Jump to content

Recommended Posts

Salavat UfaTraktor Tsheljabinsk

Jääkiekko, KHL Playoffs (3-3)

Salavat UFA - Traktor

Philip Larsen o 0,5 pistettä @2.00 Coolbet

KLO: 17.00

Kemppaisen ja Hartikaisen edustama UFA on kovassa paikassa tänään. Viimepelin selkäsauna oli järkyttävä ja nyt mennään voitolla jatkoon. UFA on mielestäni suosikki kotijäällään ja otetaan testiin tässä sarjassa toistaiseksi vähän pimentoon pisteiden muodossa jäänyt Larsen. Viimepeliin tekaisi ylivoimalla joukkueen ainokaisen, eikä se tuohon reiluun 20min peliaikaan nähden ollut ihme. Olihan tuota jo odotettukin. Tähän sarjaan vasta 1+1 merkkauttanut tanskalaispuolustaja on joukkueensa selkeä liideri takalinjoilla ja herra pelasi myös mallikkaan runkosarjankin. Pelasi hyvän sarjan Omskia vastaan ja on ehdottomasti elementissään juurikin tämmöisissä koitoksissa kuin tänään. Kotihallissa Traktoria vastaan ei miehelle ole kuitenkaan pisteitä ropissut hyvistä yrityksistä huolimatta. Näiden kahden välillä ollaan nähty erikoisia matseja, eikä tämänpäiväinen tee poikkeusta. Larsen tulee takuulla pelaamaan reilusti yli tuon 20min tänään ja tosiaankin ylivoimalla vaarallinen ase. Hartikainen on iso äijjä, joka hakkaa Larsenin kudeista tulevat riparit sisään kunhan paikka aukeaa. Ottelun merkitys, Larsenin rooli sekä peliaika plus kotietu antaa johtavalle pakille erittäin pelattavan kertoimen, joten otetaan taatusti peleihin. Erikoistilanteiden valossa tämä matsi tänään ratkaistaan ja sieltä sitä pistettä suurella todennäköisyydellä haetaankin tälle miehelle. 

Kohde menee oikein kun Philip Larsen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

Link to post
Share on other sites

Färjestad BKSkellefteå

Jääkiekko, SHL Playoffs (1-3)

Färjestad - Skellefteå

Tekee pisteen ottelussa: Bud Holloway @2.20 Unibet

KLO: 20.00

Hiukan "SaiPamaiseen" tapaan päättyi edellinen kamppailu Färjestadin voittoon lukemin 3-1, vaikka sarja oli jo tuolloin katkolla Skellefteålle. Hukattuja maalipaikkoja ja hiukan huonoa tuuria oli matkassa joten voitto Färjelle. Pelillisesti Skelle jopa hiukan edellä, mutta näin vain kävi. Mukaan mahtui vielä yksi hylätty maalikin, mutta tilanne oli paitsio. Pudotuspeleissä 4 otteluun 1+1 tehot napauttanut Kanadalainen oli viimepelissä aktiivisuudeltaan ylitse muiden. 7 laukausta maalia kohden, 4min jäähyjä ja -1 tehotilastoon. Tästä huolimatta oli jatkuvasti Färjestadin maalin edessä aiheuttamassa hankaluuksia. Tällä kertaa ei uponnut. Yksi maali ylivoimalla tehtynä tähän sarjaan ja mikäli samaa rataa jatkaa kuin viimepelissä niin piste on tosi asia. Erittäin hankala pideltävä maalinedustalla ja nauttii ketjukavereiden hyvistä passeista. Selkeä voimahyökkääjä jonka peliaikakin ilahduttava +15min / ottelu tässä sarjassa. Maalipaikkojen hyödyntäminen oli lähes ainoa ongelma skellen edellisessä ja mitään kummempaa ei tähän matsiin tarvitse alkaa muuttamaan jotta jatkopaikka varmistuu. Todennäköisesti Skellellä nähdään vielä Joni Ortio luukulla, joka on ollut hirmuvireessä. Färjestadin pelistä on paistanut kahteen viimepeliin väsymys joten Skellefteålle tämän pitäisi olla helpohko matsi. Erikoistilanteita skelle tulee saamaan varmasti ja silloin siellä nähdään tämä vahva kanukki maalin edessä. Ohjuria tai riparia odotan ja pidän maalia todennäköisempänä kuin syöttöä tälle herralle. Ottelun merkitys sekä viimepelin aktiivisuus nostaa Hollowayn todella pelattavaksi kohteeksi ja kerroinkin on enemmän kuin kohdallaan. 

Kohde menee oikein kun Bud Holloway tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SaPKoTUTO

Jääkiekko, Mestis Playoffs (1-1)

SaPKo - TuTo

alle 5 maalia @2.43 Unibet

KLO: 18.30

Savonlinnassa pelataan tänään ja kummatkin joukkueet ovat onnistuneet hoitamaan kotiottelunsa tätä ennen ja voitot siis tasan 1-1 tässä ottelusarjassa. Joukkueet ovat runkosarja mukaanlukien, kohdanneet toisensa nyt 6 kertaa kuluvan kauden aikana ja puolet noista peleistä on päättynyt alle 5 maalin ja puolet siis yli. Kahdessa ensimmäisessä playoff-pelissä ollaan tehty maaleja varsinaisella peliajalla 6kpl kummassakin. TuTo antaa tänään maalivahdeistaan vuoron Karolus Kaarlehdolle ja SaPKolla jatkaa Roope Urpolahti. Kaarlehto näistä kahdesta paremmin esiintynyt, mutta ei Urpolahtikaan heikosti ole pelannut. Tarkkuutta hiukka lisää. Viimepelissä oli edelleen nähtävissä kuritonta puolustuspelaamista molempiin päihin ja näissä joukkueissa vilisee maalintekotaitoa kenties eniten Mestisjoukkueista. Virheistä ollaankin rokotettu vuoronperään ja erikoistilannemaalejakin nähtiin viimepelissä. Tasaista taistelua on luvassa varmasti tänäänkin ja oman pään pelaamiseen tullaan keskittymään huolellisemmin. Kummatkin joukkueet ovat olleet kotonaan myös laukausten valossa vastustajaansa edellä ja näyttääkin tuolla kotiedulla olevan suuri arvo tässä sarjassa. Mielestäni noissa aiemmissa matseissa ollaan nähty odotuksiin nähden enemmän maaleja kuin luulisi ja siksi otankin tänään kokeiluun under-pelin melko kovalla linjalla. Joukkueiden voimasuhteet ovat kuitenkin niin lähellä toisiaan, että pienet henkilökohtaiset virheet ovat mahdollistaneet tähän saakka noita lukemia. Tämän ottelun merkitys on verrattain suuri sillä asetelmat ollaan nyt haettu ja kumpi ottaa valtikan käteen, jää nähtäväksi. Ennakoin ottelusta huomattavasti kurinalaisempaa ja tarkempaa peliä kuin aiemmin, jossa maalipaikkoja tuskin nähdään totuttuun tapaan. Mikäli ottelu pysyy siistinä ja molemmat keskittyy omaan pelaamiseen ei tulos 2-2 tähän kamppailuun kaukana ole. Linja on julma, mutta näillä mennään. Enemmän kyttäilyä kuin hurlumhei-kiekkoa luvassa väittäisin.

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään alle 5maalia. Tasan 5maalia palauttaa panoksen

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Playoff jääkiekko klo.20:00

Färjestad BK  Färjestad BK - Skellefteå  SkellefteÃ¥

Skellefteå voittaa oltuaan maalin häviöllä-varsinainen peliaika @8.00 Unibet

On se vaan nyt yritettävä hakea sitä isoo.Ku tullaan alas ni tullaan sit kunnolla tai sit tehdään taas kovanousu.

Game5 ja Skelle johtaa sarjaa 3-1 otteluvoitoin.Färjestad voitti piiitkäästä aikaa toissapäivänä Skellen ja vieläpä sen kotikentällä.Se oli Färjestadin ekavoitto tänävuonna,kun 6 kertaa on kohdattu.Se olis sitten tänäänkin Färjestadin niinku pakkovoittaa,että sarja jatkusvielä.Skellefteå laittasi mielellään tämän tänään jo poikki ja lepo sille varmasti tekis hyvää jatkopelejä ajatellen.Kova peli edessä ja kovia vielä tulossa.Kumpikin tekee kaikkensa voittaakseen ja Färjestad vielä kovemmin.Paineet on siis kotijoukkueella ja onko ne liian kovat.Näkyykö Färjestadin pelissä hermostuneisuutta,liikaa puristusta ja sitä kautta virheitä.Täytyy nyt toivoa,ettei Färjestad ainakaan 2-0 johtoa ota missäänvaiheessa,sillä muuten veto näyttää huonolta,vaikkei mahdottomalta.Tilauksessa olisi,ettäFärjestad menisi jossainvaiheessa johtoon,mutta Skellen nopea tasoitus olisi myykkyä Färjelle ja vielä kun Skelle menisi sitten nopeasti johtoon ja jos kaikki tämä tapahtus ottelun 3.erässä niin saattaisi Färjestadin selkäranka sanoo NAPS.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ravit Toto4 Pori

Lähtö 7 (18:15)

Air Gunner-Extreme Luca valinta 2 kerroin 1.80@bet365

Extreme Luca teki viimeksi vakuuttavan suorituksen, kun se pääsi johtavan Free Men taakse alussa tekemään omaa juoksuaa, ja sai loppusuoran alussa tilat ja lähti haastamaan tiukasti suursuosikki Im Just A Sundia, kestäen lopulta hienosti kaksariin erittäin kovatasoisessa lähdössä. Tänään lähtörata on paras mahdollinen, sillä ykkösradalta starttaa lähdön suuri suosikki ja erittäin nopea avaaja Express Duo, joten taktiikkana on tänään vain ja ainoastaan pitää selkä ja juosta keulan perässä kunnes tilat kenties joskus aukeavat ja pääsee haastamaan. Air Gunner palasi viime starttiin tauolta, ja teki hyvän startin kun se sai rauhassa tehdä omaa juoksuaan parijonossa, ja sai hyvin vetäviä selkiä eteensä loppukirissä, ja voitti lopulta niukasti. Tänään kuitenkin on luvassa varmasti haastavampi juoksu kun kasiradalta auton takaa joutuu lähtemään, eikä tiedä mihin lopulta joutuu ja kun uskon Express Duon saavan suosiolla pidettyä keulan ja Extreme Lucan tulevan peesissä, lähtökohdat suosivat valtavasti Riina Rekilän ajokkia tänä iltana.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

:canucks:  Vancouver Canuks vs Anaheim Ducks :ducks:

 

Anaheim suora voitto @1.75 Coolbet

Canucksilla ei ole merkittävää kotietua tähän otteluun. Anaheimin vieraspeli on toimivaa, eikä joukkueella pitäisi olla mitään ongelmia voittaa huonossa formissa oleva canucks. Anaheim myös tarvitsee tästä ottelusta voiton saadakseen tärkeitä pisteitä, joten motivaatiota luulisi joukkueelta löytyvän.

Link to post
Share on other sites

Ravit Toto4 Pori

Lähtö 6 (17:55)

Partytime-Ex Gracy valinta 1 kerroin 1.60@bet365

Partytime palasi viimeksi tauolta teivossa, ja teki juoksua viimeisessä sisällä, josta se ohitti niin monta hevosta kuin mahdollista oli. Se oli aika pahasti paketoituna koko loppusuoran eikö oikein saanut kiriväyliä, mutta mielestäni hevonen tuli erittäin pirteänä ja voimissaan maaliin ja startti tauolta vei hevosta eteenpäin. Lähtökohtaisesti partytimehän on 76 tason hevonen, ja tykitti peräti 14.3 ajan porissa viimesyksynä ja on erittäin kova tälläisiin lähtöihin, mutta nyt rata 8 hieman vaikeuttaa tehtävää. Ex Gracy puolestaan on ollut tällä kaudella erittäin huono, ainoastaan yksi kolmossija seitsemään starttiin ja ajat ovat painuneet aina päälle 17 alkuisiksi. Tänään vielä takarivin lähtöpaikka, joten juoksupaikka tulee olemaan todennäköisesti 3,4 sisällä tai ulkona ja on aivan täysin muiden armoilla tässä lähdössä. Partytime on luokaltaan niin paljon Ex Gracya parempi hevonen että mikäli Harri saa edes jonkinnäköisen juoksupaikan haettua itselleen niin pitäisi olla aina edellä maalissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripalloa Champions League playoffit

Ludwigsburg-Bayreuth 

pelivalinta: Ludwigsburg-9 kerroin 1.82@Nordicbet

Tänä iltana alkavat puolivälierät Champions Leaguessa. Tässä vastakkain kaksi BBL joukkuetta saksasta, joten tilastot ovat hyvin vertailtavissa. Ludwigsburg on erittäin vahva kotijoukkue. Se on voittanut 11/15 viimeisimmistä kotiotteluistaan ja mikä merkittävintä, se on voittanut suurimman osan niistä 20-30 pisteen marginaalilla, joten kyseessä ei ole joukkue joka heittäisi päätösnelkulla johdon ollessa selvä jonkun varamiehistön kentälle vaan pelaavat täysillä loppuun, varsinkin nyt varmasti kun playoffit kyseessä. Viimeisin kohtaaminen Ludwigin kotona päättyi esimerkiksi 78-47 Ludwigin raiskaukseen, ja en usko että tänä iltanakaan ollaan välttämättä kaukana siitä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripalloa Champions League playoffit(21:00)

Pinar Karsiyaka-Murcia

Pelivalinta Karsiyaka -6.5 kerroin 2.06@Unibet

Tässä vastakkain turkin kova karsiyaka sekä espanjan keskikastiin kuuluva Murcia. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti, ensimmäisen ottelun Karsiyaka voitti vieraissa jatkojen jälkeen 91-96 ja toisen ottelun se voitti kotonaan suoraan 79-72. Karsiyaka on pelannut hyvin viimeaikoina kun se hävisi erittöin kovalle Fenerbahcellekin vain 5pisteellä. Nyt sillä on päällä kolmen ottelun voittoputki.Kotona sen saldo viimeisestä kymmenestä ottelusta on 7 voittoa ja kolme tappiota. Tappiot koville darussafakalle ja Fenerbahcelle. Puolestaan murcian vierassaldo on neljä voittoa ja kuusi tappiota. Uskon että edellisten otteluiden tapaan turkkilaiset ovat jälleen vahvempia kotona.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Kreikka - Egypti, OIkea tulos 0-1 8.50@Unibet

Klo 21:00

Kiitos ensinnäkin luottamuksesta päästää minut takaisin myös chatin puolelle, tämä on hieno osoitus siitä, miten hyviä ihmisiä on vielä olemassa! Mutta itse asiaan, Egypti oli voittaa tuossa perjantaina hallitsevan Euroopan mestarin, mutta Rollen pari lisäaikamaalia takasivat voiton kotijoukkueelle. En ollut vakuuttunut Egyptin tasosta ennen perjantaita, ajattelin Nigerian olevan tällä hetkellä vahvin Afrikan joukkue, mutta Salah ja kumppanit näyttivät, että heidät on otettava vakavasti. Uruguayn, Venäjän ja Saudi-Arabian lohkosta on hyvät mahdollisuudet päästä jatkoon. Kreikka oli taas sitä perus Kreikkaa Sveitsiä vastaan, vahvaa puolustamista, mihin joukkueen peli on aina perustunut, mutta hyökkäyspäässä ollaan hampaattomia. Egyptillä on varmasti jäänyt hampaankoloon tuo torstain tappio eivätkä halua lähteä reissulta kotiin ilman voittoa. Egyptin vähämaalinen voitto kuulostaa hyvältä haulta tähän paikkaan ja Salahin kertoimet maalintekijänä ovat ok luokkaa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...