Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.3 - Astralis vs G2 (vormulafani) [OIKEIN]

Recommended Posts

Astralis - G2

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: eSports: CS:GO - ESL Pro League

Alkamisaika: 22:30

  • ESL Pro Leaguessa jatketaan asetelmien hankkimista ja tässä vihjeessä otetaan kiinni Astraliksen ja G2:n välisestä kädenväännöstä.
  • Astralis on pikkuhiljaa nostanut osakkeitaan takaisin eliittijoukkueiden joukkoon vaikean alkuvuoden jälkeen. Joukkueen uusi kokoonpano Magisk:lla höystettynä on löytänyt toimivat roolit ja taktiikat, mistä viimeaikaiset tulokset ovat todisteita. IEM Katowicessa joukkue ylsi semifinaaleihin, jossa matka tyssäsi FaZea vastaan. Myös EPL-sarjassa Astralis on päässyt hyvään vauhtiin, kun 8 ottelusta on irronnut 5 voittoa. 
  • G2 on parhaillaan kaaostilassa. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet katastrofaalisia ja joukkueen sisällä on esiintynyt erimielisyyksiä. Näistä asioista johtuen joukkue on tekemässä kokoonpanomuutoksia, jossa leikkauksiin pian joutuva Shox vaihdetaan espanjalaiseen Mixwelliin. Tämän lisäksi joukkueen valmennuksessa tapahtuu muutos, kun Smithzz jättää koutsaamisen ja palaa joukkueen varapelaajaksi Shoxin rinnalle. Näiden muutosten lisäksi NBK nousee joukkueen kapteeniksi ja pelin sisäiseksi johtajaksi. Nämä muutokset eivät vielä tällä viikolla astu voimaan, mutta motivaatio ja joukkueen fiilis pelata "vanhalla" kokoonpanolla voi olla aika lailla pohjamudissa. EPL-sarja on lisäksi lähtenyt surkeasti käyntiin ranskalaisilta, sillä 8 ottelusta kasassa on vain 2 voittoa. 
  • Karttana on ensimmäisessä osaottelussa Astraliksen valitsema Mirage. Kumpikaan joukkueista ei ole maailmanluokkaa kartassa, mutta pienen edun voi silti suoda Astralikselle. G2:lle kartta on ollut erikoinen, sillä Miragessa Apex on ottanut johtajan roolin kartassa, mikä on aiheuttanut todella epätasaisia tuloksia joukkueelle.

 

On päivänselvää, että kaikki ei ole kunnossa G2:n riveissä, minkä takia on hyvä aika lypsää vetoja heitä vastaan, etenkin kun vastassa on kurinalainen ja nousujohteinen Astralis. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla (16 -<13).


Valinta: Astralis (-3,5)
Kerroin: 2.10
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
norkka.thumb.png.22586756d8a3538a08e047f98595b6d7.png

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×