Jump to content

Recommended Posts

ATP Metz (hard indoor)

Filip Krajinovic - Gilles Simon

Filip Krajinovic  @ 2.16 Pinnacle

Alkaa 17:00

Vastakkain  maailmanlistan sijat 33. ja 39. Miehet kohtasivat toisensa tällä alustalla viime keväänä. Krajinovic voitti tuolloin käydyn ottelun erin 2-0 (6-3, 6-3). Krajinovicin uran hard indoor -tilasto 181-102. Simonilla vastaavat numerot 52-36. Entisen maailmanlistan kutosen ura on kääntymässä pikkuhiljaa ehtoon puolelle kun taas Krajinovic oli vielä vuosi sitten +100 -pelaaja. Serbialainen lähtee otteluun mielestäni jopa pienenä suosikkina joten yli kahden kertoimet ovat oikein makoisia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Tps-Kookoo

Tekee pisteen pelissä: Haataja (Kookoo) @2,3 betsafe

Tekee pisteen pelissä: Strömwall (Kookoo) @2,0 betsafe

Tuplaveto X2 @2,45 betsafe

Näin turkulaisena tepsun pelejä katsoneena niin en kyllä ihan vielä ole vakuuttunut poikien pelistä.Hpk ja ässät ovat molemmat aika heikkoja vastustajia mutta vaikeaa oli mustilla näitä vastaan vaikka porissa jo näytti pikkasen paremmalta.Kärpät nyt kävi turusta hakemassa pisteet mikä ei ollut minusta yllätys. Pientä hakemista vielä on.

Kookoo on kyllä ollut mukava yllätys minulle.Maaleja ovat mätänneet mukavasti ja yyvee on toiminut myös. Toki omissa on myös soinut aika mukavasti.Pieni hurmos päällä mukavan tapparan voiton myötä.Nämä kaksi herraa jotka vihjeessä mainitsin niin pelaavat rutkasti ylivoimaa ja ovat mukavasti siinä onnistuneet,joten luotetaan että tänään myös yyvee toimii.

 

341E4D28-C8C7-4E73-B383-7203E9C2D7A7.png

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga Lohko L

PAOK vs Chelsea

yli 2.5 maalia 1.86@ComeOn

Klo 19:55

PAOK saa tänä iltana vieraita Englannista asti kun kovavireinen Chelsea astelee Toumba stadionin viheriölle.

Kotijoukkue PAOK kävi lähellä unelmaansa saavuttaa Mestarien Liigan lohkovaihe mutta lopulta tie nousi pystyyn Benfican käsittelyssä maalierolla 2 - 5. Pelit jatkuvat kuitenkin Eurooppa-liigan puolella ja tämänkin haasteen seura ottaa mieluusti vastaan. Benfica tappion jälkeen joukkue ei kuitenkaan kadottanut pelivirettään vaan nappasi Superliigan puoleella kaksi vierasvoittoa putkeen (Painionios 0 - 1 & OFI 1 - 3). Hyökkäyspään tehot ovat aavistuksen hiipuneet esim Basel ja Spartak Moskova sarjoista mutta ennakkoon lohkon kovimman seuran vierailessa syttyy PAOK varmasti illan peliin. Onhan tasoero melkoinen mutta jos PAOK aikoo "kiusata" isompiaan niin kotikenttä on varmasti siihen paras paikka. Aleksandar Prijovicin pitäisi olla pelikuntoinen illan peliin ja hän on iso osa PAOKin hyökkäyspeliä.

Vierailija Chelsea pelaa vahvaa alkukautta Valioliigan puolella ja onkin koko liigan kärjessä viiden pelatun kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Toki näistä peleistä vain Arsenal ja Bournemouth ottelut ovat olleet kunnollisia testejä muiden vastusten ollessa sarjan alempaa kastia. Maaleja Chelsean peleissä on nähty paljon (4/5 yli 2.5 maalia) ja valtaosan niistä seura on tehnyt itse joten hyökkäyspeli on ollut tehokasta ja uskonkin tehojen löytyvän myös tänään vaikkakin jonkinlaista kierrätystä voipi olla luvassa. Ilmeisesti ainakaan Hazard ei ole matkustanut Kreikkaan laisinkaan valmentaja Sarrin päätöksellä. Chelsea on ehdottomasti suosikki illan ottelun voittajaksi kunhan pitää aloitteen itsellään eikä lähde mukaan kreikkalaiseen sirkukseen.

Nähdäänkö illan ottelussa yli 2.5 maalia? Ainakin siihen on loistavat mahdollisuudet sillä en usko PAOKin peruuttelevan ottelua läpi ja Chelsea on tällä hetkellä kovassa tikissä. Chelsea varmasti hallitsee ottelun tapahtumia mutta uskon PAOKin saavan myös omat mahdollisuutensa osumiin varsinkin kotiyleisön edessä. Chelsea taasen voi hyvänä päivänä takoa kolme osumaa tulostaululle kuten Benfica onnistui tekemään aikaisemmin PAOKin vieraana.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | FACEIT Major

17.15

1d57215f76b24ddea0812a00935f59be.png BIG - NaVi a4d55f3dc02480aca26308f08e350ac3.png

 

BIG +1,5 | 1,70 | Betway

 

  • FACEIT Major on edennyt playoff-vaiheeseen, jossa jäljellä ovat enää 8 parasta joukkuetta ja heistä ensimmäisenä areenan ottavat haltuun BIG ja NaVi.
  • BIG eteni Challenger-vaiheen ja New Legends -vaiheen kautta jatkoon vakuuttavilla esityksillä. BIG:n AWP-pelaaja Smooya on pelannut elämänsä turnausta ja ollut tilastollisesti koko turnauksen paras pelaaja ja ottanut roolia pelien ratkaisuvaiheissa. Gob b on löytänyt uuden vaihteen pitkällä CS-urallaan ja piiskannut joukkueensa taktiikat kuntoon samalla kuin hänen oma suoritustaso on ollut erittäin korkea. Muut pelaajat eivät ole pelanneet aivan parhaalla tasollaan, mikä on toisaalta hyvä juttu sillä potentiaalia on vielä parempaan.
  • NaVi jyräsi New Legends -vaiheen läpi selkeillä voitolla kovista vastustajista huolimatta ja playoff-arpa on NaVille sen verran suosiollinen, että näillä otteilla finaalipaikka on jopa todennäköinen. s1mple on jälleen kerran näyttänyt miksi häntä pidetään lähes yksimielisesti maailman parhaana pelaajana. Electronic sen sijaan on osoittanut miksi hän uskoo pystyvänsä jonain päivänä olemaan parempi pelaaja kuin s1mple - sen verran hyviä hänen otteet ovat olleet. Nämä kaksi tähtipelaajaa on luksus jota useilla joukkueilla ei ole ja suurimmaksi osin sen avulla NaVi on äärimmäisen kova pala purtavaksi.
  • Tämän vihjeen tärkein perustelu löytyy karttavalinnoista. Joukkueiden karttavalikoimat menevät harvinaisen selkeästi ristiin siinä mielessä, että BIG:llä ja NaVilla on hyvin harva kartta, joissa ennakkoon kummallakaan olisi suurta etua. BIG bannaa varmasti Miragen ja NaVi bannaa varmasti Cachen, näistä ei ole epäilystä näin isossa ottelussa. BIG valitsee lähes satavarmasti Dust2:n, joka on ollut NaVin isoin kompastuskivi ja yksi BIG:n parhaita karttoja. NaVi on pelannut karttaa 6 kertaa sen uudelleentulon jälkeen ja hävinnyt joka ikisen niistä. BIG on pelannut karttaa tier 1- tason joukkueita vastaan 7 kertaa, joista taskussa on 5 voittoa - mukaanlukien voitto FaZesta 16-5 viime viikon New Legends -vaiheessa. NaVi valinnee joko Overpassin tai Trainin omaksi kartakseen, joissa NaVi on iso ennakkosuosikki, mutta BIG pystyy hurmoksessa haastamaan. Kolmantena karttana nähtäneen Inferno tai Overpass/Train.

 

BIG on näyttänyt tulleensa pelaamaan ja haastamaan kunnolla isompansa, eikä tulokset ole valehdelleet. NaVi oli todella kova viime viikon karsintavaiheessa, mutta aivan kaikkia ongelmia joukkue ei ole ratkaissut. Näistä ongelmista selkeästi suurin on karttavalikoima ja erityisesti Dust2, jota BIG tulee tänään armotta käyttämään hyödykseen. BIG:llä on siis kaikki avaimet käsissään voittaa vähintään yksi kartta johon tämä vihje viittaa ja mahdollisesti jopa haastaa NaVi koko ottelun voitosta. Kohde menee oikein, kun BIG voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Käsipallo mestarien liiga klo 21:00

Wacker Thun - Riihimäen Cocks

Pelivalinta: Riihimäen Cocks

Kerroin: 4,55 Marathonbet

Riihimäen Cocks kohtaa toisessa mestarien liigan ottelussa Sveitsiläisen Thunin.

Cocks pelasi kotikentällä upeasti Espanjalaista Ademaria vastaan viime kierroksella ja siitä oli lopputuloksena tasapeli. 

Thun kävi Puolassa pelaamassa Wisla Plockia vastaan, josta lopputuloksena oli 10 maalin tappio. Thun tulee kotonaan olemaan varmasti vahva ja Cocksilla on kova työ edessä mikäli voiton mielii napata. Jos Cocks pystyy pelaamaan samalla tasolla mitä Ademaria vastaan, mielestäni Cocksilla kaikki mahdollisuudet voittoon.

Thun on materiaaliltaan hieman Cocksia vahvempi, mutta mielestäni tasoeron ei pitäisi olla noin selvä, mitä kertoimet antavat ymmärtää.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

UEFA Europa League

Kuvahaun tulos haulle marseille logo Marseille - Frankfurt Kuvahaun tulos haulle frankfurt logo

Valinta / Marseille / @1.70 Bet365

Klo / 19.55

Middlesbrough teki eilen kaksi maalia ja tänään oli tarkoitus jatkaa samalla o1.5 maalia linjalla, mutta viimenäkemästä Marseille pelin kertoimet olivat tippuneet niin, että näen korkeampaa kerrointa tarjoavan Marseillen voiton järkevämpänä

Marseille panosti viimekaudella Eurooppa Liigaan ja se tuotti myös tulosta. Joukkue eteni finaaliin asti, jossa kuitenkin Atletico Madrid veti pidemmän korren. Joukkue kaatoi Bragan yhteismaalein 3-1, Atletico Bilbaon 5-2, Leipzigin 5-3 sekä Slazburgin 3-2. Tänäkin vuonna tavoitteena on varmasti mennä päätyyn asti ja uskon että ykkösmiehillä joukkue tämän ottelun tulee pelaamaan. Frankfurtin lisäksi lohkossa on sekä Lazio, etä Apollon. Lazio ja Marseille tästä todennäköisesti tulee menemään jatkoon, mutta Frankfurtille ei saisi varsinkaan kotipelissä pisteitä hävitä. Ligue 1:ssä Marseille on näyttänyt vahvalta tehden 5 pelissä 14 maalia ja häviten vain yhden pelin. 

Frankfurt sijoittui viimekaudella Bundesligassa vasta kahdeksanneksi, mutta sai paikan Eurooppa Liigaan voittaen Cupin. Joukkue voitti viimekauden 17 vieraspelistään vain 6 ja tämä kausi ei ole joukkueelta lähtenyt kunnolla käyntiin. Joukkue tippui jo Cupista sekä DFB Pokalista häviten Relioliigassa pelaavalle Ulmille. Bundesligan 3 sarjapelistä, joukkue on hävinnyt 2 voittaen vain Freiburgin. UEFA:n kilpailuihin ei Frankfurt viimekaudeksi edes päässyt

Marseille oli murskaava viimekauden Eurooppa Liigan kotipeliessä voittaen 6/7 pelistään pelaten yhden tasan maalierolla 16-4. En näe miksi joukkue ei jatkaisi siitä mihin se viimekaudella jäi kun vastaan asettuu heikohko Frankfurt.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga HIFK - HPK valinta tekee maalin varsinainen peliaika. Iikka Kangasniemi

kertoimella 2.9 Veikkaus.

alkamisaika: 18.30

 

Heitetääs maalintekijä ja "vire pelaaja" Kangasniemeä joka on tehnyt kolmeen peliin kolme maalia.

 

Kangasniemi on onnistunut siis jokaisessa Liiga pelissä tällä kaudella ja toki se pelikin tulee, että putki katkeaa, mutta sen verta hanakasti paikkoja on tullut ja lauottu, että viime kaudella tehty yhden kauden maali ennätys Pelicans paidassa tällä tahdilla on vaarassa mennä uusiksi.

 

Ja kun kauden ekassa kotipelissä vastaan luistelee eilen pelannut HPK niin eiköhän levänneellä HIFK:lla ja Kangasniemällä jokunen paikka pelin aikana aukea.

 

Pelionnea! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

UEFA Europe League

Kuvahaun tulos haulle olympiakos logo Olympiakos - Real Betis Kuvahaun tulos haulle real betis logo

Valinta / Olympiakos +0.0 / @1.85 Bet365

Klo / 22.00

Eurooppa Liigan F lohkossa Olympiakos, Betis, AC Milan sekä Dudelange taistelevat jatkopaikoista. Olympiakos on vaikea vastus kotonaan kenelle tahansa joukkueelle. Joukkueen kotisaldo UEFA:n turnauksissa on Espnjalaisia joukkueita vastaan 6-7-2, Englantilaisia 6-3-4, Saksalaisia 4-0-4 ja Ranskalaisia 6-2-6. Karsintaotteluissa Olympiakos voitti Burnleyn kotonaan vakuuttavasti 3-1 ja sveitsiläisen Luzernin 4-0. Joukkue on 2000-luvulla karsiutunut joko Champions- tai Eurooppaliigan lohkovaiheeseen 18/19 kerrasta, joten kokemusta Europeleistä joukkueella on. Olympiakos lähtee varmasti hakemaan jatkopaikkaa, mutta siihen tarvitaan voitto Betiksestä, sillä Milan on varmasti ennakkosuosikki voittamaan lohkon. Tämä kausi on lähtenyt Olympiakokselta loistavasti käyntiin kun 3 sarjapelistä joukkue on voittanut kaikki 3 maalierolla 8-1.

Betis pelasi hyvän viimekauden, mutta tämä kausi ei ole joukkueella yhtä loistavasti lähtenyt käyntiin. Joukkue aloitti kauden 4-0 häviöllä Levantea vastaan, jota seurasi kaksi tasapeliä sekä kotivoitto Sevillasta. Real Betiksen uusi hankinta William Carvalho on myös pelistä pois, joka on suuri kolaus joukkueelle. Olympiakos pääsee nauttimaan kotiedusta ja uskon heidän tämän ottelun voittavan. Tasapeli voi kuitenkin hyvinkin tulla, joten pidän DNBtä parempana vaihtoehtona.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...