Jump to content

Recommended Posts

Belgia:Jupiler League jalkapallo klo.19:00

Antwerp - Waregem

Kotijoukkue tekee maalin rangaistuspotkusta @6.50 Paf

Belgian jupileerista Antwerpin pilkkumaalia testiin.

7.kierrosta ja Antwerpilla kulkee ja joukkue ei ole vielä kokenut tappiota tälläkaudella.Jossainvaiheessa sekin varmasti tulee,mutta näyttäisi siltä,ettei vielä tässä ottelussa sitä nähdä.Waregemilla on toistaiseksi vasta yksivoitto plakkarissa ja häviöitä joukkueella on nyt 3 peräkkäin.Antwerp on ollut aina hankala vastustaja Waregemille ja 5 keskinäisestä kohtaamisesta Antwerp on voittanut kaikki.Viimevuonna Antwerp voitti vieraissa 1-2 ja kotonaan 3-0.Tänäänkin Atnwerp on vahva kotonaan ja en näkisi Waregemilla tuollaisilla peliesityksillä olevan jakoa.Waregemin otteissa saattaa näkyä turhautuneisuus ja jos Antwerp tekee nopean maalin 1.puoliskolla niin turhautuneet pelaajat tekevät rikkeitä.Viimekauden molemmissa kohtaamisissa Antwerp sai pilkkuja ja toisessa vieläpä kaksi.Kokeillaan sitä tuttua kaavaa ja otetaan Antwerpin pilkkumaalia lapulle palkitsevallakertoimella.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Singaporen GP

15.10

4448cf67e16695eebedd0116eeb4cc12.png Bottas - Räikkönen 26ac27bd369380baca34ac7b34918aed.png

 

Räikkönen | 2,05 | Coolbet

 

  • F1-sarja piipahtaa Singaporessa, jonka ahtailla kaduilla ajetaan kauden 15. osakilpailu. Tänään kisakohteeksi otetaan suomalaiskuskiemme välinen kädenvääntö. Valtteri Bottas (Mercedes) lähtee kilpailuun 4. lähtöruudusta, Kimi Räikkönen (Ferrari) 5. lähtöruudusta.

 

Miksi Räikkönen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Bottas?

 

  • Räikkösen tulevaisuus on nyt selvillä, kun Ferrari-kuski sai selville, että hänet korvataan Sauberin Charles Leclercillä ensi kaudeksi. Räikkönen ei kuitenkaan ole vielä valmis lopettamaan, joten hän päätti mennä ajamaan Sauberille seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Tämän kisan ja loppukauden osalta tämä uutinen tarkoittaa sitä, että Räikkösellä ei ole loppukaudesta mitään hävittävää ja mahdollisesti myös häntä kiusanneet Ferrarin tallimääräykset ja huonot strategiat eivät enää häneen koske.
  • Ferrari on ollut Singaporen radalla harjoituksissa kisavauhdissa nopein auto. Eilisessä aika-ajossa molemmat Ferrarin autot jäivät kauaksi kärjestä, koska he eivät saaneet renkaitaan toimimaan samalla tavalla kuin Mercedes ja Red Bull. Kilpailussa tätä ongelmaa ei ole ainakaan samassa mittakaavassa ja Ferrarin kisavauhti pääsee nousemaan esiin.
  • Bottas on ollut kauden jälkimmäisellä puolikkaalla jälkeen todella vaisu tulosten osalta. Siinä missä tallikaveri Lewis Hamilton on napannut voittoja ja kasvattanut sarjajohtoaan, Bottas on jäänyt vauhdissa pahasti jalkoihin ja muutenkin joutunut alistumaan selkeään kakkoskuskin rooliin, jota hän tosin on mallikkaasti suorittanut.
  • Ferrarin kisalähdöt ovat olleet lähes poikkeuksetta Mercedestä parempia. Singaporen lähtösuora ei ole pitkä, mutta siinä on silti mahdollista tehdä ohituksia, johon Räikkönen voi yrittää iskeä.

 

Räikkönen on ajanut hyvää kautta ja pääsee ajamaan loppukauden kisoja ilman suurempia paineita, kun Sauber-sopimus on taskussa ja Ferrarilta tuleva paine vähentyy. Hän saa lisäksi alleen kisavauhdissa nopeamman auton kuin Bottas, joka lähtee vain yhden lähtöruudun verran paremmasta lähtökohdista. Ferrarit ovat usein lähteneet lähtöruuduistaan vikkelesti, joten jo ensimmäiseen mutkaan Räikköselle on iskun paikat. Luotetaan siis suomalaisveteraanin menestykseen tässä kisassa. Kohde menee oikein, kun Räikkönen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Bottas.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL HARJOITUSOTTELU

Boston Bruins - Washington Capitals

Washington Capitals/ 2.55 CoolBet

Klo 20:00

 

Viime kauden stanley cup mestari Washington matkustaa Bostoniin kauden ensimmäiseen harjoitusotteluunsa.

Boston pelasi eilen kiinassa harjoitusottelun Calgaryä vastaan ja voitti tuon ottelun rankkareilla 3-4 vaikka johtikin peliä jo 1-3.

Boston.on siis saanut reissata tässä reilun vuorokauden aikana jos se nyt jotain vaikuttaa.

Uskon kummiskin viime kauden stanley cup mestarin avaavan harjoituskauden voitolla. Näissä peleissä nyt voi tapahtua mitä tahansa mutta pakko tuolla kertoimella on Washingtonia pelata.

 

Link to post
Share on other sites
On 16.9.2018 at 08.37, poronvoima said:

Jääkiekko, KHL 

Kunlun Red Stars - Dinamo Riika 

Tekee pisteen ottelussa: V-M Savinainen @2.00 Nordicbet(sis.JA)

KLO: 10.00

Kohdetta vihjailtu jo tosiaan, mutta otetaas kotomaista väriä kokeiluun. Mies ei esittelyjä kaipaa muutoin kuin että pelaa erittäin kovia minuuttimääriä  (+20min/ottelu) erikoistilanteet mukaanlukien. Harjoituskaudella peli luisti paremmin, mutta nyt on plakkarissa vasta tehot 0+1. Kunlun pääsee vihdoin kotijäälle ja Riika on saanut istua koneessa kera aikaeron! Ylivoimalla tärkeä kaveri ja toki ehjänä viisikkona Kunlunin ykkönen on vahva aina pakistoa myöten. Veli-Matti on painanut käsijarru päällä, mutta nyt on mielestäni oiva paikka todistaa osaaminen. Maalia itseasiassa odotan enemmän kuin syöttöä, mutta kumpikin käy. Vastuuseen ja vastustajaan sekä kotietuun nähden on Savinainen otettava tuolla kertoimella peleihin.

Kohde menee oikein kun V-M Savinainen tekee pisteen ottelussa (sis.mahd.JA)

VÄÄRIN!

 

Eikö Savinainen saanut ottelussa yhden syötön tililleen?

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...