Jump to content

Recommended Posts

FA Cup / Kiina

Wuhan Chufeng Heli - Guangzhou R&F

Valinta / Guangzhou R&F -1 (3-way tasoitus) / @1.80 Coolbet

Klo / 10.00

Huomisen aamupäivän peleihin löyty erittäin hyvä kerroin.

Wuhan Chufeng Heli on vuonna 2016 amatöörijoukkueesta perustettu jengi. Joukkue pelaa Kinan amatöörisarjassa (4. korkein sarjataso). Tänään joukkue saa vastaansa Kiinan pääsarjaa pelaavan Guangzhou R&F. Wuhan Chufeng Heli pääsi kahdelta kierrokselta jatkoon, mutta nyt en usko joukkueen enää jatkoon menevän. Tämä on vielä vain yhden ottelun ottelupari, joten uskon Guangzhouhin yltävän jopa nöyryyttäviin lukemiin. Guangzhoulla on paljon paljon parempi joukkue kasassa ja vaikka joukkue kierrättäisi ykkösmiehiään, niin voitto vähintään kahdella maalilla pitäisi irrota. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KärpätTappara

Jääkiekko, Liiga Finaalit (1-3)

Kärpät - Tappara

Kärpät @2.45 Coolbet

KLO: 18.30

Kärpät oli eilen vastaantulija. Ottelussa sattui ja tapahtui sekä jaettiin ehkä hieman erikoisiakin rangaistuksia. Playoff-kiekkoa parhaimmillaan lukuunottamatta Rantakarin säälittävää suunsoittoa. Tappara selvitti siis ensimmäisen kuolemanpelin ja olen vahvasti sitämieltä että tänään pannaan homma pakettiin kotiyleisön edessä. Jopa silläkin riskillä että Hakanpää olisi poissa pelaavasta kokoonpanosta. Tappara sortui eilen omasta mielestäni pienoiseen ylimielisyyteen muutamien sankarien johdosta ja tämä ei tiedä mukavaa vastaantuloa Oulun Energia areenalla. Vaikka petolauma jäi eilen maaleitta ja pelasi hiukan heikosti niin on se tässä suht pitkässä sarjassa kuitenkin vahvempi. Raksilasta ei tänään tule tunnelmaa puuttumaan ja juhlat ovat takuulla valmiina mikäli voitto tulee. Kärpillä oli viimepelissä kuitenkin hyviä tekopaikkoja ja tasapeli varsinaisella olisi ollut oikeutettu tulos. Maalivahdit ovat pelanneet loistavasti läpi sarjan, mutta paineet on tänään Hrachovinalla. Kotijoukkue on kotonaan kova. Viimeisestä 10 kotipelistä Kärpät on voittanut 9 kertaa. Sarjaa kokonaisuutena katsottuna on Kärpät osoittanut vahvuutensa ja kova on luotto tänään tähän. Mestaruus Ouluun vaihteeksi ja Kärppiä lapulle. Todella surkeassa putkessa ollaan mutta kokeillaan jälleen.

Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

K�¤rp�¤tTappara

Jääkiekko, Liiga Finaalit (1-3)

Kärpät - Tappara

Tekee pisteen ottelussa: Miika Koivisto @2.15 Unibet

KLO: 18.30

Niinkuin tuossa ylempänä totean niin pidän Oululaisia tänään suosikkina ja piste. Joukkueen pakkipuolelta pisti silmään Koiviston viimepelien esiintymiset. Jääaika hipoo puoltatuntia noissa kahdessa edellisessä. Yyvee vastuuta tulee myös. Tähän sarjaan vasta yksi syöttöpiste kirjattuna. KukkoLassen kanssa niitä pelaajia jotka varmasti haluavat ratkoa tämmöisiä matseja pakin tontilta. Koivisto on aktiivinen laukoja, vaikka pisteitä ei näihin pudotuspeleihin mahdottomia ole siunaantunut. Mies viihty jäällä kuitenkin niin kovia minuuttimääriä että oksat pois. Tänään on luvassa takuuvarmasti yhtälailla aikaa. Ottelun merkitys on Kärpille tottakai ihan valtava ja nyt jos koskaan johtaville pelaajille tarjotaan mahdollisuutta nousta parrasvaloihin. Koivisto kuuluu ehdottomasti näihin herroihin kattavan hyökkääjistön lisäksi. Turhankin varma kun olen Kärppien voitosta niin vielä enemmän varma sitten tästä kohteesta. KukkoLassen maalia kylkeen @9.50 Unibet ja juhlat käyntiin Oulussa. 

Kohde menee oikein kun Miika Koivisto tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga:

Kärpät - Tappara

Tekee pisteen, Charles Bertrand @1.85 Unibet

Klo 18:30

 

 

 

 

 

Viides finaali. Kärpät voitti ensimmäiset kolme finaalia, mutta eilen Hakametsässä Tappara nappasi 2-0 voiton. Tämä oli ehkä hiukan odotettavissa, kun Tappara oli seökä seinää vasten, ja Kärpät on Hakametsässä viime vuosina varain usein tullut häviäjänä takaisin. Nyt ollaan kuitenkin Oulussa, jossa Kärpät on ihan eri jengi. Tiukkaan matsiin löytyi oikein hyvä kohde pisteentekijöiden listalta. Runkosarjan maalipörssin voittaja, ranskalainen Bertrand on ollut playoffeissa varsin vaisu. Nyt hänenllä on kuitenkin alkanut kulkea, kun tässä sarjassa on syntyny kaksi maalia. Hifk sarjassakin kahteen viime peliin syntyi pisteet, ja mitä tiukemmaksi pelit ovat menneet, sitä enemmän hän on noussut esiin. Bertrand laukoo paljon, ja pelaa myös ylivoimaa. Ykkösketjussa jokainen osaa tehdä maaleja, ja syöttöpisteitäkin voi ropista.

tulosveikkaus: 3-2

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ESL Pro League

19.05

6fa3e495588300bea2e685a00ac5d9fd.png Heroic - EnVyUs  0030d96f33da8efe6d55fa02bb4888b7.png

 

Heroic -2,5 | 1,95 | Veikkaus

 

  • CS:ää taas. EPL-sarjassa käydään viimeisen viikon otteluita, joten motivaatiotekijät alkavat nousemaan arvoon arvaamattomaan. Heroicilla on pieni mahdollisuus nousta EPL:n lopputurnaukseen kun taas EnVyUs pyrkii välttämään putoamisen alemmalle sarjatasolle.
  • Heroic on yksi niistä joukkueista, jotka eivät osallistuneet viime viikolla käytyyn DreamHack Marseille -turnaukseen ja käyttivät sen ajan harjoitteluun, jotta tällä viikolla joukkue olisi iskussa. Joukkueesta löytyy ihan kohtuullinen sekoitus tietoa ja taitoa, mutta turnauksiin asti ei ole ollut asiaa. Heroic on varmasti halukas pelaamaan pitkästä aikaa turnauksissa, joten motivaatiotasojen luulisi olevan hyvällä tasolla.
  • EnVyUs osallistui viime viikon turnaukseen, joka käytiin heidän kotikonnuillaan Ranskassa. Joukkueen otteet olivat ranskalaisille joukkueille tuttuun tapaan epätasaisia, sillä kahden FaZelle kärsityn murskatappion välissä EnVy pystyi voittamaan paikallisvastustaja G2:n. Joukkue siis oli selkeästi saanut hyviä asioita aikaiseksi kotiturnausta varten, mutta sekään ei riittänyt jatkoon pääsemiseen. Paluu näihin online-otteluihin on monille joukkueille hankala paikka ja EnVyUs ei muutenkaan ole ollut viime aikoina loistanut online-tuloksillaan.
  • Karttana on mielenkiintoisesti Cobblestone, joka on Heroicin valitsema kartta. Valinnasta mielenkiintoisen tekee se, että Cobblestone poistetaan aktiivisesta karttavalikoimasta tulevissa turnauksissa ja tilalle tulee Dust2. Joka tapauksessa Cobblestone on kartta, joka kuuluu Heroicin parhaimpiin karttoihin ja heidän rekordi kartassa on varsin hyvä. Samaa ei voida sanoa EnVyUs:sta, sillä kartta on tilastojen valossa vain keskinkertaisella tasolla.

 

Heroicilla on aseinaan etu motivaatiossa ja karttavalinnassa, enkä menisi saarnaamaan ketään joka väittää Heroicin olevan taidoiltaan aavistuksen parempi kuin EnVy. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla (16 - <14). 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Englanti:Bostik League Jalkapallo klo.21:45

Leiston FC  Leiston FC - Needham Market  Needham Market

Leiston FC 3-way tasoitusveto -1 @2.55 Unibet

Englannissa alkaa olee noita motivaatiopelejä,kun kierrokset on loppumassa ja tässä voisi olla yksi sellainen.

Leiston on taulukossa 5 ja juuri siinä viimeisessä playoffpaikaissa ja haluu takuulla pitää siitä kiinni.Hendon on edellä 3.pistettä,mutta takana tulee parijoukkuetta,jotka hinkuu samoillemestoille.Takana tulevilla Margate on samoissapisteissä Leistonin kanssa,mutta sillä on yksiottelu enemmänpelattuna.Leatherhead myös 76 pisteessä ja sillä on sama määräotteluita,kuin Leistonilla,eli nämä joukkueet ovat vahvimmin menossa jatkopeleihin.Leistonin jatkopelit on siis omissakäsissä ja tietty vähän muittekin,mutta voittamalla jäljellä olevat kaksipeliä niin ei tarttee kenenkään jossitella.Leiston on noista kolmesta esittänyt nyt niitä parhaitaotteita viimekierroksilla,kun katsotaan 3 edellistäkierrosta.Needham Market on sijalla 19 ja sillä ei ole enää mitään pelattavaa/panosta ja se onkin näkynyt sen viimepeleissä,kun 3 tappiota on nyt peräkkäin tullut.Lisäksi,kun katsotaan jollakin silmällä joukkueitten keskinäisiä kohtaamisia niin Leiston on voittanut 4 viimeisintä numeroin 2-5.5-1,04 ja 3-0,eli Leiston on ollut selkeästi parempi kotona,että vieraissa kohdatessaan Needham Marketin.Leiston on 21 kotipelistään voittanut 13 ja hävinnyt neljästi.Leistonin kotietu/motivaatio ja nyt ei passaa kämmeltää kaudentärkeimmissäotteluissa.Needham market selailee jo lomakohteita/pubeja tai jotain ja siihen ei kauaa mee.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Englanti:Vanarama National League Jalkapallo klo.21:45

Braintree  Braintree - Oxford City  Oxford City

Braintree & btts @3.50 Unibet

Testiin kotijoukkueenvoittoa,mutta molemmat tekee maalin.

Braintreella pitäs olla kovempi motivaatio voitta tämä.Sijoitus on 6 ja vielä ollaan poffipaikoilla.Tilanne saattaa olla toinen jos Braintree hävii tänään ja sitähän se ei halua.Niskaan hengittää parijoukkuetta takana samoissapisteissä ja mm.Trurolla on tänään myös ottelu.Braintreen tilannetta helpottaa se,että jäljellä olevat 2 peliä on kotona ja viimeisellä kierroksella vastaan tulee Gloucester,jolla ei ole mitään panosta,kuten ei myöskään Oxfordilla.Braintree voittanut 4 edellistään,eli 2 kotona ja 2 vieraissa.Oxfordilla on 4 edellisestä 2 voittoa kotona ja 2 häviötä vieraissa,eli Oxford kotonaan vielä viittii pelata,mutta vieraissa ei näytä kiinnostavan.Maaleja Oxford kyllä saa aikaiseksi ja 10 viimeisessä vieraspelissään se on maalit tehnyt.Braintree kovemmalla motivaatiolla tämä pitäisi hoidella,mutta antaa vastustajalle myös maalin,kuten se on niin tehnyt kolmessa viimeisessään ja eihän sitä kannata viimeisenotteluun varaan jättää ja pitää fanejaan jännityksessä vaan se hoidetaan nyt.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MESTARIEN LIIGA

Liverpool - AS Roma

Tuplamahdollisuus X2/ 2.75 Unibet

Klo 21:45

 

Mestarien liiga jatkuu välierien osalta. Liverpool isännöi ensimmäisessä osaottelussa Romaa.

Molemmat tiputti puolivälierissä kovat vastukset kun Liverpool voitti Manchester Cityn kun taas Roma lähetti Barcelonan lauluun. Etenkin tuo Roman jatkoon meno yllätti todella ja joukkue sai varmasti tuosta itseluottamusta niin että jokainen pelaaja kasvoi kymmenellä sentillä. Barcelona pelin jälkeen Roma ei ole hävinnyt serie a:ssa peliäkään (1T ja 2V)

Liverpool on ollut kylläkin myös hyvässä vireessä sillä City pelin jälkeen joukkueen saldo valioliigassa on tasuri ja voitto. Liverpool on ollut kotonaan hyvä, mutta muunmuassa Porto haki mestarien liigassa Liverpoolin vieraana 0-0 tasurin.

Varmasti tiukka ja tunnusteleva ottelu tulossa kun kumpikaan ei halua että peli ainakaan repeää, joten uskon Roman puolustavan tästä vähintään tasurin sillä se on Romalle jo voitto.

 

Link to post
Share on other sites

Englanti Championship

Derby - Cardiff

Cardiff/ 2.60 BET365

Klo 21:45

 

Derby on kolmen ottelun tappioputkessa ja mukaan mahtuu tappio sarjan toiseksi viimeiselle Burtonille 3-1 lukemin. 

Vieras joukkue Cardiff puolestaan on kahden ottelun voittoputkessa ja on voittanut myös joukkueiden viimeisimmän keskinäisen Derbyn kotikentällä 3-4 lukemin.

Derbyn peli ei tällä hetkellä ole ihan uomissaan ja siksi kokeillaan vierasjoukkueelle voittoputken jatkoa hyvällä kertoimella.

Tasuri mahdollisuus tässä on tietysti että turvallisempi vaihtoehto on tuo Cardiff DNB josta saa myös melkein kakkosen kerrointa, sillä en usko että Derby kummiskaan voittoa nappaa vaikka kotona saakin pelata.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ligue 2 / Ranska

Auxerre - Reims

Valinta / Reims DNB / @1.54 Unibet

Klo / 21.00

Aamuinen Kiinan Cup ottelu meni suunnitellusti ja nyt kokeillaan Ligue 2:seen Auxerren ja Reimsin väliseen otteluun Reimsin voittoa.

Reims on varmistanut jo mestaruutensa, joten joukkueella ei toisaalta pelattavaa enää ole. En kuitenkaan usko joukkueen tätä tahalteen häviävän. Reims on tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja edellisen 10 ottelun saldo on 8 voittoa sekä tasapeli ja häviö. Tasapeli sekä häviökin on ollut vieraspelejä sarjassa Auxerrea korkeampana olevia joukkueita vastaan. 

Auxerre taas majailee sarjan keskikastissa eikä joukkueella ole myöskään mitään pelattavaa enää.  Auxerre on hävinnyt neljä edellisestä viidestä ottelustaan. Näistä häviöistä kolme on sarjataulukon viiden alhaisimman joukossa.  Kauden 17 kotipelistäkin joukkue on voittanut vaan 7, joten kotietu ei hirveästi mitään joukkueelle tuoJoukkueen peli on ollut viimeaikoina niin huonoa, että pakko tässä sarjan mestaria on pelattava vaikka heillä ei enää pelattavaa oikeastaan ole.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Snooker klo 12.00 Zhang Anda - Jak Jones Zhang -2.5 2.24 (Veikkaus)   Kun rankingissa ollaan sijoilla 11 ja 44, niin kyllä siinä taitoeroa pelaajilta löytyy. Tästä rohkaistuneena Andan -2.5 hyvällä kertoimella Veikkaukselta lapulle. 10-7 arvaus lopputulokseksi.
    • Kiinan GP Aika-ajot PK: Sergio Perez - Charles Leclerc | Sergio Perez | 1.74 (Unibet)   PK: Lewis Hamilton - George Russell | Lewis Hamilton | 1.87 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Lando Norris | Lando Norris | 2.10 (Coolbet)   PK: Haas - Sauber | Sauber | 2.20 (Coolbet)   PK: Top 6 Sijoitus | Oscar Piastri | 1.95 (bet365)
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   IPK  - Ketterä    Valinta :  Ketterä ML  Kerroin : 2,06 ( Veikkaus )   GAME 7.  Sarja on tasan 3-3 Kemmun sarja vihjaus :  4/6  ( 1€ panoksilla saldo miinustaen panokset näyttää +1,29...    Voitokas finaalivihjaus,  vaikka summana niin iso olekkaan   HENKINEN KANTTI RATKAISEE  - IPK pystyykö kotiyleisön edessä pelaa pelkäämättä  - Ketterä voittanut G5 0-6 sekä G6 pelissä noussut 0-2, 1-3 takaa voittoon asti.  - Ketterä voitti 50-60min G6 ottelussa  4-0 - Ketterä finaaleissa jokavuosi  2019, 2021,2022,2023,2024....   - IPK ENSIKERTALAISELLE LUU?   Yhteenvetoa  IPK on kotonaan kotiyleisön edessä suosikki.   Kuitenkin henkisesti Ketterä on tällä hetkellä varmempi suorittaa.   Myös IPK ekaa kertaa finaaleissa.  Joutuuko kuitenkin maksumieheksi?   Kyllähän tuo viime ottelu olisi pitänyt jo voittaa.  Kahdesti kahden maalin johdossa.   Mä en voi olla lyömättä vieraita tässä kohtaa nyt.   Veikalla erittäin maukas ML Kerroin.     Kunhan Ketterä voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Tappara ML  Kerroin :  1,76 ( PAF / Veikkaus )    GAME 1.  FINAALIT ALKAA  Liiga huipentuu tänään alkaviin finaaleihin.   Jokatoinen päivä tahkotaan isoista voitoista.   Finaaleissa kohtaavat kestomenestyjä Tappara sekä ehkä kasvanut Pelicans.   Viime vuoden uusinta.  TILASTOJA  TAPPARA - PELICANS  - Runkosarjassa voitot 3-1 Tappara suuntaan  - Tappara voitti maalit 14-8 sekä pisteissä 8-4.  - Tappara 11 vuoteen yhdeksäs finaalisarja edessä.   Neljä mestaruutta tullut sinä aikana.  - Pelicans finaaleissa 2012 sekä 2023 Molemmilla kerroilla 4-1 tappio sarjoissa   FINAALIEN GAME 1 - MESTARI voittanut 2010-2023 välillä finaalien G1 ottelun 6/13 kerrasta  - Tappara finaaleissa 2013-2023 voittanut 4/8 kerrasta finaalien G1 ottelun  - Tappara mestaruusvuosinaan 2003,2016,2017,2022,2023 voittanut finaalien yksittäisen G1 pelin 3/5 kerrasta  - Pelicans finaaleissa 1/2 kerrasta voittanut G1 pelin.   Kotona 1/1, vieraissa viime vuonna tappio    TAPPARA :   DYNASTIA JATKUU VIELÄ?  Pelannut lopulta perinteisen kauden.   Voitti runkosarjan sekä poffeissa aika perinteinen meno.   Kotitaika pysyi TPS sarjassa erinomaisesti sekä sitten siitä G6 ottelusta haettiin vierasvoitto, mistä jatkoon.   KalPa oli tiukka pelillisesti,  mutta niin vain kahdesti B2B pelit kotiin ja KalPa otti sen yhden pakollisen huilipäivien välissä olleen pelin.   4-1 finaaleihin on aika tyylikäs.   Täksi kaudeksi joukkue sai uuden päävalmentajan ruotsista.  Rikard Grönborg, joka pisti kirvesrinnat pelaa uutta lätkää.    Nyt karvataan lähtökohtaisesti ylempää ja yritetään riistää kiekkoja ajoissa.  Tuo on ollut kaksijakoinen miekka.  Periaatteessa omiin tulee tilanteita paljon.  Maaliodottamat hävitään melkeinpä illasta toiseen.  Kuitenkin itsekkin ollaan sitten hyviä erikoistilannepelaamisessa sekä tehokkaita maalipaikoissa.  Myös oma maalivahti Heljanko on älyttömän hyvässä iskussa.  Se ajoittain pelastaa ja kantaa joukkuetta yksinään.  TÄMÄ TILASTO KERTOO POFFEISTA PALJON  - 0-50 MIN PELATTU Maalit näyttää 21-20 (+1) - 50+  pelin loppuun Pelattu maalit näyttää 15-2 ( +13)  Grönborg kiekko on poffeissa ainakin pelin lopussa toiminut.   Aika tasaista ollut ekat 50 min,  mutta kirvesrinnat olleet älyttömän hyviä pelimiehen kympillä.   Tuossa on monta peliä käännetty itselleen taikka lyöty lopullinen niitti.      PELICANS :   JOKO  OPITTU VOITTAMAAN? Pelicans oli runkosarjassa osittain vaikeuksissa,  mutta loppukaudesta varsinkin kotiyleisön edessä joukkue oli voittamaton este.   Tuo siivitti joukkueen hyvään lentoon.  Lasch,  Bryggman, Jämsen,  Kokko muun muassa olleet hyviä poffeissa.  Nämä herrat, kun onnistuu,  niin sarja voi helposti kääntyä turkoosien puolelle.   Luisteluvoimaisia ja älykkäitä.  Erikoistilannepelaaminen ollut myös suht hyvää,  mikä pitää olla varsinkin kirvesrintoja vastaan.  poffit menneet hyvin.   Johdettu 3-0 sarjoja molemmilla kierroksilla.   HIFK vastaan melkein sulattiin,  mutta Kärpät tyylikkäästi 4-1.   Näiden otteiden myötä joukkue on varmasti valmis haastamaan uudestaan hallitseva dynastia.   Kuitenkin finaalit on oma maailma.   Kahdesti hävitty sarja aika pystyy 4-1.  Joko on opittu voittamaan myös finaaleissa.   Tappara hävisi kolmesti putkeen 2013-2015 ennen palkintoa.   IPK myös näyttänyt sulavan johtonsa.   Vegas ei sitten finaaleissa pärjännyt ekalla yrityksellä.   NYT ON SE KOLMAS YRITYS ja nyt on tultava oikeastaan tulosta jo.  Joko lahdessa on maksettu tarvittava hinta saadakseen se isoin palkinto?     YHTEENVETOA  Tasainen sarja edessä.   Jokainen yksittäinen ottelu on tiukka.  Tänään ehkä se kumpi on valmistautunut tähän iltaan paremmin ottaa voiton.  Viikko on kuitenkin aika pitkä tauko.  Pelicans hyvät aseet on iskeä itselleen maaliodottamat sekä 50 min pelattava voitokasta lätkää.  Tarkoitan, että johdettava tuossa saldossa.   Pelimiehen kymppi ollut äärimmäisen hyvä Tappara puolella.  Varsinkin tasainen ottelu usein sitten kääntyy lopussa kirvesrintojen suuntaan.  Pelicans oltava siihen rynnistykseen valmis joka pelissä.   Liiga mestari ei sinällään usein ratkea ensimmäiseen otteluun.  Usein tuleva mestari jopa häviää tämän.   Toki tuossa Tappara on ollut pieni poikkeus,  kun 3/5 kerrasta voittanut sen kuitenkin.   Uskon, että nähdään tasainen ottelu, missä kotiyleisön tuen siivittämänä Tappara ottaa ensimmäisen.   Pelicans liiton ollut hyvää sarjojen alussa,  mutta nyt mestarin tien on kuljettava toista reittiä.      Kunhan Tappara voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • mlb, baseball Dbacks - Giants Vihje ; Yli 7,5 juoksua  2,00@ Unibet 5:15 Raja omaan silmään aika matala, jos katsoo miten tänään syöttävät syöttäjät ovat tällä kaudella suoriutuneet. Ei mitään ihme miehiä ole ollut vaan melko heikkoakin on ollut tekeminen tällä kaudella. Raja melko matala kerroin korkea, maistuu peleihin mukaan.
×
×
  • Create New...