Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, MM-kisat

Brasilia - Belgia

Alkamisaika: 21:00

 

Pelivalinta: Belgia +0.5

Kerroin: 1.80 (Pinnacle)

 

Perjantaina MM-kisoissa kohtaavat kaksi jalkapallon huippumaata, Brasilia ja Belgia. Mielestäni kerroinasettulu on aika mielenkiintoinen, Brasilia on asetettu melko selväksi suosikiksi. Joukkueiden rostereita katsoessa voi kuitenkin todeta niiden olevan aika tasavahvat. Brasilian puolustus on toki vakuuttanut turnauksessa Belgian vastaavaa enemmän. Brassit ovat päästäneet 4 pelissä ainoastaan yhden maalin omaan verkkoonsa. Nyt kuitenkin vastaan asettuu ensimmäinen huipputason hyökkäys. Belgian puolustus koomaili Japania vastaan ja varsinkin nopeissa vastahyökkäyksissä oli hieman ongelmia. Molemmat joukkueet omaavat huipputasokkaan keskikentän ja hyökkäyksen. Brasilia on siis ennakkoon kyllä suosikki tässä pelissä, mutta en allekirjoita noin suurta eroa mitä kertoimet näyttävät. Casemiro on brasseilta sivussa pelikiellon takia ja se heikentää hieman keskikentän pohjaa (toki Paulinho on hyvä korvaaja). Pelivalintana siis Belgia tai tasuri ja kertoimena ihan maistuva @1.80. Jatkoaika ei tässä parissa todellakaan ole kaukana ja sinne mentäessähän tämä veto osuu. Otetaan tämä jo aikaisin, jotta kertoimet eivät laske. Lisänapsua sitten jos nousee, näissä kisoissa on ollut hieman hankala tuota kerroinkehitystä arvioida ennakkoon. 

  • Tykkäys 5
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo
MM-Kisat
Brasilia - Belgia = Belgian maalit yli 1,5 @3,03 / Vedonlyöntiyhtiö Coolbet

Niinku Mietaa ylhäällä sekunnin sadasosa sitten sanoi niin voimasuhteet tässä pelissä ei ole näin suuret mitä bookkerit antaa ymmärtää.
Lähetään siis hakemaan Belgialle yli 1,5 maalia kun 5/7 pelissä näiden MM-kisojen myötä näin on tapahtunut. Japania vastaan annettiin vähän löysää, ja paineltiin silloinkin kevyesti ohi.

 

Link to post
Share on other sites

MM-Kisat

Brasilia - Belgia

Valinta / 1. Puoliaika alle 1.0 maalia / @1.86 Unibet

Klo / 21.00

Laitetaan vielä oma näkemys tähän peliin.

Belgia klaarasi alkulohkon aika puhtaasti, mutta nyt joukkueelle tulee suurin haaste näissä kisoissa. Vaikka Belgialta löytyy taitoa hyökkäyspäästä, niin Panaman, Tunisian, Englannin sekä Japanin puollustus ei vedä lähsekään vertoja Brasilian puollustuslinjalle sekä Alissonille maalissa. Brasilia on päästänyt yhden maalin kisoissa ja sekin Sveitsia vastaa avausottelussa. Casemiro toki heikentää puollustuspään pelamista hieman ja Marcelon poissaolo ei tietenkään paranna asiaa, mutta Filipe Luis on mielestäni puollustuspään suuntaan yhtä hyödyllinen kuin Marcelo. Mexico ottelun ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0 ja samoin Costa Ricaa vastaan. Serbiaa sekä Sveitsiä vastaan joukkue onnistui yhden maalin ensimmäisellä puoliajalla tekemään. En usko millään että enempää kuin yksi maali enismmäisellä puoliajalla syntyisi ja mahdollisuus 0-0 tilanteeseen puoliajallle mentäessä on mielestäni ihan hyvä. 

Belgia nousi 2-0 häviöstä lopulta voittoon, joka varmasti antoi itseluottamusta pelaajille. Puolustusta on kutienki varmasti hiottu lähipäivinä, sillä nyt vastaan tulee voimasuhteeltaan paljon vahvempi hyökkäys. Belgia on kokokisat pelannut 3 puollustajalla ja on jännä nähdä vaihtaako joukkue neljään puollustajaan ja tiputtaisi Meunierin oikean pakin paikalle. Tunisia teki Belgian verkkoon kaksi maalia alkulohkosssa, mutta sille ei hirveästi painoarvoa kannata antaa, kuten ei Englanti matsin nollapelillekkään. Uskon ettei montaa maalia ainakaan ensimmäisellä puoliajalla nähdä, joten 1.86 kerroin on todellakin pelattava.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MM-Jalkapallo 

URUGUAY - RANSKA 

Klo:17:00

Pelivalinta: Ranska @ 2.06 Nordicbet

Ranska lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, samanlaista maalitulistusta ei ole kuitenkaan luvassa mitä Argentiinaa vastaan. Ranskan hyökkäys on vahvaa ja siitä on osoituksena viimepelistä Mbappen pystyjuoksut ja kaksi maalia, nuorukaiselta voidaan odottaa myös tänään maalia. Urugualle dellisessä pelissä kaksi maalia iskenyt Edison Cavani loukkaantui ja pelikunto on tänään kysymysmerkki, ranska puolestaan pääsee parhaalla kokoonpanolla iltapäivän otteluun.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MM-Jalkapallo

Brasilia - Belgia

Klo:21:00

Pelivalinta: Maalienmäärä alle 2.5 @ 1.83 Nordicbet

Ottelusta tulee tasainen eikä maaleilla tänään mässäillä, Brassien puolustuspelaaminen on hyvällä tasolla enkä usko että Belgia sinne varsinaisella peliajalla maalia enempää onnistuu tekemään, todennäköisempää on että ei tee yhtään. Belgian puolustus taas murettiin viime pelissä ja voidaan olettaa että Brassit sen yhden voivat sinne tehdä ja jos tilanne on 0-1 toisella puoliajalla niin toista maalia voidaan odottaa loppumetreillä  suuntaan tai toiseen. Varovaisesti varmasti lähdetään pelaamaan ja maalit ovat tiukassa, joten  tulos 0-0 varsinaisellapeliajan jälkeen ei olisi  mieletäni tänään yllätys.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

MM-Jalkapallo

Brasilia - Belgia

21.00

Ottelun maalimäärä: yli 2.5 maalia

@2.03, Coolbet.

 

Lähdetään hieman erilaisella asettelulla kuin pege90. Brasilian ja Belgian välinen kohtaaminen on ehkä kisojen tähän mennessä odotetuin.

Brasilia: Brasilia lähtee otteluun hieman viimekertaisesta muuttuneella kokoonpanolla. Puolustukseen (ja hyökkäykseen) saadaan valtavasti lisää kokemusta sekä taitoa Marcelon ollessa taas pelikunnossa. Marcelo pystyy omilla nousuillaan luomaan huomattavasti enemmän vaarallisia hyökkäyksiä kuin Filipe Luis. Toinen muutos kokoonpanoon on Casemiron puuttuminen keskikentän pohjalta. Erinomainen puolustava keskikenttäpelaaja on ollut kisojen ajan tärkeä palanen Mirandan ja Thiago Silvan edessä. Casemiron pelinlukutaito auttaa toppareita huomattavasti ja pelaajan puuttuminen on iso menetys Brasilialle. Brasilia myös kohtaa ensimmäistä kertaa turnauksen aikana oikeasti tasokkaan joukkueen, jolta löytyy valtavasti hyökkäyspelivoimaa.

 

Belgia: Belgian viimeinen peli Japania vastaan oli rumaa katsottavaa sekä puolustuksellisesta, että hyökkäyksellisestä näkökulmasta. Hyökkäyksen aseet: De Bryune, Hazard, Lukaku ja Mertens olivat todella näkymättömiä Japanin puolustusta vastaan, toivottavasti tämä muuttuu edelliseen verrattuna. Peli oli myös hidasta ja keskikentällä Witsel tyytyi jälleen kerran pudottamaan palloa alaspäin. Laidoilla häärivät Meunier ja Carrasco tuovat omalta osaltaan hyökkäyspäähän vaarallisuutta, mutta niin myös puolustuspäähän. Nämä pelaajat tekevät valtavasti merkkausvirheitä omilla laidoillaan, mikä taas aiheuttaa vaarallisia vastahyökkäyspaikkoja kolmea topparia vastaan. Näistä kolmesta puolustajasta yksi on Vincent Kompany. Kompany on ollut pitkään loukkaantuneena ja pelillisesti tällä hetkellä aggressiivinen. Hän tekee huonoja valintoja, joihin Brasilian hyökkäys varmasti reagoi.

Kokoonpano? Tekeekö Belgian valmentaja muutoksia ja vaihtaa neljän puolustajan muotoon? Sitä ei kukaan tiedä, mutta viimeisten pelien perusteella odotan tästä ottelusta maalirikasta.

 

Yli 2,5 maalia maistuu kertoimen puolesta ja siihen tartutaan.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Irlanti:Premier Division jalkapallo klo.21:45

Cork City  Cork City - Shamrock Rovers  Shamrock Rovers

btts @2.20 Coolbet

Koitetaas Irlanninsarjasta tähän molempienosumaa.

Corkki tietty kotona suosikki,mutta pientä epävarmuuttaa saatttaa sillä olla tänään.Loukkaantumisia on tullut ja Corkki saattaa jo katsella/säästellä 10.7 pelattavaan Mestarienkarsinta otteluun Legia vastaan.Onhan Corkki loistava porukka tässä sarjassa ja on pelannut hyvin.Viimeisin saattaa pikkasen kismittää,kun se hävisi Dundalkille ja menetti piikkipaikan.Kyllähän nämä kärkijengit sillointällöin häviää,etenkin jos luokkaantumisia tulee,kun materiaali ei ole leveä.Corkilla saattaa olla tänään tiukkaa ja jos se vielä kierrättää pelaajia loukkaantumisvaaran takia Legia ottelua katsoen,koska tärkeä matsi se on sille.Kotiedunturvin se kyllä pystyy maalintekee vaikkei parasta olisikaan kentällä.Shamrock on pelannut viimekierroksensa ihan hyvin ja sillä onkin nyt jo 3 voittoa tullut peräkkäin,vaikkakin ne on noista peräpään jengeistä niin ei pidä vähätellä Shamrockia tänään.Mielestäni molempienosuma tähän on kokeilunarvoinen.

Link to post
Share on other sites

Wimbledon

Lucie Safarova - Ekaterina Makarova

Lucie Safarova 2-0 @ 2.48 Unibet

Alkaa 13:30

Vastakkain toisen kierroksen ottelussa  maailmanlistan sijat 66. ja 35. Tshekkiä edustava edustava Safarova voitti turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ukrainan Bondarenkon(79.) lukemin 2-0. Toisen kierroksen ottelussa kaatui Puolan Radwanska erin 2-0. Makarova tiputti eilen Wozniackin(2.) turnauksesta erin 2-1. Wozniacki esiintyi ottelussa todella heikosti joten Makarova selvisi voittajaksi melko helpolla. Safarova on löytänyt hyvän vireen juuri Vimpelin alle ja vie tänään ottelun suoraan lukemin 2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Uruguay - Ranska

Molemmat joukkueet tekevät maalin, KYLLÄ/ 2.32 Coolbet

KLO 17:00

 

Puolivälierät potkaistaan tänään käyntiin ja ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Uruguay ja Ranska. Uruguay tiputti Portugalin voitettuaan ottelun 2-1 kun taas Ranska tiputti Argentiinan jatkosta, tuossa pelissä Ranskalla oli toisella puoliajalla tehokas kymmenminuuttinen jossa se teki peräti kolme maalia ja ottelu melkeinpä ratkesi siihen.

Uruguay on tehnyt joka ottelussaan tähän mennessä vähintään sen yhden maalin ja kyllähän joukkueesta maalintekovoimaa löytyy niinkuin myös Ranskalta, mutta Ranska on yhdessä pelissä jäänyt maaleitta, mutta sekin oli tämä "sopu" tasuri Tanskan kanssa jotta molemmat joukkueet pääsivät jatkoon varmuudella.

Joukkueiden historiassa ollaan pelattu tiukkoja ja vähämaalisia otteluita mutta uskon että tänään molemmat pelaavat myös aktiivistä hyökkäyspeliä ja se palkitaan molemmille maalin muodossa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16.00

ed60fbe1b43fa5af563e84730a014ce1.png Fnatic - NaVi 2d61006725c426c28f1ca650cc618b85.png

 

Eniten tappoja matsissa - s1mple (NaVi) | 2,00 | Unibet

 

  • ESL One Cologne -turnaus on edennyt neljännesfinaalivaiheeseen ja pelaajat pääsevät näyttämään taitonsa yleisön eteen. Ensimmäisessä neljännesfinaalissa kohtaavat Fnatic ja NaVi, johon haetaan taas kerran maailman parhaan pelaajan onnistumista suurimman tappomäärän muodossa.
  • Fnatic on pelannut turnauksessa 3 ottelua, joista tuloksena on voitot Northista ja BIG:stä ja yksi tappio FaZea vastaan. Kokoonpanomuutoksia ahkerasti viime aikoina tehnyt joukkue on pelannut ehkä hieman odotettua paremmin kuin mitä osattiin odottaa ennen turnauksen alkua. Fnaticin peli ei kuitenkaan missään nimessä ole vielä ole täysissä uomissaan ja menestys tässä turnauksessa on suurimmaksi määrin riippunut JW:n ja Krimzin hyvistä yksilösuorituksista. 
  • NaVi on pelannut turnauksessa 4 ottelua, joista tuloksena on tappio G2:ta vastaan ja voitot Gambitia, Cloud9:a ja ENCEä vastaan. Myös NaVi ei ole operoinut täydellä teholla tässä turnauksessa, mutta rutiini on joukkueella sen verran vahva, että jälleen kerran joukkue pääsi pudotuspeleihin asti. Mikään yllätys ei ole se, että NaVin menestyksenä takana ovat s1mple ja nuori electronic, joiden tulivoima riittää voittamaan suurimman osan maailman eliittijoukkueista. 
  • Tässä kohteessa lähdetään tosiaan hakemaan sitä, että NaVin s1mple saa ottelusarjassa eniten tappoja. Kohteessa on 10 pelaajaa mistä valita, mutta roolit ja yksilöiden taitotasot huomioon ottaen jäljelle jää realistisesti vain 4 pelaajaa, jotka kykenevät voittamaan tämän kohteen. s1mple ja electronic ovat NaVin parhaat pelaajat, kun taas Fnaticin puolelta JW ja Krimz ovat varteenotettavia vaihtoehtoja siltä varalta, että Fnatic kyykyttää NaVin. Mutta...
  • s1mple on ollut tämän vuoden puolella aivan omalla tasollaan jopa maailman parhaisiin pelaajiin verrattuna. Jopa silloinkin kun NaVi häviää ottelun, niin usein s1mple silti löytyy tappotilastojen kärjessä. Toki yksittäisissä kartoissa ja peleissä turnausten alussa s1mple on mahdollista päihittää tässä tilastossa, mutta Bo3-sarjoissa s1mpleä on lähes mahdotonta pysäyttää. Tässä, ja melkeinpä kaikissa viime aikoina NaVin pelaamissa turnauksissa s1mple on ollut tappotilastoissa selkeä ykkönen.

 

Ilman täydellistä NaVin romahdusta tai yksittäisen pelaajan uran parasta ottelua s1mpleä tuskin tullaan voittamaan tämän ottelun tappomäärissä. Sen verran taitavasta :seppo::sta on tässä kaverissa kyse. Jokaiselle pelaajalle annetaan toki kohteessa mahdollisuus, mutta realistisesti s1mple voittaa tämän kohteen ainakin kerran kahdesta. Kohde menee oikein, kun s1mple saa eniten tappoja ottelusarjassa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...