Jump to content

14.3.


Guest Viru Hotel

Recommended Posts

AFC CL 4. kierros

Jeonbuk & Yli 2.5 maalia 2.75 @Bet365

Viime viikolla samat joukkueet kohtasivat Koreassa ja ottelu päättyi kotijoukkueen 6-3 voittoon. Tianjin meni johtoon 10 minuutin jälkeen, mutta tilanne oli silti kotijoukkueelle 2-1 ennen puolta aikaa. Jeonbuk lisäsi vielä höyryä ja 80 minuutin kohdalla johto oli jo 6-1, lopussa päästettiin vielä vieraille pari lohdutusmaalia. Tianjinilla on tällä hetkellä lohkossa kolme pistettä eikä tilanne ole vielä huolestuttava kun ollaan tasoissa Kashiwan kanssa ja kotipeli heitä vastaan vielä edessä. Jeonbuk on Al Duhailin kanssa ainut joukkue, joka on voittanut jokaisen pelinsä tähän mennessä. He ovat tehneet myös eniten maaleja turnauksessa, kaiken kaikkiaan 15. Viime viikolla hävittiin kuitenkin 3-2 vieraissa Incheonille kotimaan liigassa. Molempien joukkueiden viidestä viime pelistä neljä on mennyt yli 2.5 maalin ja 6 kymmenestä (Jeonbukin peleistä neljä) on mennyt yli 3.5 maalin. Yli 3.5 vaikuttaa kyllä houkuttelevalta, mutta itse valitsisin Jeonbukin voiton kombona yli 2.5:lle.

Link to post
Share on other sites

NHL

04.00  Anaheim Ducks - Vancouver Canucks  

Pelivalinta: Anaheim Ducks (-1,5) 2.30 @Unibet

 

Kaksi tappioputkea rakentelevaa jengiä kohtaavat, mutta silti luotto Anahemiin kova. Heillä vähemmän loukkaantumisia ja selkeästi enemmän motia tähän peliin, koska taistelu playoffs-paikasta on tiukkaa. Vancouver sen sijaan läpsyttelee kauden loppuun ilman kummempaa panosta.

Kohde menee oikein kun Anaheim voittaa vähintään kahdella maalilla.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ESL Pro League

22.30

d322afb28f665e4402da7e06581dfcae.pngMousesports - NiP 5284b6ad9b9e1db69c144a2110f5ae3c.png

 

Mousesports -3,5 | 1,88 | Veikkaus

 

  • Eiliset CS:t meni aika lailla niin kuin pitikin. FaZe oli varsin ylivoimainen Virtus Prota vastaan, vaikka tekeminen näytti todella ylimieliseltä ottelun alussa. Astralis otti voiton G2:sta ja samalla hoiti tasoituksen kotiin vaikkakin se meni lopulta tiukoille. Tänään käydään lisää online-otteluita, joista Mousesportsin ja NiP:n välinen ottelu on tämän päivän ehdoton suosikkini.
  • Mousesports jatkoi eilen siitä, mihin oli jäänyt viime aikoina ja voitti molemmat kartat FaZea vastaan. Samalla joukkue nosti asemiaan EPL-sarjassa ja tänään Mousesportsilla on mahdollisuus nousta sarjakärkeen 4 ottelulla G2:ta ja NiP:iä vastaan. Joukkue näyttää hyvin rutinoituneelta ja motivoituneelta pärjätä online-otteluissa eikä heikkouksia joukkueen pelissä juuri ole.
  • NiP on sopeutunut jopa yllättävän nopeasti uuteen kokoonpanoonsa ja Dennisin tulon myötä tulokset ovat parantuneet. Joukkue on palannut vapaampaan pelityyliin, mikä auttaa joukkueen veteraaneja kuten Forestia pelaamaan paremmin, mutta myös nuoret Rez ja Draken ovat sopeutuneet hyvin. NiP on pikkuhiljaa palaamassa tasolleen ja EPL-sarja onkin lähtenyt joukkueelta kiitettävästi käyntiin - 6 ottelusta 4 voittoa.
  • Mielestäni joukkueiden välillä ei ole valtavaa tasoeroa, mutta karttavalinnasta saadaan joukkueiden välille tarvittava kuilu. Karttana toimii Mirage, joka on Mousesportsin paras kartta ja viimeistään eilisen FaZe-voiton myötä joukkue voidaan julistaa maailman parhaaksi Miragea pelaavaksi joukkueeksi. NiP sen sijaan ei ollut juuri koskaan pelannut karttaa vanhoilla kokoonpanoillaan ja nyt joukkue näyttäisi ainakin yrittävän tuovan Miragea karttavalikoimaansa. NiP on pelannut karttaa vasta kolme kertaa, joten aivan kaikkia niksejä ei varmasti joukkue tiedä kartasta ja tähän Mousesports pystyy karttakokemuksellaan iskemään.

 

Tämä ottelu on mielestäni täydellinen esimerkki siitä, kuinka paljon karttavalinta voi vaikuttaa kahden joukkueen välisiin otteluihin. Toki NiP voi yllättää, mutta Mousesports on ollut lähes tulkoon voittamaton kartassa jo pitkän aikaa enkä usko joukkueen hellittävän kaasupoljinta tänäänkään. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla (16 - <13).

Link to post
Share on other sites

KHL PLAYOFFS

Salavat Ufa - Avangard Omsk

Tasapeli/ 4.35 Nordicbet

Klo 16:00

 

Puolivälierät huutaa vielä yhtä joukkuetta ja se selviää tänään alkuillasta kun Erkan Ufa isännöi Omskia game sevenissä.

Joukkueiden sarja on ollut odotetusti tasainen ja ratkaisuja on nähty erikoistilanteissa joita tässä sarjassa etenkin ekoissa peleissä nähtiin. Viimeisimmät kaksi ottelua ovat olleet maalin pelejä ja niin varmasti tulee olemaan tänäänkin kun panokset on korkealla.

Molemmat joukkueet pelaavat varmasti puolustuspään kautta, jäähyttömyyttä varmasti ollaan painotettu ja siksi en usko tässä viimeisessä ratkaisevassa ottelussa ainakaan mihinkään maalijuhliin niin kuin alku otteluissa nähtiin.

Panokset ovat tapissa ja tässä ottelu sarjassa ei olla vielä jatkoille jouduttu menemään, mutta tänään uskon että lisäaikaa tarvitaan selvittämään kumpi jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon.

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada/USA - WHL

Red Deer Rebels - Lethbridge Hurricanes

Valinta: Red Deer Rebels (1X2)

Kerroin: 2.33 (Marathonbet)

Alkamisaika: 03:00

Red Deer Rebels on heikosti sujuneen alkukauden jälkeen enää 3 pisteen päässä pudotuspelipaikasta (3 kierrosta jäljellä, pisteitä otteluista samoin kuin NHL:ssä), joten joukkueella on varmasti motivaatiota taistella jäljellä olevista pisteistä. Loppukausi on joukkueelta sujunut hyvin, viimeisestä 20 ottelusta Rebels on voittanut 14.

Vastaan tulevalla Lethbridge Hurricanesilla on menossa synkkä vaihe. Joukkue on hävinnyt kuusi viimeisintä otteluaan selvin lukemin (mm. 10.3. Red Deer Rebels voitti joukkueen 1-4). Viimeisin tappio on viime yöltä, jossa joukkue hävisi liigan jumbolle (Edmonton Oil Kings) 5-1.

Näillä lähtökohdin kerroin on erittäin pelattava!

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Aiheeseen liittyvä kuvaNew York Rangers - Pittsburgh Penguins Aiheeseen liittyvä kuva

Klo: 02:00

Valinta: Pittsburgh Penguins -1.5 @2.48 (Unibet)

Noniin nyt päästään NHL:n pariin taas kerran ja tässä kamppailussa kohtaavat pudotuspeleistä todennäköisesti poisjäävä Rangers ja kahden viime vuoden mestari Pittsburgh Penguins. New York Rangers ei siis tällä kaudella todennäköisesti playoffseihin pääse ja uudelleenrakennus on aloitettu kun pelaajia vaihdettiin pois ja nuorempia pelaajia tuli tilalle. Pakisto etenkin on aika kehno, nuoria pelaajia löytyy paljon kun Shattenkirk on loukkaantunut. Maalivahdin tontin ovat hoitaneet Lundqvist ja Georgiev joka on pelannut yllättävän hyvin ja ansainnut peliaikaa. Georgiev on tänäänkin maalissa, kun pingviinit saapuu Madison Square Gardenille. Rangers on onnistunut voittamaan pelejä, mutta maaleja on tarvittu paljon koska pakisto on heikko ja laukauksia tulee vastustajalta paljon ja tänään on todellinen hyökkäysjoukkue tulossa vastaan. Penguins on ollut odotetun hyvä tällä kaudella ja peli on parantunut loppukautta kohden. Penguinsin formi on tällä hetkellä hyvä ja Rangerskaan ei ole paljoa perässä. Pittsburghilta löytyy taitureita joka lähtöön, esimerkiksi nyt Crosby, Malkin, Kessel, Brassard, Guentzel ja Letang. Rangersin pakeille tulee olemaan tänään vaikea ilta ja takaiskuilta pitäisi pystyä välttymään. Maalissa siis aloittaa jo mainitsemani Georgiev ja pingviinien puolelta todennäköisesti Jarry, Desmith pelasi kyllä hyvin Dallasia vastaan, joten saa nähdä kumpi pistetään maalinsuulle. Tässä ovat kertoimet aseteltu hyvin ja Penguins on ehdoton suosikki. Pelejä on vielä 10+ jäljellä ja asetelmia Penguins voi parantaa paljonkin. Rangersin puolelta tarvisi ihmettä, että Penguins saataisiin kuriin. Kuten sanottu niin Rangersille on todella paljon tullut kuteja maalia kohti ja Penguins niitä varmasti käyttää hyväkseen. Rangersille tuli huonoja uutisia Carolina voiton jälkeen kun DeAngelo loukkaantui. Ei ole vielä varmaa kuka tulee tilalle ja mutta puolustus heikentyy entisestään. Kun Penguins tämän vähintään kahdella maalilla voittaa, niin betsi osuu.

LYCKA TILL!

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

Mestareiden liiga

KLO 21,45

 

FC Barcelona  - Chelsea 

Valinta : EI MAALIA ajassa 00.00 - 29.59

Kerroin : 2,07 ( PAF ) 

 

1,osaottelu 1-1

Mestareiden liigassa käydään mielenkiintoinen ottelu,  kun erittäin tutut joukkueet ovat vastakkain.  Barcelona ja Chelsea ovat olleet vastakkain "pudotuspeleissä" 2005, 2006, 2009, 2012. 

Tasaista ottelua on odotettavissa,  niinkuin usein on ollutkin näiden joukkueiden välillä. Kummallakin on erittäin hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon.  Barcelona varmaan lähtee pitämään palloa, niinkuin he ovat jo monta vuotta tehneet.  Chelsea pyrkii iskeä vastaan, mutta puolustaa pitää kurinalaisesti. 

Veikkaan,  että alku on tunnusteltavaa ja vaikka saattaa vauhtia olla, niin se ei ole tae maaleille.  Usein kaksi hyvää joukkuetta osaavat myös puolustaa ja 1,puoliaika saattaa olla tasaista palloa.  Barcelona yleensä on ratkonnut  näitä otteluita 2,puoliajan alussa 50-75 min kohdalla enimmäkseen.  Chelsea ei ole tarvetta tehdä väkisin alussa mitään maaleja, joten eiköhän eka 30 min mennä suht rauhassa jo 0-0 numeroilla. 

Mielestäni hyvä kerroin ja ei yhtään mahdotonta, että peli olisi 30 min kohdalla vielä 0-0.

Kunhan pelattu 30.00  min  ja peli on 0-0, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestareiden liiga jalkapallo klo.21:45

Barcelona  Barcelona - Chelsea  Chelsea

Chelsea kulmapotkut o3.5 @2.10 Unibet

Mietin mitäpä ottas ja päädyin Selsille ottaa väh.4 kulmaa

1.osaottelu päättyi 1-1,eli sellsin on pakko tehdä se maali,sillä kiikareilla se ei enää jatka tästä.Barcahan tässä tulee puolustaa tuota vierasmaaliaan ja pitää palloa ja sillä ei ole tarvetta yltiöpäisesti hyökätä.Sellsin on pakko hyökätä ja yrittää sitä maalia.Selssi tulee tekee tänään vastahyökkäyksiä ja vaarallisia sellaisia ja sieltä niitä kulmiakin voisi siunaantua.1.osaottelun kulmat oli barcalle 4-3.Barcelona ei yleensä oo kovin innostunut eikä tottunut pelaa noita vastahyökkäys jengejä vastaan jota Chelsea tulee tänään esittää ja se tuottaa vaikeuksia barcalle.Chelsean hyökkääjien Willian ja Hazardin toimesta Chelsea saa vaarallisia tilanteita,joista noita kulmapotkuja tulee jos ei maaleja niin ja Iniestan pelaaminen on kuulemma hyvin lite ?

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Toronto Maple Leafs - Dallas Stars 

Vihje: Tekee pisteen ottelussa William Nylander

Kerroin: 1,72

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 01:00

 Haetaan nhl puolelta Nylanderille pojoa!

Nyt viime aikoina sekä yönkin ottelussa ykköshyökkäysvitjassa pelaava ruotsalainen William Nylander on ollut tällä kaudella ja etenkin viime aikoina isossa roolissa Maple Leafsin hyökkäyksessä, Torontolla on pari tärkeää loukkantumista ollut hyökkäyspäässä joka on avannut Nylanderille ovia kakkos/kolmosketjusta aina ykkösketjun sentteriksi asti. William Nylander on tällä kaudella tehnyt 50 pistettä 69 otteluun ja jakaa Toronton sisäisen pistepörssin toista paikkaa yhdessä nyt loukkaantuneena olevan Matthewsin kanssa joka kärsii olkapäävammasta. William Nylander omaa erinomaiset syöttö ja kiekonkäsittelytaidot ja myös luisteluvoimaa nuorella ruotsalaisella löytyy. William Nylander tykkää laukoa hyvällä laukauksellaan useasti ottelussa mutta myös hyvän pelinlukutaitonsa ansiosta löytää ketjukaverin syötöillään. William Nylander on eliitissään hyökkäyspäässä ja etenkin ylivoimalla ja uskon että niitä yön ottelussa tulee Dallasia vastaan olemaan. Molemmat joukkueet ovat viimeisestä 5 voittaneet vain 1 ottelun joten molemmilla on hiukan peiliinkatsomisen paikka tähän otteluun tultaessa, Toronto on Dallasia vastaan pärjännyt viime otteluissa hyvin ja jotenkin kotiedun ja laadukkaammaan hyökkäyksen turvin uskon että Toronto tästä pelistä nappaa voiton ja kun kotijoukkue maalailee on melko varmasti isossa roolissa William Nylander näissä maaleissa.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Boston Celtics - Washington Wizards

Alkamisaika: 2:00

Pelivalinta: Wizards -3.5 @1.93 (Pinnacle)

 

Hypätään taas NBA-koripallon ihmeelliseen maailmaan ja vuorossa on lyhyt vihje Celticsin ja Wizardsin väliseen otteluun. Boston Celtics lähtee kotiotteluunsa todella siipirikkoisena. Jos koko kauden sivussa oleva Hayward lasketaan mukaan niin Bostonilta on tästä ottelusta sivussa 4 tärkeintä pelaajaa (Irving, Hayward, Horford, Brown). Lisäksi vielä penkiltä hyvän kauden pelannut Marcus Smart on sivussa ensi yönä. Wizardsilta on toki myös oma tähtipelaajansa John Wall sivussa, mutta jengi on pelannut todella hyvin ilman häntä. Tomas Satoransky on osoittautunut kelpo korvaajaksi. Pidemmittä puheitta: Celticsin rosteri on sen verran vajaa, että mielestäni Wizards -3.5 tasoituksella on pelattava kohde. Tasoituksen kuuluisi olla ennemmin 4.5 tai 5.5 tasoa. Huolimatta siitä, että Washington pelasi eilen ja Boston sai levätä.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...