Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

:leafs: Toronto Maple Leafs  -  :bruins: Boston Bruins 

 

Valinta :  :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin : 1,90 ( PAF ) 

 

KEMMU VIHJANNUT SARJAA :  1/1 Osumis-tarkkuus 

 

GAME 4.  :bruins: Johtaa sarjaa voitoin 2-1. 

 

:bruins: oli kotonaan odotetun hyvä ja suorastaan onnistui kaikessa.  G2 peli, mikä päättyi :bruins: hienoon 7-3 voittoon, niin siinä tuli onnistumis kiintiö täyteen.  Pastrnak tylyt 3+3 tehot kertoi kaiken oleellisen. Joukkueella onnistui kaikki. 

:leafs: tuli hyvin GAME 3 otteluun, vaikka mankelissa elivät G1-2 pelit. Joukkue sai vaihtoehdun ansiosta hieman kaverin 1,ketjua kuriin ja saivat itse iskettyä tärkeitä maaleja ja oikeutettu 4-2 voitto tuli "vaahteralehdille ". 

:bruins: fanina kuitenkin uskoa löytyy.  Joukkue sai luotua maalipaikkoja G3 ottelussa, mutta tällä kertaa ei onnistunut,  muun muassa juuri Pastrnak ,  joka viime ottelussa teki 3+3, niin nyt ei kiekko mennyt tolpan oikealle puolelle. Huolissaan ei tarvitse olla, sillä se oli odotettavissa ettei aina maaleja tehdä joka ottelussa tuolla tavalla.  

:leafs: pystyi kotonaan hallitsemaan 5 vs 5 peliä, mikä johtuu vaihtoedun hyödyntämisestä, niin Marner, Matthews pääsivät paremmin pelin sisään.   Huomioitavaa on, että muun muassa Marchand,  Bergeron olivat kentällä, kun Toronto sai maaleja tehtyä, joten sen puolesta tuolla Bruins 1,ketjulla on parannettavaa.  Joukkueen kärkimiehet  eivät saa hävitä noin rumasti kaverin vastaaville enää, jos pärjätä halutaan Vieraskaukalossa.  

:bruins: ei kokoonpanoissa muutoksia tee ja ei tarvitsekkaan,  kun joukkue on pelannut pääsääntöisesti hyvät kolme ottelua ja vähän ollaan terävämpiä ja jos/kun maalipaikkoja saadaan, niin eiköhän se käänny taas joukkueen puolelle ja se näkyy valotaululla.  Tuukka Rask on ollut hyvä maalissa ja ei tarvitse pelätä yhtään hänen puolestaan, niin  yksinkertaisesti yleensä parempi joukkue voittaa kuitenkin 1/2 peliä myös vieraissa, niin usko on jotenkin luottava, että :bruins: hoitaa tämän ottelun itselleen.   :leafs: ei ole niin hyvä, että pystyisi suoraa sanomaan,  että kotonaan olisivat liian kovia, sillä :bruins: kärkimiehet on kuitenkin astetta kokeneempia ja parempia, että he hoitavat kotiin tämän tyyliset ottelut tässä tilanteessa. Maalipaikkoja vieraat saa kuitenkin sen verran monta ottelussa, että normaali viimeistelyllä vieraat voittaa taas.  

 

Kunhan Boston Bruins  (:bruins:) voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

LIIGA FINAALI

Tappara - Kärpät

Alle 4.5 maalia/ 1.80 William Hill

Klo 18:30

 

Game 2 

Ensimmäinen finaaliottelu päättyi lopulta Kärppien 3-0 voittoon. Kärpät ratkaisi ottelun vasta kolmannen erän lopussa kun Bertrand iski 2-0 ajassa 57:59.

Ottelu oli odotetusti tasainen ja maalipaikoilla ei pahemmin juhlittu kun molemmat puolustaa maalinedustan tiiviisti ja kummankin keskialueen trappi toimii. Ensimmäisessä finaalissa ei myöskään paljoa jäähyä vihellelty sillä kotijoukkue Kärpät istui yhden kakkosen kun taas Tappara kolme. 

Tänäänkään tuskin jäähyjä otetaan koska vastustajan ylivoima on kummiskin sen verran laadukas molemmilla ettei siihen yksinkertaisesti ole varaa, tämä myös auttaa underiin jos sitä ylivoimaa ei ole tarjolla, sillä 5 vs 5 pelissä ei niitä maalipaikkoja montaa tule.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

EHT TSEKIN TURNAUS

Suomi - Tsekki

Tasapeli/ 4.40 Coolbet

Klo 20:00

 

Euro Hockey Tour pyörähtää jälleen käyntiin näin MM-kisojen korvilla ja tällä kertaa pelataan Tsekin maalla.

Suomi lähtee turnaukseen ehkä hieman nimettömämmällä joukkueella ja onkin altavastaaja tässä avausottelussa turnauksen isäntää vastaan eikä kyllä suotta sillä onhan Tsekillä jälleen ihan kova ryhmä liikkeellä.

Tämän kuun aikana Suomi on pelannut sekä Valko-Venäjää että Latviaa vastaan kahdesti ja noista peleistä joukkue otti kolme voittoa. V-V vastaan molemmat päättyi tasapeliin varsinaisen jälkeen ja toisen Suomi lopulta voitti ja toisen hävisi. Latviaa vastaan harjoiteltiin maalintekoa kun Suomi vei molemmat pelit nimiinsä maalierolla 0-8, Jormakan iskiessä kypärällisen toisessa ottelussa.

Tsekki on tässä kuussa pöllyttäny Sveitsiä 5-2 ja 4-1 ja odotetusti Ranskaa 5-2 ja 6-2. Eli maalinteko voimaa Tsekeiltä ainakin löytyy, mutta puolustus onkin kysymys sinänsä kun Ranskakin sinne maaleja saa kummiskin aikaan.

Suomen ja Tsekin kohtaamiset ovat useimmiten ollut maalin pelejä ja viimeisestö viidestä keskinäisestä kohtaamisesta on tasapeliin päättynyt kaksi.

Tsekki saa yleisöstä tänään kuudennen kenttäpelaajan, mutta uskon Suomen taistelevan tästä sen turnauksen avauspisteen, sen minkä Suomi häviää kentyäpelaajissa niin voittaa maalivahtipelissä ja ratkaisua haetaan tänään jatkoilta 2-2 tilanteessa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | DreamHack Marseille

14.00 (arvioitu alkamisaika)

66a0772b78c2be73d1fd96075ec5b127.pngMousesports - NiP 4a3bc5850e59a6df1c17345659f13973.png

 

Over 2,5 karttaa | 1,90 | Coolbet

 

  • Kiireinen kesä CS-turnauksien osalta nytkähti käyntiin eilen DreamHack Marseille-turnauksen avauspäivällä ja tänään ohjelmassa on eilisten matsien voittajien väliset ottelut. B-lohkon voittajat Mousesports ja NiP ottavat tässä otteluparissa yhteen ja luvassa saattaa olla tasainen ottelu.
  • Mousesports oli eilisessä ottelussaan Valiancea vastaan yllättävän vaisulla pelipäällä, kun voitto irtosi nihkeästi 16-13. Kyseessä oli kuitenkin todennäköisesti vaan avauspäivän ja LAN-turnauksista pidetyn tauon tuoma ruoste, jonka joukkue saa varmasti karistettua tänään pois. Muulta osin joukkueessa on kaikki hyvin ja Mousesportsia voidaan syyllä pitää yhtenä turnauksen ennakkosuosikeista.
  • NiP otti eilen komean päänahan SK:sta, mikä kertoo sekä SK:n vaikeuksista, mutta myös siitä, että NiP on tullut tähän turnaukseen pelaamaan kunnolla. 16-13 -voiton avaintekijä oli eilen Draken, joka on joukkueelleen todella tärkeä tekijä menestyksen kannalta ja hänen täytyy myös tänään onnistua Mousesportsia vastaan- Muu joukkue pelasi kanssa ihan kohtalaisesti ja heillä on selkeästi varaa parantaa tähän otteluun.
  • Tämä ottelu käydään paras kolmesta -formaatilla ja tämän kohteen ideana onkin se, että kaikki kolme karttaa tullaan tänään näkemään. Karttavalinnat ovat, kuten aina, tärkeässä roolissa. Mousesports bannaa lähestulkoon satavarmasti Cachen, jota he eivät ikinä pelaa. NiP puolestaan bannaa joko Miragen tai Nuken, sillä ne ovat Mousesportsin vahvimpia karttoja. Mousesports valitsee itse todennäköisesti omaksi karttavalinnakseen joko Miragen tai Nuken, kumpi sitten jääkään heille valittavaksi. NiP:llä on valinnanvaraa omassa karttavalinnassaan, mutta veikkaisin heidän valitsevan Trainin tai Infernon, jossa NiP on molemmissa erittäin hyvä. 

 

Mousesports on näistä joukkueista hieman taitavampi ja tasapainoisempi joukkue, mutta NiP on aina yllätysvalmis joukkue ja heillä on parempi karttavalikoima kuin Mousella. Olisin yllättynyt, jos tämä ottelupari ratkeaa jo kahdessa kartassa jommalle kummalle joukkueelle ja siksi karttaoveri kuulostaa ihan pelattavalta vaihtoehdolta. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

TapparaKärpät

Tampere - Oulu

Liigan Finaalit

Tekee pisteen ottelussa: Shaun Heshka @2.65 Unibet

KLO: 18.30

Ne pelaajat jotka kentalla viihtyy niin usein on myos pisteilla. Alkuun heti sorry taa teksti. Suominappis levisi joten talla mennaan hetken aikaa. Tappara nayttaa jalleen olevan suosikki kotonaan, mutta uskallan ora erimielta. Karpat hoiti hienosti ekan matsin ja muutama asia pisti silmaan. Taisteluilme oli todella kova ja kiitoksena siita voitto. Pelinopeudessa oululaiset olivat myos edella. Luvassa varmasti kovaa taistelua edelleen, mutta oletetaan etta Tappurakin paasee jo maaleille. Oululaisten nipusta haetaan pojoille tanaan Heshkaa. Kaksi viimeista matsia nollatehoin, mutta peliaika, vastuu ja laukaisumaarat ovat korkealla tasolla. Viimepeliin tehotilastoon +1 kirjauttanut puolustaja pelaa erikoistilanteet seka viihtyy kentalla noin 25min / ottelu. 13 pudotuspeliin 8 tehopistetta. nelja pelia ilman maaleja Heshka on nyt painanut menemaan, mutta yritysta ei puutu. Poronvoima uskoo oululaisten maalintekoon tanaankin ja ottaa Heshkaa lapulle melko karskilla kertoimella. Vituiksi on mennyt jo tovin, mutta yritetaan taas.

Kohde menee oikein kun Shaun Heshka tekee pisteen ottelussa

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

SkellefteåVäxjö

Skellefteo - Vaxjo

Ruotsin Finaalit

Skellefteo 1.era o 0,5 maalia @1.83 Unibet

KLO: 20.30

Jahas. Aika vahan jai kerrottavaa jalkipolville skellen avusesiintymisesta naissa finaaleissa. 7-0 pataan ja hyvaa yota. Lahdetaan hakemaan skellen joukkueelle sarjan avausmaalia kotihallissa avauseraan. Syy tahan tuo edellinen 60min maaleitta. Melkoinen ryhtiliike on tapahduttava tahan iltaan jos meinaa pysya vaxjon mukana. Skelle oli heikompi jokaisella osa-alueella avausmatsissa joten suuria muutoksia on tultava tahan iltaan peluutuksen ja pelitavan johdosta. Saarelaiset ovat tassa ihan selkea suosikki, mutta jos koskaan niin ottelun alkuun tulee kotijoukkue kaasu pohjassa. Viimematsissakin skelle pysyi messissa tuon avauseran ja sai jopa muutaman maalipaikankin. Nollille skelle ei tanaan jaa ja avauseraan tuota maalia joukkue lahtee takuulla hakemaan. Olisi vaxjolle oikein joutua myos pelaamaan tappioasemassa. Liian hyva kerroin minun mielestani yhdelle ainoalle maalille avauseraan joten otetaan pois kuleksimasta. BTTS 1.era @3.15 myos pelattava.

Kohde menee oikein kun Skelle tekee avauserassa maalin

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo | Englanti | Valioliiga

21.45

e1cce8b65c1850461ea4c01d5ef3892a.png Burnley - Chelsea eccf3daa105acd7d38fff2fbd498647c.png

 

Burnley +0,5 | 1,98 | Bet365

 

  • Viime viikon Valioliiga-veto meni päin metsiä, kun Manchester City rummutti Tottenhamin puolustuksen piloille. Tällä viikolla käydään muutama ottelu poikkeuksellisesti keskellä viikkoa, joista katsasteluun pääsee tänään Burnleyn ja Chelsean välinen ottelu.
  • Burnley on tämän kauden ehdoton Valioliiga-sensaatio. Sean Dyche on saanut keskinkertaisella materiaalilla toimivan joukkueensa pelaamaan kurinalaista jalkapalloa, jolla kolkutellaan peräti Eurooppa-liigaan oikeuttavia sijoituksia. Vaikean alkuvuoden jälkeen joukkueen peli on palannut raiteilleen ja nyt Burnley liitää 5 ottelun voittoputkessa.
  • Chelsean kausi on ollut aikamoinen pannukakku viime kauden mestaruuden jälkeen. Sarjataulukon 5. sija tarkoittanee sitä, että UCL-pelit jäävät joukkueelta ensi kaudella haaveeksi ja ainoa mahdollisuus voittaa mitään pokaalia on FA Cup. Viime aikoina Chelsean suoritukset liigassa ovat olleet vaisuhkoja. Tottenham-tappiota seurasi nihkeä tasapeli West Hamia vastaan ja aneeminen ensimmäinen puoliaika Southamptonia vastaan, josta tosin joukkue nousi vielä voittoon. 
  • Chelsea saattaa tehdä kokoonpanorotaatiota tähän otteluun, sillä joukkueella on viikonloppuna ohjelmassa tärkeä FA Cup-ottelu Southamptonia vastaan, johon Chelsea varmasti haluaa panostaa enemmän kuin tähän otteluun.

 

Burnleyllä on hyvä boogie päällä eikä Arsenalin ohittaminen sarjataulukossa ole mikään mahdoton temppu. Lisäksi joukkue pystyy panostamaan täysillä päivän otteluun siinä missä Chelsea joutuu pitämään viikonlopun FA Cup-matsin mielessään. Burnleylle tarjotaan aika kovia kertoimia, joten pakko tähän on napata kiinni. Kohde menee oikein, kun Burnley ei häviä ottelua. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Turkki:Turkhis Cup Jalkapallo klo.20.30

Fenerbahce  Fenerbahce - Besiktas  Besiktas

Kortit yli 6.5 @2.05 NordicBet

Turkin Cupin 2.osaottelu ja ajettelimpa vetästä korttivetoa ja toivottavasti tuomari sitä rintataskuaan räplää tiuhaan.

1.osaottelu päätty 2-2 ja siinä tuli kortteja yhteensä 9kpl ja ottelussa nähtiin peräti 3 punasta.Kuuma ottelu tiedossa varmaan tänäänkin ja paljon riippuu mitenottelu lähtee käyntiin.Nopea johto jummallekummalle toisi vaan lisää kiihkeyttä otteluun ja nopee 2-0 voisi räjäyttää pelin.Turkissahan sarjapeleissä noita kortteja nähdään mukavasti ja punanen otteluissa on tapa ei ominaisuus,välillä vaikuttaa siltä.Viimeksi Lokakuunlopussa,kun joukkueet kohtasivat Fenerin kotikentällä niin sitä yleisö seurasi kauhalla,vai nauttivatko,kun ottelussa jaettiin peräti 14 korttia ja molemmille tuli lisäksi 2 punasta.Ottelussa tuomittiin myös 2 pilkkua Fenerbahcelle.Tuomarista ei ole tietoa,mutta eikös ne ole samanlaisia karvakäsiä kaikki ja tänään saattaapi karvatkarista käsistä tai ainakin taipua,kun käsi viuhahtaa useampaankertaan rintataskuun ja kehottasin käyttämään rasvaa,ettei kaikkikarise.

no tämä sit mitätöitiin,ku hommakarkas käsistä kaikkinekarvoineen!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ESILIIGA, klo 19:00

Maardu - Keila JK

Maardu  -3.5ah 1.81 @Marathonbet

Tässä on tarjolla Coolbetilla nyt täysin ilmainen lahja esimerkiksi tuplaan tai isommalla panoksella singlenä, -2EH:lle tarjotaan 1.53. Marathonbetillä jos on tiliä niin suosittelen tarttumaan tuohon -3.5ah. Maardu pelaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana nousijajoukkue Keilaa vastaan. Kotijoukkue lähti kauteen tavoitteenaan voittaa kaikki 36 otteluaan, no siihen tuli pieni tahra, kun Floraa vastaan hävittiin 2-1, Flora antaa monesti ykkösjoukkueen penkille peliaikaa kakkosjoukkueessaan joten täysin ymmärrettävää, että tuo tappio tuli. Maardu olisi kuitenkin täysin liigakelpoinen miehistö, mikäli olisivat vain halunneet viime kauden Esiliigavoiton jälkeen ottaa vastaan tuon liigapaikan. Joukkue halusi kuitenkin kehittää vielä vuoden joukkuetta ja taloustilannettaan ja päättivät sitten olla ryntäämättä korkeammalle sarjatasolle. Joukkue kuitenkin tulee pääsemään sinne ensi kaudella niin halutessaan. Joukkue koostuu suurimmaksi osaksi venäläistaustaisista pelaajista ja kokemusta löytyy liigatasolta runsaasti. Esiliigan maalikuninkuuden viime kaudella voittanut Gussev (Levadia), FC Infonetissa viime kaudella pelannut Kalimullin, Dmitriyev  (Levadia), Malov (Sillamäe Kalev), Brolin (Narva), Aristov (Infonet, Levadia), Aksjonov (Infonet). Sanoisinko että Keilalla tulee erittäin hikiset oltavat Maardua vastaan ja suurinumeroinen kotivoitto on erittäin todennäköistä. Pienen kysymysmerkin antaa, etteivät joukkueet ole koskaan kohdanneet, joka tuo lisämausteen peliin. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.30

 

:bluejackets:  Columbus Blue Jackets  -  :capitals: Washington Capitals 

 

Valinta :  :bluejackets: Columbus Blue Jackets 

Kerroin :  2,38 ( PAF ) 

 

KEMMU VIHJANNUT SARJAA :  1/2 Osumis-tarkkuus 

 

GAME 4.  :bluejackets: Johtaa sarjaa voitoin 2-1.

 

Tämä sarja on ollut tasainen kaikista.  Tähän mennessä kaikki G1- 3 ottelut ovat menneet jatkoajalle asti,  mikä alkaa jo puoltamaan,  että kohta tulee ottelu, mikä päättyy varsinaisella peliajalla. 

Sarjan mielenkiintoinen huomio on myös,  että jokaisessa ottelussa :capitals: on tehnyt otteluiden avausmaalit. Myös :capitals: johti molempia Game 1-2 otteluita alussa peräti 2-0, mutta tämä sarja on tilanteessa,  että voitot ovat :bluejackets: joukkueelle 2-1. 

jokaisen ottelun on voittanut lopulta vierasjoukkue, joten kiva huomata, että onko tämä vierasjoukkueiden sarja, mutta jotenkin tuntuu, että kotivoitto sekin tulee kohta. 

:bluejackets: on ollut pelillisesti parempi ja varsinkin Panarin on ollut erittäin vakuuttava ja vaarallinen aina kentällä ollessaan ja tuntuu, että :capitals: ei pysty häntä pelaa pois.   Ei voi sanoa, että :capitals: olisi huonosti pelannut, mutta se tuttu poffi- sulaminen näkyy hieman ja johtoasemien on munattu aika huolella,  joten itseltä ei kauheasti luottoa löydy Capitals kohtaa poffeissa.   Holtby palasi maaliin G3 pelissä ja se auttoi voittoon, mutta nyt on taas uusi peli.

 

LYHYESTI 

Nyt on ollu kolme jatkoaikaa,  joten haisee peliltä mikä päättyy varsinaisella peliajalla,  joten siksi pelataan suoraa voittoa. 

Kaikki aiemmat kolme ottelua on päättynyt vierasjoukkueen voittoon, joten eiköhän sarjan ensimmäinen kotivoitto ole myös lähellä.

:bluejackets: on ollut sarjassa yleisesti parempi ja luulen, että hieman ohipeli oli tuo edellinen G3 ottelu,  sillä joukkue johti vierasotteluiden jälkeen 2-0,  ja pääsit kotiin, niin ehkä helpotus toi liikaa hyvänolon tunnetta ja tuo G3 peli meni vähän ohi. 

:bluejackets: on nyt tärkeässä paikassa ja kotietu olisi hyvä pitää,  jotta sarjaa olisi helpompi jatkaa, niin luulen, että hyvä kotijoukkue tulee hyvin peliin ja Panarin johdolla ottavat tukevan johdon sarjasta sekä sarjan ensimmäisen kotivoiton varsinaisella peliajalla vielä kaiken lisäksi.  

Pakko ottaa kupongille, ,,haisee kotivoitolle. 

 

Kunhan Columbus Blue Jackets  ( :bluejackets:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...