Jump to content

Recommended Posts

Esports, League Of Legends World Championship

Cloud9 - Kabum! E-sports

Vihje: 1. Map under 3.5 dragon slains

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 11:00

- Pitkään odotettu lolin suurin vuosittainen, yli kuukauden kestävä turnaus saadaan käyntiin kun Cloud9 ja Kabum! E-sports kohtaavat avausottelussa.

- Cloud9 on tähän otteluun erittäin suuri suosikki ja ihan ansaitusti sillä Kabum! E-sports ei ole läheskään yhtä hyvä joukkue kuin Cloud9 ja heille lähinnä tähän turnaukseen osallistuminen on iso kunnia ja voitto jo itseessään. Ottelussa on mahdollista tappaa lohikäärmeitä josta saa sitten joukkueelle boosteja ja etuja ottelun jatkoa ja teamfighteja ajatellen. Uskon että Cloud9 pitkään Koreassa jo bootcampaneenä on harjoitellut pelinsä siihen kuntoon että voitto irtoaa suhteellisen nopeasti noin vähän alta 30 min kohdalla alkuun huomattavasti heikommasta Kabumista jolloin noita objektiiveja ei ehditä ottamaan niin paljoa tässä ottelussa. Cloud9 kerroin on luokkaa 1.10 tähän otteluun joten kun ajatellaan että he voittavat suht selvästi ja nopeasti niin näen kyllä valueta tällä kohteella. Cloud9 arvostetuin pelaaja, yksi NA:n parhaimmista midlanereista Jensen on pistänyt joukkueestaan itseään eniteen likoon yksin pelailemalla ahkerasti eri variaatioita tiimiharjoittelun sivussa ja uskon että hän tulee tässä loistamaan edukseen ja kantamaan joukkueensa nopeaan voittoon.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends World Championship

Detonation Focusme - Cloud9

Vihje: 1. Map under 3.5 dragon slains

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 15:00

- Samalla idealla jatketaan kun aiemmassakin Cloud9 pelissä. Haetaan nopeaa ja ylivoimaista Cloud9 voittoa kun vastassa on turnauksen ehdottomasti surkein joukkue Detonation Focusme, Cloud9 voittokertoimet otteluun 1.05 paikkeilla joten tässä näen taas valueta paljon, Cloud9 on valmistautunut tähän turnaukseen sen verran hyvin ja on materiaaliltaan huomattavasti parempi joukkue kuin heittopussi Detonation Focusme että voiton pitäisi irrota helposti peruspelillä jolloin noita objektiiveja ei niinkään tarvita saatika ehditä hakemaan kun Cloud9 jo Detonation Focusme joukkueen Nexuksen tuhoaa ja voittaa ottelun.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

:jokerit: Jokerit  - HK Sochi 

 

Valinta : Vierasjoukkueen  (HK Sochi ) maalit Over 1,5 - Varsinainen peliaika 

Kerroin :  1,72 ( PAF ) 

 

Jokerit joutuu pelaamaan tammikuun loppuun asti ilman joukkueen "ykkös"sentteriä, ali-ylivoima pelaajaansa, joka siis on joukkueen kapteeni Peter Regin. Kyseessä ei ole vielä mikään katastrofi,  sillä hän on ainoa poissaoleva, joka ei nyt ole kauheasti mitään esittänyt.   Jokerit kävi haastavalla kahden pelin vieraskiertueella,  jossa molemmissa otteluissa oli vaikeuksia, sillä ohipelejä tuntui olevan kumpikin.   Nyt joukkue on saanut huilata koko vklopun ja tänään joukkueella saattaa kyllä olla vaikeuksia syttyä, sillä maanantai sekä seuraava peli on vasta Lauantaina huippua SKA - joukkuetta vastaan,  että tänään on suuri riski, että joukkuetta ei nappaa palata. 

HK Sochi on sitkeänä joukkueena tunnettu joukkue, joka ei sovi vastustajaksi juuri näihin maanantai-iltoihin, kun on ollut välipäiviä ja edessä välipäiviä kotijoukkueella.  Sochi on pystynyt tekemään Vieraskaukalossa kuuteen (6) otteluun peräti 14 maalia,  mikä tarkoittaa hyvinkin päälle kahden (2) tehdyn maalin keskiarvoa.  Myös joukkue saapuu Helsinkiin tyytyväisenä, sillä joukkue on pystynyt tekemään neljä  (4) maalia niin Riika kuin Bratislava vieraana,  kun muun muassa Jokerit teki vain yhden Riikaa vastaan ja viisi Bratislava vastaan. 

HK Sochi on ollut aina vähän vaikea vastus Jokereille juuri tuon sitkeyden ja tasaisuuden takia, sillä joukkue jaksaa pelaa hyvällä tasolla illasta toiseen.   Sochi maaleja on hyvä hakea, sillä joukkue ei ole jäänyt kuin 2/8 kerrasta Hartwall Arenalla alle 1,5 maalin sekä kaikkiaan 2/16 kerrasta alle kahden tehdyn maalin, joten suuri potentiaali on, että Sochi tulee myös tänään tekemään ainakin tuon kaksi maalia.  

Jokerit on siis Huilannut Torstaista asti ja seuraava peli on vasta Lauantaina,  jolloin joukkueen suurin peli on, kun SKA saapuu vastaa, niin tämmöinen Maanantai ottelu tähän väliin voi olla vaikea henkisesti pelata,  kun yleisöökin on vähän.   HK Sochi otti pari tyylikästä voittoa ja joukkue on aina saanut kiusata narreja, sekä joukkue on usein tehnyt ainakin pari maalia narreja vastaan, niin tähän on tartuttava kiinni, sillä on tuo kerroin sen verran pelattava. 

 

Kunhan HK Sochi tekee ainakin kaksi  (2) maalia varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jaakiekko, KHL

Traktor - D.Moskova

Traktor DNB @2.02 Unibet

KLO: 17.00

Otetaanpa raktoria lappuun ties jo monettako kertaa. Joukkue sai viimepelis kauhean putken katki ja palasi voittojen tielle. Joukkueessa on muutenkin potentiaalia paljon parempaan, mutta jokin siel menee vikaan. Muutama ei niin kova peli alla ja varmasti helpompi latautua tahan iltaan. Kotijoukkueena ei Traktor viela ole onnistunut petraamaan, mutta annetaan sen odottaa. Josko vaikka tanaan. Dynamo saapuu Tsheljabinskiin kolmanteen vieraspeliin. Alla tappiot Magnitkasta ja Jekasta, joten kovassa paineessa on joukkue ollut nuo viimepelit. Tasaisia otteluita on dynamo pelannut lahiaikoina, mutta tata iltaa varjostaa muutama poissaolo. Joukkueet ovat historian valossa kamppailleet ihan kunnolla ja edelliset 3 kertaa ollaan ratkaisua haettu aina varsinaisen peliajan jalkeen. Voimasuhteet on pakko tasata tahan matsiin silla ajankohta sattuu traktorin kannalta paremmin. Dynamo kenties vahvempi puolustamaan, mutta hyokkayspaassa ei eroja oikein saada. Maalin pelille haisee tama ja siksi otetaan tuo dnb tuohon kylkeen ja uskotaan traktorin viimevoiton olevan muistissa. Itseluottamus on palannut joukkueeseen ja toivottavasti se osataan hyodyntaa. 

Kohde menee oikein kun Traktor voittaa ottelun varsinaisella peliajalla (tasapeli= VOID)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jokerit - HK Sotshi

Jokerit -1,5 @2.02 Unibet

KLO: 17.00 

@Kemmu tuossa availikin Jokereiden tilannetta. Sotshi tulee 4 vieraspeliin minun mielesta hiukan ylisuorittaneena. Joukkueen pelitahti on siis ollut kovempi kuin Jokereilla ja mielestani myos narrit sai tuon tarvitsemansa huilin hyvaan saumaan, silla Reginin poissaolo taytyy korvata. Koska jokerit siis kohtaa tuon skaan myohemmin talla viikolla niin keskitytaan tahan. Talla tasolla mennaan ottelu kerrallaan eika ajatella tulevia matseja sen kauemmas. Jokerit on saanut reenata rauhassa tuon heikomman jakson jalkeen ja uskon vahvasti etta siella on loydetty toimivat kombinaatiot sotshin kaatoon. Jokereiden viisikkopeli on jokatapauksessa ollut koko sarjan kurinalaisempia ja se onkin nakynyt tuloksissa. Vierasrundit sekoittaa pakkaa jokaisella joukkueella joka kerta, mutta ammattimiehet kestaa sen. Koska Jokerit on paassyt tuosta sotshikirouksestakin yli niin tanaan laitetaan luu kurkkuun. Painoarvoa annan suuresti tassa vieraiden rasitukselle ja sille etta jokereiden kaltainen kurinalainen joukkue saa sotshin starat erittain helposti turhautumaan. Sotshin ongelmat siis ovat jokereiden vahvuudet. Tama oma nakemykseni tasta ja Narreja lappuun ihan tasotuksella! Tulosveikkaus 5-1.

Kohde menee oikein kun Jokerit voittaa ottelun 2 maalilla

OIKEIN!

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites
Ekstraklasa / Puola

Jagiellonia Bialystok - Slask Wroclaw

Jagiellonia Bialystok @ 1.90 Coolbet

Alkaa 19:00

Jagiellonia johtaa sarjaa yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Joukkueella on kasassa kuusi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Vastustaja Slask löytyy sarjataulukosta sijalta 13. Joukkue on kerännyt tällä kaudella ainoastaan kaksi pistettä pelaamastaan neljästä vierasottelusta. Vieraissa joukkue on onnistunut maalinteossa viidesti mutta omassa päässä on soinut kymmenen kertaa. Jagiellonia on onnistunut hyvin tällä kaudella maalinteossa ja sama jatkuu tänään vierasjoukkueen kustannuksella 3-1 päättyvässä ottelussa. Coolbetiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Snooker European masters klo 20:00

Day, R - Sijun, Y

Pelivalinta: Sijun, Y

Kerroin: 2,65 Nordicbet

Molemmat pelanneet alkukaudella hyvää snookeria. Day onnistunut kohtuu hyvin useissa turnauksissa ja Sijun on pelannut kaikissa otteluissa tällä kaudella hyvin. Sijun oli eilen päättyneessä China championship turnauksessa puolivälierissä, jossa hävisi Selbylle.

Sijun on nostanut tasoaan lyhyessä ajassa todella paljon ja pystyy voittamaan huippupelaajiakin. Day on parhaimmillaan todella kova pelaaja, mutta Dayn peli ailahtelee paljon enemmän kuin muilla huippupelaajilla.

Dayn kuuluisi olla vain niukka suosikki, joten Sijunille tarjotut yli 2,50 kertoimet todella hyviä.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Norja:2.div lohko 2 jalkapallo klo.17:00

Nardo  Nardo - Vålerenga 2  VÃ¥lerenga 2

o3.5 @2.02 Coolbet

Norjan 2.divarista yli3.5 maalia kokeiluun.

Joukkueet porskuttaa peräkkäisillä sijoilla 9 ja10 taulukossa.Vireystila joukkueilla myös samoissa.Nardon 5 edellisestä 1 on mennyt o3.5,eli siinä mielessä Nardo ei ole kovin överijengi ollut viimepeleissään.Vålerenga puolestaan taas on hyvinkin sitä.Sen 5 edellistä 4 paukkunut yli3.5.Vålerenga on jengi joka tekee maaleja hyvin,mutta päästelee myös niitä omiinsa.Vålerenga on tehnyt toiseksieniten maaleja sarjassa ja sijoitus olisi huomattavasti parempi jos oma pää pitäisi paremmin.Vålerenga on Vidalin kanssa eniten laskenut omiinsa.Nardo on esittänyt hyviä otteita kotonaan viimekierroksilla ja se on 5:stä viimeisestään kotimatsista hävinnyt kerran.Nardo voi hyvinkin saada parit iskettyä tänään.Vålerengalle on vieraissa se 2 tehtyä osumaa tai enemmän tullut tutuksi.10 vieraspelistään se kahdesti jäänyt yhteenmaaliin ja kuudesti on menty yli3.5.Veikkaus lopputuloksesta 3-1,3-2,2-2,2-3,1-3

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Turkki:3.liga lohko 3 jalkapallo klo.16:00

Karsiyaka  Karsiyaka - Erokspor  Erokspor

btts@2.23 Unibet

Turkin kolmosesta molempienosumaa.

5 ottelut näille joukkueille,eli sarja alussa vasta ja voimasuhteista on vielä vaikea sanoa mitään.

Turkissa kotivoitot on tyypillisiä,mutta tässä sarjassa tasapelejä on toistaiseksi tullut paljon.Karsiyka tippui 2.ligas tähän kolmoseen ja mieli tekee varmasti takaisin.Molemmilla on 4.stä ottelusta yhdet tappiot otettuna ja maalienkinsuhteet tilastot lähes identtiset.Karsiyka ei ole onnistunut pitämään kahdessa kotiottelussaan maaliaan puhtaana.Erokspor on 4 käymässäänottelussa jäänyt kerran ilmanosumaa.Tasaista on tiedossa ja kun Turkista kyse niin punaset saattaa vilkkua.Kummatkin olisi tyytyväisiä tasuriin ja ei se varmaan kaukana ole.Kokeillaan osumaa molemmille tähän ja veikatenlopputulosta 2-1,1-1.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo La Liga:

Celta de Vigo - Getafe

Getafe +0.5 @1.72 Bet365

Klo 22.00

 

 

 

 

 

Hyvää lokakuuta. Lokakuu käyntiin La Liga kierroksen päätösottelulla, kun Galiciassa ottavat yhteen Celta ja Getafe. Celta aloitti kautensa hyvin kun se otti 7 pistettä kolmesta ensimmäisestä pelistä. Sitten lähti sutimaan kun kolmesta seuraavasta saldona 2 pistettä ja 7 päästettyä maalia joka on ihan liikaa. Joukkue on hiukan yliarvostettu, joka johtunee siitä että heiltä löytyy pari kovaa maaliruiskua, jotka olisivat avarin äijiä monessa kovemmassakin porukassa. Celtan ongelma, jonka takia se ei ole kauheasti menestystä saanut, on heikohko puolustuspeli. Joukkue päästää lähes joka matsissa maalin, oli se sitten koti tai vieraspeli. Otetaan otannaksi tämä kausi+edelliskauden kevätjakso. Tällä kaudella 1/6 peliä maali puhtaana ja viime kauden joulutauon jälkeen 2/19 peliä maali puhtaana. Todella heikkoa puolustamista. Getafe on yhtenäinen joukkue, ja hyvä puolustamaan. Se luottaa vastaiskuihin. Paha vastustaja Celtalle ja luotan Getafen iskevän 1-2 tänään. Getafe on käynnistänyt kauden hyvin. Madridin kahdelle suurelle se hävisi, mutta kotivoitto Eibarista, tasuri kuuman Alavesin vieraana, ja eritoten vierasvoitto Sevillasta joka on yksi Espanjan parhaita kotijoukkueita. Molemmat tulevat tällä kaudella sijoittumaan keskikastiin, eikä tasoero ole niin suuri että Getafen vähintään yhden pisteen kerroin pitäisi olla 1.72. Celta ei mikään ihmeellinen kotona ole. Tulosveikkaus 1-1

 

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...