa omassa karttavalinnassaan, mutta mielestäni valinta tulee osumaan joko Trainiin tai Overpassiin. Northin ainoa mahdollisuus voittaa kartta on valita Inferno, sillä SK ei ole aina ollut parhaimmillaan tässä kartassa ja North on ihan hyvä joukkue Infernossa. Toki SK on varmasti harjoitellut Infernoa, mutta pieni mahdollisuus on olemassa.

 

Northin uuden kokoonpanon hyvästä alusta huolimatta en näe joukkueen haastavan titaanista SK:ta, joka on tasoa parempi joukkue kuin North jokaisella osa-alueella. SK pystyy pelaamaan käytännössä kaikkia karttoja Nukea lukuunottamatta hyvällä menestyksellä ja Northin täytyy pelata lähestulkoon täydellisesti voittaakseen edes yhden kartan. Kohde menee oikein, kun SK voittaa ottelun 2-0. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallon Euroliiga

Real Madrid-Olympiakos (21:45)

Pelivalinta Real Madrid -7 kerroin 1.89@Coolbet

Illalla Madridissa vastakkain asettuu Espanjan koripalloylpeys sarjataulukon 5 sijalla oleva Real Madrid, vastaan asettuu kova kreikkalaisjoukkue sarjassa kolmantena oleva Olympiakos.

Real on kuitenkin sarjassa varmasti kovimpia kotijoukkeita, sillä on tällä hetkellä menossa 10 ottelun voittoputki kotona. Euroliigapeleistä se on tällä kaudella hävinnyt ainoastaan kaksi kotonaan. Olympiakos puolestaan on pärjännyt viime aikoina erittäin heikosti vieraskentillä. Ainoastaan kaksi voittoa viimeiseen 10 vierasotteluun.Real on voittanut keskinäisistä viimeiset 7 ottelua kotonaan ja selkeällä erolla kaikki. Real nousee tänään voitolla ohi olympiakoksen ja tarvitsee voittoa. Se tulee varmasti lähtemään hyvällä sykkeellä otteluun ja -7 maistuu josta rahat takaisin tasan 7p voitolla. Aiemmassa kohtaamisessa Olympiakoksen kotikentällä ottelu päättyi tasan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallon Euroliiga

Zalgiris Kaunas-Khimki Moscow

pelivalinta O158 kerroin 1.92@Coolbet

Tässä kamppailussa vastakkain asettuu erittäin tasaiset joukkueet, sarja kutonen ja sarjaseiska. Molempien vire viime aikoina on ollut hyvin samankaltainen. Zalgiris on saanut kuitenkin viime peleissä heittopelinsä kovaan malliin ja upottanut viimeiseen kolmeen otteluun kaikkiin yli 90 pistettä. Kokonaispisterajalla overeihin on päättynyt neljä viidestä Zalgiriksen viimeisestä ottelusta ja myöskin Khimkin viimeisestä viidestä neljä on päättynyt overeihin. Eli yhteensä joukkueiden 10 viimeistä ottelua on 8/10 mennyt yli tuon rajan. Tänään illalla kun luvassa on tiukka taistelu ja rikkonainen loppuottelu todennäköinen niin uskon että overi tulee paukkumaan nauraen tässä ottelussa. Zalgiriksen kokoonpano on erittäin tasainen, sieltä ei erotu oikein ketään selvästi, mutta kaikilla 10 pelaajalla on 6-10p keskiarvo per ottelu, joten korintekijöitä löytyy laajalla rintamalla. Khimkistä erottuu selvästi maajoukkuepelaaja Shved , jolla on yli 20pisteen keskiarvo tältä kaudelta, muuten sieltäkin löytyy noin viisi 10p per ottelu keskiarvolla tahkoavaa pelaajaa(Honeycutt,Gill,Anderson,Robinson). Over 158 maistuu lapulle, jolloin menee voidiksi mikäli tasan 158pistettä ottelussa.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga

:assat: Ässät - TPS :tps:

:tps: TPS ML/ 1.90 Nordicbet

Klo 18:30

 

Sarja kakkonen TPS vierailee tänään isomäen areenalla kun se kohtaa Ässät, joka tarvii pisteitä pitääkseen viimeistä säälipleijari paikkaa.

Ässät katkaisi viiden ottelun tappioputken tiistaina kun se haki kolmen pisteen voiton Mikkelistä lukemin 3-4, Jukurit kummiskin teki pelistä vielä jännän päätös erässä kun nousi 1-4 tappio asemasta lähelle. Ässät on kotonaan saalistanut vähemmän pisteitä kuin vieraissa, joten kyseessä ei ole mikään kovin kotijoukkue, mutta ainahan Isomäellä on hyvä tunnelma ja vastustajalla ei koskaan ole helppo tulla Poriin.

Tps on liigan toiseksi paras vierasjoukkue ja onkin napsinut vieraissa pisteitä 1.76 keskiarvolla. Tepsin viimeiset kymmenen matsia on tuonut joukkueelle viisi voittoa ja viimeisimmässä pelissä viime lauantaina joukkue voitti kotonaan rankkareilla sarjakärki Kärpät 2-1. 

Kauden keskinäiset ovat menneet Tepsille 5-0 ja 2-7, joten Ässillä on varmasti hampaankolossa jotain näistä aikaisemmista otteluista.

Tepsi on saanut valmistautua melkein viikon tähän otteluun ja onhan Tepsillä materiaalietukin tässä joten uskon vahvasti että Tps tämän hoitaa joko varsinaisella tai sitten viimeistään rankkareilla.

Link to post
Share on other sites

Koripalloa Ranska LNB 

Hyeres-Toulon - Antibes(21:30)

Pelivalinta Hyeres-Toulon kerroin 1.57@WilliamHill

Hyeres Toulon -3.5 kerroin 1.91@WilliamHill

Tässä vastakkain sarjassa sijalla 14. ja 17. häntäpään joukkueina majailevat Toulon ja Antibes. Molempien joukkueiden kuntopuntari viimeisestä viidestä on arvatenkin melko heikko, Toulonilla vain yksi voitto viimeisestä viidestä ottelusta ja Antibeksella kaksi voittoa. Toulonilla on kuitenkin viimeisestä viidestä ottelusta neljä ottelua vieraskentillä ja se on tilastollisesti erittäin kova kotijoukkue. Sen saldo nimittäin tämän kauden kotiotteluista on kuusi voittoa yhdeksästä. Tappiot ovat tulleet viimeisimmissä otteluissa sarjakärki Monacolle ja sarjakolmoselle Strasbourgille, nämäkin tappiot erittäin niukoin 3 ja 4 pisteen marginaalein. Erittäin vakuuttavaa tekemistä siis kotikentällä. Tähän vastapainoksi Antibeksen erittäin synkkä vierassaldo, ainoastaan yksi voitto kymmenestä ottelusta ja yhdeksän suoraa tappiota vieraskentillä. Nämä tilastot yhdessä puhuvat kyllä erittäin vahvasti kotivoiton puolesta tässä. Katsottaessa Hyeres-Toulonin avausviisikkoa, sieltä erottuu selkeästi jenkit tähtipelaajina Cowels(17.8p,4.1r,1.2a) ja Arnold (15.1p,4.1r,2.6a).Lisäksi avausviisikossa Smith(9.4p,3.5r,3.9a),Prenom(9.4p,3.4r,1.3a) ja Chassang(6.7p,4.3r,1.7a). Joten varsin tasokas avausviisikko kyseessä kotijoukkueella. 

Kotijoukkue tarvitsee nyt voittoja päästäkseen pois toiseksi viimeiseltä ja tällä hetkellä Pro B sarjaputoamis paikalta. Uskon että kahden viikon tauon jälkeen kotikentälle palaava Toulon tulee saamaan myös kovan kannatuksen tuekseen tänä iltana ja ottamaan vaikka väkisin voiton tästä sopivasta vastuksesta.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Esports | CS2 | PGL Major Copenhagen 18:00   Eternal Fire - Natus Vincere  Eternal Fire | 2.00 | bet365   Eternal Fire eteni pudotuspeleihin 3-1 -rekordilla. Joukkue teki historiaa yltämällä ensimmäisenä turkkilaisjoukkueena Major-turnauksen playoffeihin voittamalla alkusarjassa Vitalityn, FaZe:n ja Virtus.pron. Ainoa tappio tuli tasaisessa matsissa MOUZ:ia vastaan. Eternal Fire on pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja joukkueelta on löytynyt rutkasti ratkaisuvoimaa sekä yksilötasolta että myös pelin taktisen puolen osaamisen osalta. Eternal Fire on toki pudotuspeleihin lähdettäessä yksi kokemattomimpia joukkueita, mutta ennakkoluuloton asenne on auttanut joukkueen yltämään jo tähän pisteeseen eikä välttämättä tämäkään haaste ole joukkuueelle liian korkea ylitettäväksi. Natus Vincere otti paikan pudotuspeleistä 3-2 -rekordilla. Alkusarjassa NaVi sai vahvan alun voittamalla Bo1-ottelunsa TheMongolzia ja G2:ta vastaan, mutta Spirit ja Cloud9 vetivät pidemmän korren seuraavissa otteluissa. Ratkaisevassa ottelussa NaVi kuitenkin onnistui päihittämään paiN:in. NaVi:n meno tässä turnauksessa on ollut ihan hyvällä tasolla, vaikka joukkueen pelissä on jonkun verran ailahtelua. Heikoimmilla hetkillä joukkue pystyy nojaamaan ennalta määritettyihin rutiineihin ja pelisuunnitelman toimiessa NaVi:n peli rullaa ajoittain ihan mainiosti. Pudotuspeleissä NaVi:n pitää kuitenkin saada avainyksilönsä pelaamaan hyvällä tasolla samanaikaisesti. Karttavetossa Eternal Fire bannaa Ancientin ja Natus Vincere poistaa Vertigon. Eternal Fire valinnee kartakseen joko Infernon tai Overpassin. NaVi luottanee omalla karttavalinnallaan Mirageen tai Nukeen. Juuri tässä ottelussa karttaveton voisi sanoa suosivan lievästi NaVi:a. Eternal Fire ja Natus Vincere ovat pelanneet viimeisen puolen vuoden aikana kahdesti vastakkain. Molemmilla kerroilla NaVi poistui matseista voittajana.   YHTEENVETO Eternal Fire ja Natus Vincere lähtevät puolivälieräotteluun erittäin tasaisista lähtökohdista. Eternal Fire on tehnyt loistavaa työtä läpi turnauksen ja pelannut kokonaisuudessaan korkealla tasolla. Natus Vincere pelasi alkusarjassa ajoittain ailahtelevasti, mutta peruspeli on hyvällä tolalla. Karttaveto lienee tässä matsissa melko selkeä ja sen voidaan kenties tulkita suosivan aavistuksen NaVi:n menestystä. Tämän lisäksi NaVi:lla on puolellaan keskinäisten otteluiden historia, sillä muutama edellistä matsia ovat päättyneet NaVi:n voittoihin. Major-turnauksen pudotuspelit ovat kuitenkin aivan oma maailmansa ja kaiken kaikkiaan asetelma on niin tasainen, että ennakkosuosikkia on miltei mahdoton määritellä. Siitä huolimatta, että NaVi:llä on edellä mainitusti ollut lievä niskalenkki Eternal Firestä keskinäisissä otteluissa, vetoa lähdetään ottamaan Eternal Firen otteluvoiton puolesta. Joukkueen pelissä on erinomainen tekemisen meininki ja kenties näillä Majoreilla turkkilaisjoukkue tulee olemaan se kuuluisa tuhkimotarinan tekevä joukkue, joka voi mennä aivan jopa päätyyn asti. Kohde menee oikein, kun Eternal Fire voittaa ottelun. 
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Ilves - Kalpa 1x2: X 4.00 (Bet365)   Tasurilta haiskahtaa. Näiden joukkueiden viidestä viimeisimmästä keskinäisestä pelistä ollaan menty neljässä jatkoille. Sarja on tänään katkolla Kalpalle, ja kuten eilen havaittiin pelicans ja Kärpät otteluissa, että sarjan katkaiseminen on vaikeaa, niin tänään epäilen molempien pelaavan varovasti joka laskee taas maalimääriä ja vastaavasti nostaa tasurin mahdollisuutta. Otetaan siis tasapeli lapulle.
    • Jääkiekko Mestis klo 17.00 Hermes - IPK 1.erä 1x2: 1 2.70 (Veikkaus)   Hermes kävi ryöstöretkellä ja voitti eka ottelun 0-3 voittaen samalla ensimmäisen erän. Tänään kotona kokeillaan samaa kohdetta uudelleen, eli Hermeksen eka erän voittoa lapulle.
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...