Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:KHL jääkiekko klo.14:30

Kunlun - Slovan Bratislava

Tekee pisteen J.Taffe(Slovan Bratislava) @1.90 Nordicbet(sis.JA)

Otetaan nyt kokeiluun vielä Bratislavan parhaan pistemiehen pojoa ja hommaan kuuluu mukaan jatkoaika.

Molemmat ovat omiensa konfrenssien niitä kellariosaston joukkueita ja ennakkoon niitä oli sinne myös veikattu.Saattaa olla tasainen vääntötiedossa ja ainakin edelliset keskinäiset semottii ovat olleet.Toivotaan tänään kuitenkin niitä maaleja enempi,mitä tähänasti joukkueet keskinäisissä kohtaamisissa tehneet,koska aikas niukanlaista ollut maalientekeminen niissä.Bratislava ainakin Vitjazia vastaan näytti,että maaleja se osaa tehdä sille päälle sattuessaan.Taffen kenttä on se Bratislavan paras ja pystyy tekee maaleja.Taffe itse keskellä on kunnostautunut syöttelijänä ja jos vaan vierustoverilla on lapa jäässä niin nimi tulee lehteen.Vierailla on ikävä tilasto kahdesta edellisestä vierailusta Kunlunin kotikentällä,kun Bratislava ei ole niissä kummassakaan onnistunut maalia tekee,mutta tilastothan on tehty rikottavaksi.

Link to post
Share on other sites

HK SotshiMagnitogorsk

Jaakiekko, KHL

HK Sotshi - Magnitogorsk

Magnitogorsk 1.era o 1,5 maalia @5.10 Unibet

KLO: 19.30

Napataas testiin vahan hulluakin. Magnitka sai maalihanat viimepelissa auki mutta niin sai oman puolustuspaankin.. Voimasuhteiltaan Magni on tassa kovempi ja halu voittaa on varmasti kova. Sotshin suoritukset eivat tahan saakka ole paata huimanneet enka usko heidan tanaan haastavan magnia. Mozyakin Ellison kaksikon yyvee toimii hienosti ja magnin viimeistelyprosentti on kovaa luokkaa. Sotshi on saanut lepuuttaa tassa kuiten hiukan enemman mutta otetaan siitakin ilo magnille. Vieraiden pitaisi olla tanaan erittain teravassa kunnossa mikali huhuja uskoo. Mikali Magni jatkaa hyokkaamista siita mihin jai niin on tama kohde taysin mahdollinen. Pienella ja sinkkuna lahtee. Bujakaza!

Kohde menee oikein kun Magnitogorsk tekee ottelun 1.erassa vahintaan 2 maalia

VÄÄRIN!

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Kreikka Superliiga

Aris Thessaloniki vs Levadiakos

Aris o 1.5  1.95@ComeOn

Klo 19:00

Hyvin kautensa avannut Aris ottaa vastaan tänä iltana Levadiakosin.

Kotijoukkue Aris nousi takaisin pääsarjaan sitten kauden 2013 - 14 ja on saanut hyvän lähdön kauteen voittamalla kauden kaksi ensimmäistä peliä. Ensin hieno 0 - 3 vierasvoitto Lamiasta ja seuraavaksi kaatui AEL Larissa kotona 2 - 0. Toki hyvä lähtö oli aistittavissa sillä Aris ei hävinnyt kauden seitsemästä valmistavista harjoituspeleistä ensimmäistäkään. Voittoja kertyi 5 kappaletta ja oma maali pysyi puhtaana 6/7 ottelussa. Voinee sanoa sarjanousijan olleen valmis alkavaan kauteen.

Vierailija Levadiakos avasi kauden Olympiakosin vieraana ja kärsi 1 - 0 tappion. Sen jälkeen irtosi kotivoitto 1 - 0 Smyrniksen kustannuksella. Kolme pistettä kahdesta pelistä on tietysti parempi kuin ei mitään mutta jos katsotaan tulosten taakse niin Olympiakos peli oli täyttä tervan juontia Levalle. Paremmalla sihdillä Olympiakos olisi takonut rumat lukemat taululle (keskittyminen lienee Burnley otteluissa tuolloin) ja olihan ottelussa myös missattu rankkari Olympiakosin toimesta jne. Smyrnis taasen on vahva ehdokas putoajaksi joten kotivoitto siitä pelistä ei pitäisi aiheuttaa vielä mitään isompaa uhoamista.

Viimeiset kuusi keskenäistä kun pelattu Arisin kotikentällä: Kotivoitto 5/6 ja yksi tasuri, maaliero 11 - 2, alle 2.5 maalia 4/6. Toki täytyy huomioida että tuorein tilasto on jo viiden vuoden takaa.

Onnistuuko Aris kahdesti tänään? Gyl, eihän Aris halua olla yhtään sen heikompi hyökkäämään kuin kiistakumppani PAOK. Kotiyleisön edessä painetaan täysillä menemään eikä Levalle anneta armoa. Kotijoukkueen itseluottamus on varmasti tapissa hyvän startin jälkeen ja kunhan vain vedot päätyvät kohti Levan maalia, niin varmasti on aineksia kahteen osumaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

JokeritTraktor Tsheljabinsk

Jaakiekko, KHL

Jokerit - Traktor

YV-maaleja yli 1,5 @2.22 Nordicbet

KLO:18.30

Helsingissa jatkuu ja vastakkain kaksi nimenomaan ylivoimalla tehokasta joukkuetta. Jokerit on sen toki jo osoittanut, mutta traktorilta loytyy tahan myos oma sana. Gynge-Szczechura kaksikko toimii edelleen. Turhaa alkaa selittaa tassa sen isompia silla ainakin narrit pystyy hoitaan ton overin ihan itekseen, mutta ei haittaa jos traktorilta saadaan apuja tahan. Traktor laittoi magnin kyykkyyn viimepelissa ja oli todella tehokas. Erikoistilanteet kovassa roolissa silla Jokereiden puolustus on tasakentallisin ollut korkealla tasolla. Maalinteko-ongelmat lienee selatetty joten sekin plussaa. Traktor saapuu matsiin varmasti taynna itseluottamusta joten ei mikaan lapihuutojuttu ole tamakaan jokereille. Summa summarum ja yyvee maaleja lappuun. Jokainen jokereiden pelia seurannut tajuaa yyveen vaarallisuuden ja samaan pystyy myos traktor niita saadessaan. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdaan yli 1,5 YV-Maalia

VÄÄRIN!

Link to post
Share on other sites

Ligue 2 / Ranska

Beziers - Metz

Metz @ 2.07 Pinnacle

Alkaa 21:45

Täksi kaudeksi Ligue 1:stä sarjapykälää alemmaksi tipahtanut Metz on voittanut kaikki pelaamansa kuusi ottelua joista kolme on ollut vierasmatseja. Joukkueen maaliero näyttää  lukemia 15-4.  Sarjanousija Beziers on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta kaksi kamppailua. Molemmat voitot tulivat sarjan häntäpään joukkueista. Joukkue on tehnyt pelaamissaan otteluissa ainoastaan kolme maalia. Ensi kaudeksi Ligue 1:seen paluun tekevä Metz tulee jatkamaan hyvää juoksuaan Beziersin kustannuksella vieraiden voittoon 2-0 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Lentopallo MM klo 20:30

Iran - Puola

Pelivalinta: Iran

Kerroin: 2,80 Unibet

Iranin kertoimet hyvällä tasolla illan ottelussa Puolaa vastaan. Molemmat olleet toistaiseksi todella vakuuttavia turnauksessa. Molemmilla 3 ottelua, 3 voittoa ja eräsuhde täysin sama 9:2.Ennakkoon siis tasaisesta kamppailusta kyse.

Puola kuuluu Euroopan kärkijoukkueisiin, kun taas Iran on Aasian paras joukkue. Maailmanrankingissa Puola sijalla 3 ja Iran sijalla 8.Tällä kaudella joukkueet kerran kohdanneet ja silloin Iran oli vahvempi erin 3-0.

Puola lähtee otteluun niukkana suosikkina, mutta ei Iran ole niin selvä altavastaaja mitä kertoimet antavat ymmärtää.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...