Jump to content

Recommended Posts

PeyonChang talviolympialaiset 2018

Yhdistetty HS109-10km

Ilkka Herola-Eero Hirvonen valinta 2 kerroin 1.78@Nordicbet

Löytyihän se suomalaisten vastakkainasettelupari sieltä. Hirvonen majailee maailmancupissa tällä hetkellä sijalla 7. ja Herola sijalla 12. Hirvoselta löytyy tältä kaudelta jopa muutama podiumpaikka, kun taas Herolalla niitä ei vielä ole. Viimeisimpien otteiden perusteella Hirvonen on aina ollut hienoisesti parempi mäessä, mutta on alkanut myöskin pärjätä hiihtovauhdissa, jopa olemaan nopeampi kuin Herola. Viimeisimpänä maailmancup kisana miehillä Seefeldin kisat. Näissä kaikissa Hirvonen hyppäsi paremmin kuin herola ja oli runsaalla erolla ennen Ilkkaa maalissa. Yhdessä kisassa he lähtivät 9sekunnin erolla eli käytännössä yhdessä hiihtämään, mutta eroa maalissa oli 20sekuntia Hirvosen eduksi. Hirvonen oli kaikissa kolmessa kisassa selvästi parempi. Alkukaudesta Ramsauhun asti keskinäiset menivät 3-3 tasan, mutta nyt keskinäiset tänä vuonna 5-1 Hirvoselle ja Seefeldissä kaikissa kolmessa kisassa edellä. On sanottu että PeyonChangin mäki sopii todella hyvin juuri Hirvoselle, joita hänen yli 100 metrin hypyt antavatkin olettaa. Uskon että Eero tulee saamaan mäessä sen verta selvän eron Ilkkaan että tämä pari kääntyy jälleen Hirvosen laariin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

PeyonChang talviolympialaiset 2018

Naisten ampumahiihto 15km väliaikalähtö

Kryuko-Skardino valinta 2 kerroin 1.60@Coolbet

 

Tässä vastakkain maailmancupin 19 ja 20 sijalla majailevat valkovenäläiset. Peyonchangissa on kilpailtu jo kaksi henkilökohtaista kilpailua. Kryuko oli sprintin 17 häviten 1.11 keulaan yhdellä sakolla, Skardino oli 36, häviten keulaan kolmella sakolla 2:01 eli hiihtovauhti oli ollut hieman parempaa kuin Kryukolla. Takaa-ajosta Kryuko lähti siis lähes minuutin edellä, tuo matka käänsi kuitenkin sijoitukset ylösalaisin. Skardino nousi sijalle 14 ampuen vain yhden sakon, ja hävisi keulaan 2.07, Kryuko ampui kaksi sakkoa ja jäi keulaan 2:18. eli hän hiihti selvästi hitaampaa kuin Skardino. Skardino on tunnettu erittäin varmana ampujana, ja pitenevä matka on hänelle suuri etu. Tällä kaudella Skardinon osumaprosentti on huima 94% ja sprinttien heikompi osumaprosentti 86% laskee tuota reilusti, eli kaikilla pidemmillä matkoilla osumaprosentit, väliaikalähtö 100%,takaa ajo 95%, massalähtö 95% eli kyseessä aivan käsittämättömän hyvä ampuja. Kryukon vastaavat prosentit kaikista kilpailuista 89%, pitkiltä matkoilta 90,92 ja 96.7%. Eli ei Kryukokaan huono ampuja ole, mutta Skardino on vieläkin varmempi. 

Väliaikalähdöissä Skardino onkin selvässä maailmancupin johdossa, hänen sijoituksensa ovat Voitto Östersundista ja 7 sija Ruhpoldingista. Molemmista kilpailuista tuloksena nolla-ammunnat. Kryukon sijoitukset samoissa kisoissa 38 ja 11. Uskon että huomennakin Skardino ampumavarmuudellaan ja kuten jo osoitti, pystyvänsä hiihtämäänkin yhtä kovaa ellei kovempaa kuin Kruyko tulee hän ottamaan tästä parista voiton. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Olympialaiset jääkiekko naiset

Korea - Japani

Korea yli 0.5 maalia/ 1.97 Unibet

Klo 09:40

 

Nyt tulee nopeesti vaan töistä tälläinen, kun eilen jo tätä katsoin ja nyt kun kerroin vielä noussut eilis illasta niin pakko tarttua melkein kahden kertoimeen.

Korea ei ole vielä kisoissa maalia daanut aikaan ja omiin puolestaan on mennyt 16 kun sekä Sveitsi että Ruotsi molemmat voittivat sen 8-0 lukemin. Korealla oli paikkansa kumpaakin vastaan ja ylivoimalla saatiin parit laukaukset ja nyt vastus kummiskin heikkenee noista kahdesta ensimmäisestä pelistä.

Japani puolestaan hävisi avausottelunsa Ruotsille 1-2 ja Sveitsi otti pisteet 3-1 tuloksella.

Eli siis merkityksetön peli molemmille joukkueille jatkoon pääsyn kannalta. Eli pelataan kunniasta yms.

Korean varmaan ainoa tavoite on tehdä kisoissa edes se yksi maali ja nyt siihen on viimeinen tilaisuus, kannustuksesta se ei ainakaan ole kiinni jos näitä pelejä vähänkin on katsonut/kuunnellut :)

Uskon Korean saavan kuparisen rikki tänään ja nahdään kuinka fanit sekoavat.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Vermo 65(19:15)

Oakie-Ice Wine lähtö 7 valinta 1 kerroin 1.70@bet365

Tässä vastakkain asettuu Juho Ihomuotilan valmennuksesta hänen ruotsista ostama viisivuotias ruuna ja suomessa pidempään kilpaillut Leo Mönttisen valmennettava Ice Wine. Hevoset olivat jo viimeisimmässä Vermon lähdössä vastakkain, jolloin Ihomuotila ajoi Oakiella säästeliään reissun neljännessä parissa sisällä, josta hevonen kuitenkin tilaa saatuaan lopetti varsin mukavasti kovan El Dirtymanin selästä kolmannelle sijalle, ja mikäli matkaa olisi ollut hieman enemmän niin olisi jopa voitto saattanut olla otettavissa. Ice Wine matkasi tuossa lähdössä toisessa ulkoa, josta aloitti ajoissa kirin, ja oli hieman tasainen, jääden lopulta neljänneksi päästäen kaikki totosijoista kamppailleet ohitseen. Tänään Oakiella ei tulla ajamaan sisäradalla suojareissua, vaan nyt kun hevosen nykykunnosta on näyttö, niin tänään tullaan tosissaan taistelemaan ainakin siitä kakkossijasta edelleen kovan El Dirtymanin takana. Tänään haettaneen jo ajoissa paikka parijonosta, ja aloitetaan pidempi kiri, sillä hevonen tuntui saavan viimeksi vasta loppusuoran puolessavälissä viimeisen vaihteen silmään. Hevonen on ruotsin puolella ravannut auton takaa mailin peräti 10.9 lukemiin, joten erittäin lahjakkaasta hevosesta on kyse ja se voi juoksun onnistuessa haastaa jopa kovan suosikin tänään. Ice Winen mailiennätys on vain 12.7 joten maksimisuorituksissa on vielä ainakin suurta eroa. 

 

 

PS. monella ollut vaikeaa löytää näitä ravivetoja niin bet365 löytyy More Sports----Trotting----Wednesdays racing---head to heads 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ESL Pro League

18.00

82be7c7bb9585406ec1317affc1f75cf.pngSpace Soldiers - Heroic16e72396a63412f17da54e670b0dea57.png 

 

Space Soldiers -2,5 | 2,10 | Coolbet

 

  • Eiliset CS-betsit eivät menneet kuin Strömsössä, kun FaZe jäi niukasti yhden kierroksen päähän tasoituksen osumisesta ja Fnatic ei ollut lähelläkään omaa tasoaan. Kurssi korjaantunee tänään ja ensimmäisenä kohteena otamme Space Soldiersia Heroicia vastaan.
  • Space Soldiersista (ranking #15) on jo ollut puhe aikaisemmassa vihjeessä, mutta näin tiivistettynä kyseessä on turkkilainen joukkue, joka on parantanut otteitaan tasaisesti ja on lähellä läpimurtoa CS:n parhaisiin joukkueisiin. Viime aikaiset suoritukset ovat tosin hieman ailahdelleet ja karsiutuminen tulevista LAN-turnauksista ei näytä paperilla vakuuttavalta. Mutta kenties näistä turnauksista karsiutuminen tarkoittaa sitä, että Space Soldiersin keskittyminen kohdistuu entistä enemmän EPL-matseihin ja siten hyviä tuloksia voidaan odottaa tämänkaltaisista otteluista.
  • Heroic (#12) on tanskalainen joukkue, jonka valitettava kohtalo joukkueen historian aikana on olla vasta kolmanneksi paras tanskalaisjoukkue. Menestys on Space Soldiersin tavoin ollut vaihtelevaa ja harvoin Heroic pääseekään näyttämään taitojaan suurimmissa LAN-turnauksissa. CS Summit 2 -turnauksissa joukkue pelasi kuitenkin ihan pirteästi, mikä voi toki johtua siitä että kyseessä oli Esetagin viimeinen turnaus joukkueessa. Heroic nimittäin teki kokoonpanomuutoksen, jossa Esetag heitti hyvästit joukkueelle ja Rubino, entinen Dignitaksen ja Astraliksen stand-in pelaaja, liittyi joukkueeseen. Mielestäni kokoonpanomuutos tulee olemaan pitkällä aikavälillä hyvä ratkaisu, mutta aluksi pelaajalta ja joukkueelta voidaan nähdä pieniä kasvukipuja.
  • Kyseessä on ensimmäinen osaottelu näiden kahden välillä ja karttana toimii Space Soldiersin valitsema Cobblestone. Tämä kartta on helposti Space Soldiersin parhaita karttoja, jossa se on voittanut jopa Major-voittaja Cloud9:n. Heroicille Cobblestone on keskinkertainen kartta, mutta etu karttavalinnassa menee selkeästi Space Soldiersille.

 

Space Soldiers on mielestäni aivan syystä ennakkosuosikki voittamaan tämän kartan, joka on yksi joukkueen bravuurikartoista eikä Heroic välttämättä tule vielä tähän otteluun täysin valmiina uudella kokoonpanollaan. Kohde menee oikein, kun Space Soldiers voittaa kartan vähintään kolmen kierroksen erolla (16- <13). 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga playoffit 1. osaottelu

Real Madrid vs PSG

PSG o 1.5  1.90@ComeOn

klo 21.45

Illan herkkupala jalkapallon osalta on tämä kahden suurseuran välinen mittelö.

Kotijoukkue Realin kausi on ollut varsin alavireinen verrattuna siihen mitä on totuttu näkemään. Espanjan mestaruus on karannut ja cupissa on myös noussut tie pystyyn. Ainut asia joka on kulkenut edes jotenkin toivotulla tavalla oli ML:n lohkovaihe jossa Real sijoittui toiseksi Tottenhamin jälkeen. Toki tässä samassa lohkossa Dortmund sekä APOEL olivat lopulta aikas heikkoja joten Realin ei tarvinnut lopulta esittää ihmeitä päästäkseen pudotuspeleihin. Ronaldon sihti oli lohkossa kohdillaan tekemällä 9 osumaa 6 ottelussa, La Ligan puolella tahti on ollut heikompaa. Lohkon kolme kotiottelua Real pelasi seuraavasti 3 -2 voitto Dortmundista, 1 - 1 tasuri Totten kanssa sekä voitto APOELista 3 - 0. Real on pelannut lukuisia otteluita kotonaan jossa ennakkoon heikompi vastustaja on pystynyt maalintekoon useammin kuin kerran kun otetaan huomioon kaikki kilpailut joten alakerran pitävyys voi horjua myös tänä iltana.

Vierailija PSG voitti oman lohkonsa Cavanin, Mbappen & Neymarin säestyksellä. Kyseiset herrat paukuttelivat yhteensä 16 maalia Bayernin, Anderlechtin ja Celtic:n verkkoon kuudessa ottelussa. Ligue 1:n kärkipaikka on vahvasti PSGn hallussa, Coup de la Liguen finaaliottelu häämöttää Monacoa vastaan ja Coupe de Francen puolella seura on edennyt puolivälieriin asti. Kaikkinensa PSGn meno on ollut vakuuttavaa sillä tappioita on kertynyt koko kauden aikana vain 5 kappaletta ja seura on ollut tappavan tehokas maalinteossa: 25 maalia Mestarien Liigan lohkovaiheessa, 76 maalia Ligue 1 puolella 25 ottelussa jne. Vaikkakin illan vastus on aivan eriluokkaa kuin PSGn lohkovaiheen joukkueet, niin uskon seuran olevan tehokas myös tänään hyökkäyspelissä.

Realin alakerta + PSGn tehokas hyökkäyspeli = PSG tekee kaksi maalia Realin verkkoon

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ESL Pro League

20.15

53bbbe384857aa8f8b09df2d8f0612f9.pngMousesports - Astralis4cf9d3c986f95e0d566155449b560eed.png

 

Mousesports | 2,20 | Bet365

 

  • Takkini kääntyy nopeammin kuin suomalaisella poliitikolla, kun testiin laitetaan Mousesportsin ja Astraliksen välinen taistelu. Molemmat joukkueet avasivat eilen EPL-sarjansa voitoilla ilman tappioita, joten kyseessä on heti hyväntasoinen ottelu.
  • Mousesports (ranking #8) epäilyistäni huolimatta oli eilen timanttisessa vireessä, kun Fnatic otti lukua kahdesti eurooppalaisjoukkueelta. Joukkueen tähtipelaajista etenkin suomalainen Sunny ja tshekkiläinen Oskar näyttivät eilen, mistä heidät on tehty. Joukkueesta pois huhuttu Styko pelasi kanssa ihan kohtalaisesti ja parasta olisikin paikkansa pitämiseksi kokoonpanossa.
  • Astralis (#7) on tanskalaisista joukkueista parhaiten menestyvä joukkue, jonka paluu maailman huipulle näyttäisi jälleen alkaneen. Joukkue nimittäin voitti eilen kaikki 4 otteluaan sairaudesta tervehtyneen Devicen johdolla. Näistä 4 ottelusta kaksi voittoa tuli heikosta LDLC:stä, mutta toiset kaksi tuli FaZe:sta, mikä voidaan kenties nähdä myrskyvaroituksena muille eliittijoukkueille.
  • Kuten lähestulkoon kaikki muutkin tanskalaisjoukkueet, Astralis kävi läpi kokoonpanomuutoksia Majorin jälkeen ja joukkueesta lähtenyt Kjaerbye korvattiin OpTicista tuodulla Magiskilla. Laadullisesti pelaajilla ei ole juuri suurta eroa, mutta aivan samoja rooleja pelaajilla ei ole mikä voi hieman hankaloittaa joukkueen peliä aluksi. Magisk on kuitenkin tuttu pelaaja tanskalaisille, joten joukkueen IGL Gla1ve ja koutsi Zonic osaavat varmasti löytää oikeat temput roolien toteuttamiseen.
  • Klo 20.15 alkava ottelu on siis näiden joukkueiden ensimmäinen osaottelu ja kyseessä on Mousesportsin karttavalinta Mirage. Mousesports on FaZen ja Cloud9:n ohella maailman paras joukkue pelaamaan Miragea ja etenkin joukkueen CT-puoli on parhaimmillaan kivenkova. Lisäksi joukkue pääsi pelaamaan tämän kartan eilen jo kertaalleen niin vireen pitäisi olla varsin hyvä otteluun mentäessä. Astralis ei yleensä Miragea paljoa pelaile ja uuden kokoonpanon myötä kyseinen kartta on hieman arvoitus heidän osalta.

 

Bookkerit saattoivat hieman ylireagoida Astraliksen eilisiin voittoihin FaZe:sta, mutta mielestäni Mousesportsin pitäisi olla jopa ennakkosuosikki voittamaan Miragen, jossa he ovat aivan maailman eliittiä. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa kartan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL

Colorado - Montreal

Colorado/ 2.38 Expekt

Klo 04:30

 

Colorado on ollut todella kova kotonaan, joukkue on yhdeksän ottelun voittoputkessa kotonaan.

Montreal on vieras kaukaloissa kolmen ottelun tappioputkessa ja viimeiseen kymmeneen vierasmatsiin mahtuu ainoastaan kaksi voittoa.

Molemmat on pelannut viime kierrokset ailahtelavasti, mutta nyt molemmilla on ollut aikaa valmistautua tähän otteluun niin uskon kotijoukkueen saavan kymmenennen peräkkäisen kotivoiton heikosti pelanneesta vierasjoukkueesta.

Joukkueiden neljä edellistä ottelua ovat myös olleet kotivoittoisia ja tuo tilasto saa jatkoa aamuyöstä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...