Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   10.00 kerroin Suomelle VAIN VihjeParatiisin kautta (ei kierrätysvaatimuksia)   15.02.2018

   VihjeParatiisin kautta eksklusiivinen bonus Mr Greenille. Uudet asiakkaat saavat 10.00 kerrointa (norm. kerroin 2.85) Suomen voitolle Ruotsia vastaan. Ehdot:
   - Rekisteröi tili TÄSTÄ
   - Saat Suomen voitolle Ruotsia vastaan 10.00 kertoimen.
   - Enimmäispanos on 5€
   - Voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia tilille. Noston voi suorittaa vaikka saman tien.
   - Tarjous voimassa sunnuntai klo 14:10 asti  
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.2 - FaZe vs G2 (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

FaZe Clan - G2 Esports

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: eSports, CS:GO - ESL Pro League

Alkamisaika: 19:00

 • ESL Pro League (EPL) käynnistyy tänään ensimmäisen pelipäivän otteluilla ja EU-sarjassa käydään heti kovatasoisia otteluita, joista tässä tarkasteluun pääsee FaZen ja G2:n toinen osaottelu.
 • FaZe (maailman ranking #1) on eurooppalainen superjoukkue, jonka kokoonpano koostuu maailman parhaista ja kalleimmista eurooppalaisista pelaajista. Joukkue niitti tasaista menestystä viime vuoden lopulla, mutta alkuvuoden Major-turnauksessa joukkue koki katkeran tappion Cloud9:lle finaalissa. Tämän jälkeen joukkue ei ole pelannut virallisia otteluita vaan varmasti aika on kulunut Majorista palautumiseen ja seuraaviin turnaukseen ja EPL-sarjaan valmistautumiseen.
 • G2 (#4) on ranskalaisista pelaajista koostuva joukkue, jonka potentiaali on erittäin korkea, mutta joukkue kärsii suoritusten ailahtelevuuksista etenkin online-otteluissa. Viime EPL-kauden EU-sarjassa G2 jäi yllätyksellisesti playoffien ulkopuolelle, mikä kertoo siitä että keskittyminen EPL-sarjapeleissä ei aina ole täysin kohdillaan.
 • FaZe on parempien online-suoritusten lisäksi vienyt niskalenkin keskinäisissä otteluissa G2:ta vastaan joukkueiden historiassa. FaZe on nykyisellä kokoonpanollaan kohdannut G2:n 6 kertaa ja voittanut jokaisen kartan.
 • EPL-sarjassa pelataan kerrallaan kaksi Bo1-ottelua, eli molemmat joukkueet pääsevät valitsemaan yhden kartan jotka pelataan peräkkäin. Tämä vihje keskittyy toiseen osaotteluun, joka on oletettavasti FaZen karttavalinta, sillä karttana pelataan Overpass, joka on yksi FaZen parhaita karttoja. Toki Overpass on myös G2:lle oikein hyvin sopiva kartta, mutta näen pienoisen edun karttavalinnassa FaZelle.
 • G2:n yksi tähtipelaajista, Shox, ilmoitti Major-turnauksen jälkeen joutuvansa ranneleikkaukseen maaliskuussa. Tällä tuskin on vaikutusta tämän päivän tai kuukauden otteluihin, mutta tieto ranteen kunnosta ei kyllä nosta pelaajan itseluottamusta.

 

FaZe on mielestäni valmiimpi ja tasaisempi joukkue online-otteluissa ja joukkueiden keskinäinen historia kallistuu vahvasti FaZen puolelle. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa kartan vähintään neljän kierroksen erolla (eli vähintään 16-12). 


Valinta: Faze (-3,5)
Kerroin: 1.93
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
ztdea8.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×