Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

MM-KISAT 

KLO  21,15

 

NORJA  - KANADA 

 

Valinta :   Matthew Barzal  ( Kanada )  Tekee pisteen

Kerroin :  1,50 ( PAF ) 

 

Kertoimet on syöty aika paljon ja oikein löydy pelattavaa, niin otetaan tähän peliin, että Barzal tulee tekemään pisteen. 

Barzal on tämän vuoden NHL-  Calder Trophy voittaja ja on jatkanut hyviä otteluita näissä kisoissa.   Kolmeen (3) otteluun kuusi  (0+6=6) pistettä on iha hyvin.   Pelaajaa saa pelaa tuttujen kanssa, sillä Kanada on muodostanut tämän :islanders: ketjun, johon kuuluvat Beauvillier - Barzal - Eberle.   Tämä ketju on toiminut yhtä hyvin kuin NHL puolella.   Ylivoima-aikaakin saa, joten pisteeseen pitäisi olla hyvät saumat. 

Norja luultavasti treenailee ja säästää akkuja huomiseen tärkeään Tanska otteluun, joten numerot voivat kasvaa isoksi, jolloin eiköhän Barzal nyt saa sen pisteen jällee kerran tehtyä. 

 

Kunhan Barzal Tekee pisteen ( Maali/ syöttö ), niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO   03.00 

 

:predators: Nashville Predators  -  :winnipeg:  Winnipeg Jets 

 

Valinta :  :winnipeg: Winnipeg Jets 

Kerroin :  3,15 ( PAF )   

 

KEMMU VIHJANNUT SARJAA :   2/3  Osumis-tarkkuus 

 

GAME 7.  Sarja on tasan 3-3

 

Bridgestone arena on paikka, jossa ratkaistaan jatkoonmenijä Lännen Konferenssin finaaleihin.    Tämä ottelu on täysin 50- 50%  ottelu ja mielestäni :winnipeg: on se joukkue, jota kannattaa kokeilla voittajaksi, sillä on tuo kerroin yksinkertaisesti liikaa.  

 

:winnipeg:  on voittanut poffeissa kaikkiaan  3/5 vierasotteluaan,  eli joukkueen vieraspeli toimii.  Myös he ovat saaneet hyvin onnistumisia, sillä tässä sarjassa varsinaisella peliajalka tulleet maalit ovat  aika voimakkaasti Jets puolella.   :predators: 17 kun puolestaan :winnipeg: 22 maalia.    Mikäli  halutaan korostaa, niin  juuri tässä Bridgestone arenalla,  eli :predators: Kotihallissa tehdyt varsinaisella peliajalla tulleet maalit ovat räikeät  :predators: 7  :winnipeg: 14 .    Lyhyesti sanottuna Jets on tehnyt puolet enemmän maaleja varsinaisella peliajalla Predators kotihallissa kuin itse kotijoukkue. 

Rinne ( :predators:)  VS  Hellebuyck  ( :winnipeg:

Vaikka Vezina Trophy voittaa näistä todennäköisemmin Rinne, niin tässä sarjassa on Hellebuyck ollut paljon parempi.   Tasaisuus on ollut Hellebuyck tekemisessä, kun taas vuoristorataa menee meidän "Peksi "   G6  ottelussa tuli Rinteelle nollapeli, niin kysymys kuuluu, voiko se kahdesti osuu putkeen?    Aikaisempien näyttöjen perusteella voin sanoa, että tänään tämä molarietu kallistuu hieman vieraiden puolelle. 

Yhteenveto 

:winnipeg: ei saanut kuuluisaa ensimmäistä ottelupalloa käytettyä,  joten heidän voittomahdollisuus on tässä suurempi.  Myös joukkue on ollut erittäin hyvä vieraspelejä pelatessa, joten kaikki avaimet on omissa käsissä.    Joukkue jäi nollille kotonaan,  joten se varmasti nostaa nälkää ja joukkue on pärjännyt Predators kotihallissa,  niin mielestäni tuo vieraiden kerroin on yksinkertaisesti liikaa ja se on otettava lapulle. 

 

Kunhan Winnipeg Jets  ( :winnipeg:) voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

MM Kisat Jääkiekko klo.17:15

USA  USA - Latvia  Latvia

Anytime Wincast Tekee Maalin Varsinainen peliaika Patrick Kane @2.28 Unibet

Yhdysvaltojen voittoo Kanen maalilla silipasin omallelapulle.

Amerikkalaiset jatkavat tänään kisojaan parin välipäivän jälkeen.Tässäkään tapauksessa voittajasta ei liene epäselvää,kuten ei eilisessä Suomi vsTanska pelissä ja miteskävikään.Luulempa,ettei Usa sorru,kuten Suomi eilen ja tulee hyvällä tatsilla otteluun,kuten Pohjoisamerikkalaisilla on tapana.Latvialla on yksi välipäivä ja viimeksi se voitti Korean 5-0,mutta tänään saattaakin numerot olla käänteiset heille.Usalla on nyt 2 nollapeliä alla Saksaa ja Tanskaa vastaan.Latvian maalit saattaa jäädä yhteen tänään ja sekin voipi olla työntakana,etenkin jos USA ei jäähyile.Kane teki viimein kisojen avausmaalinsa Saksaa vastaa ja jatkoa voipi olla luvassa tänään.Kane sai Saksaa ja Tanskaa vastaan noin 20min peliaikaa ja vetoja niissä tuli kummassakin 4 maaliakohden.Kyllähän Kanen taidot tiedetään ja Latvian sortuessa jäähyilee niin aina paremmat mahdollisuudet Kanella o.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Euroviisut, 2.semifinaali

Ei pääse finaaliin, Unkari, Pinnacle, @3.640

Klo: 21:00

 

Unkari lähtee tämän vuoden kisoihin hevimusiikilla, kappaleena Viszlát nyár bändiltä AWS. Tällä musiikkityylillä ei ole viime vuosina viisuissa juhlittu, ellei esityksessä tai esiintyjissä itsessään ole jotain uutta ja erikoista (vrt. Lordi). Oman käsitykseni mukaan kyseenomaisen musiikkityylin arvostajat eivät ole ihmisiä, jotka ensimmäisenä tarttuvat puhelimeen äänestääkseen suosikkiaan Eurovision laulukilpailussa. Unkari on kyllä viime vuosina menestynyt euroviisuissa hyvin. Kuuntelin maan viime vuosien kappaleita ja kaikki niistä noudattivat kuitenkin viisujen perinteistä pop-tyylistä linjaa. Tänä vuonna poiketaan tuosta linjasta selvästi. Tässäkin semifinaalissa on muutama varma jatkoonpääsijä kuten Norja, Ruotsi ja Australia sekä näiden lisäksi aika monta hyvin todennäköistä jatkoonpääsijää (Tanska, Moldova, Ukraina, Hollanti), joten näiden ulkopuolelta ei ole ihan heittämällä finaaliin asiaa. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Tsekki - Venäjä

Venäjä -1.5/ 2.01 NordicBet

Klo 21:15

 

Tsekkien kisaurakka ei ole saanut vielä oikein tuulta alleen sillä joukkue on voittanut jatkoilla Sveitsin ja Slovakian ja Ruotsille joukkue hävisi eli Tsekeillä on kolmen ottelun jälkeen neljä pistettä ja maaliero näyttää +1 (10-9).

Venäjän kisat puolestaan on lähtenyt hienosti käyntiin vaikka vastustajat ovat olleetkin mitä on sillä Venäjä on kaatanut kolmessa ekassa ottelussaan Ranskan, Itävallan ja Valko-Venäjän huimalla maalierolla 20-0. 

Venäjälle tämä ottelu on ensimmäinen niin sanottu kunnon peli vaikka Tsekki ei olekaan säväyttänyt ekoilla kierroksilla. Tsekki puolestaan on jo sen testi ottelunsa pelannut kun se kohtasi Ruotsin ja hyvin se siitä selviytyikin, mutta nyt mittari nousee taas kun Venäjä luistelee vastaan, joka on ollut hyökkäyspäässä odotetusti vahva ja kun puolustuskin näyttää nyt toimivan niin en kyllä näe Tsekeillä tässä suuria mahdollisuuksia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Slovakia - Ranska

Tuplamahdollisuus X2/ 2.30 William Hill

Klo 17:15

 

Toisessa päivä pelissä kohtaavat Slovakia ja Ranska, jotka ovat A-lohkon sijoilla 5 ja 6, eli täysin yllätysmahdollisuuksissa jatkopeleihin vielä ainakin.

Slovakian kisat ovat alkaneet kohtalaisesti sillä joukkue hävisi Tsekille ja Sveitsille, mutta viime pelissä tuli odotetusti turnauksen avausvoitto Itävallasta 2-4 loppu luvuin. 

Ranskalla on myös plakkarissa yksi voitto kun se kylvetti Valko-Venäjää peräti 6-2. Ruotsi ja Venäjä puolestaan oli odotetusti liian kovia paloja Ranskalle.

Omasta mielestäni ainakin Ranskan vastustajat ovat olleet tähän mennessä huomattavasti kovempia kuin Slovakeiden niin pidän sitä Ranskalle etuna kun on pelannut jo ns kovia pelejä enemmän ja selvitynyt niistä kyllä kunnialla, etenkin kiven kovalta Ruotsilta vaan 4-0 tauluun.

Kuitenkin lähden kokeilemaan että Ranska Slovakialta vähintään sen yhden pisteen nappaa, sillä näistä ns päävastustajista juuri niitä pisteitä tarvitsee napsia jos sinne jatkopeleihin hamuaa.

Link to post
Share on other sites

10.5. Jääkiekot ja jotain muuta (ensimmäinen tipsi luonnollisesti "paras" ja kilpailuun)

21:15 Kanada - Norja, Kanada - 5.5ah 1.87@Unibet

Kanadalla kone rullaa ja Norjalla tärkeämpi peli huomenna Tanskaa vs jatkoonpääsyn kannalta. Tuskin hirveitä pelihuumoreita vierailijoilla tässä nähdään. Todella kesy Norja ollut näissä kisoissa ja Suomeakin vastaan sortui täysin mindcontrolliin menetykseen. 

17:15 USA - Latvia USA -3.5 ah 1.98@Unibet

Ei tässäkään hirveästi selittelyjä, Kanadaa vietiin avauspelissä ja sitten Saksa ja Tanska jätettiin nollille. Latvia ei tosiaankaan ole näitä kahta parempi kokonaisuus ja USA:lla myös parikin välipäivää takana, joten tästä on lupa odottaa taas vähän freesimpää esitystä. 

16:00 TPV - PK-37 TPV -1ah 1.70 @B365

TPV on yksi lohkon voittajasuosikeista, PK sen sijaan aloittanut ennakkoluulottamasti, vauhti heillä tulee kuitenkin putoamaan aivan varmasti sillä ringissä on paljon junioreita eikä pikkuseuralla ole varaa loukkaantumisiin. Ottelu pelataan Kaupissa, siellä on suht hyvä tekonurmi tarjolla. Ei juuri etua kummallekaan, koska molemmat pelaavat kotipelejään luonnonnurmella. TPV:llä on totutusti ollut kova puolustus ja uskon, että pitävät nollat tänään liian yksipuolisen pelitavan omaavaa PK:ta vastaan. 

 

Link to post
Share on other sites

E-Sports | CS:GO | ECS League

21.00

8b14b3ca3a00462c7ca79a3f0e3413db.png NiP - FaZed0066f51234c38b328ae3224d63a8f83.png

 

NiP | 2,30 | Unibet

 

  • Eilisistä hiiristä toinen tuli kotiin, toinen meni päin honkia. Tänään homma jatkuu ja NiP:iä lähdetään lyömään.
  • NiP on palannut sorvin ääreen lupauksia herättävän DreamHack Marseille -turnauksen jälkeen ja viimeisimmät online-ottelut sujuivat todella hyvin, kun joukkue voitti Mousesportsia ja Astralista vastaan molemmat kartat. NiP on ECS-sarjassa 5. sijalla tasapisteissä FaZen kanssam, joten pisteet tulevat tarpeen.
  • FaZe palasi turnaus-voittajaksi pitkän tauon jälkeen, kun viime viikon IEM Sydney -turnauksessa joukkue otti yllättäen puhtaan finaalivoiton Astraliksesta 3-0. Kaikki kartat olivat todella tasaisia otteluita, mutta kenties juuri altavastaajan asema sopi FaZelle erittäin hyvin ja antoi heille avaimet ratkaista palapeli. Nyt vuorossa on paluu online-otteluihin ja kuten eilen nähtiin Mousesportsin osalta, palautuminen jet lagista voi olla todella vaikeaa.
  • Karttana tässä toisessa osaottelussa on Inferno, jossa NiP on ollut tulikuuma viime aikoina. Joukkue on voittanut kuusi viimeisintä otteluaan Infernossa, joten kartta on ruotsalaisille todella suotuisa. FaZelle kartta on tuonut sekalaisia tuloksia, mutta IEM Sydney -turnauksessa joukkue hävisi molemmat pelaamansa kartat Renegadesille ja TyLoolle. Antaisin siis pienen karttaedun tässä NiP:lle. 

 

NiP on päässyt paremmin valmistautumaan tähän otteluun kuin FaZe, jotka tulivat vasta muutama päivä sitten takaisin Eurooppaan ja saattavat tuntea jet lagin vaikutuksen. Karttakin tässä ottelussa sopii paremmin NiP:lle, joten aivan näin isoksi altavastaajaksi en NiP:iä millään ilveellä saa. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Euroviisut, 2.semifinaali

Ei pääse finaaliin, Romania, Pinnacle, @1.943

Klo: 22:00

 

Kertoimissa tuntuu olevan vähän ristiriitaa, sillä Romania on voittaja- ja sijoitusvedoissa aivan häntäpäässä. Karsintaan jäämiselle tarjotaan kuitenkin näinkin hyvää kerrointa. Romanian tämänvuotinen kappale kuulostaa jokseenkin tasapaksulta, omaan korvaan kuulostaa oikeastaan juuri siltä massalta, joka yleensä ei selviä finaaliin asti. Romania on aiemmin pärjännyt hyvin, mutta  aiemmalla viisumenestyksellä ei ole näissä kisoissa juhlittu kun esimerkiksi kestomenestyjät Kreikka, Azerbaidzan ja Armeniakin jäivät karsintaan.

Link to post
Share on other sites

Baseball MLB

Baltimore Orioles - Kansas City Royals

Vihje: Kansas City Royals yli 5 juoksua

Kerroin: 1.87

Vedonlyöntitoimisto: Betway

Alkamisaika: 02:05

 Baltimore Orioles ja Kansas City Royals jatkavat ottelusarjaansa.

- Tähän otteluun lähdetään hakemaan vierasjoukkue Kansas City Royalsille juoksuja. Chris Tillmania vastaan on hyvä pelata niin kuin viimeksikin tehtiin!

- Baltimore Oriolesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Chris Tillman joka on aloittanut tämän kauden hyvin heikosti. Syöttäminen Tillmanilta on ollut todella heikkoa ja epävarmaa tällä kaudella ja mies onkin jo useampaan otteseen tulitettu pois kummulta aikaisessa vaiheessa. Chris Tillmanilla on tältä kaudelta päälle 9.00 ERA ja WHIP lukemakin on suhteellisen korkealla sen ollessa 2.05. Chris Tillman ei ole mikään huippusyöttäjä ja se on kyllä näkynyt tälläkin kaudella miehen otteissa ja uskon että Kansas City Royalsin lyöntikalusto ottaa huolen hänestä ja pommittaaTillmanin kummulta jälleen aikaisessa vaiheessa pois. Tässä ottelusarjassa on nähty Kansas City Royalsin lyöntikaluston toimivuutta jo nyt enkä usko että koneet siellä suunnalla takkuilee kun vastassa on Chris Tillmanin tasoinen syöttäjä. Hyvällä kertoimella tästä tämä talteen.

Lähteet: ESPN (http://www.espn.com/mlb/)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...