Jump to content

Recommended Posts

MM-Kisat

Etelä-Korea - Mexico

Valinta / Yli 2.0 maalia / @1.81 ComeOn

Klo / 18.00

Kokeillaan overia nyt ja toivotaan, että se kuuluisa 1-0 tulos ei tule. Vaikka molempien joukkueiden ensimmäiset pelit päättyivät 1-0 voittoon ja 1-0 häviöön, niin uskon että potentiaalia korkeamaaliseen otteluun näiden kahden joukkueen keskellä on. Etelä-Korea sai rakennettua Ruotsi pelissä parikin hyvää paikkaa enkä usko että Mexico lähtee puollustamaan lähellekkään samalla tavalla kuin Ruotsi. Mexico taas omaa omasta mielestäni paljon enemmän hyökkäysvoimaa kun Ruotsi. Mexicolta löyty hyökkäyspäästä Layun, Lozano sekä Chicharito ja uskon että nämä herrat löytävät sen verkon ainakin kahdesti. Etelä-Koreallakaan ei ole mitään järkeä enäävain puollustaa ja pelata siitä yhdestä pisteestä, sillä ensipelissä on vastassa Saksa ja jos tästä ei 3 pistettä saada, niin ei jatkopaikkaa kyllä tule. Kumpikaan joukkue ei puollusta hirveän tiiviisti tai vedä sitä 9 pelaajaa pallon alle, joten yli 2.0 on mielestäni hyvä kokeilla tuolla kertoimella.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MM-Kisat

Saksa - Ruotsi

Valinta / Saksa / @1.53 Coolbet

Klo / 21.00

Pelataan aika pientä kerrointa, mutta näen tässä hieman valueta silti.

Kyseessä on hallitseva maailmanmestari, joka on pakkovoiton edessä. Käykö samalla lailla kuten viime MM-kisoissa että hallitseva mestari sillonen Espanja jää alkulohkoon. En usko. Saksa on jokaisella osa-alueella paaljon parempi kuin Ruotsi. Mexico voitti täpärästi 1-0, mutta nyt on vastassa täysin erilainen joukkue kuin Mexico. Mexicolla on nopea hyökkäys ja pystyi tekemään sen maalin vastahyökkäyksestä, mutta omasta mielestäni Ruotsi ei omaa suurta riskiä iskeä nopeista vastahyökkäyksistä, mikä olisi ehkä se suurin riski Saksalle päästää maali. Ruotsi lähtee todennäköisesti puollustamaan tiukasti, sillä yksikin piste olisi tarpeeksi Ruotsille. Uskon kuitenkin että Saksa pystyy vähintään yhden maalin Ruotsin verkkoon tekemään. Ochoa pelasi suuren pelin Saksaa vastaan enkä usko että Olsen kykenee samaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Etelä-Korea - Meksiko

Meksiko/ 1.72 Coolbet

Klo 18:00

 

HammersFan tätä peliä jo hieman avasikin niin jatketaan.

Meksiko tosiaan voitti avauspelinsä Saksaa vastaan niukasti 0-1 vaikka olikin enemmän ottavana osapuolena. Nyt tilanne muuttuu sillä tässä pelissä Meksiko tulee melko varmasti olemaan se osapuoli joka on pallossa ja pyörittää peliä.

Etelä-Korea hävisi avausottelun Ruotsille 1-0 vaikka joukkue puolustikin ihan.hyvin, mutta lopulta Ruotsi teki rangaistuspotkusta tuon voittomaalin.

Meksiko tosiaan on parempi joukkue kuin Ruotsi joten paikkoja varmasti tulee Etelä-Koreaa vastaan, Meksikon tarvitsee vain viimeistellä paremmin ja mutä aikaisemmin se avausmaali saadaan aikaan sitä paremmat mahdollisuudet on lisäosumille sillä Korean on myös alettava hyökkäämään ja sitä kautta puolustuksesta alkaa varmasti löytymään niitä aukkoja, jotka Meksikon kaltainen joukkue varmasti hyödyntää.

Meksiko alkaa varmistelemaan jatkopaikkaansa nappaamalla tästä toisen voiton ja kerroinkin on ihan kohtalainen ainakin vielä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat u20 jalkapallo klo.10:30

Sydney Olympic U20 - Marconi Stallions U20

Sydney Olympic U20 o1.5@2.06

Aussijanttereitahan sitä ja kotijengille yritettään sitä pariaosumaa.

Molemmat jengit tällähetkellä siellä taulukon kellariosastolla ja Olympic jopa viimeisenä.Marconin pojat ovat sijalla 9.Molemilla maalisuhde huutaa miinusta 15 ja 12 kotiensinluettuna.Joukkueet joille on siis noit maaleja tehty,vaikkakin molemmilla on teko ongelmia ollut niin koitetaan nyt Olympicille niitä.Sydney pääsee kotiinsa pelaa parin vieraspelin jälkeen ja niistä tulleet tappiot yritetään nyt kuitata.Sydney jäi noissa vielä ilman maaleja,eli näytettävää nyt olisi.Marconi jatkaa vieraspelejään ja se pelaa nyt kolmannen peräkkäin.Kahdesta edellisestä se sai ihan mukavan tuloksen,kun voitto ja tasuri irtosi niistä.Marconilla on 3 ottelua ilmantappiota  ja hienoisena suosikkina se lähtee tähänkin.Vaikea ennustaa voittajaa,mutta sisuuntunut Olympic saattaa parit heittää tänään,kun kotiin pääsee pelaa ja 4 edellisessä kotimatsissa se ei ole suostunut häviämään.

Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat u20 jalkapallo klo.10:00

Wollongong Wolves U20 - Hakoah Sydney City East U20

Wollongong Wolves U20 -1 @3.55 Paf

Tähän lähdetään testaa parinmaalin voittoa kotiedunturvin Wolvesille.

Taulukossa joukkueet peräkkäisilläsijoilla Wolves 4 ja Hako 5.Wolves on paremmasvireessä ja kotonaan se on kova ja siitä oli osoituksena sarjakärjestä otettu 3-2 voitto viimeksi.Wolves on 7 käydystä kotipelistä hävinnyt kaksi,kun puolestaan Hakoah on 7 vieraspelistään hävinnyt viisi,joten siinäsuhteessa tämä olisi kotikauraa,mutta eihän se aina mee nii ja ei etenkään ausseissa.Wolvesilla lisäksi kuitinpaikka,kun kaudenekan kohtaamisen se hävisi 3-2.Hakon kaksivierasvoittoa ovat tulleet niistä häntäpään joukkueista,johon Wolves ei kuulu ja hyvin saa Hakoah pelata jos aikoo voittaa tänään.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Norja Eliteserien

Molde vs Stabaek IF

Molde voittaa & yli 2.5 maalia  2.15@ComeOn

Klo 19:00

MM-kisojen keskellä napataan kokeiluun kohdetta vuonojen maasta jossa Molde isännöi Stabaekia.

Kotijoukkue Molde majailee sarjataulukossa sijalla 8. ja on kuluvan kauden aikana esiintynyt vahvemmin kotonaan kuin vieraissa ollen koko sarjan kolmanneksi kovin kotiseura. Seura on toistaiseksi veivannut kotonaan saldolla 5V - 0T - 2H maalierolla 15:6 ja näissä peleissä yli 2.5 maalia toteutuma on ollut 71%. Molden kotiotteluissa on nähty maali molempiin päihin 57% toteutumalla.

Vierailija Stabaek IF löytyy taulukosta sijalta 14. ja kausi ei näin ollen ole edennyt aivan toivotulla tavalla. Seura on Eliteserienin toiseksi huonoin vierailija saldolla: 0V - 2T - 5H maalieron ollessa 6:16. Yli 2.5 maalia on nähty 57% Stabaekin vieraspeleistä ja molemmat tekee myöskin samaisella 57% tarkkuudella.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun on pelattu Molden kotikentällä ovat päättyneet 4/6 kotivoittoon joissa yli 2.5 maalia on toteutunut 6/6 ja molemmat tekevät maalin 5/6.

Seurojen koti - ja vierasvireet huomioon ottaen sekä keskenäisten pelien historiikki, on mielestäni perusteltua lähteä hakemaan Molden kotivoittoa yli 2.5 maalin saattelemana.

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Josh Taylor - Viktor Postol

Valinta: Taylor by Decision or Technical decision, Marathonbet, @3.14

Klo: 23:00

 

Taylor on jälleen yksi kovaa hypeä nauttiva brittilupaus. Tänään on luvassa miehen uran ensimmäinen kunnon testi kun vastassa on Ukrainan kokenut Viktor Postol. Postolin uran ainoa tappio tuli kaksi vuotta sitten Terence Crawfordia vastaan. Tuossa matsissa käytiin täydet kaksitoista erää ja Crawford on näissä painoluokissa kaikkein kovin mahdollinen vastus, joten pistetappio hänelle ei ole suurikaan häpeä. Taylorille tämä on vasta hänen uransa kolmastoista ammattilaisottelu ja nyt saattaa olla yllättävänkin kova tason nosto edessä.  Voitto tästä pitäisi tulla, mutta tyrmäystä en menisi lupailemaan tarjolla olevilla kertoimilla. Maran tarjoama yli kolmosen kerroin kelpaa tässä kohtaa. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...