Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo Veikkausliiga:

Tps - Ps Kemi

BTTS @2.00 Bethard

Klo 14:00

 

 

 

 

Huomenna Turussa ottavat yhteen Veikkausliigan jumbona oleva Ps Kemi ja pykälää ylempänä oleva Tps. Kotijoukkue Tps on ollut kotonaan vaikeuksissa, kun se on yhdeksään kotipeliin tehnyt vain neljä maalia. Uskon kuitenkin että viime kotipelin 2-0 voitto Ifk Mariehamnista toi lisää itseluottamusta joukkueeseen. Vastassa tänään vielä huonompi vastustaja, jonka puolustus on todella heikkoa tasoa, joten odotan Tps tekevän maalin. Kemi taas pestasi uuden koutsin, ja ensimmäinen ottelu hänen alaisuudessaan meni ihan ok, kun sarjakärki Hjkta vastaan se pystyi pitämään pelin 0-0 lukemissa 60 minuuttia. Lopulta 2-0 tulos on Kemille kunnioitettava, kun miettii tasoeroa. Kemi pisti kärkimies Mäkelän ottamaan hieman tuntumaa pelin loppupuolella että hän olisi iskussa tässä elintärkeässä ottelussa. Tps nousisi voitolla pois putoajan paikalta, Kemin on lähes pakko jo voittaa tämä peli tai putoaminen on sinetöity. Uskon molempien hakevan maaleja ja molemmat sellaisen tekevät. Heitetään veikkaukseksi 2-2.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Australia:Nuorisoliigat U20 jalkapallo klo.05:30

Avondale FC U20 - Dandenong Thunder U20

Avondale FC o1.5 @2.06 Paf

VKL lähestyy ja aussijantterit pääsee kirmasee kentälle.

Kotijoukkue Avondale on 14 joukkueensarjassa viimeisenä,mut eipä Dandenongaan ole kuin paripykälää ylempänä.Kun kaksi huonoa kohtaa niin ei tiedä mitä on tulossa tai tuleeko mitään,mutta viimekierroksilla parempiaotteita esittänyt Avondalen paria laitan kokeiluun.Avondale kaipaisi kovasti pisteitä,jotta paikka voisi kohentua taulukossa ja tämän voittamalla se kohentuisi yhdelläpykälällä.Avondale on 5 viimeisestään saanut yhden tasurin,mutta maaleja se on saanut aikaiseksi noissa,joten suuntaus on sinnepäin,mitä se pitäisi olla.Dandenongin saldo on 2 voittoa ja 3 häviötä.Avondale on 5 viimeisessään tehnyt 8 maalia ja voitti mm.sarjakolmosen Northcoten kotonaan 2-0 ja Melbourne Knightsia vastaan vieraissa se teki 2 maalia.Dandenong on 5 viimeisessään iskenyt 5 osumaa,mutta 3 edellisessä vierasmatsissa se on jäänyt maaleitta.Kumipikin tietää,että tästä on voitto otettavissa,kun kaksi huonoo vastakkain ja kumpi sen sitten ottaa niin en lähde veikkailee ja siksipä kotijoukkueelle parit voisi olla täysin otettavissa.

ikävästi Avondale voitti vaan 1-0

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

MM-KISAT 

KLO 17,00

 

Ruotsi - Englanti 

 

Valinta :  Ruotsi 

Kerroin :  4,95 ( NordicBet )

 

Ruotsi on ollut kisojen yllättäjä ja joukkue on pelannut hyvin ja mielestäni kerroin suht iso, kun enää ei voi ketään aliarvioida.   Englanti olisi tyypillistä tippua nyt, sillä menestystä ei ole ja usein tämmönen suur ennakkosuosikki asema saattaa käydä kohtaloksi,  kun Ruotsi osaa puolustaa ja ampuu hanakasti,  niin itse lähden kokeilemaan tätä kerrointa, vaikka Englanti voittaisi 

 

Kunhan Ruotsi voittaa normaali ajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

MM-KISAT 

KLO 21.00

 

VENÄJÄ -  KROATIA 

 

Valinta : Venäjä 

Kerroin :  4,05 ( NordicBet ) 

 

Venäjä kotihurmos on varmasti suuri JA joukkue on paineettomassa tilassa, sillä kaikki eteneminen on  plussaa ja joukkue on jo voittanut suuria maita,  niin tätä kerrointa on  pakko ottaa, sillä hurmos saattaa kantaa pitkälle.   Kroatia on ollut hyvä,  mutta ei ole mikään sen suurempi joukkue ja mielestäni tällaisessa tilanteessa jopa Venäjän pitäisi olla suosikki. . Itse lähden kotijoukkueen kelkkaan. 

 

Kunhan Venäjä voittaa normaali ajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Australia:NPL Victoria jalkapallo klo.11:00

Port Melbourne Sharks Port Melbourne Sharks - Bulleen Lions  Bulleen

Bulleen Lions o1.5 @2.28 Unibet

Ei päässy kirjottellee ihan aamusta,kun oli ongelmia pääsystä tänne tietsikalla ja luurilla en viitti alkaa söhertää näitä.

Mutta koitetaas tähän aussiin vieraille maaleja.

Bulleenilla on viimekiekoilla menny ihan hyvin ja etenkin maalientekemisessä on onnistumisia tullut.3 otteluun se ei ole hävinnyt ja tehtyjä noissa on 10 maalia ja mm.viimeksi sarjakolmoselle Avondalelle Bulleen heitti kotonaan 5 häkkiä.Melbourne Knightsia ja Pascoe Valea vastaan vieraissa Bulleen onnistui kahdesti.Sharks puolestaan on nyt pelaillut 5 edellistään tyyliin voitto tai tappio ja viimeisimmän se hävisi Humelle 1-0,eli se olis voitonvuoro sit tänään?Sharks ei ole kyllä mitenkään häikäisevä ollut kotonaan,mut eipä Bulleenitkaan ole reissupeleissään loistanut.No jokatapuksessa Bulleenin selvästi parempi vireystila voisi antaa odottaa maaleja siltä.Kaudeneka kohtaaminen on varmasti Bulleenilla muistissa,kun se hävisi kotonaan 1-5,mutta viimekaudella Bulleenit voitti molemmat 0-3 ja 3-1.

Link to post
Share on other sites

Wimbledon

Gilles Simon - Matthew Ebden

Matthew Ebden @ 1.82 Coolbet

Alkaa 13:30

Vastakkain toisen kierroksen ottelussa  maailmanlistan sijat 53. ja 51. Australiaa edustava edustava Ebden voitti turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Belgian Goffinin (9.) lukemin 3-0. Toisen kierroksen ottelussa kaatui Ranskan Roberts(158.) erin 2-0. Ebden on voittanut seitsemän kymmenestä viimeisestä ottelustaan. Kaikki nuo pelattiin ruoholla. Tappiot mies kärsi Nadalille(1.) 2-0, Federerille(2.) 2-0 ja Chardylle(46.) Hertogenboschin semifinaalissa lukemin 2-0.  Erinomaisesti ruoholla pelaavaa Ebden pisti mm. Federerille tosissaan kampoihin erin 7-6 ja 7-5.

Ranskaa edustava Simon voitti turnauksen avausottelussaan Gerogian Basilashvilin(74.) erin 3-0 ja toisen kierroksen ottelussaan Italian Barrettinin(81.) samoin lukemin. 3-0. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan Simon on onnistunut voittamaan viisi kamppailua. Tappioista kolme mies kärsi ruohokentällä käydyissä otteluissa. Kahdessa noista tappioista Simon lähti otteluun suosikkina. Ebden on voittanut molemmat miesten keskinäiset kohtaamiset. Tänään pelataan ensimmäinen vastakkainen ottelu ruoholla.  Nurmella hyvin pelaava Ebden voittaa ottelun puhtaasti erin 3-0. Coolbetiltä markkinatoppi ottelun voittajalle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Wimbledon

Julia Goerges - Donna Vekic

Julia Goerges @ 1.84 Pinnacle

Alkaa 13:30

Vastakkain maailmanlistan sijat 13. ja 55. Saksaa edustava edustava Goerges on voittanut turnauksessa tähän mennessä Tshekin Strycovan(23.), Valko-Venäjän Lapkon(82.) ja Puerto Ricon Puigin(72.).  Goerges on voittanut viisi viimeisestä seitsemästä ruoholla pelaamastaan ottelusta. Vekic on voittanut turnauksessa kaikki tähän asti pelaamansa erät. Nainen tiputti ehkä hieman yllättäen ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltojen Stephensin(4.). Eastbournen turnauksessa pari viikkoa takaperin Vekic kuitenkin kärsi toisen kierroksen tappion Goergesin tiputtamalle Strycovalle  2-0. Vekic ja Goerges ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin vuonna 2017 jolloin Goerges voitti ottelun erin 6-2 ja 6-2. Saksalainen jatkaa seuraavalle kierrokselle lukemin 2-0.

 

EDIT// siirretty oikean päivän viestiketjuun 9.7

Edited by Henksteri
väärä viestiketju
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

19.30

a87fc47e146872c10c8c0ce35aef9370.png FaZe - BIG dd27a74986c1202d7f5139af5c8396f7.png

 

FaZe -1,5 | 1,80 | Veikkaus

 

  • Semifinaalit ovat käsillä ESL One Cologne -turnauksessa ja molemmissa otteluissa on selkeät ennakkosuosikit menemään finaaliin. Tässä vihjeessä keskitytään FaZen ja BIG:n väliseen koitokseen.
  • FaZe on jyrännyt turnauksessa kaikkien vastustajien läpi varsin vaivattomasti ilman tappioita ja ainoa kauneusvirhe tapahtui Fnatic-ottelussa, jossa FaZe hävisi yllättäen oman karttavalintansa Miragen. Mitään sen kummallisempaa ei joukkueen ole tarvinnut tehdä vaan FaZen rutiini ja tähtipelaajien tulivoima riittää voittamaan vastustajan kuin vastustajan.
  • BIG on raatanut turnauksessa jo 5 ottelua, joista tuloksena on 4 voittoa ja 1 tappio. Kotiyleisön eteen päässyt joukkue oli juuri eilen parhaimmillaan, kun joukkue otti G2:sta puhtaan 2-0 -voiton. Tuon ottelun tulos kuitenkin ratkesi enemmänkin G2:n henkisen romahdukseen kuin BIG:n ylivoimaiseen pelaamiseen.
  • Kuten jo aiemmin turnauksessa kävi selväksi, FaZella on karttavalinnoissa etu puolellaan. Tähän asti joukkue on pystynyt bannaamaan karttoja vastustajansa mukaan eikä tämä muutu tänään. FaZe bannaa siis todennäköisesti tänään joko Cachen ja Dust2:n, jotka ovat tällä hetkellä BIG:n parhaita karttoja. BIG bannaa FaZen parhaan kartan Miragen. FaZe voi valita käytännössä minkä tahansa kartan, mutta kenties Overpass on todennäköisin vaihtoehto BIG:iä vastaan. BIG valitsee FaZen bannaamatta jääneen kartan, eli Cachen tai Dust2:n, mutta myös näissä kartoissa FaZe on osoittanut taitonsa viime aikoina. 
  • Vastakkain on siis kaksi täysin erityylistä joukkuetta. FaZe luottaa tähtipelaajiensa tulivoimaan, kun taas BIG lähestyy peliä enemmän taktisella osaamisella. FaZe on kuitenkin osoittanut moneen kertaan, että hyvänä päivänä minkäänlaiset taktiikat eivät pure kun pääosumia satelee joka kierroksella. Lisäksi FaZen jokainen roolissaan pelaava pelaaja on mielestäni yksilötaidoiltaan parempi kuin BIG:n vastaavat.

 

BIG:n tuhkimotarina tässä turnauksessa tulee kaiken järjen mukaan tänään päätökseen, kun monta astetta kovempi vastustaja FaZe tulee vastaan. Kotiyleisö tulee toki kannustamaan BIG:iä raivokkaasti ja antaa FaZen kuulla kunniansa, mutta FaZe on tottunut olemaan vihollisen asemassa ja pystyy hallitsemaan semifinaaleja hyvällä prosentilla. Kartoissa BIG:lle on vaikea antaa etua kummassakaan heille sopivassa kartassa, joten tässä toisessa semifinaalissa ei välttämättä kolmatta karttaa ehditä näkemään. Taas kerran FaZen karttatasoituskertoimet ovat Veikkauksella korkeammalla kuin muualla. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun 2-0. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallon mm-kisat

Ruotsi - Englanti

Klo17:00

Pelivalinta englanti -1 (2) 3.90   @Nordicbet 

Kohde menee oikein kunhan englanti voittaa kahdella maalilla

Ruotsi on pelannut hyvät kilpailut ja ja näyttänyt, että se voi voittaa kenet tahansa, viime ottelussa se onnistui tekemään Sveitsistä aseettoman. Englanti  puolestaan pelasi Columbiaa vastaan ajoittain hyvin mutta 1-0 johtomaalin jälkeen englannin ote herpaantui ja saivat lisäajalla maistaa omaa lääkettään, ratkaisu saatiin vasta rankkareilla. Uskon että tänään materiaali ero on kuitenkin sen verran suuri näiden joukkueiden välillä englannin eduksi ja viime pelistä on otettu opiksi, joten uskon heidän voittavan vähintään kahdella maalilla. 

Link to post
Share on other sites

jalkapallon mm-kisat  Venäjä - Kroatia valinta Kroatia kertoimella 2.1 Unibet. 

alkamisaika: 21.00

 

Kisat ovat edenneet puolivälieriin ja katsojien lisäksi luultavasti Venäjän pelaajat ovat hieman yllättyneitä siitä, että he ovat edenneet näin pitkälle.

 

Venäjä löytyy fifa rankingista sijalta 70 ja on tähän asti edenneistä joukkuista heikoin mm. sellaisia jalkapallon jättiläisiä löytyy edeltä kuten Suomi (63.)

 

Ja vaikka tuo ranking ei ole ihan pätevä kertomaan joukkueiden tasosta, niin rehellisyyden nimissä Venäjän olisi kuulunut tippua jo Espanjaa vastaan kuten tilastot kertovat ja Venäjä hävisi jokaisen tatsin hyvin selkeästi ja koko ottelussa Espanjan maalivahdille ei tullut yhtään torjuntaa ja ainoastaan Espanjan mielikuvitukseton peli johti siihen, että ottelu eteni rankkareihin. 

 

Kroatian etenemistä ei sen sijaan voi pitää suurena yllätyksenä, kun katsoo sen pelaajalistaa ja keskikenttää ja sen eteneminen tähän asti on ollut vakuuttavaa ja alkulohkossa kaatui Argentiina 3-0 ja Nigeria 2-0 ja vaikka Argentiina ei ollut parhaimmillaan, niin tuon tason joukkuetta vastaan maalin puhtaana pitäminen 90 minuuttia kertoo jotain tasosta.

 

Ei tässä omasta mielestäni pitäisi olla mitään ihmeellistä seliteltävää ja ottakaa hyvät ihmiset tuota lahjaa lapulle. 

 

Pelionnea. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...