Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL - harjoitusottelu 

KLO 09.30

 

 

:flames: Calgary Flames   -  :bruins:  Boston Bruins 

 

Valinta :  :flames: Calgary Flames ML

KERROIN :  1,78 ( NordicBet )......  1,82 ( Coolbet ) 

 

Kiina on maa, jossa aloitetaan harjoitusottelut uudelle kaudelle myös maailman parhaassa kiekkoliigassa.   Tämän takia peli alkaa näin aikaisin, kun aikaero on sellainen.    Viasat/ Viaplay näyttää suorana lähetyksenä. 

 

Calgary lähtee parhaalla joukkueella tähän otteluun ja joukkueesta löytyy uusina niminä muun muassa James Neal , joka on ollut viimeisenä parina kautena helvetin hyvä pelaaja.  Saa nähdä millainen on hänelle tuleva kausi.   Myös  Elias Lindholm tuli vahvistamaan joukkuetta ja oli hyvä viime vuonna Carolinassa.    Joukkueesta löytyy siis edelleen Johnny Gaudreau,  Michel Backlund,  Matthew Tkachuck ,Sam Bennett.  puolustuksesta löytyy TJ Brodie,  Mark Giordano,  Travic Hamonic ja maalissa Mike Smith ,  joten joukkueella on kyky olla poffijoukkue,  mutta kausi on pitkä.   Tänään joukkueella on siis ykköset mukana. 

 

Boston lähtee otteluun hieman siipirikkoisena,  sillä joukkueesta puuttuu Patrik Bergeron,  David Krecji,  Zdeno Chara,  Torey Krug.   siinä on niiku suorastaan ykköspakit,  sekä 1-2, ketjujen sentterit poissa.   Tämä tulee näkymään pelillisesti ottelussa, sillä tuo keskikaiutin on ollut iso osa joukkueen peliä. ,,,, Joukkueen mukana on toki Brad Marchand,  David Pastrnak,  David Backes , Ryan Donato .  puolustuksesta löytyy MacAvoy , mutta muuten tuo puolustus on köykäinen.   Maalissa löytyy toki Tuukka Rask sekä Jaroslav Halak.

 

Calgary lähtee siis paperilla kovemmalla rosterilla otteluun.  Myös kyseessä on harjoitusottelu, joten pelistä puuttuu tietty fyysisyys,  mikä puoltaa entisestään Calgary - joukkuetta, sillä vastustajan Bostonin peli perustuu tiettyyn fyysisyyteen ja sellaiseen paloon,  mutta näissä peleissä juuri nuo Gaudreau,  Backlund,  Tkachuck pitäisi loistaa . Myös puolustuspäässä Calgary on paperilla kovempi, niinpä pakko ottaa tähän peliin "liekkejä ".... 

Boston on vaikea voitettava joukkue,  muutta heillä on liikaa tärkeitä pelilliseen puoleen vaikuttavia poissaolijoita,  niin lopulta tässä käy vaa niin, että Calgary voittaa. 

 

Kunhan Calgary Flames  (:flames:)  voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

-------------------

 

Calgary Flames :     https://www.nhl.com/flames/news/china-games-notebook-hitting-the-ice/c-300107892

 

Boston Bruins :     https://www.nhl.com/bruins/news/bruins-get-to-work-in-china/c-300108006

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo finaali klo 16:00

Joensuu - Kouvola

Pelivalinta: Kouvola ML

Kerroin: 2,60 Nordicbet

Joensuu ja Kouvola kohtaavat toisessa finaaliottelussa. Avausottelu oli todella tasainen ja supervuoroparin jälkeen Joensuu onnistui ottamaan ottelusta voiton. Tänään ottelusta tulee varmasti myös tasainen, mutta tilanteita tuskin nähdään yhtä paljon mitä Kouvolassa. Ennakkoon ottelusta odotettavissa vähäjuoksuinen.

Joensuu pieni suosikki kotikentällään, jossa Kouvola ei pääse pomppulyöntejä hyödyntämään samalla tavalla kuin kotikentällään. Kouvolan vaihtajilla on kuitenkin monipuoliset vaihtolyönnit, joten en usko siitä tulevan ongelmaa.

Joensuu pelannut hyvän kauden ja etenkin ulkopeli toiminut hyvin. Viime finaalissa Kouvola sai kuitenkin useamman läpilyönnin lyötyä ja hieman paremmalla onnella Kouvola olisi voinut saada useamman juoksun läpilyönneillä. 

Joensuu asetettu tähän otteluun liian suuren suosikin asemaan ja Kouvola ML on hyvä pelikohde.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Liiga

HPK - Tappara 

Pelivalinta: Tappara -1.5 (Tappara) @ 3.00 Unibet

17:00

Hpk hävisi eilen Tps:lle jatkoajalla numeroin 2-1 ja Tappara puolestaan Ilvekselle 1-2.

Hpk:n materiaali on todella vaatimaton verrattuna Tapparaan. Hpk:n suurimmat heikkoudet löytyvät puolustuksesta, mutta toisaalta vahvuus löytyy maalivahti Emil Larmista. Mikäli maalia tänään sattuisi vartioimaan kakkosmaalivahti Antti Karjalainen niin Hpk:n mahdollisuudet pisteisiin huononisivat vieläkin merkittävämmin. Hpk.n pelaajista tehoja voidaan odottaa ykköskentältä, ja ennakkoon  kovaksi tehomieheksi kaavailtu  ex-tappara Markus Nenonen onnistuikin eilen maalinteossa.

Tappara tosiaan hävisi eilen Ilvekselle, mutta kyseessä oli kuuma paikalliskamppailu ja kauden avaus joten en anna niin suurta painoarvoa tälle tappiolle. Tapparalla on vahva hyökkäys ja joukkueessa on todella kovia pelimiehiä, kuten Kuusela, Järvinen, Erkinjuntti, Malinen, Zaborsky. Tappara on myös pelannut hyvin CHL:ssä  ja se johtaa oma lohkoaan, tehokkuus ei ole näissä peleissä vaivannut ja tulosta on tullut.

Mielestäni Hpk:lla ei ole tämän illan ottelussa mitään saumaa vaan Tappara tulee nappaamaan ottelusta vähintään kahden maalin voiton.

Link to post
Share on other sites

Liiga

Saipa - Kookoo

Pelivalinta: Maalintekijä - Varsinainen peliaika (David Goodwin tekee maalin) @ 4.10 Unibet

17:00

Eilinen ilotulitus päättyi lopulta voittolaukauksien jälkeen Saipalle 5-6. Nostetaan esiin David Goodwin joka iski ylivoimalla maalin ja nappasi kaksi syöttöpistettä. Goodwin saa vastuuta ylivoimalla ja hän onnistui myös harjoituskaudella maalienteossa joten pidän osumaa tänään hyvinkin todennäköisenä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Kreikka Superliiga

AEK vs Panionios

AEK -1.25  1.90@ComeOn

Klo 20:30

Hallitseva mestari AEK isännöi viime vuosina pirteästi esiintynyttä Panioniosta.

Kotijoukkue AEK on avannut kauden kahdella voitolla: 2 - 0 kotivoitto Gianninasta sekä täysi potti Asteras T:n vieraana 0 - 1 ovat antaneet AEK:lle juuri sen alun sarjaan kuin seura halusikin. Lisäksi europeleissä meno on maistunut ja AEK on selvittänyt tiensä Mestarien Liigan lohkovaiheeseen kaadettuaan skotit (Celtic) sekä MOL Vidin Unkarista. Kiirettä varmasti pitää AEKlla jatkossakin ja vaikka ennakkoon pahimmat kilpakumppanit Olympiakos ja PAOK ovat myös mukana Eurooppa-liigan lohkovaiheissa, niin ei näitä kotipelejä sopisi ryssiä vaikka CL:n tuleva ottelu kuumottaa varmasti. Pisteitä tulee kerätä tasaisesti mikäli mestaruuden uusiminen halutaan toteuttaa sillä oli europelejä tai ei niin yllämainitut kilpakumppanit eivät tule antamaan löysää tässä jahdissa.

Vierailija Panionios on pelannut kaksi kotipeliä joista on irronnut yksi piste sarjanousija OFIlta (2 - 2) sekä tappio 0 - 1 PAOKille. Vaikka Panio on ollut ylempää kastia viime kaudet niin alkaneen kauden iskukyky on vielä arvoitus ja ensimmäinen vieraspeli juurikin AEKn kotiviheriöllä saattaa olla turhan kova pala seuralle. Varmasti Panio yrittää tehdä AEKn illasta vaikean ja puolustaa tarkasti mutta riittääkö se pisteille jää nähtäväksi.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu AEKn kotikentällä: Voitot AEKlle 4/6 sekä alle 2.5 maalia 6/6.

Pystyykö AEK voittamaan kahden maalin erotuksella? Kyllä, sillä jos Superliiga on kotipainoitteinen sarja niin AEK on siitä loistava esimerkki. Oma alakerta pysyy todella usein puhtaana ja seura iskee tarvittavat osumat voittoon. Illan vastus Panionios pitänee pelin tasaisena mutta AEK on laadullisesti vieraitaan parempi ja saa varmasti riittävän määrän tekopaikkoja jotta esim 2 - 0 tulos on irrotettavissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
14 tuntia sitten, Kemmu said:

Jääkiekko 

NHL - harjoitusottelu 

KLO 09.30

 

 

:flames: Calgary Flames   -  :bruins:  Boston Bruins 

 

Valinta :  :flames: Calgary Flames ML

KERROIN :  1,78 ( NordicBet )......  1,82 ( Coolbet ) 

 

1,erä :flames: hallitsi täysin ja sai 2 ylivoimaa, mutta sen jälkeen :bruins: saa 3/3 maalipaikkaa/ maalia, niin peli muuttuu ja vaikka lopulta :flames:sai ylivoimasta maalin, niin  tää oli näitä otteluita, että ennakkosuosikki oli parempi,  mutta maalipaikoissa kaveri loisti ja veto kärsii. ... tää kuuluu pitkään vedonlyönti harrastukseen, mutta kyllä se aina syö, kun omat on parempii pelillisesti,  mutta kaveri tehokkaampi. ...

 

Jääkiekko 

KHL

KLO 15,00

 

MAGNITOGORSK  -  TRAKTOR 

 

VALINTA :  MAGNITOGORSK 

KERROIN :  1,83 ( VEIKKAUS ) 

 

Magnitogorsk on materiaaliltaan parempi ja joukkue voitti näiden edellisen kohtaamisen jatkoilla muutama päivä sitten ja luulen, että kotijoukkue voittaa tämänkin,  sillä kotijoukkue on piristynyt, kun vastustaja hieman rämpii.  Joukkueista on vaikea sanoa mitään,  sillä molemmat tulevat vasta ensi viikolla kylään Helsinkiin,  mutta kyllä parempi materiaaliltaan oleva Magnitogorsk pitäisi voittaa kotonaan tämä ottelu.   Myös keskinäisissä on nyt tullut niin monta tasuria, että tuskin tänään jatkoille mennään ja eiköhän kotijoukkue ota rutiinilla 2 pst. 

 

Kunhan Magnitogorsk voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

KHL

HK Vitjaz - Slovan Bratislava

Tuplamahdollisuus X2/ 2.15 William Hill

Klo 17:30

 

Vitjaz isännöi eilen Jokereita ja otti lopulta 1-4 pataan. Slovan pelasi toissapäivänä kotonaan Dynamo Moskovaa vastaan ja voitti ottelun 3-2, josta on hyvä lähteä vieraskiertueelle jälleen.

Joukkueet ovat tilastollisesti pelanneet tasaisesti ja ovatkin pisteen erolla sarjataulukossa tällä hetkellä.

Slovanilla on pieni lepoetu tässä ottelussa, muutenhan joukkueet ovat materiaaliltaan suunnilleen samaa kastia, Vitjaz on kotiedun turvin ennakkosuosikki, mutta uskon vahvasti että hyvin pelannut Slovan nappaa tänään vähintään sen pisteen mukaansa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | FACEIT Major

13.00

f7185c4ebd83ba323a52949d85225e5e.png BIG - HellRaisers ecbcb0975c7d34188d359bdfcabdbe70.png

 

BIG -2,5 | 1,85 | Unibet

 

  • Neljäs pelipäivä käsillä ja ratkaisun avaimet ovat jokaisen joukkueen käsissä. Päivän avausottelussa kohtaavat BIG ja HellRaisers, joista jompi kumpi menee playoffeihin.
  • BIG oli suorastaan lentämässä playoffeihin hyvien avausotteluiden perusteella, mutta hieman yllättäen Complexity osoittautui liian kovaksi vastukseksi eilen. Erikoinen karttavalinta ja ekonomiset vaikeudet ottelun alussa päästivät Complexityn liian isoon johtoon, josta BIG ei pystynyt enää elpymään. BIG ei ehkä tuossa ottelussa ollut parhaimmillaan, mutta silti joukkue on suorittanut hyvällä tasolla läpi turnauksen.
  • HellRaisers on ollut yksi Major-turnauksen molempien vaiheiden positiivisimmista yllättäjistä ja on hurmannut otteillaan monet asiantuntijat ja katsojat. HellRaisersin pelaajista etenkin ISSAA ja Woxic ovat tekemässä läpimurtoa CS-pelaajien tietoisuuteen. Joukkuena HellRaisers on kuitenkin joutunut koville avausotteluissaan, kun kolmesta ottelusta kaksi on mennyt jatkoajalle. Myös HellRaisersin vastustajien taso voidaan kyseenalaistaa, sillä TyLoo, Cloud9 ja G2 eivät ole missään nimessä turnauksen aatelistoa.
  • Karttavetossa BIG saattoi eilen siis tehdä virheen Complexityä vastaan, mikä tuskin toistuu tänään. BIG bannaa Miragen, Cachen ja ja todennäköisesti Overpassin. HellRaisers bannaa ainakin Nuken ja todennäköisesti Dust2:n. Inferno ja Train ovat mielestäni todennäköisimmät vaihtoehdot pelattavaksi kartaksi.

 

BIG ja HellRaisers kolkuttelevat playoff-unelman porteilla, mutta ennakkoon BIG on selkeähkö suosikki menemään jatkoon. Joukkue on näyttänyt tulleensa tähän turnaukseen valmistautuneena ja päättäväisenä, mikä on näkynyt tuloksissa. HellRaisers on toki pelannut myös hyvin, mutta heidän peli ei ole yhtä tasapainoista kuin BIG:llä ja taktinen osaaminen ei ole samalla tasolla. BIG välttää tänään eiliset virheet ja ottaa paikkansa playoffeista. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla (vastustaja saa korkeintaan 13 kierrosta). 

Link to post
Share on other sites

LIIGA

Kärpät - Kalpa

Nicklas Lasu tekee maalin/ 4.50 UniBet

Klo 17:00

 

Kärpät avaa kautensa vasta tänään Raksilassa jonne luistelee vastaan eilen kotonaan Jukereille jatkoilla hävinnyt Kalpa.

Kalpa johti ottelua jo 3-1 kolmannen erän puolessa välissä, mutta ottelun toiseksi viimeinen minuutti oli Kalpalle synkkä sillä Jukurit teki kaksi maalia 39 sekuntiin ja tasoitti ottelun.

Kärpät oli harjoituskaudella tehokas ja sitä se oli myös CHL:ssä poislukien viimeisin ottelu saksassa.

Kärppien ykköskentän sentteri Lasu on ollut hyvässä vireessä vaikka viimeisimmässä pelissä jäikin pisteittä. Lasu pelaa myös ylivoimaa ja mies omaa älykkään pelisilmän mutta myös osaa itse tehdä myös maalin paikan tullen.

Uskon että Kärppien liike tulee tänään olemaan myrkkyä Kalpalle joka pelasi siis eilenkin ja sitä kautta Kärpät saa myös ylivoimaa ja Kärppien ykkös sentteri Lasu iskee tänään sen yhden ainakin.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | FACEIT Major

17.30 (arvioitu alkamisaika)

57992b9c9e9698a636fb4f75a7467f7d.png NaVi - Fnatic 2b8846f3e2a5a35fb2177be28facd9f3.png

 

NaVi -4,5 | 1,85 | Betway

 

  • NaVi ja Fnatic, kaksi legendaarista CS-joukkuetta ratkaisevat tässä ottelussa kumpi leimaa lippunsa playoffeihin.
  • NaVi on pelannut hyvää turnausta tähän asti, kun taskussa on kaksi voittoa ja yksi niukka häviö. Joukkueen pelaajista jokainen on hoitanut oman leiviskänsä mallikkaasti ja s1mplen vire on palannut sille yiljumalaiselle tasolle, mitä se oli pari kuukautta sitten. Tärkein pointti NaVin menestyksestä löytyy kuitenkin NaVia vastaan pelanneiden joukkueiden tasosta. Astralis, FaZe ja NiP ovat kaikki eliittitason joukkueita, joista ainoastaan Astralis osoittautui aavistuksen liian kovaksi NaVille. On siis helppo sanoa, että NaVi on ollut toistaiseksi turnauksen kolmanneksi paras joukkue Astraliksen ja Liquidin jälkeen.
  • Fnatic on samassa tilanteessa kuin NaVi rekordin osalta, mutta joukkueen otteet ovat olleet varsin vaisuja. Avausottelussa joukkue otti turpaan Complexityltä 4-16. Sen jälkeen Fnaticilla on käynyt tuuri otteluparien arvonnoissa, koska joukkue pääsi pelaamaan Winstrikeä ja Vega Squadronia vastaan. Noistakin otteluista ei jäänyt hyvää kuvaa Fnaticin suoritustasosta ja ilman JW:n yksilösuoritusta Fnatic olisi hävinnyt Vegalle eilen.
  • Karttavetossa NaVi bannaa ainakin Cachen ja todennäköisesti Dust2:n. Fnatic bannaa Nuken, Trainin ja oletettavasti Overpassin. Mirage ja Inferno ovat selkeimmät vaihtoehdot pelattavaksi kartaksi.

 

Molemmat joukkueet ovat samassa tilanteessa, mutta silti aivan eri tasolla. NaVi on joutunut pelaamaan kovia vastustajia vastaan ja pelannut siitä huolimatta vakuuttavasti, kun taas Fnatic on päässyt varsin helpolla ja silti heidän otteissa ei ole ollut paljoa valonpilkahduksia. NaVi on ylivoimainen ennakkosuosikki tämän voittamaan ja tulee myös sen tekemään tähän asti näetyn perusteella. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun vähintään viiden kierroksen erolla (vastustaja saa korkeintaan 11 kierrosta).

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...