Jump to content

Recommended Posts

Baseball MLB

Texas Rangers - Los Angeles Angels

Vihje: Texas Rangers -1.5

Kerroin: 3.34

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 03:05

Texas Rangers ja Los Angeles Angels jatkavat ottelusarjaansa, avausottelun voitti vierasjoukkue Angels 3-8.

- Texas Rangersin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Martin Perez joka aloitti kautensa voitolla kun Rangers voitti vieraissa Oakland Athleticsin luvuin 3-6. Martin Perez ei tuossa ottelussa ollut aivan parhaimmillaan mutta kuitenkin pitchasi ihan kelpo ottelun joka riitti voittoon kun Rangersin lyöntikalusto antoi tulitukea. Martin Perez on hyvänä päivänään hyvä pitcher ja usein myös kun Perez aloittaa Rangersin kummulla antaa se myös muille Rangersin pelaajille jotain maagista sillä usein Rangers voittaa ottelunsa kun Perez on heillä aloittavana syöttäjänä. Uskon että Perez parantaa tuosta ottelusta kun pääsee kotonaan pelaamaan yksi aloitettu peli taskussa.

- Los Angeles Angelsin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Tyler Skaggs joka on aloittanut tämän kautensa erinomaisesti parilla voitolla. Tyler Skaggs on syöttänyt tällä kaudella yhteensä 11 vuoroparia ja antanut niissä vain kaksi juoksua. Noissa otteluissa Skaggs syötti sen verran erinomaisesti että se riitti voittoon vaikkei hän saanutkaan oikein yhtään tulitukea. Tyler Skaggs on ihan hyvä pitcher mutta on mielestäni jonkun verran nyt tässä kauden alussa ylisuorittanut oman analyysin mukaan enkä lähtisi ihan vielä näiden näyttöjen perusteella luottamaan häneen.

- Texas Rangers tulee tähän otteluun jo altavastaajana mutta haen raakasti heille vähintään 2 juoksun voittoa tästä ottelusta. Martin Perez on ollut parempi syöttäjä kotonaan pelatessa viime vuosien aikana ja hän omaa myös viime vuosilta hyvät tilastot Angelsia vastaan, Perez on hyvänä päivänään hyvä pitcher ja on saanut nyt ottelun alle vieraissa joten uskon että Perez on yön ottelussa hyvässä vireessä. Los Angeles Angelsin syöttäjä Tyler Skaggs on näyttänyt puolestaan liiankin hyvältä kummulla ja hänestä ollaan leivottu ja leipomassa mielestäni huomattavasti parempaa syöttäjää mitä hän todellisuudessa on enkä lähtisi luottamaan parin hyvän pelin peruusteella Skaggsiin. Tyler Skaggs ei kuitenkaan ole mikään sateentekijä pitcher ainakaan vieraissa pelatessa ja hänellä on erittäin huonot tilastot viime vuosilta Rangersia vastaan. Texas Rangers on aloittanut tämän kauden selvästi heikommin kuin Los Angeles Angels mutta MLB kaudessa on sen verran paljon pelejä että jokainen peli täytyy katsoa tapauskohtaisesti läpi. Texas Rangersilta löytyy hyvä lyöntikalusto joka pystyy tekemään tuhoa ja kun joukkue tietää Tyler Skaggsin heikot kohdat niin uskon että Rangers tulee iskemään niihin ja tekemään hyvän määrän juoksuja yön ottelussa. Martin Perez on pystynyt syöttämään hyvin Angelsia vastaan viime vuosina ja nyt pääsee kotonaan kotiyleisön tuella pelaamaan hyvän pelin. Viime yön Angelsin dominoinnin voi unohtaa sillä nyt on uusi ottelu käsillä johon Rangers lähtee varmasti hakemaan sarjan tasoitusta, usein Rangers on pelannut myös ottelusarjan toisen pelin huomattavasti paremmin kuin avausottelun ja pystynyt jättämään avausottelun tappiot taakseen niin miksei nytkin. Texas Rangersia altavastaajana lapulle kun sille hyvää kerrointa tarjotaan olosuhteisiin nähden jo moneylinenä mutta haetaan tähän kohtaan -1.5 tasoituksella Rangersia, sen verran hyped up olen heistä tähän otteluun tultaessa..

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Korisliiga

Kataja Basket - BC Nokia

Alkamisaika: 18:30

Valinta: BC Nokia @2.45 UNIBET

Takerrutaan tällä kertaa tähän matsiin.

Huomioitavaa ensiksi: Nokia voitti Katajan kotonaan sunnuntaina lukemin 95-78, joten ovat varmasti päässeet hyvään flowhin ja tietävät, että pystyvät haastamaan viime vuotista Korisliigan mestaria. 

Hyvin tasavertaiset joukkueet materiaalin suhteen, mutta Katajan kausi ei lähtenyt runkosarjassa hyvin käyntiin (sija 6.), kun taas Nokia oli yllätys ja pääsivät sijalle 3.Nokia on pelannut tasa varmaa peliä läpi kauden, mutta Kataja taas ei. Kataja hävisi sarjataulukon perällä oleville joukkueille huomattavasti muutaman ottelun.

Kataja ei ole julkaissut vielä kokoonpanoja (tuskimpa julkaisekaan, sillä ne pitäisi olla jo). Nokialla kaikki pelaavat.

Uskoisin, että Joensuussa on luvassa tiukkaa vääntöä, jonka Nokia lopulta hoitaa.

Kohde menee oikein, kunhan BC Nokia voittaa ottelun.

 

 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Klo 21.45

UCL

Roma - Barcelona 

Tekee maalin ottelussa 

Messi kerroin 1.8 Unibet 

En tiiä tarviino tätä kauheesti perustella?

Kaikki jotka seuraa jalkapalloa tietää että kun messi saa paikan niin se on maali.

Mutta jotain pientä perustelua ni yritän keksiä

Ensimmäinen osa päättyin barcan 4-1 voittoon.Tänään siis Roman on pakkko hyökätä ja yrittää vähän riskilläkin.mikä siis tarkoittaa barcelonan tähdille enemmän vastahyökkäys mahiksia ja maalintekotilanteita.

Messille tunnetusti riittää 1 paikka että tulee maali ja tänään paikkoja tulee 1-5..

Turinathan on tähön tipsiin aivan turhat muttakun ne kuuluu laittaa niin laitoin edes jotain..

Lähde - Vode'skitchen 

Hyvää betsi iltaa ja otetaa rahat 1.8 kertasena mesain maalilla taskuhun.

Oma veikkaus et messi maalaa ennen 30min 😘

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Englanti:Championship jalkapallo klo.22:00

Bolton  Bolton - Millwall  Millwall

Tekee maalin George Saville @6.00 Unibet

Tärkeitä pelejä edessä molemmilla.Millwall hamuaa kuudensakkiin ja vastaavasti Bolton taistelee säilymisestä.Bolton on vielä toistaiseksi viivanpäällä,mutta eroa putoajanpaikalle on vaan 2.pistettä.Millwallilla on playoff paikkaaneroa 1.piste,joten mielenkiintoista loppukautta tiedossa näittenosalta ja monenmuunkin joukkueenosalta.Vireystilassa joukkueet ovat eripäässä.Boltonilla on nyt alla 3 tappiota peräkkäin.Millwall pelannut nyt 11 ottelua ilmantappiota ja 8 se on noista 11 viimeisestä voittanut.Tuleehan se Millwallin tilastotappio väistämättä jossainvaiheessa ja tulisko se jo tänään.Boltonilla on sen alapuolella olevaan Barnsleyn eroa siis 2.pistettä,mutta Barsnleylla on yksiottelu vähemmän pelattuna.Barnsleylla on myös tänään peli Ipsiä vastaan,joka on voitettavissa.Bolton on vuosiensaatossa keskinäisissä ollut se parempi ja peikkoniskassa Millwallille.Millwallin parhaat tekijät on Gregory 10 maalilla ja Saville myös 10 osumalla.Saville on pelannut muutaman matsin enemmän.Nämä herrat tulee mitä ilmeisemmin olemaanavauksessa.Gregory on hyökkääjä ja saa maalista @2.85.Saville pelaa keskikentällä,mutta tekee nousuja ja @6.00 sen maalista on otettava testiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tartutaan vielä toiseenkin Korisliiga matsiin, kun kerran alettiin kirjoittamaan

Korisliiga

Tampereen Pyrintö - Kauhajoen Karhu

Alkamisaika: 18:30

Valinta: Kauhajoen Karhu @2.07 UNIBET

Karhu hoiteli Tampereen kotonaan lukemin 84-74. Karhut voittivat pelin erittäin heikolla puolustuslevypallo pelaamisellaan. He antoivat peräti 21 hyökkäyslevypalloa Tampereen Pyrinnölle. Niin kuin Jussi Laakso (Kauhajoen Karhun päävalmentaja) kommentoi pelin jälkeen heidän pitää parantaa levypallo pelaamista sekä pitää pääkylmänä koko kentän painetta vastaan.

Pyrintö on ollut vahva kotonaan, mutta tippui runkosarjassa sijalta 2. sijalle 7. Karhut olivat runkosarjassa toisia.

Molemilla joukkueilla samat pelaajat pelaavat kuin edellisessä matsissa eli loukkaantumisia/ sairaantumisia ei ole tullut.

Molemilla hyvä nippu pelaajia kasassa, ja tiukkaa vääntöä luvassa Tampereella, jonka lopulta Kauhajoki hoitaa nimiinsä.

Kohde menee oikein, kunhan Kauhajoen Karhu voittaa ottelun.

Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ESL Pro League

21.20

dd86d45ac74d9081c23d4c64d139f7a9.png Fnatic - Heroic3fe463bb07b979d24174d3d8b47062e9.png

 

Fnatic -3,5 | 1,83 | Bet365

 

  • Täydellinen CS-viikko jäi yhden kierroksen päähän, kun Mousesports voitti Astraliksen kahden kierroksen erolla 16-14 eikä tarvittavalla kolmella kierroksella. Nyt varmaan tuleekin sitten se tappioputki, mutta ei anneta sen häiritä menoa vaan vihjataan seuraavaksi Fnaticin ja Heroicin välistä online-ottelua.
  • Fnaticia on ahkerasti vihjailtu viime aikoina ja usein ruotsalaisjoukkue onkin ollut luottamuksen arvoinen. Joukkueen ilme on oikein hyvä, mutta EPL-sarjan heikko alku tarkoittaa sitä, että joukkueen pitää panostaa tämän viikon otteluihin kunnolla.
  • Heroicin tulokset ovat olleet viime aikoina hieman epätasaisia. Joukkue on parhaimmillaan pystynyt EPL-sarjassa voittamaan NaVin kaltaisia joukkueita, mutta samaan aikaan tappiot alempitasoisia joukkueita, kuten LDLC:tä vastaan, ei ole ollut vieras käsite tanskalaisille. Joukkueen tulevaisuutta ajatellen Jugin pitkäaikainen poissaolo on erittäin omituinen tapaus ja joskus joukkueen pelissä näkyy hänen poissaolo ja varmaan juuri siksi tulokset ovat olleet niin epätasaisia.
  • Karttavalintana tässä ottelussa on Fnaticin valitsema Cobblestone, josta joukkue onkin pelannut todella menestyksekkäästi viime aikoina. Joukkue voi parhaana päivänään voittaa käytännössä minkä tahansa tiimin tässä kartassa. Heroicille kartta on myös suotuisa, mutta joskus pätevän AWP-pelaajan puuttuminen näkyy joukkueen pelissä. Toki 7 voittoa 10 viimeisimmästä kartasta on hyvä rekordi, mutta osa näistä voitoista on tullut heikkotasoisia joukkueita vastaan.

 

Fnatic on Cobblestonessa mukavuusalueellaan, enkä usko Heroicin pystyvän yllättämään vahvaa ruotsalaisjoukkuetta tässä ottelussa. Fnatic on myös sen verran pätevä joukkue pistoolikierroksilla, että tasoitusvetoa ne tuskin uhkaavat. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla (16 - <13).

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo | Eurooppa | UCL

21.45

50c0c3432f4f0689024650e91f21ebe2.png Manchester City - Liverpool15cabbb47c9e269fff3ebec30966bd1f.png

 

Over 2,5 & BTTS Yes | 1,83 | Bet365

 

  • Toinen yritys. Viimeksi samaa kohdetta vihjatessani Manchester City otti Liverpoolilta turpaan 3-0, mutta tänään on viimekertaista isompi luotto siihen, että saadaan kohde osumaan.
  • Manchester CItyn viime viikko on heidän standardeillaan katastrofi. Ensin joukkue otti tosiaan nokkiin Liverpoolilta, mikä vaikeutti jatkoonmenoa Chämppäreissä huomattavasti. Tämän tappion lisäksi joukkue suli viikonloppuna kotonaan derbyssä Manchester Unitedia vastaan 2-0 -johtoasemasta 2-3 -tappioon, mikä tarkoitti sitä, että City ei pääse vielä juhlimaan Valioliigan mestaruutta.
  • Liverpoolille viikko sen sijaan oli oikein hyvä, vaikka joukkue jäikin viikonloppuna tasapeliin Merseysiden derbyssä Evertonia vastaan. Tuossa ottelussa Jürgen Klopp päätti kuitenkin lepuuttaa monia avainmiehiään, jotta he olisivat tikissä tämän päivän ottelua varten. Poolin suurin huoli on kuitenkin Mohamed Salahin lievä loukkaantuminen Cityä vastaan pelatussa ottelussa, jossa egyptiläinen loukkasi nivustaan ja hänen pelikunto on epävarma tämän päivän otteluun.
  • Asetelma otteluun on varsin selkeä. Manchester Cityn on pakko lähteä hyökkäämään ja yrittää tehdä mahdollisimman paljon maaleja pienellä riskilläkin. City pelaa jo ennestään korkealla puolustuslinjalla, jota Liverpool on pystynyt hyödyntämään ankarasti tämän kauden otteluissa. Liverpoolin tehtävänä on käyttää Cityn heikkoudet puolustuksessa hyödykseen ja tällätä vähintään yksi vierasmaali, mikä tarkoittaisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä peräti 5 maalia päästääkseen jatkoon. Vaikka Poolilta puuttuisi Salah, niin joukkueessa löytyy edelleen tulivoimaa ja siksi uskon molempien tekevän maalin vähintään kertaalleen. City tulee vyöryttämään peliä kovalla intensiteetillä Liverpoolin päätyyn ja tällä kertaa kotijoukkue saa Sergio Agueron pelikuntoisena kentälle, mikä voi olla ratkaiseva palanen Cityn palapelissä ja siksi uskon heidän tekevän vähintään kaksi maalia tänään.

 

Kaiken järjen mukaan Manchester Cityn ja Liverpoolin matseissa ei toista peräkkäistä BTTS No -tulosta nähdä vaan tänään molemmat löytävät pallon maalin perukoilta. Overin raja tulee myös aika varmasti puhkaistua näin tulivoimaisilla joukkueilla ja siksi tätä kohdetta lähdetään taas kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa molemmat joukkueet tekevät maalin ja ottelussa tehdään vähintään kolme maalia. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Kiva saada Vode mukaan kirjoittelemaan.  Toivottavasti Messi tekee maalin, niin saadaan jatkossakin se vihjaamaan :)

Jääkiekko 

Kanada , WHL 

KLO 05.05

 

Tri-City Americans  -  Victoria Royals 

 

Valinta :  Tri-City Americans  

Kerroin :  2,05 ( PAF ) 

 

Game 3.  Tri-City  Americans johtaa sarjaa voitoin 2-0 

 

Tri-City Americans kävi hakee kaksi ryöstöä vieraista numeroin 0-7 sekä 1-4. Maalintekoon joukkue on pystynyt.  Nyt sarja siirtyy Tri-City kotihalliin ja voimasuhteet mielestäni vain kasvavat. 

Tri-City oli  Läntisen Konferenssin runkosarjassa neljänneksi  (4,) kovin kotijoukkue voittaen 36 ottelusta 17kpl varsinaisella peliajalla.   Poffeissa ensimmäisellä kierroksella joukkue voitti molemmat kotiottelut 5-3 numeroin ja nuo olivat myös G3-4 ottelut siihen sarjaan. 

Victoria Royals ei ole mikään ihmeellinen vierasjoukkue.  Joukkue oli Lännen Konferenssissa toiseksi huonoin vierasjoukkue.  36  otteluun tuli 17 kpl varsinaisella peliajalla tullutta turpasaunaa.  Myös joukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella G3 pelin vieraissa.  

Tri-City pelasi hyvät vierasottelut ja varmasti lähtevät hyvässä kunnossa kotipeleihin.  Kotihallissa tuskin löysäillään ja ainakin tähän Game 3 peliin löytyneen paljon halua.   Royals puolestaan on pakko hakea vierasvoitto, mutta vieraspelit ei ole sujunut kovin hyvin ja tässä sarjassa vielä jääneet numerollisesti aika jalkoihin,  niin jotenki vahva usko on kotijoukkueeseen.    Kyseessä on kotijoukkueelle sarjan eka kotipeli ja vielä ei olla edes henkisesti jatkossa, niin eiköhän hyvä kotijoukkue pelaa hyvän ottelun ja niinkuin tähän asti,  niin se riittää edelleen voittoon asti.   Tähän kertoimeen on tartuttava näistä tilastoista katsottuna. 

 

Kunhan Tri-City Americans voittanut varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Mestareiden Liiga. Manchester City - Liverpool

valinta, kotijoukkueen pallon hallussapito - mukaanlukien jatkoaika.

alle 67.5% kertoimella 2 Unibet.

valinta, eniten tehtyjä rikkeitä - mukaanlukien jatkoaika.

Manchester City kertoimella 3 Unibet.

 

Alkamisaika: 21.45

 

Noniin tartutaan kahdella yrityksellä illan herkkupalaan, jonka YLE käyttää meille persaukisillekkin armosta  (ja verorahoilla) ilmatteeksi.

 

Liverpool löi jalkapallo mailman lisäksi katsojat ällikällä, lyömällä kotonaan Cityn tyylipuhtaasti 3-0 ja vaikka Liverpool kuuluu saarivaltakunnan eliittiin vuodesta toiseen, mutta siltikin vastustaja joukkueen lyöminen noin musertavasti, jota pidettiin syystäkin jopa mahdollisesti tämän kauden osalta voittamattomana, voi pitää pienenä ihmeenä.

 

Siirrytään kohteisiin, kertoimiin ja syihin valintojen taakse.

Cityn luotsi Guordiola on vannoutunut pallonhalinta mies ja City tuleekin hallitsemaan hyvin suurella todennäköisyydellä palloa suurimman osan ajasta ja Liverpool puolustaa asemaansa. Nytten pitää kumminkin muistaa ottelun lähtökohta ja Guordiolan filosofia, jonka varmasti Klopp taitavana managerina tietää myös. Mitä vähemmän pallo on Cityn hallussa, sitä epä todennököisempää Cityn on mahdollista saada sitä palloa poolin verkkoon ja mitä pidemmällä peli etenee, niin sitä enemmän pool yrittää pitää palloa hallussa.

 

Tuo 3-0 koti voitto asetelma on poolin kannalta senkin takia herkullinen, että jos se onnistuu tekemään yhdenkin vieras maalin, niin Citylle ei riitä enään edes neljä maalia, vaan sen pitää tehdä peräti viisi, jotta sen paikka jatkoon aukeaa.

 

Näissä valinnoissa on kyse siitä, että pool on tarpeeksi taitava joukkue pitämään myös palloa, joka olisi sille edullista. Cityllä on tarpeeksi tulivoimaa tehdä melkein mitä joukkuetta tahansa vastaan se viisikin maalia, mutta takaa ajoasemasta se joutuu tehdä valtavan määrän työtä ja hiekka tiimalasissa ei saa halua hukkaan, ja sen pitää saada pallo keinolla millä hyvällä itsellensä, vaikka rikkomalla.

 

Kiteytettynä -> poolin edullisuus pitää mahdollisimman pitkään palloa ja vastaavasti City joutuu rikkomisenkin uhalla saada pallo itselleen.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestareiden liiga

City - Liverpool,  X2  2.80@Unibet

klo 21:45

Ensimmäinen osa päättyi Poolin 3-0 voittoon ja tämä sama osa-ottelu Valioliigassa Cityn 5-0 voittoon, joten matemaattisesti on mahdollista, että City tästä vielä jatkaisi. Henkilökohtaisesti en siihen usko, vaikka he voivat tämän ottelun voittaakin. Klopp on oppinut pelaamaan Cityä vastaan jo Dortmundin ja Bayernin ajoista, enkä usko, että Pool tulee pelaamaan passiivisesti vaan jatkaa aktiivista karvauspeliään, mikä tuotti Citylle hankaluuksia avausosassa, koska on selkeää, että se näyttää olevan ainut tapa hetkauttaa Cityn pelinrakentelua sen sijaan, että valuttaisiin kaikilla miehillä pallon alle ja annettaisiin Cityn tehdä ne tarvittavat maalit. Otetaan sekin huomioon, että Pool tarvitsee vain yhden ja Cityn pitäisi saada silloin jo viisi maalia. Poolille pieniä ongelmia tuottaa Hendersonin poissaolo, Salahin pitäisi pelata koska ollut mukana normaalisti harjoituksissa. Value on tässä kuitenkin vierailijoilla ja mieluummin pelaisin X2:ta kuin esim. Cityn parin maalin voittoa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...