Jump to content

Recommended Posts

Yleisurheilu, keihäänheitto - naiset

Winning distance, 64.80 or better, Coolbet, @1.85

Klo: 20:10

 

Huomenna heitellään timanttiliigassa naisten keihästä. Mukana on kova kattaus tämän hetken parhaita naisheittäjiä, joista viisi on tällä kaudella heittänyt jo yli tuon 64.80 metriä. Lisäksi rajan ylittämättömistä ainakin Martina Ratejilla on potentiaali heittää noille mitoille. Hallitseva Euroopan mestari Khaladovich heitti juuri 67-alkuisen maan ennätyksensä ja hänen lisäkseen moni muukin mukanaolijoista on ollut tällä kaudella uransa parhaassa kunnossa. Kun on noinkin monta tasokasta heittäjää mukana ja kun kilpailu käydään todennäköisesti hyvissä olosuhteissakin niin eiköhän 65 metriä tule rikkoutumaan. 

Edit. Ennusteet näyttävätkin nyt sadetta ja ukkosta. :seppo:

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

TENNIS - ATP - WIMBLEDON - NELINPELIT
13:30R.Harrison / V.Pospisil - P.Petzschner / T.Puetz

Pelivalinta:  P.Petzschner / T.Puetz @ 1.90 NordicBet

Suosikkina kertoimien puolesta otteluun lähtee Ryan Harrison/Vasek Pospil, he ovat single rank. sijoilla 59 ja 97. Pari on pelannut tilastojen mukaan vain kaksi ottelua ja hävinnyt molemmat  18.01 ja 31.05. Edellisen  ottelunsa he hävisivät suoraan erin 2-0. Vastus ei tuolloin ollut helpoimmasta päästä sillä he kohtasivat Single rankingin 88 ja 47 (Delbonis/Paire). Nyt vastassa on kuitenki yhdessä pitkään pelannut saksalaispari Petzschner/Puez  Double rankingin 82 ja 92. He ovat voittaneet 20 ottelustaan 17-kertaa ja hävinnet vain kolmesti joten uskallan laittaa rahani likoon heidän puolesta.

  • R.Harrison/v.Pospisil 2-peliä, ei voittoja
 
  • Petzschner/Puez 4-pelin voittoputkessa

 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

16.30

c98cd6eb5d3871bb9dab4413dacff53c.png ENCE - NaVi 3f7c5f44764c7e5f5c5b554eeb81553c.png

 

Over 2,5 karttaa | 2,20 | Coolbet

 

  • ESL One Cologne -turnaus on edennyt kolmanteen pelipäivään ja tässä ottelussa suomalaisittain ilahduttavasti pelannut ENCE mittaa kivenkovan NaVin tason.
  • ENCE tuli tähän turnaukseen suurena altavastaajana, eikä avausottelu Astralista vastaan ollut lupauksia herättävä. Tuon ottelun jälkeen ENCE on pelannut kuin hurmoksessa ja laittanut sekä NiP:n että Mousesportsin nippuun lukemin 2-0. Aleksib:n johtama joukkue ei siis ole osoittanut yhtään pelkoa suurempia nimiä vastaan ja pelannut omaa peliään parhaansa mukaan, mikä on riittänyt jo nyt pidemmälle kuin mitä osattiin odottaa. Altavastaajan rooli on useissa urheilulajeissa sopinut suomalaisille kuin nenä päähän, eikä ENCE ole tähän sääntöön poikkeus.
  • NaVi aloitti turnauksen varsin nihkeästi, kun joukkue hävisi G2:lle niukasti 14-16. Vaikeat avausottelut eivät kuitenkaan NaVille ole mitenkään vieras käsite ja seuraavat ottelut menivätkin jo mallikkaammin, kun sekä Gambit että Cloud9 kaatuivat puhtaasti lukemin 2-0. Näissäkään otteluissa NaVi ei ollut aivan parhaimmillaan ja etenkin Cloud9 laittoi NaVin molemmissa kartoissa todella tiukoille. Aina NaVista mainittaessa pitää muistaa, että joukkueella on käytössään maailman paras pelaaja s1mple, joka pystyy tuhoamaan joukkueita yksinään. s1mplen hyydyttäminen on erittäin vaikeata, mutta siinä onnistuessa vastustajajoukkueilla on mahdollisuus haastaa tämä rutinoitunut joukkue. 
  • Karttavalinnoissa ENCEllä on taas kerran etu puolellaan. Sekä NaVi että ENCE eivät pelaa Cachea, mutta veikkaan ENCEn lukevan tämän tilanteen ja bannaavan Overpassin, mikä on yksi NaVin vahvimmista kartoista. Tämä antaisi ENCElle mahdollisuuden valita omaksi kartakseen Dust2:n, missä ENCE on ollut erittäin vahva, kun taas NaVin tulokset kartassa ovat olleet heikkoja. Toinen varteenotettava vaihtoehto ja kenties pienoinen yllätysvalinta ENCEltä voisi olla Nuke, jossa ENCE on vahva, mutta myös NaVi osaa sitä pelata. NaVi saattaa valita oman mukavuuskartan, joka tässä tapauksessa voisi olla Inferno tai Train. 

 

ENCEn hurmostilaa ei voida vähätellä ja paineitta pelaaminen altavastaaja-asemassa antaa suomalaisjoukkueelle avaimet haastaa NaVi, jonka otteet ovat olleet keskinkertaisia. Karttavalinnoissa ENCEllä on mahdollisuus asettaa painetta NaVille, jonka karttavalikoimasta löytyy puutteita. Ottelusta tulee tiukkaa vääntöä enkä näe mitenkään mahdottomana, että ottelussa nähdään kaikki kolme karttaa. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kolme karttaa.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Wimbledon

Julien Benneteau - Frances Tiafoe

Frances Tiafoe @ 2.06 Coolbet

Alkaa 13:30

Vastakkain toisen kierroksen ottelussa  maailmanlistan sijat 63. ja 52. Ranskaa edustava 36 -vuotias veteraanipelaaja Benneteau tulee pelaamaan tänään  uransa viimeisen Wimbledon -ottelun. Benneteau voitti turnauksen avausottelussaan Unkarin Fucsovicsin(49.) lukemin 3-0. Ottelu ei kuitenkaan ollut Benneteaulle niin helppo rasti kuin lukemat antavat ymmärtää. Mies on kyllä pelannut ruoholla viime aikoina kelvollisesti mistä osoituksena on 2-1 voitto Berdychistä(24.) Lontoon turnauksessa muutama viikko takaperin. Seitsemästä viimeisestä Wimbledonin toisen kierroksen ottelustaan Benneteau on hävinnyt viisi kamppailua.

Yhdysvaltoja edustava 20 -vuotias kolmen vanhana tenniksen peluun aloittanut Tiafoe  on yksi seuraavan sukupolven suurlupauksista. Turnauksen ensimmäisellä kierroksella mies voitti Espanjan Verdascon(34.) lukemin 3-1. Lontoon nurmella kesäkuun puolella Tiafoe kukisti Argentiinan Mayerin (36.) 2-1 ja maanmiehensä Donaldsonin (54.) 2-0 kunnes tie nousi pystyyn Ranskan Chardya(46.) vastaan lukemin 2-0  .  Tänään nähtävässä ottelussa uransa tähän kauteen päättävän Benneteaun fysiikka ei riitä vahvaa jenkkiä vastaan. Tiafoe tipahti viime vuonna ensimmäisessä Wimbledonin turnauksessaan juuri toisella kierroksella A. Zvereville. Tänään tullaan näkemään pykälää kovempi suoritus Tiafoen edetessä seuraavalle kierrokselle Benneteaun kustannuksella lukemin 3-1. (Betwaylla Tiafoe 1.85)

 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Wimbledon

Lara Arruabarrena - Su-Wei Hsieh

Su-Wei Hsieh 2-0 @ 2.02 Unibet

Alkaa 15:30

Vastakkain toisen kierroksen ottelussa  maailmanlistan sijat 88. ja 48. Taiwania edustava edusta Hsieh voitti ensimmäisen kierroksen ottelussaan venäjän Pavlyuychenkovan(29.) lukemin 2-1 kun taas Espanjan Arruabarrena voitti Romanian Bogdanin(59.) numeroin 2-1. Arruabarrena ja Hsieh ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin. Tawanilainen voitti kaikki nuo kamppailut puhtaasti 2-0. Arruabarrena ei ole tilastojen mukaan isojen turnausten pelaaja . Nainen on hävinnyt kaikki seitsemän pelaamaansa  toisen kierroksen ottelua Grand Slam -turnauksissa. Tänään nähdään näiden ottelijoiden ensimmäinen vastakkainen mittelö ruohokentällä. Uransa parasta kautta pelaava Hsieh on vahvempi Vimpelin nurmella ja voittaa ottelun lukemin 2-0.

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Yleisurheilu, keihäänheitto - naiset

Marcelina Witek - Tatsiana Khaladovich

Valinta: Khaladovich, Coolbet, @1.72

Klo: 20:10

 

Witekillä on ollut loukkaantumishuolia, hän kilpaili viimeksi toukokuun puolivälissä Shanghain Timanttiliigassa. Ensimmäinen heitto kantoi mukavasti 64.49 metriä, mutta toinen epäonnistui pahasti ja loput heitot hän jätti kokonaan väliin. Witekin oli tarkoitus kilpailla kuukausi sitten Oslossa, mutta tuolloin koko kilpailu jäi väliin olkapäävamman takia. Kuten aiemmassa vihjeessä mainitsin, Khaladovich heitti ennätyksensä hiljattain ja on myös voittanut yhtä lukuunottamatta kaikki tällä kaudella käymänsä kilpailut ja kertoimien valossa hän on myös suosikki voittamaan tänään. Unkalla tämän hedarin kerroinasettelu on 1.42 - 2.65 ja terveenä ollessaan tuo kerroin Witekille maistuisi hyvin, mutta tämän hetkiset loukkaantumiset ja kilpailemattomuus eivät herätä luottamusta.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Islannin Liiga

Klo:21:30

KA - Fjölnir

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 1.5 @ 1.98 NordicBet

Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet 2-2 lukemiin. Kotijoukkue Akyreyri on tällä hetkellä  sarjataulukossa toiseksi viimeisenä sijalla 11 putoamispaikalla , vierasjoukkue Fjolnir kolmeen pisteen päässä sijalla 8. Kotijoukkue haluaa varmasti pisteitä ja nousta putoamispaikalta, viidestä viimeisestä pelistä kotijoukkueen saldona on yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Vierasjoukkue on onnistunut viidestä viimeisestä pelistä nappaamaan vain yhden voiton. Loput se on hävinnyt ja yhden ottelun peräti 6-1 vieraissa. Uskon että kotijoukkue onnistuu tekemään vierailijoiden verkkoon tarvittavat maalit.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo, klo 18:00

Seinäjoki - Kouvola, Kouvola 1.70@Unibet

Tilasin tuossa kk ilmaisen ruutu+ katseluoikeuden ja tuli jo katsottua vähän pesäpalloakin eilen. Varmaan aion katsoa tämän tämänkin päivän herkkumatsin jymy-jussien ja koplan välillä. Koplalle saa mielestäni ihan maukasta kerrointa vielä huomioon ottaen joukkueiden kunto. Kopla pääsee tähän peliin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja se johtaa sarjaa. Hävittyjä otteluita ei ole tullut avauspelin jälkeen ja suurin osa näistä voitoistakin on tullut kahden vuoroparin perusteella. Huomioonotettavia faktoja peliin on, että Jussien lyöntipeli elää Vainionpään kotiutuksista(muistaakseni teki tässä nyt sen yhden pelin kotiutusennätyksen jossain pelissä) ja ulkopelissä taas Jussit antavat aivan liikaa tasoitusta vastustajalle päästettyjen juoksujen muodossa. Kyllä tässä Kouvolan suoraa voittoa kehtaa kokeilla. 

Link to post
Share on other sites

Ystävttsottelu:Jalkapallo klo.17:00

Dyn. Kyiv (Ukr)  Dyn.Kyiv - Tianjin Quanjian  Tianjin Quanjian (Chn)

HT/FT Dyn.Kyiv @2.20 bet365

Ukrainan Dyn. Kyiv ja Kiinan Tianjin Quanjian kohtaavat ystävyysottelussa ja testiin lähti kotijoukkueen voittoa ja pitäisi vielä tauolle mentäessä olla johdossa.Molemmilla jo muutamat harkaamatsit otettu ja Ukrainalaisporukka on hoidellut ne paremmin.Dyn. Kyiv voittanut molemmat ja puolestaan Tianjin Quanjian hävinnyt molemmat.Tianjin Quanjianin ystävyysottelut ei ole siis menneet hyvin ja nyt Dyn. Kyiv vastassa sen kotikentällä niin homma ei mielestäni ainakaan helpotu.Dyn. Kyiv pelasi eilen ihan hyvällä kp:lla Quarabagia vastaan ja luultavasti tänään nähdään pikkasen erimiehistö.Tianjin Quanjian otti selvät tappiot Zilinalta ja A.Klagenfurtilta.Dyn. Kyivilla on ollut tekeminen parempaa,mitä kinukeilla niin ennemmin sitä kuin toista.

Lopputulos:3-3(2-1)

Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga jalkapallo klo.21:00

Klaksvik (Fai)  Klaksvik - Birkirkara  Birkirkara (Mlt)

Klaksvik @2.60 bet365

lähdetääs koittaa tähän Eurooppa-liiga karsintaan kotivoittoa.

2.osaottelu siis ja eka päättyi 1-1 tasuriin.Färsaarelaiset Klaksvik vs Maltalaiset Birkirkara ja kun näitä punnitsin niin mieluummin kotiinpäinvedän.kertoimienvalossa tänäänkin tasaista tiedossa,mut kotiedeun vuoksi kallistuu pikkasen Färsaaralaisten puolelle.Klaksvikilla mielestäni parempi tuntuma päällä,kun se pelaa omanmaan sarjaa kokoajan,Joukkue on lisäksi pelannut sitä hyvin ja on toisena.Klaksvik on pelannut kotona vasta 5 ottelua tilastoilla 3-1-1 ja vieraissa se on pelannut jo 10 tilastoilla 8-1-1,eli ihan mukavasti sillä on mennyt maansasarjassa toistaiseksi.Birkirkara ei ole sitten maansa sarjanpäättymisen Toukokuussa jälkeen oikeen pelaillut,jos ei lueta tota 1.osaottelua mukaan.Katson tässä kotijoukkueella olevan paremman tatsin päällä ja hyötyvän siitä kun omasarjaa pelataan kokoajan ja vastustaja vasta odottelee sitä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...