Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 15.4 - Wild vs Jets (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

Minnesota Wild - Winnipeg Jets

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekko, NHL

Alkamisaika: 02:00

Kahteen ensimmäiseen matsiin eniten peliakaa Jetseiltä kellottanut Byfuglien on myös saalistanut molemmissa peleissä syöttöpisteen. Ihmeen hyvää kerrointa saadaan jälleen rooliin, peliaikaan, tuloksiin, taitoon ja sarjan tilanteeseen nähden. Onhan Jets ollut tässä vahvempi, mutta paljon spekulaatioita pyörii tämän tulevan ottelun ympärillä. Laineen elekieli jne. Selvää on se, että Wild joutuu tekemään muutoksia pelilliseen puoleen mikäli ei halua suoraa 4-0 voitoin lomille. Jets on hyökkäyspäässä osoittanut olevansa tarkempi viimeistelijä ja syystäkin. Paten ja Scheifeleen lisäksi on Byfuglien muistettava myös. Ei ole 1 tai 2 kertaa ottelussa kun tämän herran lavasta lähtee loistavia avaussyöttöjä tai kovia kuteja ylivoimalla. Joukkueensa selkeä ykköspakki ja on tosiaan tässäkin sarjassa osoittanut olevansa mies paikallaan. Joko tulisi vaikka maalikin? Jokatapauksessa on ihmeen suuri kerroin pisteelle niin otetaan sen kummempaa lätisemättä lapulle. 

Kohde menee oikein kun Dustin Byfuglien tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)


Valinta: Tekee vähintään 1 pisteen: Dustin Byfuglien
Kerroin: 2.00
Vedonlyöntitoimisto: Mr Green (2x 25€ kierrätysvapaata ilmaisvetoa)

Voit käyttää ilmaisvetosi tähän koheeseen. Tee tili meidän kautta, niin saat 2x 25€ ilmaisvetoa! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

Mr-Green-2.thumb.png.6f074c1d71e52c3353472a11d28c930f.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×