Jump to content

Recommended Posts

Eurooppa-liiga klo 19:55

Besiktas - Sarpsborg 08

Pelivalinta: Besiktas -1,5

Kerroin: 1,83 Marathonbet

Sarpsborg teki suuren yllätyksen selviämällä eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Viimeisellä karsintakierroksella kaatui Maccabi Tel Aviv.

Sarpsborg ollut etenkin kotikentällään vahva. Vieraspelit olleet haastavia. Sarpsborgin nykyvire on heikko, Norjan liigassa 4 ottelun tappioputki meneillään. Lohkovaiheessa vastukset kovenevat entisestään ja Turkin vierailu tulee varmasti olemaan vaikea.

Besiktas kaatoi kovan Partizanin play off kierroksella ja selvisi näin ollen lohkovaiheeseen. Besiktasin ja Sarpsborgin kanssa samassa lohkossa pelaa Genk ja Malmö, joten kovatasoinen lohko kyseessä. Näin ollen jokaisen ottelun merkitys kasvaa.

Besiktas on kotikentällään todella vaikea vastus. Joukkueesta löytyy maalintekovoimaa mm. Negredo, Quaresma, Adriano ja Babel. Lisäksi puolustuksessa topparina Pepe. Joukkue siis materiaaliltaan aivan toista luokkaa kuin norjalainen Sarpsborg.

Sarpsborg lähtee suurena altavastaajana vieraspeliin ja uskon, että Besiktas iskee ottelussa vähintään 3 maalia ja Sarpsborgilla tulee olemaan haasteita maalinteon kanssa. Lisäksi kotietu on Besiktasin kohdalla todella merkittävä, sillä Turkissa osataan todellakin kannustaa omiaan.

Besiktas on tasoituksella hyvä pelikohde.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Tokio

Anett Kontaveit - Barbora Strycova 

Vihje: Anett Kontaveit

Kerroin: 1.86

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 06:00

- WTA Rankingin 27. Anett Kontaveit ja WTA Rankingin 25. Barbora Strycova kohtaavat Tokion turnauksen neljännesvälierissä.

- Anett Kontaveit on pelannut viime aikoina huomattavasti paremmin etenkin kovalla kentällä kuin vastustaja Barbora Strycova. Samat Naiset kohtasivat 13.8 Cincinnatin turnauksessa jossa Kontaveit vei ottelun helposti dominoiden suoraan 2-0 6-3, 6-0 erin.Tästä ottelusta ei ole hirveän kauaa ja se on varmasti molemmilla muistissa. Tuon ottelun jälkeen Kontaveit on jatkanut hyviä otteitaan kovalla kentällä ja tässä turnauksessa hän osoitti olevansa erinomaisessa vireessä voittamalla WTA Rankingin 47. Mladenovicin suoraan erin 2-0 kun puolestaan Barbora Strycova voitti tässä turnauksessa avausottelussaan WTA Rankingin 79. Zariya Diyasin erin 2-0 peruspelillä 6-4, 6-4 luvuin. Anett Kontaveit on pelaajista parempi ja on osoittanut viime aikoina parempaa virettä kovempia pelaajia vastaan kuin Strycova, myös tuo lähiaikoina pelattu ottelu juurikin kovalla kentällä oli Kontaveitin täydellistä hallintaa joten uskotaan Kontaveitin hyvän vireen jatkuvan tässäkin ottelussa varsinkin kun kerroinasettelu on hyvin erikoinen ottaen nuo faktat huomioon. Kontaveitin pitäisi olla noin 1.6 kertoiminen suosikki mielestäni.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Tokio

Victoria Azarenka - Ashleigh Barty

Vihje: Ashleigh Barty

Kerroin: 1.81

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 07:30

- WTA Rankingin 63. Victoria Azarenka ja WTA Rankingin 17. Ashleigh Barty kohtaavat Tokion turnauksen neljännesvälierissä.

- Kerroinasettelu otteluun on erikoinen tässäkin sillä Ashleigh Barty on ollut viime aikoina pelillisesti erittäin paljon Azarenkaa esillä. Azarenka on pelannut helpompia vastustajia vastaan huomattavasti eikä ole esiintynyt heitäkään vastaan erikoisesti kun puolestaan Ashleigh Barty on pelannut ihan melkeimpä kovalla kentällä parhaiten pelaavia naisia vastaan ja esiintynyt hyvin ottein napsien voittoja. Tässä turnauksessa avausottelussa Azarenka kohtasi WTA Rankingin 125. Naran jota vastaan Azarenka oli ajoittain vaikeuksissa pahastikin mutta voitti ottelun kuitenkin 2-0 erin 6-4, 7-5 luvuin. Ashleigh Barty puolestaan kohtasi avausottelussan WTA Rankingin 49. Coco Vandeweghen joka tunnetaan erinomaisena pelaajana ja viime aikainen epäaktiivisuus on laskenut hänen rankingia pahasti. Barty voitti tämän tiukan ottelun kovaa vastustajaa vastaan erin 2-1 4-6, 6-3, 7-5 luvuin. Kerroinasettelu on kummallinen ottelussa silä Barty on pelaajista huomattavasti parempi ja esiintynyt viime aikoina kovalla kentällä myös huomattavasti paremmin. Barty hoitaa rutiinilla tämän ottelun himaan ja otetaan äkkiä tätäkin kokeiluun sillä kertoimen pitäisi tässäkin olla 1.5-1.6 luokkaa selvästi.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Sibir - Omsk

15:30

Pelivalinta: Shirokov Sergei tekee maalin (Omsk) @ 2.70 Unibet

Virepelaaja Shirokov on Omskin paras maalintekijä tehoilla 6+1. Omsk tulee voittamaan tämän ottelun ja vähintään yhden maaleista tekee ykköskentän Shirokov.

  • Omskin maaliero on 23-9 ja se on itäisessä konferensissa kakkosena
  • Sibirin maaliero on 12-31 ja se on itäisen konferensin sijalla 13, eli viimeisenä.
  • Sibiri on ainut joukkue joka ei ole avannut pistetiliään
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Hifk - Hpk

Pelivalinta: Rask Joonas tekee maalin (Hifk) @ 3.10 Unibet

18:30

Joonas Rask on tehnyt kolmeen otteluun tehot 3+1 ja on ykköskentän paras pistemies. Edellisessä ottelussa Sporttia vastaan hän teki kaksi maalia, ekan ja vikan.

Hifk on myös selkeä ennakkosuosikki illan otteluun, se on viennyt kuusi edellistä joukkueiden vällistä kohtaamista nimiinsä.

Rask on tosiaan  selkeä virepelaaja jolta voidaan odottaa myös tänään maalia ja kerroinki on ihan pelattava joten lapulle laitetaan.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, SHL 

Mora - Malmö 

Malmö 2.17 Coolbet 

KLO: 20.00

Länsinaapurissa aloitetaan kunnon kierroksella ja muutama joukkue pääsee kautensa avaamaan. Mukaanlukien Malmö. Kotijoukkue avasi kautensa kotitappiolla Örebrota vastaan lukemin 2-4. Joukkueella on myös heikko harjoituskausi alla, sillä tappioita on tullut liiaksi ja vieläpä sarjaporrasta alempana pelaavia vastaan. Heikko materiaali on Moralla tähän kauteen. Vieraat puolestaan ovat säilyttäneet joukkueensa rungon jollain tasolla eikä pelitapa ole kärsinyt muutamista muutoksista. Harjoituskausi plus CHL on sujunut välttävästi, vaikka joukkue turkulaisia pöllyyttikin. Vieraat ovat myös pelanneet kovempia joukkueita vastaan kuin Mora, eikä merkityksettömiä otteluita ole juurikaan ollut. Malmö on historian valossa ollut Moralle vaikea voitettava, eikä siihen tänäänkään mielestäni löydy keinoja. Vieraiden pelaaminen ja ennenkaikkea maalinteko on paremmissa uomissa kuin kotijoukkueella eikä voimasuhteista ole epäselvyyttä. Kerroin on jo laskussa joten napataan lapulle tämä äkkiä.

Kohde menee oikein kun Malmö voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN!

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sibir - Omsk 

Sibir 1.erä yli 0,5 maalia @2.18 Unibet 

KLO: 15.30

Tilastoja vastaan mennään. Tulikuuma Omsk saapuu Sibirin vieraaksi. Pege tossa ylempänä pohjustikin ettei kotijoukkue ole ainakaan vielä onnistunut juuri missään. Voittoa sille ei voida tänäänkään povata, mutta sekasortoisempien vaiheiden jälkeen on mahdollista että tämä kohde saadaan kiinni. Viimekauden Kärppä Bertrand on tuonut pieniä ilon hetkiä sibirille. Ylivoima lienee tässä se ainoa mahdollisuus tehdä kaappi ensimmäisen 20minuutin aikana. Omskilla on draivi päällä mutta toivottavasti valmistautuminen menee vähän mönkään ja ennakkoon heikompi sibir saa tilaisuuden ainakin ottelun alussa. Jotainhan tuolla novosibirskissä täytyy tehdä jotta homma lähtee liikkeelle joten olisko se hyvä alku tehdä vaikka maali avauserään? Tuuria tarvitaan mutta kerroin maalille maistuu liian hyvin. 

Kohde menee oikein kun Sibir tekee maalin ottelun 1.erässä 

 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HIFK - HPK 

Tekee pisteen ottelussa: Robert Leino @2.15 Unibet 

KLO: 18.30

Kotijoukkue suosikki. Kerho pelasi eilen voitokkaasti ja kentän kuningas oli Leino. Reilu 20min peliaikaa. Tehot 0+3 ja jäätävän kovalla prosentilla herra vei aloituksia. 16 aloituksen voittoprosentti 75%. Kova tulos yksittäiseen peliin. Yyveellä syntyi eilen jokainen piste joten tärkeässä roolissa on mies tänäänkin tuolla osa-alueella. Toivottavasti kerho hyödyntää avauserän itselleen sillä loppuakohden HIFK tulee olemaan vahvempi. Leino on kuuma pelaaja nyt joten lapulle lähtee. Jaksaako kerho loppuun saakka, sitä epäilen, mutta Leino pelaa tänäänkin isoja minuutteja. 

Kohde menee oikein kun Robert Leino tekee pisteen ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

Haka - KPV 

o 3,5 @3.55 Unibet 

KLO: 18.30

Enkä tosiaan ole futistuntija. Jokatapauksessa Ykköstä jäljellä 5 kierrosta ja kaikkiaan 6 joukkuetta omaa yhä teoreettiset mahdollisuudet kohti kärkeä ja kenties sarjanousua. Haka taistelee mutta KPV pitää piikkipaikkaa. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahdesti kuluvalla kaudella ja voitot ovat tasan 1-1. Haka kärsii muutamasta poissaolosta (Popovitch,Chidi,Lagerblom)mutta panosta ottelussa riittää, sillä vaikka Haka ei kärkeä kiinni saisikaan niin viiden joukkoon sijoittuminen takaisi yhden kotimatsin enemmän ensikaudelle. Nousukarsintoja esim ajatellen, on Hakan tämä voitettava. Viimeisimmissä peleissä on joukkue päästänyt omiin kohtuudella maaleja ja vain HIFK pelissä joukkue jäi itse maaleitta kokonaan. 

KPV tiedottaa, että voitetun EIF-pelin jäljiltä olisi puolenkymmentä ukkoa reenaillut kuluneet päivät kevyemmin. Jokaisella kolhuja milloin missäkin. Pelivire Kokkolalaisilla on ollut kova ja maalinteossa on onnistuttu. Lukuunottamatta tappiota Jarolle 3-0. Kaksi hyvää esitystä alla ja 5 tehtyä maalia. Oma pää on pysynyt puhtaana. Ottelun merkitys on kuitenkin suurempi vieraille ja 3 pistettä on varmasti tavoitteena. Mikä on kolhujen merkitys? Tehtaankentällä pelattu ensimmäinen vääntö päättyi taannoin Hakalle lukemiin 3-1, mutta Kokkolassa pelattiin sunnuntaitulos 1-0. Panokset kovenee ja molempien joukkueiden yllä on kysymysmerkkejä ennen peliä. Tasapeli ei tässä kumpaakaan kiinnosta, mutta jos siihen päädytään niin 2-2 kelpaa. Toivotaan maalirikasta ottelua.

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään 4 maalia 

VÄÄRIN!

Edited by poronvoima
1-2....
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Seoul (hard)

Jelena Osapenko - Ekaterina Alexandrova

Jelena Ostapenko 2-0  @ 1.63 Unibet

Alkaa 12:40

Vastakkain  maailmanlistan sijat 10. ja 122. Alexandrova voitti turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Larssonin(68.) erin 2-0. Sitä ennen venäläinen oli viiden ottelun tappioputkessa. Alexandrovan uran tilasto TOP50 -vastustajia vastaan tältä alustalta on 2-8. Latvialainen Ostapenko on turnauksen hallitseva mestari. Nainen kaatoi ensimmäisellä kierroksella Arruabarrena-Vecinon(71.) erin 2-0 (6-3, 6-3). Ostapenkon tilasto +100 -pelaajia vastaan viimeisen vuoden ajalta on 12-0. Erinomaisesti tällä kaudella pelannut Ostapenko jatkoon erin 2-0.

Edit // Matsi siirretty huomiselle. Lisätty vihje 21.9 -ketjuun //

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...