Jump to content

Recommended Posts

MM - KISAT

Venäjä - Egypti

Molemmat joukkueet tekevät maalin, KYLLÄ/ 2.28 Unibet

Klo 21:00

 

Näille joukkueille ottelu on jo toinen näissä kisoissa.

Venäjä otti odotetusti avauspelissään voiton Saudi-Arabista ja pääsi vielä ottelun lopussa kaunistelemaan numeroita kunnolla kun ottelu lopulta päättyi 5-0 isäntämaan voittoon. Saudi-Arabia ei tosiaan ollut mikään mittari ja en anna tuolle voitolle kummempaa painoarvoa.

Egypti puolestaan hävisi avausottelun Uruguaylle 0-1, kun Gimenez teki Uruguayn ainokaisen vasta 89` peliminuutilla. Varmasti harmittava takaiskumaali ottelun viime hetkillä ja tuosta suivaantuneena nähdään varmasti pirteä Egypti tänään nurmella.

Jatkopaikan unelman kannalta varsinkin Egypti kaipaisi tästä ottelusta pisteitä ja ilman maaleja niitä pisteitäkään ei kannata pahemmin odottaa, joten eiköhän Egyptikin tänään avaa maalisarakkeen näissä kisoissa (etenkin jos Salah pelaa).

Venäjä jos otteluun lähtee takki auki Saudien voiton jälkeen niin Egypti voi sen avausmaalin jopa iskeä alussa, mutta en usko kuitenkaan että isännätkään ilman maaleja jää joten BTTS on mielestäni hyvä kohde otteluun.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

ATP Halle

Mischa Zverev  - Karen Khachanov

Karen Khachanov @ 2.23 Marathonbet

Alkaa 14:30

Vastakkain maailmanlistan sijat 65. ja 36. Tarjolla loistavaa kerrointa venäläiselle Khachanoville. Viimeisestä 13 ruoholla pelaamastaan ottelusta mies on voittanut kahdeksan ja hävinnyt viisi. Noista tappioista kolme venäläinen kärsi itse Federerille.  Ranskan avoimissa mies pelasi itsenä puolivälieriin jossa koki tappion Mischan velipoika A.Zvereville(3.) lukemin 2-3.  Miehet ovat kohdanneet toisensa kolmesti (2016,2016,2018) joista viimeisimmän ottelun vei nimiinsä Khachanov lukemin 2-0. Tänään viime aikoina erinomaisesti syöttänyt  saksalainen Zverev pistää venäläisen varmasti lujille. Khachanov lähtee mielestäni otteluun kuitenkin kevyenä suosikkina  joten tällä kerroinasettelulla  ehdottomasti  lapulle.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

Malesia, Valioliiga 

KLO 16.00

 

Felcra - UiTM 

 

Valinta :  Felcra 

Kerroin : 1,74 ( PAF ) 

 

Felcra on sarjassa kolmannella sijalla ja kotonaan joukkue onkin ollut hyvä,  kun seitsemään (7) otteluun saldona on kolme (3) voittoa ja neljä  (4) tasapeliä.   Vastassa on UiTM ,  joka ei ole varsinkaan vieraissa kovimpia, kun joukkueella on kuuteen  (6) otteluun peräti kolme tappiota ja tasuri, niin kotijoukkue on ansaittu suosikki kotikentällään.   Vierailijoilla kuitenkin viime pelien saldo onkin murheellista katsottavaa ja kyllä minä lähden kotijoukkuetta pelaamaan. 

Kunhan Felcra voittaa, niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MM-Kisat

Kolumbia - Japani

Valinta / Kolumbia yli 1.5 maalia / @2.05 Unibet

Klo / 15.00

Päivän ensimmäinen ottelu pelataan Kolumbian ja Japanin välillä. Kolumbia on ennakoitu jatkamaan tästä lohkosta yhdessä Puolan kanssa, mutta myös Senegal tai Japani eivät ihan heittopussijoukkueita ole. Uskon kuitenkin että tämän kamppailun Kolumbia tulee viemään ja vähintään kaksi maalia ainakin tekemään. Kolumbia ja Japani olivat viimekisoissakin samassa lohkossa, jolloin Kolumbia veti pidemmän korren 4-1 numeroin. Kolumbialla on mielestäni huomattavasti parempi nippu pelaajia kasassa kuin Japanilla. Varsinkin hyökkäyspää on kunnossa Falcaon, Rodriguezin sekä Cuadradon myötä. 

Japanilla on omasta mielestäni heikompi joukkue kuin viimekisoissa. Maalissa on jo 35 vuotias Eiji Kawashima, joka pelasi Metzin riveissä tänä kautena 30 sarjaottelua. Metz sijoittui kuitenkin sarjan jumboksi ja Kawashiman taakse tehtiin 76 maalia, joka oli sarjan eniten. 8 kisoihin nimetystä puollustajasta taas 4 pelaa Japanin liigaa, joka ei kovin tasokas ole. Keskikentältä löytyyy tosin Keisuke Honda, Kagawa, Inui ja hyökkäyksestä Okazaki. En kuitenkaa näe tätä joukkuetta pitelevän Kolumbiaa, joka pelasi jo erittäin haastavat karsinnat päästäkseen kisoihin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-Kisat, klo 15:00

Kolumbia - Japani, FT 1-0 6,00@Unibet

Rodriguez on avausottelusta sivussa, joka on iso lovi camin paikalla Kolumbian joukkueessa. Kaikki muistavat hänen panoksensa viime kisoissa ja Kolumbian etenemisen kahdeksan parhaan joukkoon. Kisojen jälkeen Hames siirtyi Relluun. Japani yleensä hyökkää puolustuksen kustannuksella ja lähtökohtaisesti ajattelin, että tämä voisi olla 2-1 matsi lopputuloksen osalta, mutta Japani hävisi viimeisissä harjoitusotteluissaan Sveitsille ja Ghanalle tekemättä maalia niin en sitten loppupelissä vakuuttunut että voisivat uhata eteläamerikkalaisten nollaa, päästihän Kolumbia jo karsinnoissaankin kolmanneksi vähiten maaleja lohkossaan. Kyllä tässäkin on aika lähellä tuo parin maalin voitto Kolumbialle, mutta mutu sanoo, että ensimmäinen kierros mennään tässäkin lohkossa rauhallisin merkein. 

Link to post
Share on other sites

MM-Kisat, klo 18:00

Puola - Senegal, FT 1-1 6.40@Unibet

Mielenkiintoinen ottelu tämäkin, molemmilla on joukkueessa huippupelaaja, joka voi yksilösuorituksellaan ratkaista koko ottelun. Puhun siis Lewangoalskista ja Manesta. Heihin varmaan kiinnittyy suurin odotusarvo maalien suhteen tänään. Senegal on pelannut hyvin viime aikoina ja Nigerian kanssa ovat ehdottomasti Afrikan parhaimmistoa. Vaikka joukkue voittikin tyhjille katsomoille pelatun warm upin Koreaa vastaan, niin vieraat ovat silti pelanneet puolet viimeisistä kymmenestä ottelustaan tasan. Maaleja tässä luulisi tulevan kumpaankin suuntaan, pelkästään Puolan viimeiset kolme peliä ovat käsittäneet 13 maalia, joissa he ovat päästäneet itsekin neljä. Mane teki Poolissa kuluneen kauden aikana 20 häkkiä, joten en voi jättää mitenkään Senegalia tässä pelissä lähtökohtaisesti nollille. En usko että tässä varmasti kimurantiksi muodostuvassa lohkossa tasapeli olisi huono tulos kummallekaan joukkueelle. 

Link to post
Share on other sites

MM-Kisat

Puola - Senegal

Valinta / Puola DNB / @1.71 ComeOn

Klo / 18.00

Jälleen kisoissa nähtiin yksi yllätys enemmänkun Japani voitti Kolumbian 2-1. Puola on laitettu niukasti ennakkosuosikiksi tähän otteluun ja uskon että Puola ei Kolumbian tavoin ihan noin heikkoa peliä pelaa. Materiaaliltaan pidän Puolaa niukasti parempana enkä näe Senegalin tätä ainakaan vievän. Tasapeli tästä saattaa tulla, mutta päälle 1.7 kertoimella kallistuisin kuitenkin Puolan puolelle. Senegal on pitkään aikaan nyt tiukassa paikassa. Karsinnoissa taakse jäi Burkin Faso, Kap Verde sekä Etelä-Afrikka. Puola taas jätti taakseen mm. Tanskan, Montenegron sekä Romanian, jotka ovat omissa kirjoissani paljon paljon parempia kuin Senegalin karsintalohkossa oli.

Senegalilta löytyy nopeutta ja vastaiskuista joukkue voi hyvin maaleja iskeä, mutta Puola on viime vuosien aikana ja varsinkin edellisen neljän vuoden aikana kehittynyt paljon. Lewandowski on saanut rinnalleen hyvin esiintyvät Milikin kun taas puollustuksessa Glik sekä Piszczek ovat saaneet vastuuta joukkueissaan. Szczesny on taas esiintynyt hyvin Serie A:ssa. En usko että Puola ainakaan 0 pisteen kanssa lähtee Kolumbian kohtaamaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...